גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הטרי שמבוסס על שבב ה-Snapdragon 870 נוחת באירופה עם מחירים התחלתיים מקוצצים לרגל חגיגות הבלאק פריידיילכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד דגמי הביניים לשנת 2023 עתיד להיות יקר יותר ולעשות שימוש בשבב Exynos חדש שעדיין לא הוכרז רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ה-Claw של MSI שמהווה את הנסיון הראשון לייצר אלטרנטיבה ממשית ל-Steam Deck בהתבסס על חומרה מבית אינטל עתידה להגיע לאירופה בתחילת אפריללכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט עומדת לחשוף טאבלטים וניידים חדשים לעולם, עם לא מעט שיפורים ושאיפה להעניק את חוויית השימוש הטובה ביותר במערכת ההפעלה החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים הטרי והשאפתני זמין לרכישה מקומית - במחירים גבוהים יותר מהדורות הקודמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
תמונות רשמיות למראה של שלישיית מכשירי ה-Galaxy Tab S8, מקדימה ומאחור, מבהירות לנו כי ההשקה הרשמית קרובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את המוצר שרוצה לאפשר לכם להיות בבקרה מתקדמת על המצב הבריאותי שלכם - מבלי שתצטרכו לצאת מהבית (או מחדר השירותים)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת הביניים הפופולרית מתחדשת בפעם הראשונה לשנת 2022 עם מספר דגמים חדשים - שרק אחד מהם מרגיש כמו שדרוג לעומת הגלגול הקודם, והוא לא זה שהושק רשמית בארץ בתור מנת הפתיחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם עם אחד מחיישני הצילום הכי גדולים בקטגוריה מאז ומעולם יצליח להחזיר את החברה היפנית אל המירוץ הטכנולוגי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi ממשיכה את הרחבת ההיצע במותג הצעיר שלה, בסיוע משבבי הביניים המחוזקים של Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשירי ה-Galaxy XCover 7 וה-Galaxy Tab Active5 מצטרפים אל משפחת המוצרים הייחודית שכוללת עמידה במבחנים בתקן צבאי, עבור מתארי שימוש מאתגרים במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש טאבלט שיחליף את הנייד שלי בנסיעות ועבודה, מעולם לא עבדתי עם טאבלט, ואני לא ממש יודע מה הפרמטרים שאני צריך לשים לב אליהם. אני רוצה טאבלט שאני אוכל לכתוב עליו גם בוורד (או כל תוכנה אחרת שיכולה לכתוב קבצי וורד), כמו כן, שאוכל לכתוב בו בעט, במחברות. אני חושב שאני מחפש טאבלט עם מפרט שדומה למה שסטודנטים משתמשים בו היום, ושלא יהיה יקר מידיי (1500-2000 שקל) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האם המחיר שנתתי נמוך מידי או סביר? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
סמסונג חשפה שלושה דגמים ראשונים בסדרת הביניים הבינלאומית הפופולרית שלה לשנה זו - כולם עם הגנה רשמית מבורכת בפני מים ואבק ושניים מהם עם שבב ביניים מעניין פרי פיתוח עצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת מחשבים אלמונית לוקחת את קונספט הדקיקות למימד אחר עם פרופיל של 7 מילימטרים בלבד - באמצעות הסרת כל החיבורים המוכרים לנו מהצדדים של מוצרים מסוג זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 695 אשר כיכב בלא מעט דגמי ביניים פופולריים בשנה שעברה עדיין כאן איתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi שדרגה משמעותית את הנתונים של דגם ה-Redmi הבסיסי ביותר שלה - ותציע אותו עם סוללות של 5,000mAh או 6,000mAh במקומות שונים בעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג של הענקית הסינית שמיועד לניסויים טכנולוגיים נועזים חוזר לחיים לאחר הפוגה של שנתיים וחצי - עם גוף קרמי וטעינה של עד 80 אחוזים בתוך עשר דקותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הבכיר החדש של היצרנית הסינית נוחת בישראל בגרסה עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר שגבוה כמעט ב-1,000 שקלים מהבסיס איתו הגיע ה-OnePlus 11לכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן פגשנו בעיקר מכשירי ביניים מפוהקים עם תמחורים גבוהים מדי, האם סוף כל סוף יש סיבה מוצדקת להתעניינות בינלאומית במכשיר מבית המותג המפורסם שבבעלות לנובו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Realme GT Master Edition נוחת בארץ עם מחיר של 1,600 שקלים לנפח פנימי נדיב של 256GB, בדרך לתחרות ישירה מסקרנת מול ה-Mi 11 Lite 5G וה-Galaxy A52sלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
נציגי מבחן הביצועים הסיני המפורסם Antutu פירסמו את הסיכום שלהם לקראת סוף שנת 2021 - ופעם נוספת נראה שהשבבים של קוואלקום הם הכוכבים, ללא שום מתחרים משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-