עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אני רוצה לרכוש נגן MP3 איכותי שיהיה קטן ונוח (יהיה בשימוש באימונים בחדר כושר) ושיהיה לפחות 8GB או אפשרות לחיבור micro sd, חשוב לי מאוד שהסוללה תחזיק לפחות ארבע שעות רצופות של שמיעה של מוזיקה אפשרות רנדום. מוכן להשקיע בסביבות 100-200 שקל אם אפשר שיהיה עמיד ולא יהרס אחרי שנה אם התקציב לא מספיק תציעו הצעות אחרות... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by omerbr,

אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לא שאנחנו מופתעים במיוחד, אבל ממש כמו אפל וסמסונג מפתחת LG שבב SoC בייצור של TSMC שיתחרה עם שבבי ה-Exynos וה-Snapdragon לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%a7-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%92%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ran1809,

אז קניתי את הטאבלט הפשוט הזה ובסה"כ הוא פשוט מאד, מסך לא משהוא מגע לא משהוא אבל במחיר שלו אי אפשר לבקש יותר מידי.יש לי שימוש אחד שברצוני לעשות בו ודווקא אותו אני לא מצליח.המכשיר מבוסס אנדרואיד 2.3 הורדתי למכשיר את תוכנת הניווט WAZE וברצוני לשים למכשיר כרטיס של פלאפון עם חבילת גלישה ולהשתמש בו כ GPSכרגע אני נמצא בבית ומחובר ל WI FI שבבית, אני נכנס ל WAZE המכשיר מזהה את מיקומי ולאחר מספר שניות המכשיר נתקע ולא ניתן לעשות שום שימוש רק לכבות אותו.ניסיי להשאיר את זה שעה תקוע אמרתי אולי ישתחרר כלום לא קורה וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה.יש הצעות לפתרון הבעייה?מישהוא הצליח להפעיל את התוכנה הזו על המכשיר מהסוג הזה ?תודה מראש רן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by srulzucker,

שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. מה התוכנה הכי עדיפה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, התוכנה בעיקרון היא קליינט של איסיקיו ולא אחד מהמוצלחים שבהם לפי דעתי,מכיוון שיש לו בעיה להציג שמות אנשי הקשר(של ICQ) בעברית. אבל היחוד של הקליינט הספציפי הזה הוא האפשרות לשלוח SMS כמו דרך ICQ רגיל, פשוט בוחרים מישהו מרשימת אנשי הקשר שיש מספר פלאפון בפרטים שלו או לחלופין יש אופציה לבחור מרשימת הטלפונים שבטלפון שלכם. התוכנה עובדת על DATA כול SMS הוא בערך לפי המונה של התוכנה הוא 1KB ככה שגם אם אתם לא נמצאים בשום חבילת DATA אתם תשלמו אגורה אחת לSMS דיי משתלם. אז מי אמר שSMS צריך לעלות חצי שקל. *לכול משתמש שתפתחו בICQ יש 20 הודעות ופה אני לא מחדש שום דבר, בתוכנה יש אופציה להחליף בין פרופילים שונים ככה שאין הגבלה על כמות החשבונות שאתם מחזיקים ומשתמשים. בתאוריה אתם יכולים …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.

10. שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! במקום העבודה הקטן שלי בצפון הארץ ישנו רכב הסעות שיוצא מהמרכז ובו רק תשעה מקומות. שמירת המקום בהסעה נעשית על בסיס תפיסת מקום מראש עד יום קודם, ברשימה שמית בפנקס שנמצא ברכב. אני אשמח להעביר את הפרוצדורה לסמרטפון או לאינטרנט ולהעביר את מקום העבודה למאה ה-21 אפליקציות למציאת טרמפ דוגמת קרמה אינן מתאימות כי הן פתוחות לקהל הרחב. אני מעוניינת באפליקציה עם רשימה שמית סגורה (והרשאות אדמין לעדכון) ובה אפשר להזמין מקום על הרכב פר יום עד שהמכסה מלאה. מישהו מכיר אפליקציה כזו או יכול להמליץ על אפשרות פשוטה לפתח אותה? (אני מפתחת ++C ופייתון, אבל מוכנה ללמוד). תודה, תמר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Pilp3l,

שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by shaypoi1,

שמעתי שיצא גירסא לפלאפון הזה איך מתקינים? האם כדי להתקין?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by m_g,

סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ofir667,

אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Ymac,

היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tzilber,

היי מחפש לאחיינית שלי המלצה לסמארטפון עד 1000 ש"ח. לממליצים תודה מראש

21. כותרת, תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. המשחק החדש של יוצרי הלהיט Crossy Road, המשחק החדש של יוצרי פרוט נינג'ה ועוד הפתעות ממתינות לכם בחנויות האפליקציות של גוגל ואפל לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by OR007,

עקב טיפשות יתרה אני זקוק לגיבוי של כל הקבצי מערכת של סלקום V3X מרשת סלקום (לאחר כמה תקלות, מצאתי קבצי גיבוי, רק חבל שהם היו של V3X מאורנג' ועכשיו המכשיר שלי משוכנע שהוא אורנג') אוי אני מחכה לראות כבר את הפנים של הנציגת שירות שתפתח את מכשיר הסלקום הנפלא הזה ופתאום תשמע "נשמע מצויין נשמע אורנג'..)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ORrrr,

מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by CyborgRAT,

שלום! יש לי (Sansa Clip Plus (4 GB שהיה מוצר למון (פאק בייצור) כבר מהיום הראשון אבל התעצלתי ללכת לחנות ועכשיו, לאחר כמה חודשים, הוא כבר בקושי מתפקד (+ נתקע לי הכפתור הדלקה בדיוק אתמול) כך שאני לא יכול לכבות את המכשיר. הבעיות שקיימות: 1) בטרייה תקולה, הבטריה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, ואינה יכולה להיטען כמו שצריך, המכשר נכבה באמצע הטענה שוב ושוב ולפעמים גם ההטענה מרוקנת את הבטריה. 2) מסך כבוי כמעט כל הזמן, גם כשאני לוחץ על כפתור הוא לא נדלק, רק לפעמים שבא לו. (ניסיתי גם לשחזר הגדרות יצרן ולא עוזר). 3) נתקע הכפתור הדלקה, כך שאינני יכול לכבות את המכשיר, ולהדליק אני יכול רק אם אני מחבר אותו לחיבור ה- USB של המחשב. האם האחריות עדיין מכסה אותי? או שייקחו ממני סכום כסף משמעותי על…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.