עבור לתוכן

שאלה עקרונית בנושא-רשיון התקנה לווינדוס.

Featured Replies

פורסם

היי.

שאלה עקרונית:

את מספר רשיון ההתקנה של ווינדוס (ובעצם כל תוכנה) כל אחד יכול למצוא על כל מחשב.

אם לקוח מעוניין בפירמוט ואין לו את דיסק ההתקנה המקורי - האם אני כטכנאי(ת) רשאי(ת) להתקין מדיסק (נניח צרוב)

ולהשתמש במספר שכבר יש לו מההתקנה הקודמת ?

האם זה "משחרר" אותי משאלת חוקיות\ אי חוקיות של הווינדוס שיש לו כבר?

במקרה כזה האם זה בכלל אמור לעניין אותי - מניין יש לו את ההתקנה הקודמת ?

ומה הדין לגבי אופיס למשל ?

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

שאלה מצויינת!

זו הסיבה שבחיים לא לקחתי כסף על פירמוט ושאני מפרמט רק לחברים.

לי באופן אישי נראה שזה לא "קונה" בבית משפט.

גם אני אשמח לשמוע תגובות 8)

פורסם

אם ההתקנה הקודמת הייתה חוקית אז כן,אין שום סיבה למה לא להשתמש במספר שכבר קיים,אם המספר הסידורי כבר בשימוש,אתה יכול לבצע התקנה של הXP אבל לא תוכל לבצע activation,אז ככה שזה יעבוד ללקוח למשך 30 יום בלבד.

אם אתה טכנאי מקצועי,אתה תבקש הוכחה כלשהי שהיה ללקוח XP מקורי (קבלה,חשבונית...משהו).

אם אתה מתקין לו XP מדיסק צרוב,רוב הסיכויים שזו גירסה של XP שעוקפת את מנגנון ה activation (גירסת VLC קוראים לה אם אני לא טועה),אם למשתמש הזה יהיו בעיות כלשהם בנוגע לחוקיות ה XP,הוא תמיד יכול להגיד "הטכנאי הזה והזה התקין לי את הXP הזה" ואז אתה תהיה בצרות.

לגבי אופיס אני לא יודע,אבל עיקרון החוקיות הוא אותו הדבר.

פורסם

תראה בעיקרון ב eula שהוא ההסכם למשתמש הסופי רשום שהלקוח יכול ליצור עותק של הדיסק.

בעיקרון כל עוד אתה משתמש במפתח המוצר החוקי של אותו לקוח אין עם זה שום בעיה עקרונית ומשפטית.

פורסם

תראה בעיקרון ב eula שהוא ההסכם למשתמש הסופי רשום שהלקוח יכול ליצור עותק של הדיסק.

בעיקרון כל עוד אתה משתמש במפתח המוצר החוקי של אותו לקוח אין עם זה שום בעיה עקרונית ומשפטית.

הנקודה כאן היא לא אם הווינדוס שלו חוקי או לא, אלא אם אתה צריך לוודא שווינדוס שלו חוקי. במילים אחרות, האם לסמוך על הלקוח או לבקש הוכחה?

פורסם
  • מחבר

לזה בדיוק התכוונתי.

האם זה תפקידי לוודא את חוקיות המוצר ?

אני מכיר לא מעט חנויות שבעליהן מפרמטים כך ללא שום חשש.

פורסם

לדעתי עדיף להיות בטוח ב100% מאשר לקבל אחר כך בראש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים