גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקחת את המכשיר הנ"ל בסלקום. יש לי את ה-HP IPAQ 5915, עם WIFI, BT, GPS. האם במכשיר החדש גם ניתן לעבוד ב-GPS באופן חופשי או שזה מחוייב חיבור לרשת הסלולרית (וכרוך בתשלום?). שמעתי גם שיש בעיות עם הבטרייה שלו, שנגמרת מהר. האמנם? למי שיש מכשיר אשמח לשמוע חוות דעת, האם מצדיק את המחיר שלו. (על פניו נראה שכן) תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
זה העמוד של המוצר : פה. יש לי כמה שאלות : איזה מודל זה ?. D5803 או השני ?. יש הבדל משמעותי ביניהם ?. לטלפון הנ"ל יש 2 ג"ב ראם ?. יש איזושהי דרך לבדוק מהי שנת הייצור שלו ?. מהי סדרת הייצור שלו, לפני הזמנה ?. (כי, להבנתי, בסדרות הראשונות הייתה איזו תקלה בתהליך הייצור והמסכים נשברו ללא סיבה). תודה !.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות פלאפון אנדרואיד מסין וראיתי כל מני אופציות מעניינות. כרגע האופציות שעומדות על הפרק זה ה- ZTE blade המפורסם, וה- meizu m9. ראיתי שגם ל huawei יש המון טלפונים, אבל אני דיי נאבד בתוך ים המידע (יש לכל אחת מהחברות לפחות 5-6 פלאפוני אנדרואיד), למישהו אולי יש המלצה? למישהו יש הערות על שני הדגמים שהצעתי? יש למישהו אולי דגמים אחרים שפספסתי? המחיר בגדול הוא עד 1400 שקל ככה. אולי חברות סיניות אחרות? יש לציין שאת הרכישה אני אבצע בסין עצמה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד. אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2. לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד. 1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ) יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...? 2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע! 3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני לא ממש מבין בתחום הזה, אז רציתי לשאול מהם הפרמטרים לפיהם יש לבחון מכשיר סמארטפון, ומאילו דברים יש להיזהר. אני ארשום כמה דברים שאני מכיר מעולם המחשבים, ואשמח אם תוסיפו עוד דברים ותסבירו לגביהם: מסך - ברור שהגודל חשוב, אבל האם יש עוד דברים צריך לקחת בחשבון? האם יש מסכים שרצוי להתרחק מהם? זיכרון - ברור שזה פרמטר חשוב וככל שיש יותר זה עדיף, אבל מהי הכמות המינימלית המומלצת היום? האם ניתן להוסיף זיכרון למכשירי סמארפון היום או שלכל מכשיר יש נפח זיכרון קבוע שנקבע במפעל? האם יש סוגי זיכרון שונים? מעבד - אני מניח שיש הרבה סוגי מעבדים למכשירים כאלה, אז איך בוחרים? הבנתי שיש היום גם מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה - האם באמת צריך ריבוי ליבות למכשיר כזה? הא…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי גלקסי S2 מאחד החנויות שמופיעות בזאפ. יש לי כמה שאלות: 1. האם איכשהו ניתן להתקין גרסה שתתן תפריט בעיברית?, כרגע רק באנגלית, אבל הוא תומך מקלדת בעיברית, SMS אנשי קשר חיפוש וכו' 2. האם ניתן להוריד את המזג אוויר בשולחן העבודה? 3.האם יש תוכנה כמו ולינגו שמקבלת הנחיות בעיברית ( תוכנה שפועלת לפי הנחיות הקול שלך)? 4. האם יש תוכנה או הגדרה במכשיר שניתן לענות לשיחה מתקבלת על יד הקול או ע"י הנפת היד? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כמה דברים: 1. הוא מגיע בקופסה עם מטען ישיר לחשמל (נגן-כבל-תקע) ואם כן יש לכבל איזה ממיר מגושם או שהכב קומפקטי? 2.האם הוא תומך בתרגם בעברית בסרטים\סדרות? 3.האם המגן מסך שמתאים לA2 מתאים גם לו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה של ה-iPHONE בקרוב אבל אני רוצה להבין עוד כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. אני כל הזמן שומע שצריך "לפרוץ" את המכשיר, למה? כי הוא לא יכול לעבוד בארץ כמו שצריך מבחינת הרשת הסלולרית או שישנה סיבה אחרת? כלומר זה לא מרגע שאני קונה אותו (מתכנן רכישה בחו"ל) אני פשוט מכניס את ה-SIM שלי ומתחיל לעבוד איתו בארץ? 2. קראתי בכמה פורומים בארץ שיש צורך להתקין על המכשיר תוכנה שנקראת Installer ומידי פעם על גרסא חדשה של התוכנה, למה אותו Installer משמש? 3. האם קיים רטט במכשיר? 4. איך איכות התמונות והוידאו ביחס לסוני אריקסון W800i? 5. למי שיש את המכשיר, הניווט בתפריט מסובך מידי להבנה או שהנדסת האנוש של התפריט תוכל להיות מובנת לבן אדם נורמלי?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לבעלי הנגן : איך הווליום בנגן? הוא בסדר? או שהוא חלש ולא מספק? ואיך מעבירים אליו קבצים? עם תוכנה או שהוא UMS?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את הפלפון מחר אני לא בטוח למה IPHONE יש לי אייפוד ואני מקיר את הממשק ואני אוהב ממש 1.אבל אני רוצה לדעת מה היתרונות של ANDROID לפני שאני שולל מכשירים שכולם כל כך אוהבים חח 2.איזה פלפון של אנדרויד הכי מומלץ?? 3. לחבר שלי יש Xpiria X10 ולא ממש התלהבתי לדוגמא הפרוט נינג'ה זז לאט שם ככה זה כל האפליקציות שהביאו מIOS או רק המשחק הזה??
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז יש לי כמה שאלות על ה Apple Ipod Classic 80gb, מצטער על חוסר הידע ואני ממהר אז כמה שיותר בבקשה. 1. אני יכול לשים קבצי .mp3 שקיימים לי כבר על המחשב באיפוד ולא כאלה שקניתי דרך ?ITUNES 2. הדור החדש טוב כמו הישנים ועדיין יש לו את האיכות קול בין הטובים ? 3. כמה בערך עולה ששיר בITUNES 4. אפשר לקרוא עברית בשמות? 5. האוזניות שבאים עם האיפוד טובים? 6. הנגן, בפרט המסך שביר או נהרס בקלות?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך מוחקים קבצי שירים מהזיכרון החיצוני דרך המכשיר? תודה אחים..
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בוקר טוב! ברצוני לקנות e-reader איכותי. אינני מבין דבר בהם! ולכן אתחיל עם לא מאט שאלות 1. איפה משיגים אליהם ספרים? 2. האם יש בהם שימוש מעבר לקריאת ספרים? 3. האם יש בעיה לקרוא ספרים בכל מיני שפות (אני אישית צריך יותר דגש על ספרים ברוסית, אך כמובן אנגלית ועיברית גם חובה) 4. הבנתי שקינדל של אמזון הוא מעולה, ואפשר להשיג אותו ב 100דולר, האם הוא נשלח לארץ? מה המכס עליו? האם הוא תומך בכל שלושת השפות שציינתי בשאלה 3? אשמח כמו כן לקבל המלצות ל e-readerים שניתן לקנות בארץ במחיר שפוי (הממ עד 1000שקל?) ומובן שיהיה איכות טובה, בכל זאת הולכים לקרוא בו ספרים. תודה רבה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1) עד כמה זה משפר את החויה על iPod Video? 2) מה זה iPod Video 64MB? 3) משהו ניסה את זה? 4) אני יודע שהמשחקים הם לא העיקר, אבל עדיין לא הבנתי איך הם זזים בדום (באיפוד). 5) תאורתית, אם אני אתקין, אני לא אצטרך יותר iTunes יותר, נכון? (מה לגבי סרטים?).
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי טס לדרום אמריקה והביא לי את האייפון 4 שלו עד שיחזור. אני צריך לגבות את המכשיר לפני שאני משתמש בו. המכשיר פרוץ(יש cydia). ביצעתי backup דרך האייטונס כולל גיבוי של כל האפליקציות(purchase transfer) למחשב. כמה שאלות: 1. מה כולל הגיבוי כפי שביצעתי ? אנשי קשר ? יוזר וסיסמא לאפליקציות ? 2. אחרי שגיבתי, אוריד אפליקציות, בחיבור הבא לאייטונס במחשב בו נמצא הגיבוי ידרוך לי את הגיבוי שעשיתי. איך ניתן לפתור את זה ? לשמור על הגיבוי עד שאחי יחזור ובנתיים להמשיך לעבור כרגיל ? 3. המכשיר הוא עם IOS5, אוכל לשדרג את המערכת הפעלה ל-IOS6 ואח"כ כשאצטרך לשחזר לגיבוי שעשיתי עם IOS5 ? 4. אחרי ששמרתי את הגיבוי, אני רוצה לעבוד על המכשיר בצורה נקיה, כמו חדש. איך ניתן לבצע restore default ? רוב תו…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ראיתי אתמול שבדוכן של אורנג' האייפון כבר נמצא בדוכן כתוב בקרוב... השאלות הן: 1.האם זה נכון שתאריך ההשקה של האייפון יהיה ב10.12.09? 2.האם הוא יהיה זול או יקר?אם קונים אותו צריכים לקנות לו גם חבילת גלישה?כאילו חובה?או שאפשר בלי זה? 3. האם הוא יתמוך בעברית? 4.האם ימכרו אותו גם באפל סטור בדיזנגוף,במחיר זול יותר בלי התחייבות לספק סלולארי כלשהו? 5.מה מיוחד באייפון הזה?הוא מהיר יותר?הוא עושה בעיות ונתקע כמו האייפון הקודם לו בסידרה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מקווה שלמישהו פה יש ארכוס 5 כדי לענות לי על כמה שאלות.(אצלי גרסת ה250 ג'יגה). 1.מישהו מכיר את ממשק האימייל של המכשיר ? הוא נראה מסורבל מאוד ומבקש hostname וכל מיני ports... 2.האם מישהו יודע איך לעשות סריקת הארדיסק למכשיר כדי לבדוק שהוא תקין? ניסיתי את chkdsk אבל אין הגדרה לכונן כדי לסרוק אותו 3.כיצד קונים ג'יפיאס למכשיר והאם זה עובד בארץ? 4.במערכת של ווינדוס 7 יש קבצים שלא ניתן לראות או שרואים קבצים בתור 0bytes, אפשר לשנות את זה איכשהו? 5.יש אפשרות להתקין תוכנת Instant Messaging כמו מסנג'ר על הארכוס? 6.יש לי בעיות בחיבור הארכוס לטלוויזיה בAVIN-על הארכוס התמונה מחולקת ל9 תמונות שונות,אפורות ומעוותות באופן הזוי,רק הסאונד עוד איכשהו מקליט יופי,למישהו יש מושג מה עו…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם לדעתכם הוא נגן טוב לוידאו ולטקסט? שמתי לב לדבר חשוב-הוא מסוגל לקרוא טקסט בעברית שזה דבר נדיר מאוד למצוא ידוע לכם אם זה נכון?והאם הוא תומך בDOC וPDF? יש בו תמיכה בפלאש ופורמט FLV? יש אפשרות להכניס אליו סרטים בלי המרה?כולל פורמט RM?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך לשדרג את המכשיר שלי בפלאפון, והמועמד הטבעי הוא הסמסונג 770. אבל מסקירה קצרה באינטרנט (גם פה) נראה שיש איתו בעיות... האמת שלא ממש אכפת לי שאי אפשר להעביר קבצים בBT.. גם צלצולים של קבצתי MP3 לא משנים לי, בכל מקרה אני אוהב רק צלצולים רגילים, לא מנגינות.. ובדרך כלל מסתפק במה שמגיע עם המכשיר.. לפי מה שקראתי פלאפון משנים את ההגדרות האילו, ובין השאר, חוסמים את האפשרות להשתמש במכשיר כ disk on key רגיל, ובעצם מחייבים שימוש בתוכנה המיוחדת. בנוסף, העברת הקבצים היא איטית מאוד. האם הדברים האילו נכונים? הגיע על שמועה (לא מבוססת במיוחד) שפלאפו יוציאו עידכון גרסה למכשיר שכן יאפשר, לפחות חלק מהדברים האילו... מישהו שמע על זה? ובשורה התחתונה, שווה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-