גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו בקנדה ומצאתי IPHONE לא דור 3 ב-600$ שווה לקנות את זה? או שלחכות שהדור השלישי יצא בלי התחייבות כך שאוכל לקנות אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. ואם אני קונה את ה-ZUNE, שווה לקנות ב-1390 שקל בארץ או שיקנה לי מישהו בהונג קונג? כאילו אני לא יודע כמה זה עולה שם, ואני לא יודע אם זה יגיע בסינית בטעות או בכל מיני חיבורים שונים מהחיבורים בארץ.
-
- 55 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש לי אפשרות שידרוג בואו נגיד למה שאני רוצה.. אני רוצה מצלמה טובה מכשיר מוזיקה טוב אינטרנט שיהיה חזק ואמין ורצוי קונסולת משחקים חמודה.. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לצערי בטעות הפלתי חזק את ה XIAOMI MI 9 PRO שלי בחדר כושר והוא נפל ולא נדלק. בחנויות הציעו לי להחליף מסך ב 600 - 650 שקל. שווה להשקיע על המכשיר הזה כזה סכום? או שהיום הוא כבר מיושן. לשימושים הבסיסים שלי בטלפון הוא הספיק השאלה אם עדיף לקחת את ה600 שקל ולהשקיע במכשיר חדש אני אקבל יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
- Support Scientific Calculator feature to edit formula - Support Audible feature - Support to control the speed of movie playback - Fixed the error to start playing track number 1 when changing shuffle mode - Fixed the error to change removable disk driver - Added to display 24 hours format - Added to set '120 Min' for Sleep http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/cowonD2/D2_2.51.zip http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=C08&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=download&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=download&desc=asc&no=281&bmenu=download
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html סוף סוף.. אני עכשיו מוריד.. נקווה שזה לא יעשה בעיות.. מי שהתקין שידווח פה עם ההתקנה עברה לו חלקה..
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שולחן מחשב או עמדת עבודה חשוב לי שהחומרים יהיו איכותיים ובנייה טובה. מציין כי ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הדיון ומצאתי שלפני כחודש נפתח דיון באותו נושא ב OFF TOPIC אבל הדיון לא זכה לתגובה אז ננסה כאן כמה נתונים לגבי השולחן: השולחן צריך להיות מספיק גדול ל2 מסכים 24' עדיפות למגירת מקדלת שיוצאת מתחת לשולחן שמספיקה למקבלת ועכבר בצורה מרווחת. אשמח לקבל דגמים מומלצים או חנויות שאפשר למצוא דגמים איכותיים מעבר ל ACE והמקבילים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שומעים אותי בשיחה רק שהמכשיר על רמקול כשהמכשיר לא על רמקול לא שומעים ואני כן שומע... יכול להיות שהבעיה נגמרה מהחלפת שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הם לא יוקרתיים כמו דגמי סדרה 9 החדשה, אך ליצרנית הקוריאנית יש ניידים מעודכנים נוספים שאמורים להיות תחרותיים ומשתלמים הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המרוענן מבית MediaTek ינסה להיות הבחירה המועדפת עבור כל מה שנמצא מתחת לרמת ספינות הדגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווח העדכני אודות מצבו של עולם ה-PC אינו מספק הרבה סיבות לאופטימיות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים עדכניים מעידים על כך שהמחצית השנייה של 2015 החלה באופן פורה מאוד עבור יצרניות הסמארטפונים המובילות לכתבה: http://hwzone.co.il/שוק-הסמארטפונים-חווה-רבעון-נהדר-בהובל/
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שיחות/הודעות בלי הגבלה אינטרנט עד 3GB ( מספיק לי ) אבל המהירות מוגבלת ל4Mbps השאלה אם מהירות כזאת מספיקה או לא ואיך בכללי האינטרנט שלהם והקליטה ברחבי הארץ כיום אני לקוח של פלאפון..
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב... היום אני עם V3 ואני ממש לא מרוצה מהשירות של פלאפון. מהעבודה אני עם מכשיר של סלקום, וזה נראה לי טבעי להחליף את הפרטי גם לסלקום. ראיתי את המכשיר הזה Sony Ericsson C902: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/c902/Pages/default.aspx?Segment=I&saleType=ACT התכונות עם הדיל באתר נראה לי סביר. יש למישהו המלצה אחרת או המלצה בכלל? אני אשמח. תודה מראש אגב דרישות שכחתי: החזר חודשי לא יותר מ- 50 ש"ח מצלמה נגן מוסיקה דור 3.5 הרחבת זכרון, כמה שיותר, יותר טוב. זמני דיבור והמתנה ארוכים.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו מכשיר כזה. אני מחפש מכשיר לאדם מבוגר שכל רצונו הוא טלפון אכותי + WAZE. זה הכול, לא פחות ולא יותר. השאלה האם המכשיר הזה עומד במשימה הזאת בכבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מעוניין באייפון עקב המגבלות השונות של itunes ושאר החרא של apple. חשוב שניתן יהיה לגלוש בצורה נוחה באינטרנט (כולל משלוח מיילים, כתיבה בפורומים וכד'). שניתן להשתמש ב-skype להוצאת וקבלת שיחות ב-wifi. GPS אני מניח שיש בכל המכשירים היום. אשמח להמלצות לדגמים שונים במחירים שונים וציון עיקר ההבדלים בינהם.
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, החלטתי לרכוש סמרטפון לראשונה, עד היום התרגלתי לטלפון קטן שנכנס לכיס ולא מרגישים אותו לכן אני מפחד מכל הטלפונים הגדולים. ראיתי את ה Galaxy W שקיבל ביקורות טובות. אני מקווה שמהסך לא יהיה לי קטן מדי אבל אם גם לאייפון יש מסך בגודל דומה אז אני כנראה אסתדר. אני מחפש טלפון בעיקר לגלישה וGPS. השאלה אם למישהוא יש ניסיון עם הטלפון? האם אמין? אפשר לעשות root? יש רומים וכו.. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמתלונ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-