עבור לתוכן

משהו שאני לא מבין לגבי האקטיבציה בWindows

Featured Replies

פורסם

כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק.

בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!

פורסם

הוא לא זוכר את זה, הניחוש שלי הוא שבפעם השנייה התקנתם גירסא אחרת מהגירסא שהיתה מותקנת בפעם הראשונה, כזאת שלא צריכה אקטיבציה.

פורסם
  • מחבר

לא. התקנו בשתיהם את אותה הגרסא. רק שבפעם הראשונה היה צריך לעשות אקטיבציה...ובפעם השנייה לא !

פורסם

בגדול, הוא פשוט מייצר איזה קוד לפי החומרה שברשותך

אם לא שינית יותר מדי דברים במחשב, תוכל להתקין עליו כמה פעמים שאתה רוצה מאותו דיסק

אם שינית, תצטרך להתקשר לMICROSOFT ולקבל קוד חדש

פורסם
  • מחבר

אז אם אני ועוד מישהו קנינו את אותו מחשב בדיוק - נוכל שנינו להשתמש באותו רשיון?

או אם אני מחליף נניח כרטיס מסך - הרשיון שלי לא יהיה טוב יותר אחרי הפרמוט??

פורסם

אז אם אני ועוד מישהו קנינו את אותו מחשב בדיוק - נוכל שנינו להשתמש באותו רשיון?

או אם אני מחליף נניח כרטיס מסך - הרשיון שלי לא יהיה טוב יותר אחרי הפרמוט??

לא... למשל, אם יש כרטיס רשת בכל מחשב, לכל כרטיס יש MAC ADDRESS שונה, לכן קוד האקטיבציה יהיה שונה..

פורסם
  • מחבר

אבל אם הוא מגיע עד לרמות כאלה של דיוק ברכיבים אז אחרי כל שינוי ולו הקטן ביותר של החומרה לא ניתן יהיה לבצע אקטיבציה יותר?? (ד"א אני כמעט בטוח שבהתקנה השניה הוא לא ביקש אקטיבציה)

פורסם

צריך לשנות כ3 רכיבים בשביל שהיא לא תעבוד יותר

סביר להניח שהיית צריך אקטיביזציה לאחר הפירמוט

אם תנסה על מחשב אחר (גם עם אותו מפרט) זה לא יפעל

פורסם
  • מחבר

אני אתחכם קצת: שני אנשים שקונים שני מחשבים זהים לחלוטין, אשר אינם מחוברים לאינטרנט - יוכלו להשתמש באותו רשיון?

פורסם

לא

אם אין אינטרנט צריך לעשות אקטיביזציה דרך הטלפון

הWINDOWS מייצר קוד (שוב, לפי החומרה) ואתה מקליד אותו בטלפון ומקבל קוד הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים