גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
התאום המוזל של ה-OnePlus Nord מגיע לסיבוב הופעות מקומי, זמן קצר מאוד אחרי ההשקה העולמית הראשוניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
המהדורה המרועננת והמוזלת של מכשיר הדגל משנת 2021 עשוי להגיע אל החנויות בתחילת 2022, למרות שכבר קיבלנו שלל שמועות על כך שהוא נגנז במלואולכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה דגמים תחרותיים ומסקרנים שהוצגו במהלך 2021, המותג שבבעלות לנובו ינסה להגביר את הנוכחות הבינלאומית שלו עם מהדורת דגל טרייהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את הרומן מהעבר בין גוגל ל-Huawei אשר הוליד לנו סמארטפון עם בליטת מצלמה אופקית גדולה לכל אורכו? נראה כי העיצוב הזה עומד לעשות קאמבק בלתי צפוי ב-2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את גלאקסי s21 והבנתי שבחודש הקרוב עומד לצאת ה-s22. האם בעת השקת פלאפון חדש יש ירידה מיידית במחירי הדגמים הקודמים והאם זאת ירידה משמעות? או במילים אחרות, יש טעם לחכות כמה שבועות עם הקנייה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
סמסונג פיתחה -16Gb LPDDR5X DRAM שאמור להביא AL - אינטליגנציה מלכותית גדולה יותר נתונים מהירים יותר מציאות רבודה יעילה יותר צריכת חשמל נמוכה יותר 14NM לסמרטפונים,שרתים , מכוניות ויכולת תפעול 64 gigabytes (GB) זכרון ( תתכוננו לסמרטפונים יקרים יותר ) https://www.guru3d.com/news-story/samsung-develops-the-first-lpddr5x-dram-in-the-industry.html
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היורש עבור ה-Snapdragon 730 וה-Snapdragon 730G מבטיח לספק לנו שיפור נאה ביכולות העיבוד הגראפי בעבור אותם תגי מחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט 2in1 כלומר טאבלט עם מקלדת. לטאבלט צריך להיות מקלדת שיכולה להתחבר ועם ווינדוס. המטרות של הטאבלט די פשוטות, כתיבת מיילים ושימוש בוורד. ראיתי את הטאבלט של אסוס - asus t100ha מה דעתכם עליו ? תודה רבה על העזרה. תקציב מוערך של אלף
-
מה נשמע חברים?😁 אמא שלי מחפשת לקנות פלאפון חדש לשימושים בסיסים - וואטצאפ, אינטרנט, יוטיוב וכו' עד 500-600 שקל, עד עכשיו היא הייתה עם הרדמי נוט 5 והייתה מבסוטה. אז אשמח לשמוע הצעות לסמארטפון בשבילה. ד"א, איך הרדמי נוט 11? שווה את המחיר? - 650. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חשבנו שאולי הפעם יצרנית אחרת תצליח להקדים אותה, אך נראה כי לסמסונג היו תוכניות אחרות - מיד עם החשיפה של משפחת הדגל החדשה היא נוחתת בשלל חנויות מקומיות ומגלה כמה יעלו לכם מכשירי ה-Snapdragon 8 Gen 2 הראשונים בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
בדומה למיקרוסופט, גם HP מעוניינת לאותת לעולם שהיא מכינה קבלת פנים ראויה למערכת ההפעלה הגדולה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
- 1 follower
-
-
יש דבר כזה? יש לי WM 5
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
גוגל הופכת את בליטת מערך הצילום למאפיין המרכזי בעיצוב המכשירים החכמים שלה, ויוצאת לדרך חדשה עם שבב עיבוד פרי פיתוח עצמי שאינו זוכה לפירוט מספק על הפוטנציאל שבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
- 1 follower
-
-
העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מוצר הדגל הראשון לשנת 2022 של המותג הסיני הושק בישראל עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר תחרותי עד מאוד לאלו שמחפשים מקסימום ביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש כמו OnePlus עם ה-Nord 2 - גם מכשיר הביניים המתקדם החדש מבית היוצר של Xiaomi מתעדף את המוצרים העדכניים של מפתחת השבבים מהמזרח הרחוק על פני אלו של המתחרה המערבית קוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
דור מצלמות הסמארטפון החדש של סוני מגיע אל שיאומי, יחד עם שבב העיבוד המשודרג מבית קוואלקוםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
- 2 followers
-
-
שיתוף הפעולה של סמסונג עם מפתחת השבבים האדומה ליצירת ליבות גראפיות אישיות מתחיל לתת אותותיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
שרשרת ההשקות של Xiaomi ומותג המשנה שלה לא מציגה שום רמזים להפוגה - הגרסה הבינלאומית עבור Redmi Note 10 Pro הסיני נראית קרובה מאוד לאחר תיעוד מביקור ברשות ה-FCCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הבכיר החדש של היצרנית הסינית נוחת בישראל בגרסה עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר שגבוה כמעט ב-1,000 שקלים מהבסיס איתו הגיע ה-OnePlus 11לכתבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-