גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. עברתי בזאפ על מחירי ה PSP בארץ ושמתי לב שישנן כמה גירסאות כשהבדלי המחירים בנהם מאוד גדולים. היגרסאות הן 1000K, 1004K ו 1006K - מישהו יודע מה ההבדלים? למה ההבדל בתמחור כ"כ גדול?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בהעתקת קבצים לנגן הוינדוס שולח לי הודעת CONFIRM STREAM LOSS, מי האשם? עריכה: מה הולך איתי ככה פותח תארדים בלי לבדוק קודם? ממש בושה... טוב נו, אני אאשים את השעה... זאת השעה!! לילה טוב (:
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחרי חיישן של 48 מגה-פיקסל וחיישן 64 מגהפיקסל - מגיע הפרוייקט החדש והמבטיח של היצרנית במסגרת מותג ה-ISOCELL שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
זוכרים את ה-Snapdragon 821 שכיכב במכשירים חכמים מובילים בשנת 2016? נראה כי הוא עומד להיות זה שיפעיל את טאבלט ה-G Pad הבא לכתבה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
- 2 followers
-
-
העתיד של מערכת חלונות עשוי להיות במכשירים קומפקטיים ומתקפלים עם מסכים כפולים - מבית מיקרוסופט עצמה וגם מבית שותפותיה הגדולות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://space-balloon.net/live/?utm_source=twitter&utm_medium=timeline&utm_campaign=tw_live
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר סלולרי בעלות של עד 1700 ש"ח. המכשיר מיועד לאחי - בן 14, לא משתמש כבד, בעיקר למוזיקה, משחקים, הודעות, אינטרנט. חשבתי על מספר מכשירים שיכולים להכנס לתקציב שלי: NEXUS 4 GALAXY S3 / MINI אייפון 4 / 4S אני לא יודע במה לבחור. הבנתי שיש דרך לקנות מחו"ל (MUSTOP) ובכך להוזיל משמעותית את העלות. אשמח לחוות דעת לגבי סוג הסמארטפון / מאיפה לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי מישחק שבא בRAR. אני פותח אותו יש שם מלא קבצים....איך אני שם בפלא?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מכירים נגן שאפשר לחבר אליו USB DISK ON KEY ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המכשיר החכם עם אחד מחיישני הצילום הכי גדולים בקטגוריה מאז ומעולם יצליח להחזיר את החברה היפנית אל המירוץ הטכנולוגי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שדרוג לטעינה ושדרוג למעבד בדרך להכרזה רשמית - תוך שמירת אמונים לשבביה המודרניים של Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-