גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה על אוזניות in-ear סיליקון רגילות עם חוט ולא אלחוטי בתקציב של עד 500 שקל כמובן מעדיף באזור ה100 או פחות חשוב באס איכותי וצליל נקי, מיועדות לספורט מוזיקה בלבד
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Realme 9 Pro וה-Realme 9 Pro Plus זוכים להשקה מקומית רשמית - לפני המתחרה המרכזי הישיר של Xiaomiלכתבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר חזרה גנרלית עם חיישן ה-ISOCELL HP1 שלא הופיע עד כה באף מכשיר מסחרי - אנשי היצרנית הקוריאנית חושפים את ה-ISOCELL HP3 שאמור להיות נגיש יותר עבור היצרניות והצרכניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור השני של המהדורות המוזלות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג נראה בדרך הבטוחה לחשיפה רשמית קרובה, עם אפשרות לשימוש בשבבי Exynos בשל המחסור אצל Qualcommלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
ערוץ ה-YouTube המפורסם JerryRigEverything מתעד את החוליה החלשה ביותר, תרתי משמע, בדגם הדגל החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד דגמי הביניים לשנת 2023 עתיד להיות יקר יותר ולעשות שימוש בשבב Exynos חדש שעדיין לא הוכרז רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
הגלגול החמישי של ה-Mi Pad יוצע בתצורה סטנדרטית ובתצורת Pro מחוזקת, עם מקלדות ועטי מגע שנועדו להרחיב את השימושיות באופן משמעותילכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לטובת העבודה, נדרש לי טבלט אנדרואיד זול בגודל סביב 10 אינץ. המטרה לטעון עליו מצגות, מסמכי PDF וקבצי WORD ולמסור להדרכות. כלומר, נדרש חיבור USB לטעינת קבצים ואולי גם כיסוי שיאפשר להעמיד את הטבלט בזווית. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
סמסונג חשפה שלושה דגמים ראשונים בסדרת הביניים הבינלאומית הפופולרית שלה לשנה זו - כולם עם הגנה רשמית מבורכת בפני מים ואבק ושניים מהם עם שבב ביניים מעניין פרי פיתוח עצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים דווקא במכשיר החכם שמתהדר במצלמה המתקדמת ביותר בשוק אשר מתחבאת מתחת לפאנל התצוגה? ZTE תשמח לשלוח לכם אותו לישראל ללא תוספת תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
החידוש התורן בסדרת מכשירי הביניים המצליחה עשוי להיות תמיכה בטעינה מהירה באופן קיצוני, שתגרום אפילו למכשירי דגל של כמה יצרניות מתחרות להרגיש כמו חדשות ישנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הענק היפנית ממשיכה לאותת לנו על כך שהיא כנראה היצרנית העקשנית ביותר בעולם המובייל כולו, גם בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
הגלגול הבא של הטאבלט המוזל מבית סמסונג יעשה שימוש בשבב המתומן הפופולרי של חברת Unisoc במקום בשבבים של קוואלקום, אם להאמין לתיעודים מתוך המאגר של מבחן הביצועים הנפוץ Geekbenchלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
הטאבלט התקציבי של היצרנית הקוריאנית מקבל תצוגה מוגדלת, אך אמור לשמור על תג מחיר משתלם דומה לזה של הדגם הנוכחילכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ההכרזה עם ה-Dimensity 9000 הבכיר בתהליך ייצור חדש לגמרי - מגיעות שמועות על אחד מדגמי הביניים שילווה אותו ויבוסס על תהליך הייצור המוביל הנוכחי בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ה-Claw של MSI שמהווה את הנסיון הראשון לייצר אלטרנטיבה ממשית ל-Steam Deck בהתבסס על חומרה מבית אינטל עתידה להגיע לאירופה בתחילת אפריללכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את ה-Poco F4 וה-Poco X4 GT, שיסבכו עוד יותר את מלאכת בחירת מכשיר הביניים המשתלם ביותר בסביבהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
- 2 followers
-
-
צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
ה-Civi 3 מספק מערך סלפי מתקדם, עיצוב מעניין בשני גוונים ונפח אחסון של עד 1TB במחירי ביניים - ולצידו נוחת גם ה-Redmi Note 12T Pro כשהוא כולל את אותו שבב משופר מבית MediaTekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הפרימיום הטרי של החברה היפנית עבור נראה כמו מוצר מסקרן מאוד למי שמעוניינים במימדים קומפקטיים ככל הניתן ללא התפשרות על כל היכולות המודרניות בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
המיזם החדש של אחד ממקימי OnePlus נכנס להילוך גבוה עם השקה של מכשיר חכם בעל עיצוב חריג - שאותו ניתן לשריין להשקה במהלך החודש הבא ב-2,000 שקלים כבר עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-