גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי מליון שכנועים, סבתא שלי הסכימה לבקשתי להחליף את חברת הסלולר שלה. זה המכשיר שברשותה: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php לצערי, החלפת מכשיר אינה אופציה. האם המכשיר יתמוך בהוט מובייל? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני טס לקרובי משפחה לחו"ל. השאלה - איך אני נמנע מלשלם עבור "קליטת נתונים" או דברים אחרים? האם אני פשוט מוציא את הסים קארד כל הזמן שאני בחו"ל (אני יכול להמנע משיחות וסמסים כשאני שם)? האם ווטסאפ עובד גם בלי הסים? איך הוא עובד - הוא מזהה את המכשיר עצמו? כמו כן - האם מצלמה של סמארטפון (מהשנה האחרונה) מספיק טובה או שאני צריך להביא גם מצלמה "רגילה"? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רק לניסיון נרשמתי בפעם הראשונה עם חשבון google שלא שלי (מכשיר DEFY מאורנג'). אני לא יכול למחוק אותו בלי ללכת דרך "פרטיות--> איפוס נתני יצרן" אבל אני חושש מלאבד פונקציונאליות כתוצאה מזה. הבעיה היא שהוא לא מסנכרן יומני גוגל של החשבונות האחרים... רק של הראשון. 1. יש איך להחליף את החשבון הראשי ? 2. ניתן לסנכרן יומני גוגל מחשבונות אחרים? 3. זה בטוח לעשות "איפוס לנתוני יצרן"? לא איכפת לי לאבד מידע אישי, רק שלא יפגע ב-ROM/עברית או משהו. המכשיר יחזור למצב בו הוא היה כשקיבלתי אותו מאורנג' או איך שהם קיבלו אותו מהמפעל? עריכה: נדפקתי? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם,לדוגמא,קניתי Iphone 4 ופרצתי אותו,האם זה מבטל אחריות? אני רוצה לקנות Wildfire,אבל נורא נורא מתלבט איך: מצד אחד ניתן לקנות די בזול ולפרוץ לבד,ומצד שני החנות יכולה להתנער מאחריות.(ככה לפחות אמרו לי בחנות אחת) אני לא סובל מעודף כסף,וקונה את המכשיר בהרבה תשלומים. האם לקחת סיכון,או להשקיע יותר חודשית בתשלומים?(ההבדל בין פרוץ ללא פרוץ מסתכם ב-20 ש"ח לחודש) יש דרך לחנות לדעת שפרצתי את המכשיר ובגלל זה הוא נדפק,או שאין להם קייס? אני מעדיף לעבוד עם ה-ROM המקורי,רק שתהיה בו עברית. הבנתי איך פורצים והכל,פשוט מפחד נורא לקחת סיכון. דעתכם המלומדת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
SAMSUNG GALAXY S3 16G עם 11.9 GB זיכרון זמין זה הגיוני? אשמח להארה/הבהרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלחתי את המכשיר - LG G2 לתיקון. כנראה הם יימחקו הכל. יש מצב שהחשבון שלי בגוגל איכשהוא גיבה לי את המספרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הטרנד של שילוב מסכים בצפיפות חסרת תקדים במכשירים חכמים מסרב לדעוך, וכעת נראה כי העתיד הולך להיות צפוף אפילו יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-4k-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-2016/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם הביניים הטרי של סמסונג מתיימר לספק שיפור משמעותי ביחס לשנה שעברה עם קיבולת 6,000mAh בשילוב ה-Exynos 1330לכתבה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
- 1 follower
-
-
תת המותג של היצרנית הסינית הגדולה ממשיך לספק לנו כח עיבוד גדולות במחירים קורצים גם בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 636 ישלב את היעילות של ה-Snapdragon 626 עם הבטחה לביצועים טובים יותר, מערכי צילום מתקדמים יותר ומסכים אולטרה רחבים עבור שוק המיינסטרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
ליבות עיבוד חדישות, ליבה גראפית מעודכנת, זכרונות LPDDR5, מודם 5G עם מהירויות שיא ועוד מצפים לנו בסמארטפונים הבאים מבית היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מידע חדש ברשת מספק לנו הצצה ראשונה לשבב ה-16 ננומטר הראשון של Mediatek הטאיוואנית, שיציע עשר ליבות עיבוד וליבה גראפית עדכנית בנסיון להכניע את ה-Snapdragon 820 של המתחרה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-ה-helio-x30-נחשף-עשר-ליבות-של-mediatek-ממתינות-לאר/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר מספר רב של השמצות ושמועות אשר הוציא את שבב ה-Snapdragon 810 העוצמתי בתור כישלון נחרץ, ממצאים חדשים מראים לנו שבהחלט יש למה לצפות מהשבב הבא של Qualcomm לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%95-%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשוניים למכשיר הסיני המסקרן מספקים תוצאות מרשימות בהחלט מבחני הביצועים עבור פלטפורמת הפיתוח של שבב ה-Snapdragon 820 החדש מקוואלקום סיפקו לנו הוכחה ראשונים ליכולותיו, אך עם כוכבית שריחפה מעל פני התוצאות ההן בשל העובדה שאותה פלטפורמת הפיתוח אינה מהווה סמארטפון במלוא מובן המילה, ועל כן עשוי להציג תוצאות שיהיו שונות (ובעיקר טובות יותר) מאלו של מכשירים שיגיעו לבסוף לידיהם של הצרכנים. כעת, נראה שאפשר לברך את קוואלקום ולהוריד את אותה כוכבית מדומה – תודות לתוצאות ממבחני הביצועים הפופולריים Antutu ו-GFXBench עבור סמארטפון ה-LeTV One X910 עליו סיפרנו לכם לפני מספר ימים, שמרשימות לא פחות מאלו שראינו ב-MDP. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית השיג ת…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-