עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לפני מספר ימים נפל לי הטלפון על הכביש וחצי מסך הלך ניסיתי להסתכל מחירים באינטרנט על החלפת מסך לאיפון מסוג דור 2 {2g} אבל המחירים ממש גבוהים מ 900-1200 שקל ראיתי כמה הצעות לנסות את מזלי ב ebay המחירים שמה ממש זולים אבל אין לי מושג באתר הזה ואני לא יודע אם יש טכנאים שעושים את זה כאילו שמבאים להם את המסך והם מרכיבים מישהו יכול לעזור לי ? {במיוחד מי שמבין ב ebay{

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. המחיר גבוה והגודל פשוט עצום, אבל שבב ה-Apple A9X החדש מסתמן כמוצר שלראשונה יכול להתחרות אפילו בטובים ביותר של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/האייפד-פרו-הגיע-אל-החנויות-ומציג-ביצוע/

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש

5. דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. אחרי שבועות של שמועות אודות סדרת מכשירי ביניים חדשים שתתמקד ביכולות צילום מפתיעות לטובה אנחנו מקבלים את ההשקה של ה-Galaxy F41 - עם מפרט שזהה כמעט לחלוטין ל-Galaxy M31 ופוטנציאל להיות בלעדי לשוק ההודי כמוהולכתבה

7. דגמי ה-Zenfone 7 וה-Zenfone 7 Pro כבר כאן - והם מתגאים במצלמה המכאנית המשולשת הראשונה לכתבה

8. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה

12. הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה

13. השבב המודרני הצנוע ביותר מבית קוואלקום יאפשר לנו להתרשם ממנו בפעם הראשונה במסגרת דגם ה-A53 של Oppo לכתבה

14. החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה

15. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)

16. Started by jepe5,

יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by FordF13,

הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. משפחת השבבים היעילה והמודרנית של המפתחת הטאיוואנית ממשיכה להתרחב - עם דגם טרי שדומה מאוד ל-Dimensity 720 אשר שימש בתור גרסת ה-5G העממית ביותר עד עכשיולכתבה

19. המכשיר החדש במשפחת הסמארטפונים המוזלת של שיאומי הוכרז רשמית, ומצליח להפתיע אותנו עם שידרוג גדול לעומת קודמו תוך שמירה על תג מחיר זהה שנת 2016, אבל שיאומי הסינית ממשיכה בשלה – עוד ועוד סמארטפונים נאים במחירים שקשה מאוד למצוא להם תחרות. הפעם זהו ה-Redmi 3, האח הצעיר של ה-Redmi Note 3 המופלא, והיורש של הסמארטפון הנמכר ביותר בתולדות החברה. השמועות עליהן סיפרנו לכם אודות הסמארטפון החדש התבררו כמדויקות ברובן. המכשיר מציע מסך בגודל 5 אינץ' המבוסס על פאנל IPS ברזולוציה צנועה יחסית של 1,280x,720 פיקסלים, בשילוב עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות Cortex A53 של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה (נקווה שהפעם אכן ניתן להרחיבו, בניגוד למצב עם ה…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה

21. Started by F430,

משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה

23. אני מתכנן לקנות לאחותי את הנוקיה 710 בחו"ל אבל מחיפושים באינטרנט ראיתי שיש כל מיני קומבינות (ממש לא נוחות) שמאפשרות כתיבה בעברית בנייד. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להתקין מקלדת בעברית כמו באנדרויד? או שאולי מאז יציאת הווינדוס החדש יש שיפור בעניין? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by shaharmos,

שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים