פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אממ , הכל התחיל שניסיתי להתקין XP64bit , המערכת ה פעלה פעלה , אבל משום מה , שום דבר לא עבד לי.פשוט כלום , החל מתוכונות רגילות ועד לדרייברים החדשים של הכרטיס מסך , ואפילו הדיסק של הלוח אם שלישהכרטיס קול \ רשת וכל השאר נמצאים עליוהורדתי גם את הדרייבר החדש ביותר , ולא עזר.בכל מקרה , חזרתי ל XP הרגיל , עכשיו הצלחתי לסדר את האינטרנט כמו שאתם רואים , אבל אני לא מצליח להתקין את כל מה שקשור ללוח אם שלי.Ethernet , וכרטיס קול.אני מתקין את הדרייבר מהדיסק , ההתקנה עוברת בהצלחה , הוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש , אני מפעיל , ושום דבר הם עדיין לא מותקים , עדיין מופיעים עם סימן קריאה במנהל ההתקנים.ניסיתי להתקין את ה 6.39 , שזה הדרייבר החדש ביותר לצ'יפ (nforce4 utlra) ושוב פעם , אותו דבר.ניסיתי לעשות את זה ידני , לחצתי כפתור ימני על ה Ethernet \ audio במנהל ההתקנים , עשיתי עדכון דרייברבחרתי את הספריה ואת ה ini של הדרייבר עצמו , והוא אמר שזה לא מתאים! O_Oמה נסגר כאן?אולי בגלל שאין לי עכשיו SP2? למרות שנראה לי שכן יש לי.או שזה בגלל שעשיתי פלאש לביוס חדש יותר?(אין לי כונן דיסקטים 1.44)יש לכם רעיונות?ובאותה הזדמנות יש לכם מושג מה קרה לי עם ה 64 ביט ? למה שום דבר לא עבד לי עליו?תודה.עריכה : עשיתי את כל העדכונים של מערכת ההפעלה , ויש לי SP2.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר טוב , אני אחד האנשים היותר דפוקים עכשיו התברר לי שהכנסתי בכלל את הדיסק של הלוח אם של אחי שזה nforce2 לא להאשים אותי , הם דומים! :\ איזה פאדיחות בכל מקרה , בקשר לבעיה ב 64 ביט , ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש ביותר של Ati לכרטיס מסך שלי (רשום למטה) ואת הצ'יפ סט החדש ביותר , וזה לא עזר... יש גירסא נוספת ל 64? אם כן , אז אין אותה באתר :\
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לצ'יפסט : http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp64_6.39_beta.htmlלכרטיס המסך : http://www2.ati.com/drivers/wxp64-8-12-050317m-022144c.exeאתה חייב להתקין דרייברים שמותאמים אך ורק למערכת 64 ביט, אחרת החומרה שלך פשוט לא תתפקד כמו שצריך.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר או'קי , לא ידעתי O_oקיצר יצאתי אהבל משתי הבחינות יש עוד משהו ספציפי ל 64 ביט שאני צריך להתקין ?ולא תיהיה בעיה אם התקנתי שתי מערכות הפעלה נכון?כאילו יש לי 64 ב כונן Cורגיל בכונן D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.