עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by erezo,

שאלה שאולי תישמע טפשית אך אני רוצה לקבל עליה תשובה, רכשתי מטען מקורי נוסף עבור המכשיר שלי, וכבל MICRO USB שקצת שונה מהכבל המקורי של המוצר אך גם כן שייך ל LG, האם יש משמעות טכנית כלשהי שהכבל MICRO USB לא מקורי כמו שבקופסה? כשהטלפון סיים את הטעינה השנאי חשמל היה מעט חם, האם זה נחשב תקין? האם הזרם והמתח שעובר בכבל התואם שונה מהמתח והזרם שבכבל המקורי? יכול להיות שזה קורה גם במטען ובכבל המקוריים ולא שמתי לב לכך. צירפתי תמונות.

2. בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות טאלבט בין 1000 ש"ח - 1,600 ש"ח גג אני יודע כבר מה ההבדלים כבר בין שני החברות האלו סמסונג פתוח אפל סגור עדיין חשבתי על Ipad Mini 3 שיהיה לי יעוד אליו כי יש לי מחשב של של אפל מקבוק פרו..שזה עלול להשאיר אותי עם טאבלט מוגבל כמו האייפון שכבר יש לי.. ובגלל זה חשבתי ללכת אם כבר על מכשיר נוח ופתוח שזה Samsung Tab S 8.4..ובחרתי בין שניהם אחרי השוואה קדחתנית תשלחו לי כמה חוות דעת נוספות או המלצה על אטבלט טוב אחר אם יש לכם מה להמליץ תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אוקיי רוצים לקנות לאבא שלי מהעבודה מכשיר כף יד... המכשיר צריך להיות מאופיס דיפו... (יש הנחה שם וכו' קיצר...) עכשיו מה המכשיר כף יד הכי טוב שיש שם? http://www.officedepot.co.il/(lygnqnbrzfql1m55ku0z20n0)/catalogDivision.aspx?PR=*&id=27 צריך שיהיה לו גם GPS תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by danshimsh,

שלום, יש לי סמסונג מיני גלקסי s4 שיש עליו הצפנה, כולל על כרטיס microSD שבו. אני מעוניין לבטל את ההצפנה. האפשרות של ביטול הצפנה אינה מאופשרת בתפריטים. ראיתי במדריך למשתמש שניתן לבצע איפוס להגדרות יצרן. אבל שם אני מוזהר שזה יגרום לכך שלא אוכל לקרוא קבצים של microSD אני יודע בוודאות שהקבצים על הmicroSD מוצפנים (הכנסתי למכשיר זהה אחר והוא לא זיהה אותם). מה הפתרון ? אינני רוצה לאבד את הקבצים שנמצאים על ה microSD בברכה, דן

7. האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. בחול זה עולה 300 שקל יותר זול מבארץ ואחותי נמצאת בניו יורק

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.. הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1)שתהיה לו מצלמה איכותית. 2)שיהיה בו WI-FI. 3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. 4)שיהיה כמה שיותר זול. 5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. 6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי. 7)שלא יהיה כבד. יש המלצות? נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. מעונין לקנות ומחכה שיגיע לאורנג'/סלקום/פלאפון רק בשביל שהמחיר ירד קצת בחנויות הפרטיות..

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום רב, אני אחלק את האשכול ל2 חלקיםת מכשיר בשבילי ומכשיר בשביל חברה שלי. המכשיר בשבילי: כרגע ברשותי אייפון 4( שאני מוכר אותו ב 2000) ואני מעוניין להחליף אותו במכשיר אנדרואיד, בעיקרון אני דיי נעול על הסוני Xperia S מכיוון שהתקציב שלי הוא 2500 מקסימום ונראה לי זה המכשיר הזה הוא התמורה הכי טובה לתקציב הזה( תקנו אותי אם אני טועה) השימושים שלי במכשיר הם: גלישה באינטרנט(פייסבוק וכאלה) שמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, GPS ומשחקים בקטנה. המכשיר בשביל חברה שלי: יש לה טלפון אנטיקה של נוקיה כבר בקושי מתפקד, מחפש בשבילה סמארטפון שיתן תמורה טובה לכסף ( תקציב 1000 שקל מעט גמיש) בשבילה כמו בשביל כל בחורה נראה לי מה שבאמת חשוב במכשיר זה היופי החיצוני, אך גם חשוב שיהיה זמן סוללה טוב וכמו כן …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעוד חודש מהיום, בעיצומה של תערוכת ה-Mobile World Congress בברצלונה, נגלה האם המתנה של שנה וחצי למכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית הייתה מוצדקת אוהבים סמארטפונים סיניים תחרותיים, ואת הסמארטפונים של שיאומי (Xiaomi) בפרט? כדאי שתכינו את עצמכם נפשית ל-24 בפברואר, אחרי שבחברה אישרו רשמית שזה יהיה התאריך שבו יחשפו לנו סוף סוף את ה-Mi 5 המסקרן. למי שלא ממש עקב אחר ההתפתחויות הרבות, ה-Mi 5 יהיה התוספת החדשה לסדרת מכשירי הדגל המקורית של היצרנית הסינית העולה, אשר לקחה הפסקה ארוכה בשנת 2015 עם דגמי ה-Mi Note שהיוו מעין אלטרנטיבה ונסיון לרענן את הנוסחה, ויורש ישיר ל-Mi 4 אשר הושק אי שם ביולי 2014. תמונה עדכנית של איך שמיועד להיראות ה-Mi 5, לכאורה אין …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by shaypoi1,

הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  15. Started by Dragonaire,

שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by chenrp,

מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

18. Started by bobbanai jhhi,

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php

19. Started by levelone,

שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה

21. Started by SinMaker,

היי, לפני מספר ימים רכשתי ipod touch 4g. כידוע, ב-ipod לא קיימת אנטנת GPS, אך הופתעתי לגלות שבמקומות בעלי wifi ניתן לאתר את המקום המדויק שבו אני נמצא. השאלה: איך ה-ipod יודע היכן אני נמצא בעזרת חיבור wifi בלבד?

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by rafiisak,

שלום יש לי אוזניית bluetooth מוטורולה H500,כיוונתי אותה לפלאפון sony ericsson z610i אבל רק הפונקציה של דיבור בפלאפון עם האוזנייה עובדת. כשאני שם מוזיקה או סתם מדפדף אני שומע את הצלילים מהפלאפון גם כשהאוזנייה מחוברת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by slip,

בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה

25. כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.