גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דור שלישי לא ממש מעניין אותי. אני רוצה בעיקרון מסך טוב, מצלמה טובה, נגן MP3 ונגן סרטים, מומלץ גם דפדפן אינטרנט ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שמיועדות למערכת הפעלה של הפלאפון. מה עדיף? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסה אלטרנטיבית של מכשיר הביניים החדש והמסקרן שמחליפה את שבב ה-Mediatek השבב Snapdragon מככבת השמועות עדכניות, אך גם מקבלת שלילה מנציג רשמי בשלב זה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טכנולוגיית LiDAR חדשה, שבב עוצמתי, מקלדת משופרת ועוד נמצאים במרכז ההשקה שמגיעה בזמן מאתגר עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גלוי נאות: אני לא מבין בסלולרים... בן משפחה עומד לבוא מחו"ל ל- 3 חודשים, ויצטרך סלולרי לתקופה זו בלבד. איזה פתרון יש עבורו? בחברות הטלפונים מדברים רק על התחייבויות ארוכות טווח.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מצטרפת אל מירוץ מכשירי הדור החמישי התקציביים - במסגרת דגם חדש שעשוי להיות הטוב יותר במשפחת ה-Realme 7 שכבר החלה את דרכה גם בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אתמול קניתי את הפלאפון W995 (שהוא אחלה דרך אגב), איך אפשר להעביר סרטים לפלאפון (יש לי המון מקום). בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו ,קרוב משפחה מתכנן טיול לחו"ל ,היעד עוד לא ידוע ,אבל כנראה שאיזה מקום טרופי ,לכן נדרש פלאפון עמיד ללחות ,חיי סוללה ארוכים (התכונה הכי חשובה אולי ) ,רצוי מערכת הפעלה פתוחה ,ובנוסף רצוי מצלמה סבירה עם כי זה לא חובה . אני הגבלת מחיר ,אבל שיהיה מחיר שפוי (אף אחד לא הולך לשלם 10 אלף שקל על פלאפון ) בנוסף הפלאפון לא חייב להיות מהארץ ולא חייב להיות משהו רגיל (aka נוקיה ,סוני אריקסון וכו ).
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
KoM אם תוכל לנעוץ,זה יהיה סבבה 3GSM התערוכה שנערכת מ12 עד ל15 בחודש שכל חברת פאלפונים מחכות לה כדי להכריז על מכשירי הדגל או סתם מכשירים מביתיה לשנה. אני אביא כאן את ההכרזות מכל החברות: נתחיל מNokia נוקיה הכריזה היום על מכשירים חדשים מביתיה: E90 ספינת הדגל של נוקיה בשוק העסקים שכולל תמיכה בדור שלוש וחצי (HSDPA) אWi-Fi, מיני USB בלוטוט 2.0 ואינפרה אדום. יש לו שני מסכים אשר כל אחד עם 16 מיליון צבעים. המסך השני יכלול כ 800*352 פיקסלים! ישקול 210 גרם! כולל מצלמת 3.2 ואוטופוקס E90 יגיע לחנויות ברבעון השני של 2007 אבל מלאי יהיה רק ברבעון השלישי וימכר בכ750-800 יורו מפרט טכני: http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php E65 יבואו בעיצוב צעיר (סלידר) ויכלול Wi-Fi מ…
-
- 53 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://androidmobileos.com/?p=338 http://www.youhtc.ru/2010/01/htc-supersonic-pervye-fotografii-eksklyuzivnye/ נראה..כמו HD2 , אבל לפי השמועות יריץ...אנדרויד.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם בלותות' ואני רוצה להעביר מוזיקה לנייד גלקסי S2. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-Snapdragon 695 אשר כיכב בלא מעט דגמי ביניים פופולריים בשנה שעברה עדיין כאן איתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
בקיצור ובתור שורה תחתונה - הדבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה. חשוב לציין,אני רחוק מלהיות אאדיופיל ואני לא מחפש משהו שאיכות השמע היא הדבר הכי חשוב בו. אז לא להציע לי איפודים או לא יודע מה. אני מצד שני לא מעוניין בנגננים הסיניים הג'נריים הללו שמוכרים בוואלה שופס וכו'.. 1GB מספיק לי כעיקרון אבל אם התקציב שלי מספיק לנגן שעונה על הדרישות והוא עם 2GB אז מילא,אבל באמת שאין צורך ביותר מ-1GB וגם זה מעל ומעבר בישבילי. הנגן כעיקרון מיועד כדי להעביר את הזמן בנסיעות מהבית לבסיס (בערך שעתיים נסיעה) וכדי לרוץ איתו במד"סים ושאר דברים בסגנון. כמובן מומלץ ואף רצוי שיגיע עם אוזניות נורמאליות (שוב,לא להשתגע,עד כה היתי מרוצה מאוזניות שעלו כ-40 ש"ח). הימצאות רדיו יכולה להיות בהחלט יתרון לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. עברתי לחברת רמי לוי, ואין לי קליטה בבית עקב הכיסוי הגרוע של חברת פלאפון אני מניח. המכשיר שיש לי הוא SONY ERRICSON C510, לא דגם A. הבנתי שברשת פלאפון יש כיסוי טוב יותר בתדר 850, האם זה נכון? מה שמדאיג אותי, זה שאיך שאני יוצא מהדלת של הבית, יש קליטה 100%, וכשאני בצד השני של הדלת לא ניתן למצוא את הרשת אפילו. אם אני שם את הנייד ליד החלון, יש לי אולי פס אחד של קליטה. איך אני יוצא מהבררה הזה? אגב, גם בסלקום ואורנג' בקושי הייתה לי קליטה, כך שעקב הפרשי המחירים אני לא שוקל אפילו לחזור אליהם. אשמח לחוות דעת בעניין, האם מעבר למכשיר שתומך בתדר 850 יכול לעזור לי, כמו שאשמח להמלצמה על מכשירים, עדיפות ל SMARTPHONE, עד 1000 ש"ח. אפשר גם הצעות מחו"ל אבל עדיף שלא. מה לגבי ה XPE…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הטאבלט החדש והמתקדם מבית גוגל נוחת בחנויות והמבקרים ברחבי הרשת חלוקים בדעתם - חלק מגדירים אותו מהפכני, ואילו אחרים מצהירים שאתם יכולים לקבל יותר תמורת הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-