גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, קודם כל מצטער על ההודעה הקודמת. ולנשוא שלנו. אני מחפש נגן איכותי בסכום של 800-1200 שקל. חשוב לי היופי האיכות וכמות האיכסון. אני אשמח לקבל הצעות.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות נגן מארה"ב בתחום ה-250$. האופציות העקריות שיש לי הן ה-Zune, Creative Zen M, Ipod Video... מה כדאי מבחינת אחריות, תמיכה בעברית, תמיכה בפורמטים, זמן סוללה וכו'... תודה, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז כמו שרשום למעלה: V3x VS. K610i המשפחה שלי עוברת לאורנג' בגלל השירות של פלאפון..אז מה המומלץ משני המכשירים האלה? במסלול שמציעים לנו רק שתי המכשירים האלה אפשריים אז בבקשה לא להציע מכשירים אחרים.. אני נוטה יותר לכיוון של ה-V3x כי מנסיון שלי איתו הוא נוח ויש לו מצלמה איכותית ונגן איכותי וגם מכיון שאני לא אוהב את המראה של ה-K610i..
-
- 56 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הנגן וגיליתי שאין ביכולתי המנטלית לשמור על הכבל נייד, אני תמיד שוכח אותו במשרד, בבית, איפשהו. ניסיתי לחבר כבלים רגילים של PL ל אודיו-וידאו וזה לא עבד. אני מניח שיש הבדלי קוטביות או משחקי חיבורים כדי להכריח צרכנים לקנות כבלים ייעודיים. השאלה היכן ניתן להשיג אחד שכזה בארץ/בארה"ב? או אם יש אלטרנטיבות? תודה רבה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי לא מיזמן V3 ואני לא ממש מרוצה ממנו 90% שאני מוכר אותו כמעת במחיר שאני קניתי(קנתי ב680 מוכר ב600) אכשיו אני צריך הצאה למכשיר אחר בסביבות ה 1000שח חשבתי על ה SONY 610I ורמתי לדעת כמה עולה דקת אוויר ש סלקום כי אני באורנג' ואני משלם 0.39 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)מצלמה טובה 2)נגן mp3 3)בטריה סבירה+ זה הסדר של האופציות. קודם כול צלמה טובה אח"כ נגן mp3 ואז בטריה
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתלבט בין מספר נגנים..: Creative Zenmicrophoto 8gb Iriver E10 Ipod nano 2G 8GB IAudio X5L Zen Vision M: עולה טיפה יותר מהתקציב שלי, אבל אם הוא טוב בהרבה מהאחרים אני אשקול גם אותו אני נוטה לכיוון הCREATIVE או הIRIVER כרגע, הבעייה שעד היום, ראיתי אצל חברים את שיטת הניווט בעזרת בID TAGS ולא ממש אהבתי, זה כמעט תמיד יוצר שגיאות בגלל שיש כמה אלפי שירים, תמיד יש הרבה כאלה עם ID TAGS חלקי, שגוי, מאויית לא נכון וכדומה, וזה יוצר הרבה בעיות לפי מה שראיתי.. מה אתם אומרים? איזה נגן עדיף? בעיקר מחפש איכות שמע טובה..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן iaudio u3 ואוזניות cx300 + HD205, בשתי האוזניות לא שומעים את הצלילים הנמוכים... כאשר העברתי את השירים לדיסקמן ולנגן ג'נרי מעפן של חבר שלי, שמעתי את הצלילים האלו... זה כאילו שלא שומעים צלילים נמוכים יותר מ 100HZ בנגן. ד"א, אני יודע להשתמש באקולייזר שלו, וניסיתי כבר כל אפשרות באקולייזר. מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. איך האיכות קליטת רדיו ב-IAUDIO U2. 2. האם יש שעון מעורר ב- CREATIVE MUVO SLIM. 3. איזה מהבאים עדיף לדעתכם לפי הסדר: א. iRiver T10/T30 ב. iRiver IFP895/795 ג. Iaudio G3/U2 ד. Creative Muvo Slim אני מתענין בעיקר בגודל מניטורי (נכנס בקלות לכיס) נוחות שימוש, עברית יהיה יתרון משמעותי, כמות זיכרון לא קריטית. ואיכות רדיו גבוהה, עם יכולת הקלטה סבירה, ושעון מעורר. (וגם להשמיע מוזיקה באיכות טובה) רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה מאוד לגביי שניי המכשירים האלה שניהם יש בהם כמעט את אותם תכונות ולכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו למשל המוטורלה יותר גדול בגודל לעומת הסוני אריקסון ובסוני אריקסון העיצוב בכלל לא משהו גם המקשים לא נוחיםםם מה אתם אומריםםםםם ?? אני צריך דעות שאני יגיע להחלטה או שבכלל אני בהתלבטות אם לחכות למוטורלה razer שאומרים שהוא פלאפוןןןן תותח
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-