עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by לאנד,

שלום. רציתי לברר בקשר לדגם איכותי וטוב כמו xh 4700. האם יש משהו כמוהו / ו / או יותר טוב ?? שאלה שניה האם ניתן להתקין עלמחשבי כף יד . את תוכנת Windows XP Remote Desktop. או משהו דומה לשליטה מרחוק על תוכנת עבודה ב -P.C . במשרד . תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by zzz727,

יש לי כסף מספיק ל Ps2 האם כדאי לקנות??? יש טעם בכלל לקנות או שעוד חודש כבר לא יצאו בכלל משחקים אלא יצאו רק ל xbox 360 וps3 ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by gal,

רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום וברכה לאחרונה קניתי מכשיר גלקסי S21 אולטרה חדש מיבואן מורשה\מקביל. כשהוצאתי את המכשיר מהקופסה - אני מרגיש שחלק פנימי זז בתוך המכשיר. מיד חששתי שהמכשיר עבר איזה פירוק\החלפת חלקים פנימיים (כידוע שהרבה פעמים נתקלים בזה במכשירים מיבואנים מקבילים) המוכר של המכשיר טוען שככה סמסונג עשו בכל דגמי האולטרה שיש חלק במצלמה שזז וככה זה צריך להיות מובנה במכשיר. האם זה נכון? תודה רבה מראש

5. האם שווה לחכות לדגמים חדשים או להסתפק במה שזמין כרגע אצלם? ואם כן צפויים להגיע דגמיחם חדשים,איזה דגמים יגיעו ומתי בדיוק?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. כידוע לי יש עיזה שהיא בעיה עם מכשירי כף יד של ASUS עם הI-GO וצריך להוסיף לתוכנה איזה קובץ TXT בשביל שהתוכנה תעבוד על המחשב כף יד. משהו בבקשה יכול להביא לי את הקובץ TXT הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. העיניין הוא כזה: בנגן H10 ישנה אופציה מכל האקוולייזרים שקיימים שם לבחור אחד מותאם אישית. בזה שמותאם אישית ניתן לכוון את הבאס, הטרבל ועוד כמה דברים לפי הטעם האישי... כאשר מתוך כל הרשימה אני בוחר את זה שמותאם אישית הוא מנגן כמו שצריך, אבל בשיר שבא אח"כ האקוולייזר פתאום נשמע לא בדיוק כמו שאני כיוונתי אותו כלומר המום וחסר טרבל למרות שהוא מסומן מתוך הרשימה. ע"מ לחזור לכיוון שלי אני צריך לבחור אק. אחר, ואז לחזור לשלי ורק אז הוא נשמע במיטבו. מישהו מכיר את הבאג המוזר הזה? איך פותרים את זה? FIRMWARE מעודכן ל2.53...

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by CyberBot,

קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by mc_elad,

אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם . מספר שאלות על הפלאפון Motorola Z3: 1.האם יהיה אותו גם בפלאפון ומתי? 2.מישהו ניסה אותו בחו"ל?(אין עוד בארץ..)

11. הדיווח הכספי של מיקרוסופט חשף תמונת מצב עגומה במיוחד למערכת ההפעלה הניידת של החברה, ויש מי שמאמינים כי זוהי תחילתו של הסוף עבור המיזם כולו, שעבר רק לאחרונה לגירסה 10 מיקרוסופט הציגה לאחרונה את הדיווח הכלכלי הרשמי שלהלשלושת החודשים האחרונים של שנת 2015 (מה שמכונה ביומני החברה כרבעון השני של שנת הכספים 2016), והיו לה הרבה מאוד חדשות חיוביות עבור המשקיעים עם רווחים של כ-6.3 מיליארד דולר בהתבסס על הכנסות של 25.7 מיליארד דולר – אך גם נתון אחד עצוב מאוד בכל הנוגע לסמארטפונים. בעוד שעסקי ה-Surface היוקרתיים של ענקית הטכנולוגיה המשיכו לצמוח בעשרות אחוזים לרמת הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, עסקי הסמארטפונים של החברה, שהשיקה ברבעון המדובר את מערכת החלונות 10 מובייל שממשיכה…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. אסוס מובילה מגמה שכזו כבר קרוב לשנה, אך כעת סמסונג תוכל להיות זו שתגרום לה להתפוצץ בגדול - האם בקרוב נוכל ליהנות ממחשבים ניידים עם מסכי OLED בהירים, חדים וזריזים כמעט בכל רמות המחיר?לכתבה

13. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

14. הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה

15. Started by zedisdead,

mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. אהלן.. מחפש מכשיר לא יותר מ1500 ש"ח, קראתי קצת על טלפונים אבל אני לא מבין בזה כלום, חשבתי על: xiaomi note 3 -שהוא 1200 בערך. lg g3 lg nexus 5 שוב אין לי מושג, אבל אני מחפש מכשיר שיהיה מהיר, נוח עם נפח זיכרון מספיק. האם כדאי לנסות טלפון סיני? או להשאר בחברות המוכרות? אשמח אם תוכלו להציע לי מכשירים טובים אחרים גם.. בנוסף אני התשמשתי עד עכשיו באייפון 4, טלפון גדול כמו השיומי נוט עלול להיות גדול מדי? או שמתרגלים בקלות? ומאיפה כדאי לקנות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. סמארטפון ה-Power 50 של היצרנית הצרפתית מרגיש כמו מתחרה מעניין לבינונים והסבירים שמציפים אותנו מכיוון סין ארקוס (Archos) היא כנראה אחת מהיצרניות האחרונות בשוק המכשירים החכמים שעוד מנסה להתחרות ברמות העלות-תועלת של היצרניות הסיניות – ובאופן די מפתיע, היא מצליחה לעשות את זה באופן לגמרי לא רע. ב-CES 2016 קיבלנו מהשחקנית הצרפתית מספר הכרזות על סמארטפונים חדשים ופשוטים, אם כי רק אחד מביניהם הצליח לתפוס את תשומת הלב שלנו באמת – ה-Archos Power 50, שמתיימר לספק חיי סוללה מרשימים תודות למפרט חומרתי צנוע. ב-Power 50 תמצאו מסך 5 אינץ' מסוג IPS וברזולוציה של 720x,1280 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שאו…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה למחשב בסיגנון של MID ... קטן בעיקר... חייב שיהיה WI-FI חייב BT עם אפשרות למקלדת אלחוטית... חייב מקלדת חייב OFFICE בסיסי... רצוי שיהיה חיבור למסך חיצוני לא משנה מע' הפעלה... תקציב 400$ חשבתי אולי על הN810 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש DVD נייד מכיוון שבצבא חלק מהזמן אפשר לראות סרטים. אני רוצה שהמסך יהי 10' אינץ' זה באצם הכי חשוב בישבילי שיהי מסך גדול.... מחכה להצעות שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by איתן מ,

שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה

22. Started by elis02,

שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.

23. Started by SilentBob,

היצרנית הטאיוואנית הדועכת חברה ל-Under Armour ויצרה מערך של שלושה מוצרי כושר חכמים זוכרים את צמיד ה-Grip החכם שהציגה HTC אי שם בשנה שעברה? בינתיים אין לו זכר – אבל לחברה דווקא כן יש שלושה מוצרי כושר חכמים חדשים עבורכם, אשר נוצרו בשיתוף פעולה עם חברת הספורט, הכושר והבריאות האמריקאית העולה Under Armour. שתי החברות שיתפו פעולה ויצרו יחד את חבילת ה-Health Box, שבא תמצאו צמיד יד חכם שידע למדוד את הצעדים, הריצות ושאר הפעילויות הספורטיביות שלכם, רצועת חזה למדידה מדוייקת של קצב דופק הלב, וגם משקל אדם חכם שידע לומר לכם כיצד משפיע עליכם כל הכושר שביצעתם עם השניים הקודמים. כל המוצרים מציעים עיצוב שחור-אדום מינימליסטי יחסית, עם מיתוג בולט של Under Armor אותה ניתן לראות יותר…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by eran256,

אני קונה iphone בקליפורניה לפי מה שאני יודע זה עולה: 400$ האייפון עכשיו השאלה היא: מישהו יודע כמה מכס לוקחים וכמה מע''מ כי בארצות הברית המחירים הם כלי מעמ'' ומישהו יודע כמה עולה הפריצה בארץ? ואיפה עושים אותה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.