גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך הנגן הזה בהשוואה לדגמים של סאנדיסק וכדומה? והאם אפשר בנגן לפתוח כל מיני תיקיות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat=
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לנובו מציגה מכשיר חכם חדש עם מפרט בינוני, מחיר תחרותי ושאיפות בינלאומיות בתקופה האחרונה אנחנו רואים עוד ועוד סמארטפונים אשר מצליחים להציע תמורה פשוט נהדרת בעבור עלות שנעה סביב איזור ה-200 דולרים, או קצת יותר מ-1,000 ש"ח אם כוללים מע"מ ומסי רכישה – משהו שהיה יכול להיחשב בגדר מציאות מדומה רק לפני מספר שנים בתחום. כעת, בלנובו מציגים תוספת חדשה לקבוצה החמה הזאת עם ה-Vibe S1 Lite, אשר מנסה להתבדל עם הצהרה על יכולות צילום איכותיות, יחסית. ב-Vibe S1 Lite תמצאו מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 1,920×1,080 פיקסלים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek בשילוב עם ליבת Mali-T760MP2 גראפית, זכרון RAM של 2GB וגם 16GB של אחסון מובנה עם חריץ להרחבה, שהם כנראה המאפיי…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא יודע מה לבחור, אני צריך מכשיר פשוט, למטרות דיבור ( רמקול טוב וכו' ), אני רוצה שיהיה אמין עם סוללה שמחזיקה הרבה. מצלמה צריך רק בסיסית למקרי חירום של תאונת דרכים או משהו בסגנון זה. מבחינת נגן, מיותר, צריך רק שיידע לנגן MP3 כרינגטון, כלומר גם לא צריך זיכרון של יותר מ - 10 מגה. צריך שיהיה בלוטות' ולשלותם יש. שלושת המכשירים שכתבתי בכותרת, עונים על הדרישה שלי מבחינת המפרט, שלושתם עולים פחות מ - 500 שקל, אבל על שלושתם קראתי תגובות נוראיות, של בעיות קליטה, נכבים מעצמם, עוצמת שמע נוראית וכו'. מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לי על אחד מהם על סמך ניסיון חיובי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כסף מספיק ל Ps2 האם כדאי לקנות??? יש טעם בכלל לקנות או שעוד חודש כבר לא יצאו בכלל משחקים אלא יצאו רק ל xbox 360 וps3 ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IRIVER E10 אך לאחרונה הוא עושה לי בעיות משונות - א) נניח אלבום חדש שהורדצתי אליו - של ניל יאנג - לוקח לו בין 5-10 שניות מהרגע שאני בוחרת שיר מהאלבום עד הקטע שהוא מתחיל לנגן.. ב) שמור לי בו אלבום, שהעתקתי ממחשב של מישהו אחר, של לד זפלין - ומשום מה אם אני רוצה להעתיק את האלבום מהIRIVER למחשב שלי זה רושם שנותרו עוד 218 דקות..... עוד ברצוני ליידע כי מכיוון שהעברתי את זה ממחשב של מישהו אחר אז העתקתי את זה לזיכרון של הIRIVER אבל בתכלס לא ניתן לשמוע את זה באייריבר עצמו כי הוא לא מוכנס לתיקיה (שבעבור זה צריך להשתמש בתוכנה IRIVER PLUS3 כדי להעביר מוסיקה לנגן עצמו) אגב, עשיתי RESET וזה לא עזר באף אחד מהמקרים מקווה שהייתי ברורה מספיק ומצפה לתמיכה :s05: :s05:…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לנובו חושפת את ה-Moto Z Play החדש, שמציע הרבה דברים טובים אך גם תג מחיר בעייתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! יש לי iriver H10 20G מהגירסא האמריקאית אני חושב... (זה שפועל דרך ה windows media player) ואני לא יכול להעביר קבצי TXT, כל פעם שאני מנסה להעתיק לתיקיה של הTXT במכשיר אני מקבל הודעה שהוא לא תומך בקבצים מהסוג הזה.... מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים אני כן מצליח להעביר קבצים כאלה אבל יש משהו שונה בקריאה של המכשיר... כשאני נכנס אליו דרך המחשב שלי אז הוא נותן לי קודם שתי תיקיות ראשיות אחת של מדיה ואחת של מוסיקה ובמחשב שלי זה נותן לי את כל התת תיקיות שיש בתוכן ביחד... אולי זאת הבעה? ניסיתי גם למחוק את התוכנת חומרה של זה ולהתקין אותה מחדש אבל זה לא עזר.... אני אודה אם תענו בהקדם האפשרי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אסוס מובילה מגמה שכזו כבר קרוב לשנה, אך כעת סמסונג תוכל להיות זו שתגרום לה להתפוצץ בגדול - האם בקרוב נוכל ליהנות ממחשבים ניידים עם מסכי OLED בהירים, חדים וזריזים כמעט בכל רמות המחיר?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים מסובכים, שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה לעביר שיר לכול פאלפון כול קובץ אני מקבל קובץ זה מוגן מפני כתיבה בבקשה תעזרו לי איזה מרגיז זה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי iaudio x5 והוא לא מזוהה ע"י המחשב שלי שיש בו VISTA. יש משהו לעשות? (עידכנתי את כל העידכונים לויסטה)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי איפון 4 והדיבורית שלו (אוזניות) לא נוחות לי באוזן... האם יש אוזניות InEar שהם גם דיבורית? או שפשוט לקנות אוזניות איכותיות בלי דיבורית? יש לי אח שכרגע בארה"ב וחוזר עוד שבוע אז אפשר לתת הצעות גם שאין בארץ... סתם בלי קשר - קניתי עדשה רחבה לאיפון תראו איזה חזק! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-