גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שמועה חדשה שמסתובבת ברשת היה על כך שסוני אריקסון תשיק מכשיר ממשיך לK610 הנפלא. ככל הנראה המכשיר יכלול מצלמה של 3.2 מגה פיקסל ו100 מגהביט זיכרון פנימי,ויופץ בצבע כחול. אבל שוב מדובר בשמועה בגלל וכרגע אין כל אישור מסוני אריקסון
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המחיר של כבלים נתונים כזה צפוי לעלות לי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה תיאור הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עברתי בזאפ על מחירי ה PSP בארץ ושמתי לב שישנן כמה גירסאות כשהבדלי המחירים בנהם מאוד גדולים. היגרסאות הן 1000K, 1004K ו 1006K - מישהו יודע מה ההבדלים? למה ההבדל בתמחור כ"כ גדול?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי יותר מידי הקדמה, פשוט תהנו, ;D Click Here עדכון#1 תמונות ממצלמת הN95 [נא לא לשכוח שזאת גירסאת בטא, בגירסא בגמורה, vתוצאות יהיו הרבה יותר טובות (כמו שהיה בN93)] עדכון#2 מנכ"ל יורוקום-נוקיה מבסס את השמועה שהN95 ינחת בארץ בסביבות אפריל. http://www.thecom.co.il/article.php?id=2814
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא משנה לי איזה חברה (פלאפון, אורנג', או סלקום) או מחיר, העיקר שיהיה פלאפון טוב, קטן יחסית, ועמיד. בנוסף אני רוצה שהוא יהיה בלוק. לא נפתח עם פומית או משהו בסגנון... איזה אתם ממליצים? הבנתי שיש את ה SE K800i , Nokia N73 שהם המומלצים. יש עוד איזה שהו פלאפון ברמה שלהם? או שכדאי לחכות לאיזה דגם שאמור להגיע לארץ בקרוב? ד"א, מה אתם אומרים על מכשירים דקים כגון Samsung X820? יש עוד כמוהו בארץ?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחי קיבל עכשיו Sandisk Sansa e200 8Gb (זה דגם חדש... לא מצאתי עדיין באינטרנט). תהיתי איך הוא והאם הוא עדיף על איפוד.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי את זה איך הוא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377686
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בסביבות נפח של 20GB, אין לי צורך בניגון סרטים או הצגת תמונות אך במידה ויש נגן מומלץ שאכן כולל את הפונקציות הללו אז גם טוב חשוב לי שאיכות הסאונד תהיה מצויינת... יש לי כבר כמה נגנים בראש אבל אני רוצה לשמוע את המלצותיכם... אגב, מה אתם אומרים על ZUNE החדש של MS? יש לכם כבר חוות דעת לגביו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2GB שיעלה עד 500 שקל. אני רוצה שיהיה בו תמיכה מלא בעיברית, רמקוליים פנמיים ומסך כמה שיותר גדול. אז על מה אתם ממליצים??? כי בחברות אני לא מבין מה אתם אומרים עלהם:?? http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=pm200&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap〈=he http://www.shopy.co.il/groupsales/3471 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=bono2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap〈=he
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס קליפ ווידיאו ל " I RIVER H10"? שמעתי שיש יזה תוכנה שמכניסים לנגן וזה אפשרי, יש למישהו מושג על זה?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
צריך עזרא - נגן MP3 עם עברית בתקציב מוגבל של כמה מאות שקלים מקסימום ! תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לא לעבור את 500 אני אני מעדיף לרדת יותר יותר יעני לכיוון ה 300 אבל שוב כמה שיותר מישתלם
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר של מוטורולה הC380 המסריח הזה שהוא "חינם" לחיילים מהיום שקיבלתי אותו אני מת להחליף אותו למשהו מתקדם יותר עם מצלמה וכמות זיכרון נורמלית לשמיעת שירים או העברת מידע המכשירים שאני מתלבט בינהם הם הX820 הדקיק והמעוצב, הK800I עם המצלמה האיכותית (שניהם עולים 35 ש"ח ל36 חודשים) או הK610I הפשוט יותר שעולה 20 ש"ח ל36 חודשים חשוב לי שלמכשיר יהיה ממשק נוח, שיהיה עמיד, שיהיה עם כמות זיכרון מכובדת (לפחות לכמה שירים וכמה עשרות תמונות) ואם אפשר אז אפשרות להרחבה (שמעתי שלסמסונג אין בכלל אפשרות ושלK800 זה כרטיס נורא יקר שאין בכלל בארץ) מה אתם אומרים? מה אתם ממליצים? האם שווה בכלל לשלם 35 ש"ח עבור הX820 או הK800 או שעדיף לשלם 20 ש"ח בחודש על הK600?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-