גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מכשיר טוב? כדאי להוציא עליו 500 שח? אני לא ממש מתלהב מסלולרי אבל במחיר כזה לדעתי כדאי. לא? היה לי 6230 ומחרתי אותו וקניתי בסלקום(חיילים) 3100. זול וחסכוני בסוללה. עכשיו כשאני לא בצבא, כבר לא אכפת לי מסוללה כל כך, אז רציתי להשתדרג. וצד שני ה3100 שלי כבר לא שווה הרבה אז למכור אותו לא כדאי. מה אתם מציעים? כדאי ב500?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי הרבה סלולרים , הרבה זמן לא ראיתי הזהרה ומבחן גרוע כל כך שפשוט מזהירים לא לקנות http://www.cnet.com/products/htc-desire-520/ ועוד לחברה HTC שזכתה השנה בפיתוח סלולר הטוב של השנה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים רכשתי ipod touch 4g. כידוע, ב-ipod לא קיימת אנטנת GPS, אך הופתעתי לגלות שבמקומות בעלי wifi ניתן לאתר את המקום המדויק שבו אני נמצא. השאלה: איך ה-ipod יודע היכן אני נמצא בעזרת חיבור wifi בלבד?
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניית bluetooth מוטורולה H500,כיוונתי אותה לפלאפון sony ericsson z610i אבל רק הפונקציה של דיבור בפלאפון עם האוזנייה עובדת. כשאני שם מוזיקה או סתם מדפדף אני שומע את הצלילים מהפלאפון גם כשהאוזנייה מחוברת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעדכון האחרון של COWON D2 יש תמיכה בפלש ומשחקי פלאש,בדקתי כבר כמה משחקים שהאמת היו מיועדים לIRIVER אך ניתנים למשחק עם ה D2 הנה קישור לרשימת משחקים http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15110
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS בתקציב של 1,000 ש''ח. כרגע המליצו לי על MOOV 300 שאמור להיות יותר טוב מ C320. הבעיה שאני רואה תגובות באינטרנט שהמפות של MIO MAP (דצמבר 08) פשוט לא טובות. הרוב אפילו אומרים ש IGO 8 יותר טוב. 1.האם IGO זה רק תלת מימד? כי לדעתי יהיה לי יותר נוח בדו מימד. איזה מהשניים עדיפה כשמדובר בלהגיע מ A ל B ואילו מכשירי GPS טובים מגיעים עם ה IGO 8 בכלל? תודה
-
- 17 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
אני מבין שכדי שלא יופיע השם הפרטי שלי בחנות אני צריך להרשם לתכנית חברות. נרשמתי בהתחלה כפרופיל פרטי ועכשיו אני מתכתב עם אפל כדי לשנות את זה. הם ביקשו הוכחה שאני חברה. רצו שאשלח "Please email a Copy of Certificate of Registration with the company's registry and an English translation of the document." שלחתי להם אישור מרואה החשבון שלי עם שם העסק שלי, זה לא מספיק להם אבל הם לא מסבירים לי מה צריך לשלוח. אשמח לסיוע.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול החלטתי לטוס לטיול הגדול. ומשום מה אין לי מושג איך התגלגלו העיניינים, אני טס בדיוק עוד שבועיים. אני חייב המלצה על נגן אמפי3 בנפח 5-10 גיגה בייט בסכום שלא עולה על 1000 שח. קיים כזה דבר? אני אשמח לאיזה iAudio חמוד ואלגנט. תודה,
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן! יש לי כרגע Nokia 5230 והוא משעמם מאוד, ואני רוצה להשתדרג לאייפון או למכשיר אנדרואיד לא יקר אך טוב מאוד, המיילסטון. רציתי לדעת מי מביניהם עדיף לי, בכללי... בשניהם יש מליון אפליקציות, ככה שזה לא מה שבאמת משנה. מבחינה כללית של חומרה, באגים, וכדומה, בהנחה שיש באייפון את גרסאת iOS החדשה ביותר (4.3 אאל"ט?) ובמיילסטון אנדרואיד 2.3. בנוסף, רציתי להביא את המכשיר מיד שניה ממישהו (משכורת צבאית ftw) - האם זה בסדר/לא בסדר, מה כדאי לבדוק לפני שקונים (מבחינת מקוריות המכשיר וכדו'). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-