גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת לחגוג את יום ההולדת השמיני שלה באופן גרנדיוזי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-Pocophone F1 המסקרן של השחקנית הסינית העולה עשוי להיות סנונית ראשונה במשפחה שלמה של מוצרי פרימיום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון אותו ראינו בארגון התקינה הסיני בתחילת החודש נחשף רשמית בתור אלטרנטיבה משתלמת מאוד עבור ה-Redmi Note 3 שיאומי (Xiaomi) סיימה את שנת 2015 עם צמיחה מתונה יחסית במכירות שפיספסה באופן די משמעותי את היעדים שקבעה לעצמה מבעוד מועד, אך נראה שהעניין הזה ממש לא גורם לה לשקול את המהלכים שלה, וכנראה שגם להיפך: היא ממשיכה לספק לנו מכשירים חדשים בקצב מסחרר, כשכל אחד מרשים ומשתלם עוד יותר מקודמיו. עכשיו, אחרי ה-Redmi Note 3 וה-Redmi 3 שהפילו אותנו לקרשים, מגיע גם ה-Redmi Note 3 Pro – שאולי לא מהווה שידרוג גדול לעומת ה-Note 3 כפי שהשם עשוי לרמז, אך בהחלט מהווה אלטרנטיבה טובה מאוד עבורו. בהתאם למכשיר שראינו ב-TENAA לפני כשבועיים, ה-Redmi Note 3 Pro זהה חיצונית ל-Re…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
סמארטפון ה-Mi 5S של היצרנית הסינית הנודעת זמין לרכישה במחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית המצליחה מבטיחה לעשות שימוש בעוד חיישן צילום עדכני ומתקדם מבית סמסונג בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
השקת ה-OnePlus 6T הכניסה את שיאומי, ובעיקר את תת מותג ה-Pocophone הטרי שלה, למגננה אשר הולידה תגובה מעניינת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הסינית חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה, עם שבב Snapdragon 820, נפח אחסון זריז, גוף מתכתי דקיק ועלות שתאפשר לרכוש שניים במקום של Galaxy S7 או LG G5 בודד מגוון הסופרלטיבים שלנו בכל הנוגע לתגי המחיר של שיאומי (Xiaomi) כבר אזל לחלוטין, אך ביצרנית הסינית מתעקשים להמשיך ולפתיע אותנו פעם אחר פעם. כעת זה קרה על הבמה בתערוכת MWC 2016, עליה חשף הוגו בארה את סמארטפון ה-Mi 5 החדש – שהולך על כל הקופה עם מעטפת מתכתית דקיקה בחיפוי זכוכית קמור (או חומר קרמי בגירסה מיוחדת ויקרה מעט יותר), מסך IPS בגודל 5.15 אינץ' עם רזולוציה של 1080p, בהירות גבוהה במיוחד וכיסוי של מכלול צבעים מורחב, שבבי Snapdragon 820 העדכניים, נפח אחסון שמבוסס על תקן ה-UFS 2.0 המהיר, זכרון RAM מסוג LPDDR4 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שבב הדור הבא של קוואלקום תועד, לכאורה, כשהוא מביא סמארטפון לתוצאת שיא של 83,000 נקודות במבחן ה-Antutu הפופולרי לכתבה: http://hwzone.co.il/שיבת-המלך-שבב-ה-snapdragon-820-חורך-את-מבחן-הביצועי/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה - https://www.androidauthority.com/galaxy-s10-launch-livestream-watch-956514/ זה עדיף - https://www.youtube.com/watch?v=ISjiJQGJ72o
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
גם הרשת החברתית שהחלה את דרכה בהתמקדות בתמונות בלבד נכנעת לטרנד, ותוסיף אפשרות לביצוע וידאו חי ומקוון בשיטה מעט שונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים הבא של היצרנית הסינית אמור להיחשף רשמית בעוד כמה ימים, עם מפרט שיהיה שיפור גדול במיוחד לעומת קודמו ב-12 בינואר שיאומי (Xiaomi) אמורה להציג לעולם את המכשיר החדש הבא שלה, ה-Redmi 3, אך אם להאמין לטיזרים האחרונים שהחברה משחררת אל הרשת ולדיווחים שלווים אותם – הדגם החדש יהיה דומה הרבה יותר ל-Redmi Note 3, מאשר ל-Redmi 2 אותו הוא בא להחליף. לפי המידע הנוכחי, הסמארטפון החדש יציע מסך 5 אינץ' ברזולוציית 720p צנועה יחסית ועם 2GB של RAM ו-16GB של נפח אחסון שניתן להרחיב עם כרטיס microSD (אנחנו עדיין מחזיקים אצבעות לגירסה נוספת עם 3GB של RAM ו-32GB של נפח אחסון). עד כאן הכל נשמע סטנדרטי, אך נראה שה-Redmi 3 יציע גם גוף מתכתי מעוצב במקום הגוף הפלסטיקי …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכירו את המכשיר החדש-ישן של LG, שינסה לשדרג את מעמדו של ה-V30 בין ספינות הדגל המודרניות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
- 2 followers
-
-
מידע חדש שמצא את דרכו אל הרשת מצביע על כך שבסמסונג מכינים שדרוג נאה עבור מכשירי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 שלהם קשה למצוא טאבלטים מבוססי אנדרואיד שראוי להתרגש מהם בימים אלו, אך יתכן שסמסונג מצאה את היוצא מן הכלל עםגירסאות משודרגות למכשירי ה-Galaxy Tab S2 שלה, אשר יושקו באופן רשמי בקרוב, לכאורה. נזכיר כי דגמי ה-Galaxy Tab S2 8.0 וה-Galaxy Tab S2 9.7 הוצגו רשמית במהלך השנה שעברה, עם מסכים נהדרים בטכנולוגיית ה-Super AMOLED, גופים מתכתיים מעוצבים ודקיקים באופן מרשים, מצלמות ראשיות מפתיעות לטובה (ביחס למה שאנחנו רגילים לראות בטאבלטים), נפחי אחסון ו-RAM ראויים ושבבי Exynos 5433 מתומני ליבות של סמסונג עצמה, שגם הפכו אותם לשניים מהמכשירים העוצמתיים …
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אפל תכריז על המוצרים החדשים שלה ב-15 במרץ, עם טאבלט חדש שיתפקד כאח קטן ל-iPad Pro, שעון חכם מעודכן וגם מכשיר האייפון המוזל כמובן מצפים בקוצר רוח למוצרים החדשים של אפל? יש סיכוי גדול שהם ייחשפו רשמית באירוע של החברה ב-15 במרץ. לפי הדיווחים העדכניים, קו המוצרים העדכני של הענקית מקופרטינו יכלול את טאבלט ה-iPad Air 3, אשר לכאורה יהיה דומה בצורה בלתי מבוטלת ל-iPad Pro האימתני שהגיע בסוף השנה שעברה עם רביעיית רמקולים בצידי המכשיר, מסך ברזולוציה משופרת שתיכנס לקטגוריית ה-Ultra-HD, 'חיבור חכם' לתוספים כמו מקלדות ואולי גם חומרה משודרגת – חבילה שתוכל לקרוץ לכל מי שתלהבו מדגם ה-Pro, אבל לא היו מוכנים לקבל את מימדיו. סכמה של ה-iPad Air 3 מתוך האתר engadget, אשר …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מיקרוסופט עומדת לחשוף טאבלטים וניידים חדשים לעולם, עם לא מעט שיפורים ושאיפה להעניק את חוויית השימוש הטובה ביותר במערכת ההפעלה החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! (אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-