גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ה S3 מתחיל לעשות בעיות, צריך להחליף יש המלצות לטלפון דומה ועדכני?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש נייד אנדרואיד, חשבתי לקנות one plus 3t אבל אז ראיתי שהוא ממש מחשב קטן, אני לא מבין איך אנשים מסתובבים עם הדברים האלה בכיס. האם אתם מכירים מכשיר אנדרואיד עם מפרט זהה/ מפרט סביר שנכנס לכיס בסבבה. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה עבור ה-N95-8GB לשימוש ב-GPS. אני מודע לעבודה כי ישנה תוכנת WAZE, אך היא דורשת חיבור רציף לרשת בכדי לטעון את המפות, ואני מעדיף שהמכשיר ישמור את המפות על גבי הזיכרון שלו. האם קיימת תוכנה שכזו שתעבור כראוי על המכשיר הזה? הבנתי כי אפשר להשתמש ב-Maps של נוקיה, אני אבדוק גם את זה במהלך הסופ"ש, אך אשמח לשמוע המלצות גם לחלופות אחרות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SGS. ני רוצה לשנות סיומות של קבצים מהמכשיר עצמו. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם יש נגן נייד התומך בהשמעת פורמט AACPLUS? מחיפוש יש תמיכה לרוב ב MP3 WMA וOGG אולי יש איזה נגן שמאפשר דרך עידכון תמיכה בפורמט?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי פלא חדש,סוני אריקסון קיי 610 איי. אני רוצה לדעת כמה דברים בסיסיים,זה לא שאני דביל בפלאפונים וזה פשוט אף פעם לא עבדתי עם סוני אריקסון. אז ככה: 1)בדיסק שקיבלתי עם הפלא' יש 3 תוכנות חיוניות ועוד אחת בשם קוויק טיים שאני לא צריך כמובן למחשב. שמותיהם של שלושת התוכנות הם: א.Disc2Phone-התקנתי,מעביר קבצי מוזיקה מהפלא למחשב וההיפך.צריך הסבר על ואיך להשתמש. ב.PC Suite-אין לי מושג מה היא עושה,רשום שהיא מעבירה מדיה,אם מישהו יכול להסביר לי מה היא עושה איך משתמשים בה,תודה. ג.Adobe PhotoShop Album SE-אין לי מושג מה התוכנה עושה,קשורה איכשהו לתמונות ועריכתן,הסבר עליה ואופן השימוש בה יתקבלו בברכה. עוד כמה דברים שרציתי לדעת 1)האם אפשר להגביר את עוצמת הרמקולים י…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא יודע עם כללי כולל פלאפונים אבל קניתי לפני כמה ימים N95 של אורנג ואמרו לי שיש מלא תוכנות מגניבות לפון שאפשר להשיג מהאינטרנט בחינם ....כמו GPS ודפדפנים מיוחדים וכל מיני כאלו אז אם מישהו מכיר ויודע ויכול לקשר ואתי למקומות האלו אני ישמח רצוי כמובן שיהיה בחינם חחח
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי איתו את הקבל התקנתי את הדריבר חיברתי את הכבל חיברתי את הפלאפון הפלאפון מזוהה אבל מה? הוא לא נימצא ככונן במחשב האם מישהו מכיר את הבעיה? ד"א מחר הסאנסה נישלח לת"א פתחתי אותו הוצאתי את הבטריה והבחור עדיין באותו מצב מיסכן=/ בנתיים אני מיסתפק באיזה נגן סיני מגעיל אם איכות של מגהפון
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קבלתי את המכשיר אתמול ואני מאוד נהנה איתו.. אחלה פלאפון באמת.. אבל כשהייתי באורנג' שיחקתי קצת עם המכשיר וגליתי שלא היה אינטרנט אז שאלתי למהאין אינטרנט אמרו לי שתוף חצי שעה שעה זה צריך להסתדר. טוב חזרתי הביתה ואחרי 4 שעות עדיין לא היה אינטרנט וגם אחרי הטעינה של השל הלילה (12 שעות) עדיין אין.. האם אני צריך לדאוג? או שזה בסדר וזה יהיה בימים הקרובים? אמ.. איך אני עושה רוסית בפלאפון? לא שיקרוא ברוסית אלה שאפשר יהייה לכתוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי לגבי התוכנה החדשה.... אני קצת מבולבל. קראתי בכמה מקומות שזה תומך רק (!) באייפון 4GS ובכמה מקומות אחרים קראתי שזה תומך גם באייפון 3GS. מה משתי הטענות נכונה? :-\ ובמידה וזה כן תומך ב-3GS.... איך משיגים את התוכנה? לא מצאתי את האפליקציה ב-app store. טיינקס!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברים העליתי היום משחק אנדרויד הראשון שלי, למשחק קוראים Color Quiz והמטרה של המשחק היא בעצם לערבב צבעים בצורה נכונה. לאפליקציה ישנם 2 מצבים , Classic Mode ו- Arcade Mode , כאשר ב Classic Mode המטרה היא לערבב מספר צבעים על מנת להגיע לצבע הרצוי, וה Arcade Mode הוא מצב מאתגר שבו המטרה היא למצוא את הצבע הסודי אשר נוצר מערבוב אקראי של כמה צבעים. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.color.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה, תודה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-