גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל לפתוח את נוקיה 6288 SIM FREE ? איפה אפשר להזמין אותו לבית מבלי לתת את פרטי כרטיס האשראי?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי איפון 4 והדיבורית שלו (אוזניות) לא נוחות לי באוזן... האם יש אוזניות InEar שהם גם דיבורית? או שפשוט לקנות אוזניות איכותיות בלי דיבורית? יש לי אח שכרגע בארה"ב וחוזר עוד שבוע אז אפשר לתת הצעות גם שאין בארץ... סתם בלי קשר - קניתי עדשה רחבה לאיפון תראו איזה חזק! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חלופה אמיתית למחשב נייח משוכלל? היצרנית הטאיוואנית עדכנה את סדרת הגיימינג הניידת שלה ואנחנו יצאנו לבחון את ביצועי הדגם המתקדם ביותר - עם כרטיס המסך העוצמתי ביותר שאפשר להשיג בקטגוריהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
שמרתי קבצים לכרטיס זיכרון של הפלאפון וכשחיברתי למחשב הכל השתנה לג'יבריש מה אני עושה? בבקשה אני ישמח אם מישהו יעזור לי.. הכרטיס הוא MMC הכל השתנה לג'יבריש וגם הסיומת של הקבצים השתנתה... הצילו!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחרי שנים בהן התרגלנו לשלושה או ארבעה דגמים חדשים בלבד, נראה כי ב-OnePlus החליטו לשנות גישה בגדול - ולהציף את השוק במתחרים בקצב מסחררלכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון החדש והמעניין של Redmi ו-Xiaomi מסתפק בהגנת IP53 בסיסית באופן רשמי - אך בפועל תוכנן ועוצב על מנת לשרוד אתגרים רבים שונים בהם עלול להיתקל לאורך מחזור החיים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי ה-OnePlus 10 Pro שזכה לתשומת הלב הבלעדית בהשקתו - יש לנו את האלטרנטיבה המוזלת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי בפרוט בפרטי או במסנג'ר זאת עזרה לחייל צהל שחוזר פעם ב200 שנה לבית ורוצה לעביר את הזמן בכייף שיש לו פה ושם...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
לענקית הקוריאנית יש תהליך ייצור שבבים פורץ דרך משלה שיתחרה בזה של TSMC הטאיוואנית - וה-Exynos 1080 אשר מחליף את ה-Exynos 980 יהיה המוצר הראשון שלה שיתבסס עליולכתבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג VAIO נפרד מסוני והפך לעצמאי כבר לפני כמה שנים, אבל נראה כי הניתוק המופגן בין מה שיפה ואלגנטי למה שהגיוני ומשתלם עדיין חי ובועטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
- 2 followers
-
-
המסך והמימדים הכלליים הפכו לגדולים יותר, שבב העיבוד שודרג, הסוללה נטענת במהירות שיא - ומסגרת הפלסטיק של המכשיר החדש עשויה להכניס אותו לצרות בבחינות הקשיחות הנפוצות ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-