עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by _Null_,

יש למישהו מושג אם בגוגל פיקסל7 שמוכרים בארץ הboot loader וה oem פתוח או נעול ואם יש דרך לבדוק את זה? והאם היתם לוקחים סיכון ומזמינים מ ebay?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. משפחת השבבים היעילה והמודרנית של המפתחת הטאיוואנית ממשיכה להתרחב - עם דגם טרי שדומה מאוד ל-Dimensity 720 אשר שימש בתור גרסת ה-5G העממית ביותר עד עכשיולכתבה

3. זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by unwiZz,

היי אנשים יקרים, אני מחפש טאבלט אמין שיש לו כניסה לכרטיס סים. חשבתי על גלקסי או משהו בסיגנון, אבל בחנויות שדיברתי איתן אמרו לי שאין להם טאבלטים עם כניסה לסים. איזה מכשירים מומלצים שניתן לקנות בארץ ישנם? ולמה זהו מצרך כל כך נדיר?!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Omer Hakim,

היי ראיתי שהמליצו כאן בפורום על הטאבלטים הסימניים של Ainol אבל יש להם כל מיני גרסאות וסוגים וגם המחירים של אותם דגמים באתרים שונים שונה. מה הדגם המומלץ שלהם עד 150 דולר כמו כן עם יש חברה סינית אחרת באותו תקציב שיש להם מכשיר מומלץ אשמח מאוד. חשוב שיהיה תמיכה קלה בעברית אפילו מובנית ולא אצטרך לפרוץ רומים וכאלו.. זה יותר לשימוש בייתי מיילים משחקים לילד וכו. כמו כן אשמח להמלצה על אתר שאפשר לסמוך עליו שיגיע מקורי ובזמן כמו אליאקספרס פנדהוויל ודומיו תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה

9. סמארטפון חדש שני במשפחת ה-Poco נחשף בפנינו באותו שבוע - עם פוטנציאל לספק אחסון מהיר מרשים של 256GB בפחות מ-1,000 שקלים, ממש כמו אחיולכתבה

10. Started by aloneg,

אני מתכוון שלקנות טלפון סלולרי משומש דרך איי-באי, ואחי יביא לי אותו. אני מחפש משהו שהוא לא דור 3 אלה רגיל. ורק נוקיה. איזה דגמים מומלצים ונחשבים לממש טובים ואמינים???

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. יצרנית השבבים האמריקאית החליטה לשנות את שמותיהם של שבבי הביניים שלה לשנת 2016, ובצדק שנת 2015 לא הייתה שנת השיא של קוואלקום בתור יצרנית מערכות על שבב עבור סמארטפונים וטאבלטים, אך אם לשפוט לפי חלקיקי המידע שאנחנו מקבלים בשבועות האחרונים – שנת 2016 כבר נראית הרבה יותר מבטיחה וטובה מבחינתה. אולי במטרה להמשיך עם ההתנתקות הזאת מההווה הלא ממש מזהיר (אם כי הוא לא גרוע בשום אופן, כדאי לציין), בחברהמשיקים כעת מחדש את מעבדי הביניים החדשים ממשפחת ה-Snapdragon 600, עם שמות דגם מעודכנים. הכירו את ה-Snapdragon 650, שהוא ה-Snapdragon 618 לשעבר, וה-Snapdragon 652, שעד היום היה ידוע בשםSnapdragon 620. שינוי השמות הזה הוא צעד מתבקש בהחלט לטעמנו, אם להתבסס על כך שדגמי ה-Snapdragon…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. היצרנית הסינית הכריזה על כוונות משמעותיות להתרחבות על המדינות המערביות בעזרתו של מותג ה-Nubia, ויש לנו פרטים ראשונים על שני הדגמים הראשונים אשר עשויים להוביל את הדרך קדימה קוואלקום התפארו במעל ל-80 סמארטפונים עתידיים אשר יתבססו על שבב ה-Snapdragon 820 החדש שלהם, ונראה שעם כל יום שעובר אנחנו מגלים עוד ועוד מאותם מוצרים פוטנציאליים ומסקרנים. הפעם מדובר בצמד מכשירים ממשפחת ה-Nubia של ZTE, אשר אמורה להתחיל בהתרחבות אל השוק הבינלאומי השנה, באופן דומה לתת המותג Axon של החברה. מכשיר הדגם המרכזי החדש של השחקנית הסינית הצומחת יהיה כנראה ה-Nubia Z11, שיהווה יורש ישיר ל-Nubia Z9 שהושק באמצע שנה שעברה והיה בינוני יחסית, אך עם מאפיין אחד ייחודי בדמות מסך עם מעטפת בלתי קיימת …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה

14. Started by kobibo,

יש ברשותי את הנגן הנ"ל ולאחרונה נתקלתי בבעיה די מוזרה ברגע שאני מנסה להכניס שיר ואו שירים לסיפריה בנגן ואח"כ אני יוצר רשימת השמעה,רשימת ההשמעה מופיעה כריקה. רק לאחר מחיקה ואו הסרה של הסיפריה ויצירת רשימת השמעה חדשה זה מסתדר. בקיצור זה מוציא אותי מדעתי. תופעה זאת לא היתה לפני כן. (לא שונה דבר). רשימת ההשמעה הינה כקובץ Pla .

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה

16. איבדתי את המכשיר שלי(sony ericsson w660i) ועשיתי לו גיבוי.. יש לי motorola v3i, אפשר להכניס את המספרים למוטורולה???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by enzo,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999 הנגן נראה אטרקטיבי במיוחד וכולל חריץ לכרטיס SD

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אשמח לקבל המלצות ל Powerbank שתומך בטעינה מהירה תודה. לבעלי s6 למינהו אתם מוזמנים להיכנס לכאן : https://www.facebook.com/groups/1040981892620785/

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by composite,

שלום... השאלה בכותרת. אם כן, איפה אפשר להשיג ואיך מתקינים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. שלום חבר'ה! אני מחפש לי מכשיר MP3 מתקדם לרגל יום ההולדת שלי! בדקתי המון מכשירים ופסלתי הרבה,נעצרתי על מכשיר שיש בחו"ל שהוא Creative Zen X-Fi... המכשיר בא בנפחים 8,16 ו-32. אני ננעלתי על ה 32 ויש בו אפשרות להוסיף כרטיס זכרון עד 16GB שעולה 280 ש"ח,שטויות... אהבתי את המכשיר מבחינת הכל,כל האופציות וכל הסקירות עליו. הבעיה היא שהוא לא קיים בארץ וצריך להזמין ואני עוד בסימן שאלה עם הקטע של המכס וכו'. שאלתי אנשים ואני מחכה לתשובה. המחיר הוא 330 דולר כולל משלוח. והמכשיר השני הוא ה-Archos WiFi 605,נפח עוד לא החלטתי. שבו הסוללה חלשה יותר,אין אפשרות הרחבת זכרון והזכרון שם הוא הארדיסק פנימי והוא יותר עדין לעומת הפלאש של הקריאייטיב. אני אישית חושב שאם לא יצא לי לקנות את הקריאייטיב אז אנ…

22. דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה

23. Started by Tim_N,

אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. משפחת Q3 נוחתת עם שלושה דגמים לחיזוק ההיצע של המותג הסיני - ועם אלמנט עיצובי אחד שינסה לבלוט בשטח כשהאורות כביםלכתבה

25. הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.