עבור לתוכן

בעיה בהתקנת ווינדוס 98 במחשב ישן

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו!

חייב עזרה, תודה רבה!

*חשוב לציין פירמטתי לFAT32.

*אין לי דיסק אחר של 98.

כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו!

חייב עזרה, תודה רבה!

*חשוב לציין פירמטתי לFAT32.

*אין לי דיסק אחר של 98.

כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

שיטה ממש ממש עקומה בשביל לפרמט :lol: :lol:.

לא יותר פשוט להכין דיסקט איתחול של 98 ולפרמט דרכו? :bash: :bash: אם אין לך איך להכין תוריד מפה http://www.allbootdisks.com/index.php?option=com_remository&Itemid=42&func=selectfolder&filecatid=88.

תפרמט דרך הדיסקט, ואז תתקין 98 כמו בנאדם.

פורסם
  • מחבר

הלוואי והייתי נוב וזה היה הפתרון...!!!!

אבל אני לא:\ פשוט הפלופי שלי מת.

אני רואה אבל שאפשר להכין דיסק בוט...אולי כדאי ככה?רק איך אני משנה את הנתיק לדיסק ולא לפלופי ?

פורסם

אם כבר העלת את המחשב מהדיסק, נראה לי שאפשר לצאת מההתקנה ולפרמט איכשהוא דרך ה-COMMAND PROMPT, לא? נראה לי שיש את הקובץ FORMAT על הדיסק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים