עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by Googleness,

יש לי N95 (הישן לא ה8 גיגה), יש אפשרות להגדיר שאופרה מובייל 11 (שעובד מצויין אגב) יהיה דפדפן ברירת המחדל במקום הדפדפן שמגיע עם המכשיר?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by yuval1324,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה או איזו דרך לשנות את הרטט של השתי שניות בשיחה נכנסת לפני ששומעים את הצלצול (כמו בכל מכשירי סמסונג) כל עוד לא צריך רוט או שינוי רום כלשהו.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום יש לי טלפון עם Android v8.0. קימפלתי תוכנית קטנה בשפת C, ותוצאת הקימפול היא קובץ בינארי, שמיועד להרצה ב-command line. פתחתי חלון Terminal, ואני אכן רואה את הקובץ כשאני עושה ls -al, וחסרה לו הרשאת הרצה. כשאני מנסה לעשות chmod +x או chmod 777 על הקובץ, כלום לא קורה. אפילו לא הודעת שגיאה, אלא פשוט אני מקבל שורה חדשה של ה-command prompt. אין לי root על המכשיר, האם יש דרך שאוכל לגרום לקובץ הבינארי הזה להיות עם ההרשאה המתאימה, כדי שאוכל להריץ אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by jonbir2,

יש איזו אפשרות לגרום לפליי סטור לזהות את המכשיר בתןר מכשיר אחר? (גלקסי 3 או נקסוס) כי יש אפליקציות שהמפתח לא הוסיף תמיכה ל sgs2 ואני לא מצליח להוריד אותם ואם הפליי סטור יזהה את המכשיר בתור sgs3 למשל זה כן ירד.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום, אני עברתי והעברת את כל המשפחה שלי להוט. לא הייתי בין הראשונים, אבל עברתי יחסית מוקדם ואני משלם כרגע 89 ש"ח לכל מכשיר. עם הירידה האחרונה של המחירים לאזור ה-50 שקל, אני מרגיש ששווה אולי לעבור או לנסות לשנות את מחיר החבילה. מישהו יודע אם בשיחת טלפון או ויכוח עם הנציג באמצעות איום בהתנתקות של המכשירים ומעבר לחבר אחרת יש אפשרות להוריד את המחיר נמוך יותר? מישהו ניסה? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כפי שחלקכם יודעים וחלקכם לא, גוגל שינתה את מערכת ההרשאות שלה כביכול לפשט אותה למשתמש ההדיוט. כל עשרות ההרשאות השונות מקובצות במספר קטגוריות מצומצם עם הסבר פשוט וקצר על כל קטגוריה, נראה כי מדובר בשינוי קוסמטי ועל פניו נראה כי זה שינוי מבורך, אך מאחורי השינוי יש הרבה יותר מהנראה לעין. מסתבר שכאשר נותנים לאפליקציה הרשאה אחת בקטגוריה מסוימת, כל ההרשאות תחת אותה קטגוריה "נפתחות" לאפליקציה. http://www.androidauthority.com/google-play-simplified-permissions-389714/ למשל מפתח אשר החליט לבדוק יותר לעומק את השינוי - http://www.reddit.com/r/Android/comments/27n7yr/what_latest_changes_to_play_store_app_means_for ההשלכות של שינוי זה מאוד גדולות, הפרטיות של המשתמשים הולכת ומצמצמת ובעקב…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אז מצאתי סטרימר של סלקום (מאסטר בוקס) הם לא רצו אותו חזרה אז התוכנה של סלקום שיש עליו מאוד מעצבנת אז רציתי שהאנדרואיד שיש עליו יהיה כמו בטרימסטר של שיאומי ולא עם הממשק של סלקום

10. Started by Splashy,

התחדשתי בנגן Cowon C2 ויש לי שאלה. האם אפשר לראות רשימת קבצי שירים במקום תמונות? פשוט לרוב הקבצים שלי אין תמונות ואז אני צריכה ללחוץ על האייקון של התמונה כדי לראות באיזה שיר מדובר. זה לא נוח לי והייתי מעדיפה לראות רשימה של הקבצים עפ"י תיקיות. מישהו יודע אם אפשר לשנות את זה? אם כן, איך עושים את זה? תודה מראש לעוזרים. עריכה: הסתדרתי. בוחרים ב-Browser ואז לוחצים על Folders. הטעות שלי הייתה שקודם לחצתי על Music.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית המתכווצת כולל מראה מפוספס מרענן, שבב עדכני וסוללה בקיבולת סבירה לעידן המודרני לכתבה

12. המותג Archos מתחדש עם סמארטפון שמנמן בעל סוללה גדולה מאוד ומיגון IP68 לכתבה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by Y.R,

אהלן רכשתי לאחרונה נגן mp4 של teac. model:mp-380-1gb עכשיו, כול קיבצי המוזיקה בלבד ששמתי עליו פועלים יופי, הבעיה היא שאני לא מצליח לנגן עליו קיבצי ווידאו (חוץ מהקובץ לדוגמא שבא עם המכשיר) אני מניח שהבעיה היא שהוא לא יודע לקרוא את הפורמט של הקבצים שבהם אני משתמש. אז יש לי 3 שאלות: 1)איזה פורמט של קיבצי ווידאו יתאימו לנגן שלי? 2)איך אני יכול לדעת איזה פורמט כול קובץ? (אין להם סיומת של .mp3 או avi. וכ"ו בשם) 3)איך אני משנה את הפורמט של הקובץ?

14. יש לי תוכנת ניווט של sygic על הגלקסי 1 שלי ואני רוצה לשנות את הפקודות שהיא נותנת (כמו:"פנה שמאלה" "בעוד 300 מטר פנה ימינה" וכו') אני רוצה לעשות שהתוכנה תגיד עוד מילים כשהיא אומרת את הפקודה (למשל: "פנה שמאלה עכשיו"וכו') מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? אולי מישהו יכול להביא לי תוכנה טובה שפותחת קבצי .pak ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי לכולם רכשתי לא מזמן סמסונג גלקאסי אס (גירסא 2.33) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות בהגדרות או באיזו אפלקציה שתוכל לשנות את הצליל נעילה ושיחרור נעילת מסך במכשיר. וכמובן שלא תבטל את לי את הביטוח שיש לי על המכשיר באיזושהי דרך. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by LockOn,

היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TheDude07,

אח שלי נמצא בתאילנד והוא קנה שם גלקסי 2 עם גירסה Gingerbread.xwkh8 מה הוא צריך לעשות בשביל לשנות את זה לעברית? זה דחוף ממש ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. מחר בבוקר אני טס לארצות הברית וקונה את שני המכשירים שצוינו בכותרת. אני רוצה להחליף בהם את שפת הממשק לעברית (אם זה לא אפשרי, אז לפחות להוסיף את האפשרות לכתוב בעברית). אשמח לדעת איך לעשות את זה. יעזור אם אני אקבל את המידע הזה עד 12 בלילה (HWZONE עובד גם בארצות הברית?). תודה לכל מי שיעזור.

20. חבר קנה את הגרסה הבין לאומית של המכשיר (i9500) בארצות הברית והוא רוצה להפוך אותו מאנגלית לעברית. שמתי לו את התוכנה (More Locale 2) שבעזרת הפכתי את ה-s3 שלי לעברית, אבל היא לא עובדת. אני צריך שתסבירו לי אם הדבר אפשרי ואם כן, אז איך. הוא מעדיף להמנע מהתקנת רומים.

• 14 תגובות
    • 12k צפיות
  21. שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by KFL,

מישו יודע איך משנים את שתי הלחיצות בנוקיה 5800? כי לפעמים צריך ללחוץ פעמים על כל דבר וזה מעצבן.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Kurt,

יש אפשרות לראות את לוח השנה כשהאירועים לכל יום נמצאים "בתוך הריבוע" כמו בתצוגה ב-PC? כי כרגע יש סימניות כאלה שחייב ללחוץ על יום כלשהו כדי לראות אירועים לאותו יום

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by coorva,

אם אני נמצא אם הסלולאר במקום שבו הקליטה חלשה, האם המכשיר "יתאמץ" יותר ולכן הקרינה ממנו תהיה חזקה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. סמסונג פרסמה תמונות של הדגם המתקפל המעודכן שיושק מחדש בחודש הבא - וברשת דאגו להבליט את השינויים הקטנים שבוצעו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.