-
עזרה| מהירות רשת נמוכה
שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!
-
בקשה להמלצה על מקרן קול עם רמקולים אחוריים
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊
-
מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6
אני בעצם צריך רק את חלק #1, לא הייתי משלם על זה יותר מכמה דולרים/לירות 😳
-
מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6
שלום, אני מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6. מדובר על Bracket kit L45097-001 כמו בתמונה המצורפת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפשרות לקנות אותו. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את זה? תודה!
-
לא מוצא מברג מתאים לבורג שמחזיק את ה M.2 SSD
איזה מברג זה?
-
לא מוצא מברג מתאים לבורג שמחזיק את ה M.2 SSD
-
לא מוצא מברג מתאים לבורג שמחזיק את ה M.2 SSD
אני מנסה להחליף את ה SSD בלפטופ HP PROBOOK G6 450 , אבל לא מוצא מברג מתאים. רשום במדריך שדרוש פיליפס HP1, אבל ניסיתי את כל מברגי ה HP1 ו HP0 ועוד המון סוגים שיש לי, ואף אחד לא מתאים לו. אשמח לעזרה, תודה!

gidongidon
משתמש רשום
-
הצטרפות
-
ביקר לאחרונה