גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
כמו שנכתב בכותרת, דרוש נגן המתאים לשחיה (ז"א עמיד לחלוטין למים, כולל אוזניות מתאימות), האם קיימת חיה כזאת? האם למישהו יש ניסיון עם נגן כזה וכמה תענוג כזה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך טלפון טוב בתקציב עד 1500 ש"ח אם יש טלפון ב100 200 יותר אפשר לחרוג אם צריך אם הנכם יכולים לעזור אז תמליצו לי תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השקה מוקדמת לגלקסי נוט החדש פתחה את התיאבון עבור חברת הענק, שלפי הדיווחים מתכוננות במרץ להשקתו של הגלקסי S7 כבר בחודש ינואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/הזריזה-ביותר-תנצח-סמסונג-מתכוננת-להשק/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב. מזה קצת פחות מ-3 שנים, אני עם נקסוס 4 והוא אחלה. לפני כמה ימים הוא נרטב ושבק חיים, וגם אם אני אופטימית במיוחד, לא נראה שהוא יחזיק עוד הרבה זמן. חבר שנמצא עד סוף החודש בארצות הברית יכול להביא לי טלפון, אם הטלפון המדובר יגיע עד אליו בדואר. אין לי דרישות מוגזמות, אבל זה אולי כי אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לבקש. בשלב זה חשוב לי גודל מסך סביר (לא עצום, משהו שנכנס לכיס), סוללה חזקה ומצלמה טובה. יהיה נחמד (אבל ממש לא הכרחי): USBC, עמידות (כי אני, בוא נודה בזה, אפיל אותו על הרצפה) ותמיכה ברשת 4G בארץ אני מאוד אוהבת את האנדרואיד הנקי של הנקסוסים, ולכן נמשכץ באופן אוטמוטי לכיוון הנקסוס 5X. לעומת זאת אני ממש לא מחבבת את המערכת של הגלקסי, ולכן הם מחוץ לתמונה. אחי, מצד שנ…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של היצרנית הטאיוואנית נחשף בסרטון פרסומת מודלף בעוד פחות מיממה אנחנו נכיר רשמית את המכשיר הבולט הבא של HTC, שינסה לשים סוף לדישדוש ארוך עם חומרה מעודכנת והרבה הבטחות מרחיקות לכת, אשר הועברו על ידי החברה במסגרת סדרת סרטוני טיזר קצרים שהוצגו מדי כמה ימים. מעמדה של היצרנית בעולם המכשירים החכמים כבר ממש לא מה שהיה בעבר, אך מסתבר שגם היא ממש לא חסינה מנסיונות להרוס את החגיגה מבעוד מועד – ואחרי מגוון רחב של תמונות ועיבודי תלת מימד שמצאו את דרכם אל הרשת, עכשיו יש גם סרטון פרסומת רשמי לכאורה שמוצג מוקדם מהמיועד ומספק לנו את המבט הטוב ביותר עד כה על המראה של ה-HTC 10. היכונו לחשיפה כעת, לצד הדיווחים הרבים שמדברים על שבב Snapd…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התגלתה בעיה עם הנגן שלי, לפעמים מפסיקה פעולת הסאונד (זו לא בעיה באוזניות כי בדקתי כמה על אותו מכשיר) ולפעמים ישנה בעיה עם הלחצנים,, בעיקרון הם לא "עושים מה שמבקשים מהם". אך מתי שאני מכבה את המכשיר לגמרי ופעיל מחדש אז זה בדר"כ מסתדר...... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש לעוזרים........
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לצערי בתחום של מכשירים חכמים אני לא מעודכן בכלל. אני מעוניין במכשיר טלפון (שלי כבר בן 4) ומכשיר PDA. וחשבתי לשלב בינהם. האם ה IPHONE הוא תשובה טובה? לא מעניין אותי דברים אחרים כמו מצלמה ושטויות אחרות. אני רוצה רק לדבר, לשלוח ולקבל SMS ומכשיר שיוכל להחזיק יומן ומשימות (אם הוא גם יסתנכרן מול ה OUTLOOK אז בכלל עשיתם אותי מאושר) הבעיה שלי היא שאני צריך שזה יהיה נוח בצורה סבירה ומעלה. הרי יש יומן בכל טלפון נייד היום אבל המידע מוצג בצורה לא נוחה לקריאה (מסך קטן) ודי קשה להכניס מיידע באופן רציף. האם 2 הגרסאות יתאימו לי או רק החדשה? במידה ויש פיתרון יותר מוצלח של חברה אחרת אשמח לשמוע על כך.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי טסים לניו יורק שבוע הבא לשלושה שבועות ורציתי להתייעץ ולקבל המלצות בנוגע ל-מה כדאי לקנות, מאיפה כדאי לקנות וכדומה. הם יתארחו אצל חברים ככה שאין בעיה להזמין פריטים באינטרנט ולשלוח לחברים. בגדול אני מעוניין לרכוש גאדג'טים/רכיבי חומרה למינהם. החנות המקוונת היחידה שאני מכיר היא Newegg.com. האם יש לכם עוד המלצות לחנויות מקוונות או חנויות בניו יורק שמומלץ לקנות מהן ? חשבתי על רכישה של מספר פריטים. 1. אוזניות+מיקרופון eDimensional AudioFX Pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826504004 השימושים יהיו בעיקר גיימינג, מוזיקה, שיחות VoIP וכו'... 2. חשבתי על רכישה של כרטיס מסך HD4870 מ Newegg שעולה 300$ אבל ממה שהבנתי מדובר במחיר לפני מיסים כ…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאלה כזו, אם לא - אשמח אם תפנו אותי למקום הרלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה לסמארטפון (אייפון ו/או אנדרואיד), המתבססת על נתונים שהיא מקבלת מ-device חיצוני, שהוא למעשה סנסור כלשהו המבצע מדידה (ויש באפשרותו להתחבר למחשב PC ע"י USB או Bluetooth). רציתי לדעת איך אני יכול לגרום לטלפון (אייפון למשל) "לגשת" אל הסנסור הזה ולקבל ממנו את הנתונים שהוא מודד - כלומר איך גורמים לאייפון לזהות את המכשיר החיצוני שחיברתי אליו. אודה מאוד על כל הכוונה בנושא, אור.
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
סתם כי אני רוצה לקנות אז רציתי לדעת חשבתי על ה E250
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך משנים כותרת ב-K750? למעלה כתוב לי בגדול ORANGE IL וקצת למטה כתוב ביותר קטן orange וזה פשוט הורס את הטפט וגם סתם מעצבן כל הפרסומות הללו. יש אפשרות לשנות כותרת אחת או אפילו את שניהם? חרשתי את התפריטים ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן רכישת מכשיר סלולרי חדש ומתלבט בין שני אלו. אני יודע ששניהם מצוינים, האם ה-S3 נחשב למכשיר משתלם? כרגע, יש ברשותי מכשיר סלולרי ישן יחסית וללא מסך מגע, הגיע הזמן להשתדרג. אני מנסה להתלבט ואולי לנסות ולהתפשר על ה-S3 עקב כך שאני ארצה גם רישיון. תודה.
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון מדובר בדגם הW760i של סוני אריקסון מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה? לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-