עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by topgun,

שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Pc1ko,

שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by a-v-i,

היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by cold fire,

יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by maxim22,

יש לי PSP (גירסא 1.5) כבר שנה. נהנתי ממנו מאוד בשנה הזאת אבל עכשיו אני כבר כמעט לא משתמש בו וחבל לי סתם להשיאר אותו שוכב בבית. בא לי גם על איזה קונסולה ביתית כי אני מקבל דירה עוד כמה זמן. אה ומצאתי מישהו שמוכן להחילף אקסבוקס 360 תמורת פספ. בקיצור השאלות שלי הן: 1. כדאי לעשות את העיסקה הזאת מבחינה כספית ומבחינת התמורה שאני יקבל מהאקסבוקס? 2. אני לא יתחרט על זה שלא חסכתי כסף, לסוני3? (כדאי לחכות לסוני3) 3. איך האקסבוקס 360 בהשוואה לסוני2? תודה רבה חברה מראש ושבת שלום!

10. Started by Anomen,

שלום יש לי התלבטות לגבי איזה נגן mp3 להביא מארה"ב - ה-Creative Zen Vision:M או IAudio x5l מצד אחד הzen פשוט יותר מומלץ ונחשב סה"כ ממש שקראתי. גם יש לו מסך הרבה יותר גדול למקרה שאני ארצה לראות סרט. ד"א עד כמה זה רלוונטי הקטע של סרטים על נגן כזה? באמת יהיה לי שווה להשתמש בזה? חוץ מזה המחיר שלו בארץ ממש מופקע ככה שהרווח לקנות בארה"ב יותר גדול מצד שני יש את ה-IAudio שהזמן סוללה שלו פשוט מדהים! וזה בולט במיוחד על ה-16 שעות בלבד של הזן. הקטע הזה של הזמן סוללה די מדאיג אותי בכלליות. כל מקרה אני צריך המלצות מכל מי שיש לו ניסיון עם המכשירים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Tabasco,

יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by haviv822,

משהו מכיר הבדלים בניהם ?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by manganga7,

שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by nadnad,

היי, השלט שלי של ה iRiver נדפק (לא שומעים טוב), חוץ מזה הכל עובד... הבנתי איפה השלט נדפק, חשבתי לחתוך שם ולחבר את הכבלים ולסגור, אבל אז ראיתי את זה: http://www.misticriver.net/archive/index.php/t-4994.html (בנאדם שניסה ולא הלך לו משהו...) חשבתי רק לחשוף קצת ולראות איפה זה דפוק ואולי לחבר... או לקנות http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=215 אבל 220 ש"ח זה קצת הרבה בשביל השלט הזה... אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל אם למישהו יש פתרון \ חנות שמוכרת ביותר זול או משהו כזה, אני אשמח. בתודה, יוני.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Sansa C150 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15066 Sansa M250 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375 והאם באיזור ה-400 ש"ח יש נגן יותר משתלם מהשניים האלה? גנריים לא באים בחשבון.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by fanana19,

האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג תוכנות ומשחקים למחשב כף יד של מיו 168? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Amit Bar,

אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  18. מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי סרטון חדש וארוך מאוד, שאחד הבעלים היחידים בעולם של הN95 צילם. פשוט תראו את זה: http://www.youtube.com/watch?v=OMJg_duDfSw פלאפון מדהים! Install

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by night-fire,

שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.

22. Started by inon007,

היי, אני מחפש נגן עם איכות הסאונד הכי טובה שאפשר למצוא ורצוי חזקה. מקריאת מאמרים ראיתי שה zen vision: m וה H320 הם הנגנים המובילים בתווך המחירים שלי 1500-2000 ש"ח בקנייה בארץ. משהוא יכול להמליץ על נגן טוב יותר מהם במחירים האלו? ד"א, לחברת IAudio אני לא מתקרב, יש לי נגן U3 וחוץ מווליום גבוהה הוא לא שונה מנגנים נחותים יותר באיכות הסאונד. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by ep-120,

אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום שוב ת'ראד שלי עם שאלה חופרת, אקולייזר בכלל או בנגן בפרט, דבר שימושי לדעתכם? למי שלא יודע מה זה אקולייזר, חפשו הסבר בגוגל האם אתם מעדיפים לשמוע מוזיקה עם הצלילים שהמחבר הגדיר, או לשנות אותם כרצונכם? האם יש הבדלי איכות בין האקולייזרים? הכל כאן!

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים