עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. ההורים שלי טסים לניו יורק שבוע הבא לשלושה שבועות ורציתי להתייעץ ולקבל המלצות בנוגע ל-מה כדאי לקנות, מאיפה כדאי לקנות וכדומה. הם יתארחו אצל חברים ככה שאין בעיה להזמין פריטים באינטרנט ולשלוח לחברים. בגדול אני מעוניין לרכוש גאדג'טים/רכיבי חומרה למינהם. החנות המקוונת היחידה שאני מכיר היא Newegg.com. האם יש לכם עוד המלצות לחנויות מקוונות או חנויות בניו יורק שמומלץ לקנות מהן ? חשבתי על רכישה של מספר פריטים. 1. אוזניות+מיקרופון eDimensional AudioFX Pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826504004 השימושים יהיו בעיקר גיימינג, מוזיקה, שיחות VoIP וכו'... 2. חשבתי על רכישה של כרטיס מסך HD4870 מ Newegg שעולה 300$ אבל ממה שהבנתי מדובר במחיר לפני מיסים כ…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  3. Started by student1,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאלה כזו, אם לא - אשמח אם תפנו אותי למקום הרלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה לסמארטפון (אייפון ו/או אנדרואיד), המתבססת על נתונים שהיא מקבלת מ-device חיצוני, שהוא למעשה סנסור כלשהו המבצע מדידה (ויש באפשרותו להתחבר למחשב PC ע"י USB או Bluetooth). רציתי לדעת איך אני יכול לגרום לטלפון (אייפון למשל) "לגשת" אל הסנסור הזה ולקבל ממנו את הנתונים שהוא מודד - כלומר איך גורמים לאייפון לזהות את המכשיר החיצוני שחיברתי אליו. אודה מאוד על כל הכוונה בנושא, אור.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה

7. סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Bose,

מישהו אולי יודע איך משנים כותרת ב-K750? למעלה כתוב לי בגדול ORANGE IL וקצת למטה כתוב ביותר קטן orange וזה פשוט הורס את הטפט וגם סתם מעצבן כל הפרסומות הללו. יש אפשרות לשנות כותרת אחת או אפילו את שניהם? חרשתי את התפריטים ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by saarxee,

שלום, אני מתכנן רכישת מכשיר סלולרי חדש ומתלבט בין שני אלו. אני יודע ששניהם מצוינים, האם ה-S3 נחשב למכשיר משתלם? כרגע, יש ברשותי מכשיר סלולרי ישן יחסית וללא מסך מגע, הגיע הזמן להשתדרג. אני מנסה להתלבט ואולי לנסות ולהתפשר על ה-S3 עקב כך שאני ארצה גם רישיון. תודה.

11. Started by Rockaved,

שלום לכם ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון מדובר בדגם הW760i של סוני אריקסון מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה? לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן! אני משתמש כבר המון זמן ב-duobletwist ושמתי לב לאחרונה שכאשר המכשיר מחובר בבלוטות' לאוזניות סטריאו אז שלוחצים על מקשי התפעול על האוזניה (פללי/סטופ/קדימה/אחורה) הוא מבצע את הפעולה בנגן הסטוק ולא בדאבל טוייסט. עשיתי clear defaults לנגן סטוק ושמתי שדבאל טוייסט יהיה בחירת מחדל- וזה לא עוזר. משהו יודע מה הפתרון?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. ארבעה מכשירים שונים ומגוונים מרכיבים את משפחת ה-Mate 20 - השאפתנית ביותר של היצרנית הסינית המצליחה מאז ומעולם לכתבה

14. ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי) ההגדרות APN זהות לחלוטין לשלי למעט שדה זה (רשום NOT SET) ובו ניתן לגלוש בעוד שבשלי אין חיבור כלל. האם יש אפשרות לאתחל את הגדרות ה - APN ל - NOT SET? (…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

היי, יש בראשותי נגן של iriver clix 2 8GB היום בטעות עשיתי לו FORMAT ונמחקו לי כל הרקעים (Themes, ועוד) כמו כן נמחקו לי כל ההגדרות הדיפולטיביות שלו. האם יש דרך להחזיר את המכשיר לקדמותו? כמו שהגיע מהחנות?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  17. לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ? יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by ABL,

אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 16 גיגה ורציתי לדעת האם יש סיכוי שהמחיר עוד ירד מעבר למחיר שלו כרגע בשבוע הבא שיצא נקסוס 5. והאם סמסונג s3 שווה 200 שקל יותר?

19. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. נפטר לי האייפון 4 קצת נשבר לי ממערכת ההפעלה שלהם שחונקת ולמרות שלל חומרת אפל שברשותי (כולל אייפד 2) החלטתי לערוק. הכיוון המתבקש היה כמובן מכשיר מבוסס אנדרוייד אלא שבבדיקות גב אל גב שערכתי לסאמסונג גלאקסי S מול אייפון 4 התאכזבתי קשות מרמת ליטוש ממשק המשתמש של מערכת האנדרוייד (2.3). ייתכן ולרבים תצוגה קופצנית בהגדלת/הקטנת תוכן הדפדפן, פונטים שאינם מלוטשים דיו לאחר הגדלה או ארגון מסכים שלדעתי סובל מחוסר סדר וארגון אינם מהווים סיבה טובה להדיר אצבעותיהם ממערכת הפעלה שעל פניו נראית לא רעה אולם לי חוסר הבשלות בנקודת זמן זו של המוצר הנוכחי הביאה אותי לשקול מכשיר מבוסס WP7. סירטונים שראיתי ברשת מציגים מערכת הפעלה ממוקדת וברורה שנראה כי רמת הליטוש והתצוגה בה קרובה יותר לרמת iOS4…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by etay34,

שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by John Nash,

הי. אני מנסה להתקין שניי תוכנות שהורדתי מאיזה אתר ל נוקיה N 85 . תוכנה אחת למשיבון פנימי . ואחת לסינון שיחות כי אין את הסינון שיחות שאני רוצא בנוקיה . הבעיה בתוכנות האלה שצריך ליצור תעודת החתמה. יש מדריך באתר שהורדתי תתוכנות אבל כנראה שהוא לא טוב. יש פה אולי מישהו שיש לו תתוכנות האלה כבר עם תעודת החתמה. זאת אומרת שאני יכול להוריד ולהתקין בלי להסתבך עם זה. אני ישמח מאוד . כי אני בהתחיבות על הטלפון וחבל לי לשדרג. ואני צריך תתוכנות האלה. בעבודה שאני נמצא כרגע. תודה מראש.

23. Started by puffer,

היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  25. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.