עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by manticore,

חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by blackx,

שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ziv951,

לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Jochman,

נכון חברים, לא בדיוק תיקון, אבל עדיין כל הכבוד ASUS. הוציאו טאבלט, יצא דפוק, פתרון תוכנתי לא עבד. אז אסוס מספקת פתרון חומרתי, כל מי שברשותו TF201 מוזמן לקבל אנטנט GPS (או דונגל, ע"פ אסוס). רק צריך להרשם לאתר של אסוס ולאמת את הטאבלט ע"פ S\N. הניווטים יהפכו להרבה יותר פשוטים מעכשיו.... http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by thepike7,

היי, המסך של ה archos 605 שלי קיבל מכה ונהרס.. הוא מראה שחור במקום את התמונה עצמה. מישהו יודע על מקום שבו אני יכול לתקן את זה? אם יש להם איזהשהי נציגות בארץ שבו אני יכול לממש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני בערך חצי שנה שהתחלתי את הקק"צ, הזנחתי את הנגן ולא השתמשתי בו במשך חודשיים (טיפה יותר) ואכן הנזק לא איחר לבא, הבטריה שלו נעלבה בהפגנתיות ולא פועלת יותר מ 10 ד' של השמעת שירים (לפעמים 15.....) הנגן המדובר הואiAudio M3 הרגיל 20GB, הוא נרכש בארה"ב לפני 3 שנים, חוץ מהבטריה הוא עובד מצויין ואני ממש מרוצה ממנו (לפכות הייתי) עכשיו השאלה היא כזאת: מה עדיף? לתקן את הנגן או לפנות לאלטרנטיבות? יש לציין שאני חייל עם משכורת של 350 ובערך 450 מתוכם מתבזבזים בעזריאלי (לא, לא התפלקו לי המספרים).... =\ עוד מידע שיש לקחת בחשבון זה שעם הזמן גיליתי שה 20G משמשים אותי רק בעת העברת נתונים ובשימוש השוטף אני משתמש בערך בין 3 ל-4 G בנוסף טיפה מאכזב אותי שיש לשמור על ה HDD מ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yuvalm2,

לצערי הסלולרי שלי נפל באזור סלעי, והצליח להיסדק. לדעתי, נפגעה הזכוכית החיצונית של המסך, וגם ה-LCD שמתחתיה (כיוון שאני רואה דליפת צבע בסדקים שנוצרו). כמו כן, החל מנקודת השבר ומטה, מסך המגע אינו מתפקד. (להוציא את שני הלחצנים התחתונים) אני משער שמדובר בהחלפה של המסך - מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות ואיפה כדאי לי לעשות את זה? (האם חשוב לעשות את זה אצל היבואן המקורי, וכמה זה יעלה אצלו?) אלא אם זה ממש פשוט, ואני מנחש שזה לא, אעדיף שלא לבצע את התיקון בעצמי, ולהיעזר במעבדה. (רשמית או לא רשמית)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by raorian,

צהריים טובים. קניתי לאמי טאבלט הנ"ל והיא הצליחה לשבור את המסך. כידוע, זה לא באחריות. כמה עולה לתקן? מהאחריות הרשמית הם רוצים 180 שקל לבדוק את המוצר ועוד כסף לתקן והם לא יכולים להגיד מראש כמה זה עולה. מה מציעים לעשות?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by stojakovic,

יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by liav12,

אהלן, לא מזמן הודעתי שהתחדשתי במכשיר הנ"ל, אח יש לי אחים שאוהבים אותי יותר מדי אז כאות תודה הם שברו לי את המסך של ה PSP. עלי לציין שהמסך הפנימי שלו נהרס כלומר ה LCD. מישהו יודע כמה עולה לתקן דבר כזה? לבנתיים אני לא מוצא משהו מיוחד באינטרנט חוץ מכמה אנשים לא כדאיים כלומר פרטיים. תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by pdx,

אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by its me,

יש לי חבר שיש לו מכשיר נוקיה 300 והתקלקל לו המסך מגע, המסך עדיין פועל רק המגע לא מגיב. השאלה היא האם כדאי להשקיע בתיקון של הדבר הזה? האם אני יכול לתקן את זה בעצמי או שזה חייב מעבדה? האם זה אומר שהמסך הלך או שאפשר לתקן בלי להחליף מסך?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by avicii962,

אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by WarNet,

היי מי מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסך של ה-HD2 שישימו לי מסך מקורי. נתתי לאחותי להשתמש ב-HD2 שלי,היא הרסה לו את המסך יש שבר במסך בפינה השמאלית העליונה שלא נראה לי שגרם לכך שהמסך לא מציג בצד ימין שלו. יש שבר באזור המסומן שגרם לכך. לחיצה על אותו אזור גורם לאור של המסך להשתגע ולהחמיר. הצבעים שמציג המסך דהוים משבעבר. דבר נוסף,המגע בחלק המושחר מתפקד כראוי. אני מפעיל אפליקציות שקיימות באזור המושחר וכו'. הוא נראה כך: יכול להיות זה החיבור של המסך... תודה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by rontg7,

שלום, אני צריך לתקן את הנקסוס 4 שלי (מסך + פאנל אחורי). נתקלתי במעבדה שהראתה לי נקסוס 4 שיושב אצלם בקופסא, ואמרה שהם פשוט יפרקו ממנו את החלקים הנדרשים וישימו בשלי. האם כך עובדים הדברים? עד כה הייתי בטוח שמזמינים את החלקים החדשים בנפרד. האם אני צריך לחשוש מהדרך הזאת? תודה

19. חברים שלום יש לי פלפון מסוג SONY ERICSON T650 המכשיר נפל לי לאסלה אין לי ביטוח איפה אני יכול לתקנו בצורה זולה וטובה בחברת סלקום העלות כמו חדש באזור השרון - ת"א אשמח למידע :s05:

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by creek,

האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  21. היי, ראיתי בכל מיני פורומים שדובר על הנושא רבות, רב התשובות היו חד משמעיות: צריך מערכת הפעלה של מק. לאחרונה ראיתי את האתר הבא שמציע פיתרון נוסף לאלה שלא רוצים להתקין macOS : http://www.pjtrix.com/blawg/2009/07/21/iphone-development-on-windows-linux-with-open-source-tools/ מה שהבנתי פחות או יותר זה שצריך לבצע התקנה של קומפיילר לאייפון, ולהניס את התיקיות הסטנדרטיות של האייפון למקום מסויים בלינוקס ככה שבזמן קומפילציה הקומפיילר ידע למצוא אותן.... מה דעתכם על העניין? מישהו מכיר את זה ??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by surve1020,

חוץ מכמה סירטונים ביוטיוב עוד לא התרשמתי מיכולות התלת מימד של המכשיר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון חדש ומתלבט בין הSamsung החדשים, מאוד חשוב לי שיהיה לפחות 64 ג'יגה, מניסיון אני צריך יותר, יש לי המון מוזיקה שאני לא יכול לוותר עליה ובנוסף אני מעוניין בפיצר'ים של הנוט, כמו האפליקציות והעט. הנוט 5 מגיע לארץ רק עם 32 ג'יגה, בלי אפשרות להרחבה והגלקסי אדג' 6 פלוס מגיע עם 64(פלאפון) אבל לא עם הפיצ'רים שאני מעוניין בהם ויקר הרבה יותר ושוב אין אפשרןת להרחבה ויש את האופציה של גלקסי נוט אדג' שמאוד מושכת אותי מאחר ומשלבת את הכל ובאה עם אפשרוןת להרחבה ל128 ג'יגה, אבל, מעבד טיפה יותר חלש ומגיעה עם מערכת הפעלה 4.4, בנוסף הנוט אדג' לא כלכך מיוצר או נמכר ומחפיד אותי שלא יקבל תמיכה ועדכונים כמו שאר המכשירים אני אתמצת את השאלה: האם הנוט אדג' יתמך מספיק ויקב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ממישהו שכתב את זה בפורום אחר שאני מכירה ומה שהוא אומר נכון כי גם לי הוא עשה את זה. זה מספר חודשים שאני שם, וכל פעם התאריך משתנה, רמי מוחק פוסטים שלא נראים לו כגון: מחירים של המכשיר שיש בארץ - זה אסור = הוא מוחק. מישהו היום העלה דיון שלא נראה לו שבזמן הקרוב נראה את הגלאקסי - זא עוד כמה חודשים.. "הוא מחק לו את הפוסט וכך הלאה. היום הוא מחק אותי מהקבוצת רכישה בגלל סרטון שיש ב WALL של השוואה של סמסונג מול lg ורואים שם שכאשר הבחור לוחץ על ה LG הוא תמיד מגיב , אבל כשהוא לוחץ על ה גלאקסי הוא לא תמיד מגיב לא בפעם הראשונה\שניה\שלישית. ורשמתי את זה ב WALL ושאלתי אם זה הגיוני, ואז שלח לי הודעה אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אנשים. גם אם הם יקבלו מכשיר מוזל, האם זה מצדיק את …

• 40 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.