גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות נגן MP3 דיי פשוט למוזיקה שיש לו רדיו FM ואפשרויות של הקלטה עם טיימר בתחנות רדיו מראש, וגם טייפ מנהלים לא חייב וידאו ותמונות ובנוסף לגבי נגן Q5W מישהו פה ממליץ עליו? יש לו בעיות כלשהן של תמיכה בתוכנות,עברית,פורמטי סרטים(כמו MKV)ועוד?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיע ה Nokia N70 לארץ לספקיות??? ומה לדעתכם יותר טוב 6280 או N73 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה יש לי את המכשיר NEXUS S ... ואני מאוד מבסוט ממנו .. אחלה מכשיר עד כה. אבל אני צריך ואשמח לעזרה מכם . 1 הייתי רוצה לכתוב בעברית , אימיילים , אס אמ אסים וכו .. אז אני יודע שאני צריך מקלדת בעברית , הסתכלתי במרקט של אנדרואיד... יש שם כל מיני אפשרויות , חינמיות וגם בתשלום לא גדול . השאלה , מה עובד טוב או עובד באופן כללי . אשמח מאוד ואודה לכם על המלצה על מקלדת עברית טובה שעובדת עבור אנדרואיד... 2.3 עבור הנקסוס שלי .. אם אפשר חינמית , אם לא אז בתשלום העיקר שיעבוד טוב... ואשמח לקבל מכם קישור. 2 הייתי רוצה להריץ סרטים או סדרות שאני מוריד מהאינטרנט ולראות במכשיר, כלומר קבצים עם סיומת AVI או MVK בפורמנט DIVX או XVID.... על איזה תוכנה אתם ממליצים להתקין כדי שאוכ…
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי מליון שכנועים, סבתא שלי הסכימה לבקשתי להחליף את חברת הסלולר שלה. זה המכשיר שברשותה: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php לצערי, החלפת מכשיר אינה אופציה. האם המכשיר יתמוך בהוט מובייל? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
mio עם תוכנת I-GO ב 1500 ש"ח או איתורן עם תוכנת איתורן? ב 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני טס לקרובי משפחה לחו"ל. השאלה - איך אני נמנע מלשלם עבור "קליטת נתונים" או דברים אחרים? האם אני פשוט מוציא את הסים קארד כל הזמן שאני בחו"ל (אני יכול להמנע משיחות וסמסים כשאני שם)? האם ווטסאפ עובד גם בלי הסים? איך הוא עובד - הוא מזהה את המכשיר עצמו? כמו כן - האם מצלמה של סמארטפון (מהשנה האחרונה) מספיק טובה או שאני צריך להביא גם מצלמה "רגילה"? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רק לניסיון נרשמתי בפעם הראשונה עם חשבון google שלא שלי (מכשיר DEFY מאורנג'). אני לא יכול למחוק אותו בלי ללכת דרך "פרטיות--> איפוס נתני יצרן" אבל אני חושש מלאבד פונקציונאליות כתוצאה מזה. הבעיה היא שהוא לא מסנכרן יומני גוגל של החשבונות האחרים... רק של הראשון. 1. יש איך להחליף את החשבון הראשי ? 2. ניתן לסנכרן יומני גוגל מחשבונות אחרים? 3. זה בטוח לעשות "איפוס לנתוני יצרן"? לא איכפת לי לאבד מידע אישי, רק שלא יפגע ב-ROM/עברית או משהו. המכשיר יחזור למצב בו הוא היה כשקיבלתי אותו מאורנג' או איך שהם קיבלו אותו מהמפעל? עריכה: נדפקתי? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם,לדוגמא,קניתי Iphone 4 ופרצתי אותו,האם זה מבטל אחריות? אני רוצה לקנות Wildfire,אבל נורא נורא מתלבט איך: מצד אחד ניתן לקנות די בזול ולפרוץ לבד,ומצד שני החנות יכולה להתנער מאחריות.(ככה לפחות אמרו לי בחנות אחת) אני לא סובל מעודף כסף,וקונה את המכשיר בהרבה תשלומים. האם לקחת סיכון,או להשקיע יותר חודשית בתשלומים?(ההבדל בין פרוץ ללא פרוץ מסתכם ב-20 ש"ח לחודש) יש דרך לחנות לדעת שפרצתי את המכשיר ובגלל זה הוא נדפק,או שאין להם קייס? אני מעדיף לעבוד עם ה-ROM המקורי,רק שתהיה בו עברית. הבנתי איך פורצים והכל,פשוט מפחד נורא לקחת סיכון. דעתכם המלומדת? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
SAMSUNG GALAXY S3 16G עם 11.9 GB זיכרון זמין זה הגיוני? אשמח להארה/הבהרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלחתי את המכשיר - LG G2 לתיקון. כנראה הם יימחקו הכל. יש מצב שהחשבון שלי בגוגל איכשהוא גיבה לי את המספרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הטרנד של שילוב מסכים בצפיפות חסרת תקדים במכשירים חכמים מסרב לדעוך, וכעת נראה כי העתיד הולך להיות צפוף אפילו יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-4k-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-2016/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-