גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום ! הידע שלי בנגנים שואף לאפס, ואני מעוניין לקנות נגן חדש מה אני רוצה ממנו: 8 ג'יגה לפחות איכות סאונד תצוגה ברורה ואני לא יודע עוד מה ולכן אני מבקש שתמליצו לי אני גם לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לקבל משהו טוב ומספק, חשבתי על משהו בסביבות ה- 600-700 נ.ב. יש לי הנחה משמעותית על האייפוד או כל דבר אחר שיש לאפל (משמעותית ברמה של כמה עשרות אחוזים פחות, 30-40)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי יש יומולדת בקרוב וחשבתי לקנות לו GPS. האם יש GPS שהוא גם נייד (שניתן ללכת איתו ברגל ולמדוד שטחים) וגם ניתן לשים אותו לע סטנד ברכב ולקבל הנחיות בזמן הנהיגה? אם כן מה טווח המחירים ועל איזה מכשיר הייתם ממליצים? בעיקרון הייתי רוצה לבזבז עד 1200 שקל אולי טיפונת יותר תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי. משום מה בהצטרפותי לסלקום לא נאמר לי שהחבילה לא כוללת הודעות MMS, אז אני רוצה לברר אם שליחת תמונה ב-SMS נחשבת גם כשירות MMS. תודה!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IRIVER E10 אך לאחרונה הוא עושה לי בעיות משונות - א) נניח אלבום חדש שהורדצתי אליו - של ניל יאנג - לוקח לו בין 5-10 שניות מהרגע שאני בוחרת שיר מהאלבום עד הקטע שהוא מתחיל לנגן.. ב) שמור לי בו אלבום, שהעתקתי ממחשב של מישהו אחר, של לד זפלין - ומשום מה אם אני רוצה להעתיק את האלבום מהIRIVER למחשב שלי זה רושם שנותרו עוד 218 דקות..... עוד ברצוני ליידע כי מכיוון שהעברתי את זה ממחשב של מישהו אחר אז העתקתי את זה לזיכרון של הIRIVER אבל בתכלס לא ניתן לשמוע את זה באייריבר עצמו כי הוא לא מוכנס לתיקיה (שבעבור זה צריך להשתמש בתוכנה IRIVER PLUS3 כדי להעביר מוסיקה לנגן עצמו) אגב, עשיתי RESET וזה לא עזר באף אחד מהמקרים מקווה שהייתי ברורה מספיק ומצפה לתמיכה :s05: :s05:…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מכשירי הדגל החדשים החלו להימכר בישראל מיד עם החשיפה העולמית, בחבילות שכוללות הטבה מקורית לממהרים ולזריזיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
לנובו חושפת את ה-Moto Z Play החדש, שמציע הרבה דברים טובים אך גם תג מחיר בעייתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין GPS של MIO מדגמי SPIRIT 505, או 555. איזה עדיף? למי יש ניסיון עם מכשירים אלה? האם ללכת על MIO, או על משהו אחר? מודה למי שיכול לסייע.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
סמארטפון צנוע וסביר עם אנדרואיד 5.1 ותג מחיר של 235 שקלים? גם אנחנו הופתענו, אך זה באמת קיים, ואפילו נראה לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/ל-leagoo-הסינית-יש-סמארטפון-שהוא-המכשיר-המשנ/
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
מפתחת מבחן הביצועים הנפוץ Antutu פרסמו את מדרג המכשירים החכמים שלהם לחודש אוגוסט - עם מכשיר הדגל הבלעדי לשוק הסיני בראש ושליטה של Mediatek בגזרת מכשירי הביניים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
נכנסתי לתוכנה PCLINK כדיי להעלות כמה שירים.לחצתי על pc tho phone ואז התוכנה כתבה שתוך כדיי ימחקו דברים בפלאפון ואני ברוב טיפשותי לחצתי על אישור,מה שגרם לזה שכל ספר הטלפונים שלי נמחק. למזלי שמרתי לפניי כמה ימים "הורדתי" את ספר הטלפונים שלי לתוכנה.הבעייה שבגלל שכל השמות הם בעברית בתוכנה הם מופיעים עם סמני שאלה כגון: ?????. כאשר ניסיתי להעתיק מהמחשב למכשיר אז גם שם השמות הם סימניי שאלה. יש לי שתיי שאלות 1.איך אני בכל זאת יכול לשחזר בצורה תקינה את ספר הטלפונים שלי? 2.איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון בלי למחוק דברים? תודה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הדיווח הכספי של מיקרוסופט חשף תמונת מצב עגומה במיוחד למערכת ההפעלה הניידת של החברה, ויש מי שמאמינים כי זוהי תחילתו של הסוף עבור המיזם כולו, שעבר רק לאחרונה לגירסה 10 מיקרוסופט הציגה לאחרונה את הדיווח הכלכלי הרשמי שלהלשלושת החודשים האחרונים של שנת 2015 (מה שמכונה ביומני החברה כרבעון השני של שנת הכספים 2016), והיו לה הרבה מאוד חדשות חיוביות עבור המשקיעים עם רווחים של כ-6.3 מיליארד דולר בהתבסס על הכנסות של 25.7 מיליארד דולר – אך גם נתון אחד עצוב מאוד בכל הנוגע לסמארטפונים. בעוד שעסקי ה-Surface היוקרתיים של ענקית הטכנולוגיה המשיכו לצמוח בעשרות אחוזים לרמת הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, עסקי הסמארטפונים של החברה, שהשיקה ברבעון המדובר את מערכת החלונות 10 מובייל שממשיכה…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה Nimbuzz בפלאפון ולפני שאני משתמש בה יש לי רק שאלה אחת: האם אני יוכל להתקשר לכל מספר של מישו בלי שהוא יהיה מחובר לתוכנה סתומרת אם יש לי חבר ואה להתקשר אליו והוא לא מחובר לתוכנה האם אני יוכל להתקשר אליו??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-