גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוני ארקיסון הכריזה לא מזמן על Z558 עם מסך מגע ;D למפרט: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z558-1723.php ----------------------------------- נוקיה הכריזה היום על סדרת מוזיקה חדשה שהיו בה שלושה פלאפונים (אולי בעתיד יותר) 5300 XpressMusic 5200 ו 3250 XPRESSMUSIC. סדרת XpressMusic כנראה התשובה של נוקיה לWalkman של סוני אריקסון. הסדרה החדשה תציע כפורי מוסיקה לשימוש מהיר וקל לשלוט בתכונות המוזיקה. הסדרה ימכרו עם Nokia Music Manger Software שבקלות איתה תעבירו שירים בין המחשב לפלאפון. ספינת הדגל של הסדרה הוא כמובן 5300, איתה יבוא כרטיס microSD FMRADIO ומסך של 2 TFT עם רזולוציה של .QVGA מצלמה של 1.3 פיקסל, תמיכה ב EDGE,GPRS בלוטוט USB וימכר ב 250 יורו לפני מיס…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהפלאפון הזה הגיע לסלקום ... כרגע יש לי סמסונג s410 I והוא דיי נימאס עליי עוד חודש יהיה שנה כבר שאני משלם עליו אז אני רוצה לשדרג ל n73 אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג ? וכמה זה יעלה לי כי התקשרתי אליהם והם לא הסבירו את עצמם טוב אז אני לא רוצה לסוע לחברה סתם אז שווה לי לשדרג בעוד חודש חודש וחצי בערך וכמה זה יעלה ? ויש מצב יגיעו פלאפונים יותר טובים עד אז לסלקום ? אהה ו המסונג קניתי אותו 1+1 ואני רוצה לשדרג רק 1 מהם זה משנה לי משהו ? מפריע כאילו ? טוב תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם עוד לא הספקנו לנוח מהשקת ה-N95\N75 אז לא יהיה לנו יותר מדיי זמן לנוח, נוקיה משיקה היום עוד מספר פלאפונים, חלקם חדשים לחלוטין חלקם גרסאות מחודשות, והפעם הנושא המרכזי הוא דווקא מוזיקה, תחום שעד היום הובל בעיקר על ידי סוני אריקסון עם מכשירים כמו W800\W900\W950. בסדרות החדשות נוכל למצוא את סדרת ה-N מתחדשת בגוונים חדשים (ירוק ושחור, מול הכתום של SE) ובזכרון פנימי מרשים ביותר לטובת יישום המוזיקה (N91 יגיע עם 8GB פנימי !!), בנוסף נוכל למצוא את ה-3250 הוותיק בגרסאות חדשות, וכמו כן פלאפונים חדשים, ייעודיים למוזיקה בשם 5200\5300. בהם נוכל למצוא תמיכה ב-EDGE, מצלמת 1.3 מגה פיקסל ועוד שאר הפתעות, לפרטים נוספים נא להכנס לקישור הבא : http://www.gsmarena.com/nokia_announces_music_ph…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאאלוםם :] קניתי היום את הנגן Sandisk SanaE250 והעברת הקבצים שלו לפי מה שהבנתי מתבצעת ע"י מדיה פלייר.. הבעיה היא שזה מעביר כלכך לאט שאפשר להשתגעעעע יש אפשרות אחרת להעברת קבצים\שירים\תמונות לנגן?! תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנאמנות ארוכת השנים שלי לנוקיה נגמרה :'( עברתי מ3100 ל V3X דעות ראשונות. זוועה, החרא לא זז ממשק איטי ומסובך לא נורא קניתי לי כרטיס של 1G והיום אחרי ההטענה שלו. MOD THE BITCH נראה מה הוא יכול לעשות אחרי שנוציא כל זכר מאורנג' מהמכשיר דיווחים בהמשך התחלתו של יומן 23:16 27.9.06 - אחרי המון סבל וניסיונות להתקין את התוכנות של מוטורולה ותוכנות P2K אני חושב שהצלחתי, זוועת עולם, כלל כך הרבה עבודה בשביל להתקין פלאפון!??!?! WTF. לא נורא, אני עוד ירוק, הפלאפון יפחד ממני. כרגע אחרי התקנת Motorola Phone Tools התוכנה מבצעת עדכון (לפחות את זה הוא עושה לבד) . עדכונים בהמשך 23:37 27.9.06 - הוא עידכן את עצמו, ועכשיו לזוועה. אני חייב לשנות את כל רשימת הטלפונים שלי כי זה השתגע (ב…
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לו מכסה? =\ המצלמה תמיד פתוחה?
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כשבועיים אני אהיה בארהב רציתי לשאול איזה מהנגנים עדיף. הנגן יחובר לאוזניות SHURE E4C או UE SUPERFI 5 PRO חשוב לי האיכות של הסאונד השימושיות קלות ההפעלה הן של הנגן והן של התוכנה המצורפת. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוקח למחשב זמן לזהות אותו ולפעמים הוא אפילו לא מזהה אותו כלל! קניתי כבל חדש, לא עזר.... כנראה זה בעיה בחיבור USB עצמו שעל הנגן... מישהו יודע אולי איפה אפשר לשלוח אותו לתיקון? יש בכלל מעבדה של IRIVER? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים שעוד יכול לעזור אולי... מחכה לכל תשובה שתהיה בקוצר רוח... אני כבר די חסרת אונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
לבעלי הנגן : איך הווליום בנגן? הוא בסדר? או שהוא חלש ולא מספק? ואיך מעבירים אליו קבצים? עם תוכנה או שהוא UMS?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיוון חוברת ההוראות שהגיעה עם הנגן מסריחה ברמות ולא מספקת שום מידע על הפונקציות שלו אצטרך לשאול כאן אוקיי בחלק מהשירים על הנגן במקום שיהיה כתוב כמה KBPS השיר כתוב לי את האותיות VBR ולמשהו על פס הזמן יש קו איפשהו בהתחלה שהשיר מתחיל ממנו בכלל ואני לא יכול לעשות הרצה קדימה או אחורה כמו בשירים שכתוב בהם מה ה KBPS מישהו שיש לו את הנגן יכול לעזור אולי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-