עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה

2. Started by shaharmos,

שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה

5. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

8. שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by elad-r,

שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה

11. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by jepe5,

יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. צמד המכשירים החדשים של היצרנית הסינית מציע מעטפת מתכתית יוקרתית, אבל גם שבבי ביניים מפוהקים, סוללות זעירות ותגי מחיר לא ממש קורצים התרגלנו לקבל מהיצרניות הסיניות ערימות על גבי ערימות של מכשירים חכמים עם מפרטים טובים במחירים שהופכים לקורצים יותר ויותר עם כל יום שעובר, אך לפעמים יש גם יוצאי דופן – כמו צמד המכשירים החכמים החדשים של Vivo, אותה אתם כנראה מכירים בעיקר תודות לכך שלכמה רגעים הייתה היצרנית היחידה בשוק עם סמארטפון בעל מסך ברזולוציית QHD, ולכמה רגעים אחרים הייתה היצרנית של הסמארטפון הדק ביותר בעולם כולו. היצרנית הסינית השיקה זוג מכשירי דגל חדשים שעונים לשמות Vivo X6 ו-Vivo X6 Plus – ואנחנו מתקשים להבין מדוע חלק מהמאפיינים שלהם הם אכן מתקדמים ונאים, בעוד שה…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by neo690,

אני צריך אותו בשביל לפתוח את נוקיה 6288 SIM FREE ? איפה אפשר להזמין אותו לבית מבלי לתת את פרטי כרטיס האשראי?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה

16. המכשיר החדש במשפחת הסמארטפונים המוזלת של שיאומי הוכרז רשמית, ומצליח להפתיע אותנו עם שידרוג גדול לעומת קודמו תוך שמירה על תג מחיר זהה שנת 2016, אבל שיאומי הסינית ממשיכה בשלה – עוד ועוד סמארטפונים נאים במחירים שקשה מאוד למצוא להם תחרות. הפעם זהו ה-Redmi 3, האח הצעיר של ה-Redmi Note 3 המופלא, והיורש של הסמארטפון הנמכר ביותר בתולדות החברה. השמועות עליהן סיפרנו לכם אודות הסמארטפון החדש התבררו כמדויקות ברובן. המכשיר מציע מסך בגודל 5 אינץ' המבוסס על פאנל IPS ברזולוציה צנועה יחסית של 1,280x,720 פיקסלים, בשילוב עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות Cortex A53 של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה (נקווה שהפעם אכן ניתן להרחיבו, בניגוד למצב עם ה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. המחיר גבוה והגודל פשוט עצום, אבל שבב ה-Apple A9X החדש מסתמן כמוצר שלראשונה יכול להתחרות אפילו בטובים ביותר של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/האייפד-פרו-הגיע-אל-החנויות-ומציג-ביצוע/

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש

19. Started by F430,

משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by d_v,

היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)

21. Started by Joli,

יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה

23. היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה

24. אחרי שנים בהן התרגלנו לשלושה או ארבעה דגמים חדשים בלבד, נראה כי ב-OnePlus החליטו לשנות גישה בגדול - ולהציף את השוק במתחרים בקצב מסחררלכתבה

25. דגם ה-Huawei Mate X2 נושא תג מחיר יוקרתי במיוחד - ומאמץ את השיטה של המתחרה העיקרית עם מסך שמתקפל כלפי פנים, במקום כלפי חוץלכתבה

דיונים חדשים בפורומים