גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לשתף אותכם בסקירה קצרה שהכנתי למכשיר החדש ASUS Zenfone 2. תרגישו חופשי לצפות או להגיב ואפילו לשתף , מקווה שתהנו : https://youtu.be/yB9CdpTpcGU
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נינטנדו חושפת את הצעד הגדול הראשון שלה בעולם המכשירים החכמים: Pokemon Go, שיאפשר לכם לתפוס ולאסוף את מפלצות הכיס בעולם האמיתי שסביבכם לכתבה: http://hwzone.co.il/חלום-הילדות-מתגשם-בקרוב-נוכל-לתפוס-פוק/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה סמארטפון שמזכיר לנו מאוד את ה-Zenfone 2 Laser, אך גם מחליף את הגוף הפלסטיקי במתכת בוהקת ומעוגלת לכתבה: http://hwzone.co.il/מתי-בישראל-ה-huawei-g7-plus-הוא-מכשיר-ביניים-יוקרת/
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! אני מאד רוצה לקנות את האייפון 4 (כמובן סים פרי ואת הגרסא של ה32 ג'יגה בצבע לבן) רק חבל שהוא עולה בארץ בסביבות ה 5.5 אלף שקל. אני שם לב שהמחירים באירופה של האייפון הוא בסביבות ה 600-700 דולר.. שבחישוב קל יוצא 2500 שקל +\- אז חשבתי פשוט, למה לא "לקפוץ" לאירופה, לקנות איזה כרטיס טיסה ליעד באירופה נגיד יעלה לי 300-400 דולר.. שזה במקסימום 1200 שקל. אז ביחד יוצא לי 3700 שקל בחישוב גס. ואז לחסוך בקירוב 2000 שקל. מה שכן, אני צריך להכיר חנויות שמוכרות את המכשיר כמובן חשוב שהחנות תהיה אמינה, ושהיא תהיה ביעד כמה שיותר זול (מבחינת כרטיס טיסה) כן זה אולי ישמע משוגע, אני רוצה לטוס ליום אחד ליעד באירופה שאני מקווה שתעזרו לי למצא אותו. ולחזור יום למחרת עם האייפון. התוכלו …
-
- 81 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
-
נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צמד מכשירי הדגל החדשים נחתו בחנויות בארץ, עם הפרש של כמעט 1,000 שקלים במחירים ביניהם כעת, לאחר מספר שבועות של המתנה – נראה כי ניתן להכריז על כך שכל מכשירי הדגל החכמים לשנת 2016 מהיצרניות הבולטות זמינים לרכישה כאן בארץ הקודש, וזה קורה בשל נחיתתם הרשמית של ה-HTC 10 וה-Huawei P9. הסמארטפון החדש של HTC, שמציע מסך QHD בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 12 מגה פיקסל ראשית מבוססת חיישן של סוני, נמכר בארץ נכון לעכשיו דרך היבואן הרשמי טאץ' גרופ במחיר שמתחיל ב-3,525 ש"ח וכולל שנתיים אחריות. הדגם מוצע ברשתות 'KSP' ו-'Ivory' באותו המחיר, וראוי לציין כי שתיהן מאפשרות לרכוש אותו גם בחנויות שלהן באילת, במחיר מוזל שאינו כולל מע"מ ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הרבה אנשים נמנעו מקנייה של H10 אמריקאי בשל חוסר היותו ככונן נייד או דיסק און קי בשל התקנות האמריקאיות נגד פיראטיות. להלן אביא מספר שלבים שבעזרתם אפשר להפוך את ה-H10 האמריקאי לאירופאי ולהשתמש בו כדיסק און קי. לפני שהתחיל בהסברים של הפיכת המכשיר ברצוני לציין אתה חסרונותיו ויתרונותיו של הפיכת המכשיר מאמריקאי לאירופאי. יתרונות: 1. האפשרות להשתמש במכשיר כדיסק און קי. 2. האפשרות להשתמש במכשיר בעזרת תוכנת ה-iRiver+. 3. ההפיכה מתקנת את הדיסטורשן בעת השימוש ב-EQ (אקולייזר). חסרונות: 1. בעקבות ההפיכה המכשיר ירוץ לאט יותר. 2. אנשים מעטים גם איבדו את ה-settings שלהם כאשר עברו לפירמוור אירופאי. * התקנת הפירמוור האירופאי והפיכת המכשיר לאירופאי היא על אחריות המשתמש בלבד. * אין אנו אחראי…
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ה S3 מתחיל לעשות בעיות, צריך להחליף יש המלצות לטלפון דומה ועדכני?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש נייד אנדרואיד, חשבתי לקנות one plus 3t אבל אז ראיתי שהוא ממש מחשב קטן, אני לא מבין איך אנשים מסתובבים עם הדברים האלה בכיס. האם אתם מכירים מכשיר אנדרואיד עם מפרט זהה/ מפרט סביר שנכנס לכיס בסבבה. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה עבור ה-N95-8GB לשימוש ב-GPS. אני מודע לעבודה כי ישנה תוכנת WAZE, אך היא דורשת חיבור רציף לרשת בכדי לטעון את המפות, ואני מעדיף שהמכשיר ישמור את המפות על גבי הזיכרון שלו. האם קיימת תוכנה שכזו שתעבור כראוי על המכשיר הזה? הבנתי כי אפשר להשתמש ב-Maps של נוקיה, אני אבדוק גם את זה במהלך הסופ"ש, אך אשמח לשמוע המלצות גם לחלופות אחרות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SGS. ני רוצה לשנות סיומות של קבצים מהמכשיר עצמו. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-