עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש נגן מוזיקה טוב ואמין שישמש אותי גם לשמיעת מוזיקה וגם בעיקר להקלטה איכותית וחזקה יצא לי להשתמש כבר במס' נגנים אך איכות ההקלטה שלהם ממש על הפנים ובקושי שומעים את ההקלטה אני מוכן להשקיע עד 400 שקל... מישהו מכיר נגן אמין וטוב?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by SilentBob,

היצרנית הטאיוואנית הדועכת חברה ל-Under Armour ויצרה מערך של שלושה מוצרי כושר חכמים זוכרים את צמיד ה-Grip החכם שהציגה HTC אי שם בשנה שעברה? בינתיים אין לו זכר – אבל לחברה דווקא כן יש שלושה מוצרי כושר חכמים חדשים עבורכם, אשר נוצרו בשיתוף פעולה עם חברת הספורט, הכושר והבריאות האמריקאית העולה Under Armour. שתי החברות שיתפו פעולה ויצרו יחד את חבילת ה-Health Box, שבא תמצאו צמיד יד חכם שידע למדוד את הצעדים, הריצות ושאר הפעילויות הספורטיביות שלכם, רצועת חזה למדידה מדוייקת של קצב דופק הלב, וגם משקל אדם חכם שידע לומר לכם כיצד משפיע עליכם כל הכושר שביצעתם עם השניים הקודמים. כל המוצרים מציעים עיצוב שחור-אדום מינימליסטי יחסית, עם מיתוג בולט של Under Armor אותה ניתן לראות יותר…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. מה המספר שאני צריך להתקשר אליו כדי לשמוע מה היתרה בחשבון הBig talk שלי? (ORANGE) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. הטאבלט החדש מתקרב לאיזור הגיאוגרפי שלנו - אך עושה זאת במהדורת הבסיס שלו בלבד, ללא דגם ה-Pro המשודרג בשלב זהלכתבה

9. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. סמארטפון צנוע וסביר עם אנדרואיד 5.1 ותג מחיר של 235 שקלים? גם אנחנו הופתענו, אך זה באמת קיים, ואפילו נראה לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/ל-leagoo-הסינית-יש-סמארטפון-שהוא-המכשיר-המשנ/

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. מפתחת מבחן הביצועים הנפוץ Antutu פרסמו את מדרג המכשירים החכמים שלהם לחודש אוגוסט - עם מכשיר הדגל הבלעדי לשוק הסיני בראש ושליטה של Mediatek בגזרת מכשירי הביניים לכתבה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. סמארטפון חדש שני במשפחת ה-Poco נחשף בפנינו באותו שבוע - עם פוטנציאל לספק אחסון מהיר מרשים של 256GB בפחות מ-1,000 שקלים, ממש כמו אחיולכתבה

15. יש לי מיקרופון ישן של סוני שאני רוצה להשתמש בו כדי להקליט כמה סרטונים קצרים, לא משהו ריציני (לא בקטע של בלוגינג). והמיקרופון הזה הוא "ישן" רק מהבבחינה שיש לי אותו מלא שנים. למעשה הוא במצב "חדש" מפני שבקושי השתמשתי בו ואז שמתי אותו במחסן. לא יודע כרגע איפה בדיוק דחפתי אותו. בגלל זה, לפני שאני מתחיל להפוך את כל המחסן, אמרתי אני אשאל אם הוא בכלל יהיה לי טוב למה שאני רוצה לעשות איתו. הטלפון הוא שיאומי MI A3 והמיקרופון כמו בתמונה בדיוק. יש הרבה זיופים אבל שלי זה הדבר האמיתי. לכן, שווה לי לשאול לפני שאני הורס אותו בטעות. זהו ידע כללי שיש צורה לחבר ציוד אלקטרוני. ולחבר מיקרופון ליציאה של אוזניות זה נשמע לי בעייתי, גם אם אנחנו ב-2020. המכשיר שלי ידע ש…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by Yaniv11,

אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by _Null_,

יש למישהו מושג אם בגוגל פיקסל7 שמוכרים בארץ הboot loader וה oem פתוח או נעול ואם יש דרך לבדוק את זה? והאם היתם לוקחים סיכון ומזמינים מ ebay?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by sroolik,

שלום ! הידע שלי בנגנים שואף לאפס, ואני מעוניין לקנות נגן חדש מה אני רוצה ממנו: 8 ג'יגה לפחות איכות סאונד תצוגה ברורה ואני לא יודע עוד מה ולכן אני מבקש שתמליצו לי אני גם לא יודע כמה צריך להשקיע כדי לקבל משהו טוב ומספק, חשבתי על משהו בסביבות ה- 600-700 נ.ב. יש לי הנחה משמעותית על האייפוד או כל דבר אחר שיש לאפל (משמעותית ברמה של כמה עשרות אחוזים פחות, 30-40)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. שלום , אני מחפש נגן MP4 שייעודו העיקרי הוא שמיעת מוזיקה אבל גם תמונות ולעיתים גם סרטים (דגש על לעיתים) בגלל שאני לא מחפש נגן במיוחד לסרטים אז האיכות של הצג לא כזאת חשובה... מה אני יכול למצוא עד 400 ש"ח? והאם משם כך אני יכול להרשות לעצמי מוצרים שהם לא של סן דיסק וכו' אודה לכם אם תוכלו לענות בהקדם ,אני צריך אותו לשבוע הבא תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by stropic,

מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. שבב מסתורי בעל שם הקוד Lahaina שובר שיאים במאגר של מבחן הביצועים Antutu וגורם לרשת לגעושלכתבה

23. הדגם המעודכן קלות של היצרנית הסינית הפופולרית יגיע ללא תגבורת של אח מתקדם ויוקרתי יותר, אך ימשיך את מגמת ההתייקרות הרציפה במוצרי החברה אשר מלווה אותנו מאז 2014לכתבה

24. שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה

25. Started by TaMiRn2,

איפה אפשר למצוא AD-41 של NOKIA בארץ? אפשר לקנות אותו בניפרד (בלי האוזניות שהוא בא איתך?) הוא יעבוד עם 6230i?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים