גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שעון ה-Blocks הצליח לגייס כ-1.5 מיליון דולר בפלטפורמת הקיקסטארטר בעזרת קונספט מדליק, שמאפשר לרצועת השעון עצמה להוסיף יכולות למכשיר לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-השעון-החכם-המודולרי-והמדליק-ש/
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שנים של טיזרים והכנות עומדים להסתיים עם ההשקה של הסמארטפון הראשון שאינו זקוק למנועים ומגרעות על מנת להציע לנו פאנל תצוגה שלם ואחיד - משום שחיישן הסלפי שלו מתחבא מתחת למסך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש מכשיר סלולר עם המצלמה הכי איכותית שיש, רק לצילום של שיעורים, כל השאר לא מעניין. עדיפות למכשיר של סמסונג עד 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אחרי הסיפתח מ-Eluktronics - גם ספקית המחשבים XMG מאמצת לדגמיה הניידים המובילים פאנלים אשר משלבים בין רזולוציית תצוגה מוגדלת לקצב רענון גבוהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה הטאיוואנית מתכוננת להמשיך במיצוי תהליך הייצור המשופר מחברת TSMC ב-6 ננומטר - הפעם עם שבב מסקרן שמיועד לסמארטפונים ועשוי לספק תחרות חלקית עבור ה-Snapdragon 865לכתבה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Fold3 וה-Flip3 מקבלים מחירים מומלצים רשמיים שנמוכים יותר בהשוואה לדורות הקודמים - וגם צמדים של מתנות עבור אלו שיבחרו לרכוש אותם כבר עכשיו, לפני כל השארלכתבה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
היי עבר הרבה זמן מאז שעסקתי בנושא ונראה שאני לא בעניינים. אני מחפש טלפון עם התכונות הבאות: - שני SIM - מצלמה רחבת זווית - NFC - אנדרואיד בגרסה עדכנית. לא משהו ישן. עדיף גם: - עמיד ככל הניתן לנפילות, ואם אפשר גם למים. מה המכשיר הזול ביותר שכולל את התכונות האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חברת Kyocera היפנית מציגה את הסמארטפון הראשון שלא רק מוגן בפני מים, אלא גם מעוניין וממליץ שתשטפו אותו בסבון בכדי לוודא שהוא נקי ומצוחצח בכל עת לא בכל יום נתקלים בגימיקים ומאפיינים ייחודיים בעולם הסמארטפונים, אך נראה ש-Kyocera הצליחה לעשות זאת עם סמארטפון חדש שעונה לשם המוזר Digno Rafre – שמתואר כמכשיר החכם הראשון שבטוח לשטיפה עם סבון. מסכי המכשירים החכמים שלנו ידועים כבר מזמן בתור מרבצי חיידקים עסיסיים, אותם אנחנו מצמידים לפנינו באופן יומיומי, ובעוד שחלק מהיצרניות ניסו להציע פתרון לבעיה זו עם גימורים וחיפויים אנטי-מיקרוביאליים למיניהם – הפתרון הנוכחי שמאפשר לקרצף ולנקות את הסמארטפון הוא כנראה אפקטיבי הרבה יותר, לפחות ברמת תחושת הנקיון של המשתמש עצמו. …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מצטרפת אל מירוץ מכשירי הדור החמישי התקציביים - במסגרת דגם חדש שעשוי להיות הטוב יותר במשפחת ה-Realme 7 שכבר החלה את דרכה גם בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
מהדורת ה-Core Edition החדשה של מותג הביניים הצומח מ-OnePlus מחפשת לעצמה נקודת אמצע נוחה בין ה-Nord הראשון לשמו לבין ה-Nord N10 5Gלכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-OnePlus Nord N100 וה-OnePlus Nord N10 5G כבר כאן - גם דרך היבואנית הרשמית וגם בעזרתם של היבואנים המקבילים שמסייעים למחירים להפוך לתחרותיים עוד יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב העידן החדש של סמסונג ערך ביקור בגירסה העדכנית של מבחן הביצועים הסיני הפופולרי, ויצא עם כתר הביצועים על ראשו, לפחות לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/תוצאה-נהדרת-לשבב-ה-exynos-8890-של-סמסונג-במבחן-הב/
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מחליטה להחיות את אחד מדגמי הביניים המוצלחים ביותר שלה מהעבר באמצעות מהדורה מחודשת ומותאמת ל-2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עתידות - Redmi Note 9 5G ו-Redmi Note 9 Pro 5G עתידים להפוך למכשירי הדור החמישי הזולים ביותר בישראל בתוך כמה חודשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
גרסת ה-Lite המוזלת של מכשיר הדגל תפנק עם תצוגה בקצב רענון של 120 הרץ מצד אחד, אך תסתפק בשבב עיבוד וותיק יחסית עם תמיכה עד לדור הרביעי בלבד מהצד השנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
היינו משוכנעים שה-Mi 11 יקדים אותו ושהוא ינחת כאן יחד עם אחיו הרבים - אך הפעם היבואנית המקומית של Xiaomi מעדיפה ללכת על שיטה של הפרדה עם השקה של דגם ביניים ראשון משנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Oppo A93 נחת רק לאחרונה בשוק הישראלי בתור גשושית ראשונה עבור היצרנית הסינית הצומחת - ועכשיו יש לו כבר יורש ישיר בדמות ה-A94לכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
האלטרנטיבה לדגמי ה-T המרועננים מהשנים הקודמות תציע מפרט מתקדם למדי, אם כי ברשת עוד לא בטוחים האם היא תהיה זמינה אך ורק בסין או שתצא לסיבוב הופעות בינלאומילכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-