עבור לתוכן

שאלות חשובות על WIN XP 64 BIT

Featured Replies

פורסם

אני עומד לפני התקנת הוינדוס ורציתי לשאול כמה שאלות לפני הרגע ה"גורלי"..

1.האם יש בעיה עם הדריוורים בוינדוס החדש? (מודם יו אס בי כל שאר החלקים למטה)

2. האם 512 יספיק לעבודה רציפה וחלקה?

3.קשה להתקין את הסאטה?

*עם קיימות עוד בעיות שלא ציינתי בוינדוס החדש תכתבו לי בבקשה.

תודה מראש :)

פורסם

אני עומד לפני התקנת הוינדוס ורציתי לשאול כמה שאלות לפני הרגע ה"גורלי"..

1.האם יש בעיה עם הדריוורים בוינדוס החדש? (מודם יו אס בי כל שאר החלקים למטה)

2. האם 512 יספיק לעבודה רציפה וחלקה?

3.קשה להתקין את הסאטה?

*עם קיימות עוד בעיות שלא ציינתי בוינדוס החדש תכתבו לי בבקשה.

תודה מראש :)

אנסה לעזור :

1. אני מניח שלא, אבל בטוח יהיו באגים וחורי אבטחה מסוימים ובהמשך יוציאו גם למערכת זו עידכונים.

2. אמור להספיק לעבודה רגילה בסביבת חלונות. אם אתה כבר רוצה לשחק משחקים גם ב -XP רגיל הייתי ממליץ לך על יותר.

3. לא אמורה להיות בעיה , יתכן תצטרך להתקין את הדרייברים של ה SATA ע"י לחיצה על מקש F-6 בעת התחלת התקנת חלונות , אתה אמור להעתיק את הדרייברים על דיסק 3.5 ולהתקין משם.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי שאלה... יש אופציה לשדרג מערכת XP רגילה ל-64 בלי לפגום את כל התוכונות והדברים שמותקנים ? או שמיקרוסופט לא חשבו על זה...

:kopfpatsch:

פורסם

לי לא עובד כרטיס רשת אלחוטי שמחובר דרך ה-usb, וזאת הסיבה שאני עכשיו עם ה-xp הרגיל.

תנסה, מקסימום יש בעיות? אז תחזיר ל-xp, זה לא בעיה בכלל.

פורסם
  • מחבר

בעעעעעעעעע בחיים לא תנחשו איזה בעיה היתה לי...כל הסי די קים לא התאימו!!! איזה עצבים.. :pissed:

מישהו מוכן לעזור? ::)

פורסם

מצטער שאני מנצל את ההודעה שלך, אבל מישהו יודע אם אפשר להתקין מבלי למחוק את הווינדוס הישן שמותקן כרגע (XP PRO)?

פורסם

אתה צריך להוריד דרייברים של הכרטיס מסך לוח אם וכו... שתואמים 64 ביט

תן את המפרט שלך ונוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

המיפרט שלי בחתימה..

פורסם

אין שום אפשרות שידרוג ממערכת מבוססת על חלונות 32bit.

תצתרך להוריד דרייברים מתאימים, או לשכתב את הinf והoem של הקיימים כך שההוראות שלהם ישתמשו בסיומות של NTamd64.

לצערי הייתי צריך לעשות זאת לרוב הדרייברים שהוגדרו ע"י היצרניות בתור אלא שתומכים במערות 64bit, הדרייברים של כרטיס הקול ובקר הRAID בכלל היה צריך לאנוס כך שאני מתפלא שהם עובדים בכלל. 8)

אבל המערכת עובדת בצורה חלקה, למי שיש רשיון MSDN יכול להוריד אותה ולעשות אקטיבציה, מי שלא שיוריד את הבטא החינאמית לשנה.

פורסם
  • מחבר

אין שום אפשרות שידרוג ממערכת מבוססת על חלונות 32bit.

תצתרך להוריד דרייברים מתאימים, או לשכתב את הinf והoem של הקיימים כך שההוראות שלהם ישתמשו בסיומות של NTamd64.

לצערי הייתי צריך לעשות זאת לרוב הדרייברים שהוגדרו ע"י היצרניות בתור אלא שתומכים במערות 64bit, הדרייברים של כרטיס הקול ובקר הRAID בכלל היה צריך לאנוס כך שאני מתפלא שהם עובדים בכלל. 8)

אבל המערכת עובדת בצורה חלקה, למי שיש רשיון MSDN יכול להוריד אותה ולעשות אקטיבציה, מי שלא שיוריד את הבטא החינאמית לשנה.

אז אתה אומר שיש שינוי משמעותי בין ביצועי המעבד בחלונות 64 ?

פורסם

אין שום שינוי, ולא יהיה שינוי רציני בשום ישום נפוץ.

פורסם

לדעתי עדיין לא ממש שווה להתקין את ה 64Bit

בגלל ששם דבר עוד לא תומך בטכנולוגיה הזו

אז לא באמת מנצלים אותה עדיין

תחכו עוד קצת, קודם כול שיתוקנו כו להפרצות אבטחה והבאגים שבטח יש בה

וגם שהטגנולוגיה באמת "תיכנס לפעולה" :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים