עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חברת הענק היפנית ממשיכה לאותת לנו על כך שהיא כנראה היצרנית העקשנית ביותר בעולם המובייל כולו, גם בשנת 2022לכתבה

2. Started by iSolt,

רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע

3. Started by bbking,
    • 0 תגובות
    • 376 צפיות
  4. רצף ההשקות של היצרנית הסינית נמשך - עם דגם Snapdragon 888 נוסף שיהיה זול יותר בכ-500 שקלים מספינת הדגל הקודמת המקבילה לולכתבה

5. תצורת ה-CAMM המשופרת שהציגה החברה האמריקאית בשנה שעברה עומדת להפוך לברירת המחדל החדשה במקום SO-DIMM - ויש לכך יתרונות חשובים לצד חסרונות אפשריים עבור המשתמשיםלכתבה

6. לאחר ההכרזה עם ה-Dimensity 9000 הבכיר בתהליך ייצור חדש לגמרי - מגיעות שמועות על אחד מדגמי הביניים שילווה אותו ויבוסס על תהליך הייצור המוביל הנוכחי בשוקלכתבה

7. למרות שבעלת הבית של פלטפורמת Steam ממשיכה בהתעלמות הרשמית הגורפת שלה מהשוק המקומי - יזמים ישראלים נמרצים מציעים עתה רכישה של ה-Steam Deck בשלל גרסאותלכתבה

8. שיתוף פעולה מוזר ולא צפוי עשוי להיות זה שיוביל את הדרך אל אחד הגימיקים הפופולריים הבאים של שוק הסמארטפוניםלכתבה

9. הכירו את ה-Poco F4 וה-Poco X4 GT, שיסבכו עוד יותר את מלאכת בחירת מכשיר הביניים המשתלם ביותר בסביבהלכתבה

10. יצרנית השבבים מציגה ארבעה דגמי ביניים חדשים - ללא חידושים מרחיקי לכתלכתבה

11. היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה

12. סמסונג חשפה שלושה דגמים ראשונים בסדרת הביניים הבינלאומית הפופולרית שלה לשנה זו - כולם עם הגנה רשמית מבורכת בפני מים ואבק ושניים מהם עם שבב ביניים מעניין פרי פיתוח עצמילכתבה

13. המיזם החדש של אחד ממקימי OnePlus נכנס להילוך גבוה עם השקה של מכשיר חכם בעל עיצוב חריג - שאותו ניתן לשריין להשקה במהלך החודש הבא ב-2,000 שקלים כבר עכשיולכתבה

14. דגם הפרימיום הטרי של החברה היפנית עבור נראה כמו מוצר מסקרן מאוד למי שמעוניינים במימדים קומפקטיים ככל הניתן ללא התפשרות על כל היכולות המודרניות בתחוםלכתבה

15. המחשב הנייד שכולו מסך גמיש ומתקפל גדול מגיע אל החנויות באופן רשמי עם תג מחיר מבהיללכתבה

16. מכשירים חכמים עם מסכים מתקפלים כבר הפכו לדבר שבשגרה במחוזותינו - אבל יש עוד יישומים מלהיבים לטכנולוגיה שמקווים לבצע את הקפיצה משלב הקונספט אל השלב המעשי בעתיד הקרובלכתבה

17. האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה

18. החדש מבית Xiaomi מציע יותר כח עיבוד ונפחי זכרונות מוגדלים, אך כבר לא יוכל לטעון לתואר סמארטפון ה-5G הכי זול בשוקלכתבה

19. משפחת הגיימינג של במובייל מתרחבת עם גרסה שעושה שימוש בשבב הכי עוצמתי של חברת Mediatek - שניתן יהיה להשיג גם כאן בארץ, בגרסה מוגבלת בהשראת באטמןלכתבה

20. Started by onetwo,

מחפש סמארטפון שהסוללה תחזיק כמה שיותר (יומיים זה טוב, אם אפשר יותר מה טוב..) ושהדברים השונים יעבדו בלי באגים ותקלות. כל שאר הדברים (מצלמות וכדומה) לא כל כך חשובים לי. מה יעשה את העבודה? תקציב 600 עד 2000 בערך. אם אפשר במחיר זול אז למה לא. אם לא - אז איפשהו עד 2000, אם צריך קצת יותר אפשר גם. בזמנו היה לי LG G2 שעבד מעולה, אז אני מחפש משהו שיעבוד כמו שהוא עבד לי. תודה :)

• 0 תגובות
    • 364 צפיות
  21. לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה

22. Started by גל עודני,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…

23. שדרוג לטעינה ושדרוג למעבד בדרך להכרזה רשמית - תוך שמירת אמונים לשבביה המודרניים של Mediatekלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.