עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Omerole,

היי, יש לי אייפון ברשת AT&T,ואני רוצה את האופציה לכתוב בעברית עליו,הבנתי שזה אפשרי עם "פורצים" אותו כדי לאפשר לאפליקציות צד שלישי לרוץ עליו. השאלה הראשונה שלי היא האם זה פוגע במכשיר בדרך כלשהי? או יכול לפגוע בו? שאלה שנייה,אם הבנתי נכון,יש לעשות Jailbreak ויש Unlock והם לא חייבים לבוא ביחד,אבל Unlock תלוי לגמרי בJailbreak. אבל רק לעשות Unlock מוציא את האחריות..זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by הטכנאי,

ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Kukishin,

האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by okit83,

1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Sepsis,

אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

8. לאיזה פלאפון יש את המצלמה הכי אייכותית? ולאיזה פלאפון יש ספיקר הכי חזק(עם הפשרות להשמיע קבצי MP3)?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by The Dom,

במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. ברוכים הבאים לדיון הרומים המומלצים, בו ניתנת לכם הבמה להמליץ על כל רום שאהבתם או התרשמתם ממנו למכשיר שלכם (או של חבר). כדי לשמור על הסדר בדיון, בעת פרסום רום אנא וודאו להמליץ ע"פ הטופס הבא: * כותרת או שם הרום * מכשיר * גרסת אנדרואיד * הערות והארות (בעצם כל מה שיש לכם לומר על הרום- דברים טובים, רעים, באגים ידועים, פיצ'רים מגניבים..) * לינק (בבקשה גם תכללו את הכותרות של הטופס בפוסט שלכם) נשיקה ווירטואלית (או חיבוק לבחירת המשתמש) יינתן לכל ממליץ שיפרסם הודעה אסתטית, מסודרת, ארוכה, מושקעת ואיכותית, כמו שאני אוהב. רצוי עם צבעים (ולא הצבעים של העורך), הדגשות, קווים תחתונים, כוביות או רשימות וכיו"ב. מי שיוסיף תמונות יקבל גם דובון פנדה. דרכים לשמח אותי: * פלטה מרעננת: …

• 9 תגובות
    • 15.3k צפיות
  13. לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by meirdor,

שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ? על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gabrielf,

האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nemy,

שלום, האם המכשיר Samsung Galaxy Young 2 G130M מתאים לאפליקציות הנ"ל. זה כל מה שדרוש לי. לא רוצה משחקים. לנוחותכם המפרט: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 60%, align: right]כולל FOTA[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 60%, align: right]G130M[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 60%, align: right]1.0GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תקשורת[/TD] [TD=width: 60%, align: right]דור 2: 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 דור 3: 3G Network HSDPA 900 / 2100[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תצוגה[/TD] [TD=width: 60%, align: right]סוג: TFT capacitive touchscreen, 256K colors גודל: 320x480 p…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jackhammer,

שלום לכולם. כשהדור השלישי של השעון של אפל יצא דיברו על זה שהוא בא עם כרטיס סים "וירטואלי" שלא כל חברה יודעת עדיין לתמוך בו... איפה זה עומד עכשיו? מה לגבי תאימות בארץ? יש מפעילות שיודעות לתמוך בשעונים האלה? אני יודע שהדור הרביעי עומד לצאת עוד כמה ימים וחשבתי לקנות אותו או את הדור השלישי...

20. אני מתכנן לרכוש את המכשיר Motorola Atrix 4G ולהתנייד איתו לרמי לוי, תדרי העבודה שלו הם אלו: GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 850, 900, 1900, 2100 התקשרתי לאחת החנויות שמוכרות את המכשיר ונאמר לי שהוא לא תואם לרשת פלאפון (ולכן גם לרמי לוי). הטענה נראית לי קצת מוזרה, אבל אני לא מבין בזה כלום מעבר לזה, כמה זה קריטי שמערכת ההפעלה היא Android 2.2 ולא גרסא עדכנית יותר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מערכת ה-Claw של MSI שמהווה את הנסיון הראשון לייצר אלטרנטיבה ממשית ל-Steam Deck בהתבסס על חומרה מבית אינטל עתידה להגיע לאירופה בתחילת אפריללכתבה

22. Started by orel13orel,

מתי ככל הנראה הוא יושק?? מתי הדגמים של שנים קודמות הושקו?? אני מודע לכך שאפל לא אמרו מילה על האייפוד לכן אני שואל מתי לדעתך הוא יושק...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. על רקע תקלות הניוד הרבות והקושי בהשגת מוקדי השירות של גולן טלקום ו-HOT מובייל, זה היה רק עניין של זמן עד שתוגשנה התביעות היצוגיות הראשונות כנגד שתי החברות. את דעתי על הנושא כתבתי כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2293. מעניין לשמוע מה דעתכם.

• 33 תגובות
    • 7.3k צפיות
  24. תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by yuval48,

http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)

• 4 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.