גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים יקרים, אני מחפש טאבלט אמין שיש לו כניסה לכרטיס סים. חשבתי על גלקסי או משהו בסיגנון, אבל בחנויות שדיברתי איתן אמרו לי שאין להם טאבלטים עם כניסה לסים. איזה מכשירים מומלצים שניתן לקנות בארץ ישנם? ולמה זהו מצרך כל כך נדיר?!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה את הw660i של סוני אריקסון. באפשרותו להחזיר אותו ולקחת במקום את הנוקיה 6120c. אני שואל בשמו כמה שאלות קצרות (הוא בצבא) ואשמח אם תענו: 1) למי מהם מצלמה טובה יותר גם בסטילס וגם בוידאו? 2) אני כמעט בטוח שלסוני רמקולים חזקים יותר מלנוקיה אבל בכל זאת האם הרמקולים של הנוקיה מאוד חלשים? (כדי שיהיה לי קל להבין תשוו אותם לk800i למשל כי את העוצמה שלו אני מכיר). 3) לנוקיה יש סימביאן מה שלסוני אין.. מה מאפשר הסימביאן והאם זה הופך את המכשיר ליותר איטי? 4) מה בקשר להתחממות בנוקיה. יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאומרים שלא.. האם זה עוזר להעביר את זה לדור שני? 5) יש עוד כל מיני דברים שכדאי לדעת? באגים? בעיות? יתרונות? תודה ואשמח לתשובות בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חושבים שההתלבטות בין ה-Mi 11 הרגיל ל-Mi 11 Ultra היא מסובכת? רצוי שתכירו גם את ה-Mi 11 Pro וה-Mi 11i שיהפכו את העסק למבלבל ומאתגר אפילו יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
דובר מטעם ענקית הטכנולוגיה אישר כי החברה זנחה את פרויקט Ara החדשני - המכשיר המודולרי באמת שאותו תיכננה להשיק לצרכנים בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את המכשיר עכשיו זאת הביקורת האחרונה לפני שאני רוכש אותו . המכשיר הנ"ל : HP iPAQ hx2700 Pocket איך הוא ? אין בו בעיות ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
דגם הביניים המבטיח שכולל סוללה בקיבולת 7,000mAh זוכה לתמחור רשמי בשוק הגרמני - ומגדיל את התקוות והציפיות שלנו להשקה גם בישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון הגיימינג החדש של אסוס כולל כבר עכשיו מסך מתקדם באופן בלתי רגיל – אך מסתבר שיש מצב עבודה נסתר משוכלל אפילו יותר, כמעט ללא מתחרים בקטגוריה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג רומזת כי בעתיד הלא רחוק תוותר לחלוטין על שילוב מסכים שטוחים רגילים בדגמי הסמארטפונים המובילים שלה, ותהפוך את כולם לקמורים וגמישים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קורנינג משיקה את ה-Gorilla Glass SR Plus שמכוונת למכשירים לבישים, ונועדה להילחם בשריטות ללא פשרות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
- 2 followers
-
-
רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת Q3 נוחתת עם שלושה דגמים לחיזוק ההיצע של המותג הסיני - ועם אלמנט עיצובי אחד שינסה לבלוט בשטח כשהאורות כביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
היי באפשרותי שיקנו לי בתאילנד נגן וידאו, ואני מעוניין לקבל המלצות איזה מכשיר לרכוש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש לזכור שהמכשיר נרכש בתאילנד, כנראה זול שם יותר...) זכרון מינימלי של 30GB. אני משרת בצבא, לכן השימוש של הנגן יהיה בצבא, עם כל הכרוך בזה ... (ראיתי שיש נגנים עם שלט ותחנות עגינה - אין לי צורך בזה) הבנתי ששני הנגנים הבולטים בשוק הם אלה שציינתי בכותרת (לא להציע לי בבקשה iPod) ורציתי לדעת איזה דגם ספציפי כדאי לי, מה היתרונות של מכשיר על מכשיר שני טווח המחירים, ואם מישהו מכיר מקומות בתאילנד לרכוש בהם אודה לו ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה6500 ל6120.... איזה יותר כדאי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בקרוב נגן Mp4. התקציב הוא באיזור 2500 שקל, ותהיתי אם ניתן למצוא נגן שיענה על הדרישות הבאות: * 20 ג'יגה מינימום אבל עדיפות להרבה יותר. * אפשרות לחיבור מצלמה דיגטלית להעברת התמונות. * בטריה חזקה. * WIFI - רצוי. * חברה אמינה. * הצגת כתוביות בעברית - רצוי אבל לא חובה. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
דגם ה-Dimensity 900 המתומן החדש מיועד להמשיך את ההצלחה המשמעותית שחוו אחיו בשוק הביניים בשנה שעברה - עם חיזוק מתהליך ייצור משודרג ב-6 ננומטרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
- 1 follower
-
-
הגרסה המשופרת עבור ה-OnePlus 8 הפופולרי לא כוללת שינויים יוצאים מגדר הרגיל - אך תודות למחירים של בין 600 יורו ל-700 יורו שזולים ב-200 יורו מאלו שהובטחו לנו בחלק מההדלפות אינה זקוקה להם על מנת להיות רלוונטיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-