עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התאום המוזל של ה-OnePlus Nord מגיע לסיבוב הופעות מקומי, זמן קצר מאוד אחרי ההשקה העולמית הראשוניתלכתבה

2. המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה

3. אחרי כמה דגמים תחרותיים ומסקרנים שהוצגו במהלך 2021, המותג שבבעלות לנובו ינסה להגביר את הנוכחות הבינלאומית שלו עם מהדורת דגל טרייהלכתבה

4. זוכרים את הרומן מהעבר בין גוגל ל-Huawei אשר הוליד לנו סמארטפון עם בליטת מצלמה אופקית גדולה לכל אורכו? נראה כי העיצוב הזה עומד לעשות קאמבק בלתי צפוי ב-2022לכתבה

5. שלום, אני מעוניין לקנות את גלאקסי s21 והבנתי שבחודש הקרוב עומד לצאת ה-s22. האם בעת השקת פלאפון חדש יש ירידה מיידית במחירי הדגמים הקודמים והאם זאת ירידה משמעות? או במילים אחרות, יש טעם לחכות כמה שבועות עם הקנייה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by כפיר,

סמסונג פיתחה -16Gb LPDDR5X DRAM שאמור להביא AL - אינטליגנציה מלכותית גדולה יותר נתונים מהירים יותר מציאות רבודה יעילה יותר צריכת חשמל נמוכה יותר 14NM לסמרטפונים,שרתים , מכוניות ויכולת תפעול 64 gigabytes (GB) זכרון ( תתכוננו לסמרטפונים יקרים יותר ) https://www.guru3d.com/news-story/samsung-develops-the-first-lpddr5x-dram-in-the-industry.html

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. היורש עבור ה-Snapdragon 730 וה-Snapdragon 730G מבטיח לספק לנו שיפור נאה ביכולות העיבוד הגראפי בעבור אותם תגי מחיר לכתבה

8. אורח ירון
    Started by אורח ירון,

היי, אני מחפש טאבלט 2in1 כלומר טאבלט עם מקלדת. לטאבלט צריך להיות מקלדת שיכולה להתחבר ועם ווינדוס. המטרות של הטאבלט די פשוטות, כתיבת מיילים ושימוש בוורד. ראיתי את הטאבלט של אסוס - asus t100ha מה דעתכם עליו ? תודה רבה על העזרה. תקציב מוערך של אלף

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by Mamo Rambo,

מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by ziko,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה

12. בדומה למיקרוסופט, גם HP מעוניינת לאותת לעולם שהיא מכינה קבלת פנים ראויה למערכת ההפעלה הגדולה החדשהלכתבה

13. קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. גוגל הופכת את בליטת מערך הצילום למאפיין המרכזי בעיצוב המכשירים החכמים שלה, ויוצאת לדרך חדשה עם שבב עיבוד פרי פיתוח עצמי שאינו זוכה לפירוט מספק על הפוטנציאל שבולכתבה

15. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. מוצר הדגל הראשון לשנת 2022 של המותג הסיני הושק בישראל עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר תחרותי עד מאוד לאלו שמחפשים מקסימום ביצועיםלכתבה

17. חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה

18. ממש כמו OnePlus עם ה-Nord 2 - גם מכשיר הביניים המתקדם החדש מבית היוצר של Xiaomi מתעדף את המוצרים העדכניים של מפתחת השבבים מהמזרח הרחוק על פני אלו של המתחרה המערבית קוואלקוםלכתבה

19. Started by The Ball,

היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה

21. דור מצלמות הסמארטפון החדש של סוני מגיע אל שיאומי, יחד עם שבב העיבוד המשודרג מבית קוואלקוםלכתבה

22. שיתוף הפעולה של סמסונג עם מפתחת השבבים האדומה ליצירת ליבות גראפיות אישיות מתחיל לתת אותותיולכתבה

23. שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה

24. הסמארטפון הבכיר החדש של היצרנית הסינית נוחת בישראל בגרסה עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר שגבוה כמעט ב-1,000 שקלים מהבסיס איתו הגיע ה-OnePlus 11לכתבה

דיונים חדשים בפורומים