גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המותג הצעיר והפעלתני מתקרב במהירות אל עוד השקה רשמית - עם מפרט ביניים מבטיח שישולב עם Dimensity 1200 וגם עם Snapdragon 870 במקביללכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
דגם הדגל המרוענן של היצרנית הסינית המצליחה ישא תג מחיר מומלץ זול משמעותית לעומת קודמו - כזה שישאיר לכם כסף בכדי לשקול רכישה גם של הטאבלט החדש פרי תוצרת החברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
טאבלט ה-OnePlus Pad נראה כמו מוצר מתקדם ומסקרן שמצטרף אל ההיצע הקיים בעולם מסכי האנדרואיד הגדולים - אך מה שמעסיק חלק גדול מהמשתמשים ברשת כעת הוא האותיות הקטנות שחושפות שיטה חדשה עם פוטנציאל בעייתי לשמירה על טכנולוגיית הטעינה המהירה במוצרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
קפיצת הראש של המותג הסיני הצומח במהירות אל שוק ה-PC מצליחה להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
שני השבבים העדכניים והעוצמתיים ביותר של שתי המפתחות המפורסמות בתחום מוכנים לקרב מעניין, שעוזר להמחיש גם את הבדלי התמחורים שביניהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג לא מציע הרבה שינויים לעומת קודמו - אך עם שבב עוצמתי הרבה יותר ולכאורה גם יעיל יותר ותמיכה בטעינת סוללה מהירה יותר, יתכן שזה מתכון מספק לסיפור הצלחה חדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור הבא של משפחת הסמארטפונים הנמכרת ביותר אי-פעם במרחק נגיעה? כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
מתגעגעים לימים בהם מכשירים חכמים עם מסכים של פחות מ-4 אינץ' נחשבו לנורמה? ה-Mint Mony מתנדב להחזיר עטרה ליושנה עם חומרה מודרנית. בערךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
השבבים המתקדמים ביותר של קוואלקום, החיישן המשוכלל ביותר של סוני ושם המותג של Leica מחכים לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
מדליף טוויטר מעניק לנו פירוט טכני מרוכז עבור משפחת ה-Galaxy A של החברה לשנת 2022, החל מה-A23 ועד ל-A73לכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
דור מצלמות הסמארטפון החדש של סוני מגיע אל שיאומי, יחד עם שבב העיבוד המשודרג מבית קוואלקוםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
- 2 followers
-
-
נייד 15 אינץ' עם 12 ליבות ששוקל פחות מקילוגרם - לא תמצאו הרבה כמותו בשוקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי סלולר סמסונג - בסמסונג יש הקלטות שיחות מובנה שמקליט כל שיחת סלולר באיכות גבוהה כך שכל מספר שנכנסים אליו ניתן לראות שיחות , זמנים ולשמוע הקלטות האם דבר כזה קיים גם ב-OPPO או XIAOMI ? האם זה עובד ללא תקלות ? ללא התקנת תוכנות צד שלישי .
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
הסמארטפון הטרי שמבוסס על שבב ה-Snapdragon 870 נוחת באירופה עם מחירים התחלתיים מקוצצים לרגל חגיגות הבלאק פריידיילכתבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי אייפוןx ואני מעוניין להחליף מכשיר בעיקר כי המכשיר כבר חרוש ואני גם מעדיף מסך קצת גדול יותר. עיקר השימוש שלי זה גיימינג ואם ניהיה יותר ספציפיים raid shadow land לכן מאד חשוב לי סוללה חזקה, ושמירה טובה על רמת חום, כי על האייפון x שלי אני יכול בכיף לטגן חביתה אם הקרבות מידי אינטנסיבים. ראיתי את המכשיר a34 של סמסונג והמחיר מוצא חן בעיניי(1100 בksp). מעבר לזה המסך יותר גדול והסוללה יותר חזקה. לפי מה שהצלחתי להבין בהשוואות בנצמארק גם המעבד והכרטיס הגרפי חזקים מעט יותר. הפחד העיקרי שלי הוא החום. אני מבין שעיקר הפלט של החום נוצר כתוצאה מצריכת חשמל, ולא הצלחתי למצוא נתונים על צריכת החשמל לא של האייפוןx ולא של הa34. אני גם לא בטוח שקראתי נכון את הנתונים ע…
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
השקה רשמית לדגם ה-Realme GT ממצה את הפוטנציאל הגלום בו - שהופך אותו לזול ביותר בנוף המקומי עם שבב הדגל המודרני מבית קוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב מחשב נייד מהזולים שמכילים RTX 4060. האם האיכות בהתאם? מה תקבלו במחשב נייד שכזה וכיצד הוא משתווה ליכולת שולחנית? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 2 followers
-
-
מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 2 followers
-
-
מכשירים חכמים עם מסכים מתקפלים כבר הפכו לדבר שבשגרה במחוזותינו - אבל יש עוד יישומים מלהיבים לטכנולוגיה שמקווים לבצע את הקפיצה משלב הקונספט אל השלב המעשי בעתיד הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ה-Galaxy Unboxed התורן של סמסונג ביום הראשון של חודש פברואר יהיה מוקדש על פי כל הסימנים לשלישיית מכשירי הדגל אשר מככבת באינספור הדלפות בימים אלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים הטרי והשאפתני זמין לרכישה מקומית - במחירים גבוהים יותר מהדורות הקודמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-