עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. שלום לכם. במכשיר שלי, I AUDIO X5 יש בעיה שהחיבור של האוזניות או משהו, רופף ויש בעיה בשמיעה באוזניות בגלל זה. עכשיו, האחריות נגמרה בדיוק לפני חודש ואני לא יכול להגיע למקום בגלל שהם פתוחים עד 4 בצהריים ובימי שישי לא עובדים כלל. אתם אולי מכירים מקומות לתיקון מכשירים כאלה? תודה מראש

7. לנובו חושפת את ה-Moto Z Play החדש, שמציע הרבה דברים טובים אך גם תג מחיר בעייתי לכתבה

8. מצטער על הכותרת המסורבלת, בגדול אני מחפש אפליקציה שדומה למערכת שיש בקופות עצמיות בסופר כשמחפשים את סוג הירק או הפרי. לפריטים שלי אין ברקוד. תחשבו שאתם הולכים בפארק ורואים סוגים שונים של זבל על הרצפה. המטרה היא לספור את כמות הפריטים מכל סוג=קטגוריה (מסטיקים, סיגריות, בקבוקים, פחיות, נשמיות וכו' וכו'). אנסה לאפיין יותר במדויק: 1. מאפשרת להזין קטגוריות שונות (סביבות 100) עם אופציה לתוספת. 2. לכל קטגוריה יש שם ובאופן אופציונאלי אפשר להכניס תמונה של הפריט. הקטגוריות מוצגות בתור רשימה. 3. לחיצה על התמונה\שם הקטגוריה מעלה את מספר היחידות מהפריט ב-1. כל לחיצה מוסיפה 1. יש גם אופציה להוריד כמות פריטים (סימן מינוס). בכל זמן רואים את סך הפריטים שהוזנו…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by Knopix,

משהו שמסקרן אותי.... יש לי LG G2 לאיזה מכשיר מודרני הוא שווה בביצועים (מעבד גרפיקה 4G אמצעי אחסון ) תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by SilentBob,

היצרנית הטאיוואנית הדועכת חברה ל-Under Armour ויצרה מערך של שלושה מוצרי כושר חכמים זוכרים את צמיד ה-Grip החכם שהציגה HTC אי שם בשנה שעברה? בינתיים אין לו זכר – אבל לחברה דווקא כן יש שלושה מוצרי כושר חכמים חדשים עבורכם, אשר נוצרו בשיתוף פעולה עם חברת הספורט, הכושר והבריאות האמריקאית העולה Under Armour. שתי החברות שיתפו פעולה ויצרו יחד את חבילת ה-Health Box, שבא תמצאו צמיד יד חכם שידע למדוד את הצעדים, הריצות ושאר הפעילויות הספורטיביות שלכם, רצועת חזה למדידה מדוייקת של קצב דופק הלב, וגם משקל אדם חכם שידע לומר לכם כיצד משפיע עליכם כל הכושר שביצעתם עם השניים הקודמים. כל המוצרים מציעים עיצוב שחור-אדום מינימליסטי יחסית, עם מיתוג בולט של Under Armor אותה ניתן לראות יותר…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

12. משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by zam,

האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. שלום. לפני כמה ימים חיפשתי בגוגל דרך המחשב ובמקרה ראיתי שבגאלקסי של אחי מופיע החיפושים האחרונים שאני חיפשתי במחשב זאת אומרת שאני לוחץ על שורת החיפוש נפתחת שורה שיש בה חיפושים קודמים (כמו בגוגל ויוטיוב ). הגאלקסי לא קשור לאותו חשבון גימייל. בנוסף הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס לגאלקסי ובאתר של פיירפוקס במחשב הוא מציין שמותקן פייפוקס על המכשיר.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by neo690,

סינכרתי את האנשי קשר במכשיר ל Outlook 2003 זה העתיק אותם אך קיימים רווחים לא רצויים שמחליפים אותיות למשל: במקום "אבי" רשום "א י" החלטתי לותר על ה Outlook וכעת אני רוצה שלפחות ב Gmail הם יהיו קיימים כמו שצריך יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. שלום! אני מחפש טלפון סליידר {ככה אני אוהב} מה שאני צריך : מצלמה טובה גם וידאו לפחות 3.2 ומעלה מ"פ עם פלאש! רמקולים חזקים ואיכותיים מסך גדול מומלץ שיהיה דק אני בן 12 וחצי וזה מה שאני צריך בערך לדוגמה אני לא רוצה את 6600S בגלל שאין לו מקשים של הגברה או כפתור למצלמה. תודה לכל העוזרים ומלץ למי שיש לו נסיון

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by aaronc76,

שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה למחשב בסיגנון של MID ... קטן בעיקר... חייב שיהיה WI-FI חייב BT עם אפשרות למקלדת אלחוטית... חייב מקלדת חייב OFFICE בסיסי... רצוי שיהיה חיבור למסך חיצוני לא משנה מע' הפעלה... תקציב 400$ חשבתי אולי על הN810 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. צמד הסמארטפונים המתקדמים החדשים של השחקנית הסינית מציעים תצוגה בקצב רענון גבוה של 144 הרץ במחיר הנגיש ביותר עד כה - ביחד עם שבבי Snapdragon 865 ותמיכה ברשתות 5Gלכתבה

22. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by avihy_1989,

<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by CyberBot,

קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.