עבור לתוכן

בעיה בהרשמה לאתר הבנק שלי

Featured Replies

פורסם

היי.

פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי.

פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר.

יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ?

תודה.

פורסם

היי.

פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי.

פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר.

יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ?

תודה.

הם חייבים לעזור לך!! מז'תומרת מילמל לך :pissed:, בשביל זה את משלמת להם עמלות!! אל תרדי מהם! לאיזה בנק את שייכת ד"א?

הבנקים האלה, זה משהו נורא. לקבל עמלות הם יודעים טוב מאוד, הבעיה ששירות הם לא יודעים לתת... :pissed:

פורסם

נסי קודם כל למחוק קוקיס וקבצים זמניים והסטוריה, ישנם הרבה בעיות כאילו ולא דווקא הבעיה אצלהם. בהרבה מקרים הבעיה הינה במערכת ההפעלה.

פורסם

נסי קודם כל למחוק קוקיס וקבצים זמניים והסטוריה, ישנם הרבה בעיות כאילו ולא דווקא הבעיה אצלהם. בהרבה מקרים הבעיה הינה במערכת ההפעלה.

זה לא העניין, היא בכלל לא צריכה להיעזר בנו :s07:. היא משלמת למנכ"לים שם את המשכורת, היא צריכה לקבל את התמיכה מהם!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים