עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ranyr,

ראיתי התיחסות שלילית אליו באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465351.msg4028779#msg4028779 והתייחסות קצת יותר חיובית במקום אחר: http://www.phonescoop.com/phones/user_reviews.php?phone=2357 הטלפון מתאים להרבה מהדרישות שלי - זמן סוללה, נגן MP3 (שמסוגל להכיל לפחות 8GB זיכרון), וחיבור 3.5" לאוזניות אם אפשר לקבל GPS וחיבור USB - מה טוב ובאופן כללי, אני מעדיף מקשים מאשר מסך מגע שלא מתפקד. מה אתם אומרים? קניה טובה??? (קיים בזאפ ב800 ש"ח)

2. יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by bati6,

מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כמו שאמרתי בכותרת ואם אפשר אתר וואפ שאפשר להוריד את התוכנה משם אני ישמח כי אני מחובר מהפלאפון כי אני בבסיס ממש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

עקב ריבוי שאלות על SGS ותכונותיו החלטתי לפתור תרד חדש בנושא במקום שננצל כל פעם תרד בנושא שונה, יהיה אפשר לשאול פה. שאלה ראשונה, איך אני משתמש ביציאת הTV OUT, הפעלתי אותה ויש לי כבל שנראה שמתאים לזה : אבל זה לא עובד

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by luvan,

שלום,יש לי Xiaomi mi5 וחשבתי לקנות עדשת טלסקופ שתיתפס עליו על מנת לשפר את הצילום.רציתי לשאול:1. האם למישהו יש ניסיון עם אביזר כזה, האם הוא פועל טוב ואם יש המלצה על דגמים מסוימים?2. האם לעדשות כאלה מפתח צמצם גדול יותר מה שישפר את הצילום בתנאי חושך?תודהאיתי

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  8. דיווח טרי מהרשתות החברתיות בסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מלאה אודות הסמארטפונים אשר יבוססו על השבב העוצמתי ביותר של חברת קוואלקום עד היום לכתבה

9. מה הקוד לפתיחת samsung soul sgh-u900 שנקנה ב 2009 מפלאפון ונעול לפלאפון, לכל הרשתות ?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by antebin,

למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iakovl,

עוד ביקורת קטנה שהעלתי, הפעם לHT ביקורת HTPC: iTwin - שיתוף מחשבים בקלות מה אתם אומרים עליה?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  12. הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אני זקוק לטלפון חדש, אחרי שהN97 (הזוועתי יש לומר) נדפק אני כרגע עם נוקיה 1280, אני צריך טלפון חדש כשהתקציב שלי עומד על 1500-1600 אפשר לחרוג טיפה (לא במאות.. בעשרות) יש לי דרישות לא מי יודע מה, אני צריך מצלמה טובה עם צילום וידיאו חלק (לא CIF@15FPS וכדומה..), מסך מגע עם מולטי-טאץ' (נמאס ממסכי נקישה), GPS והדבר אולי הכי חשוב זה הTV-OUT שביטל עבורי מספר מכשירים.. הTV-Out הכרחי עבור הרכב (חיבור למסך). אחד המכשירים שהתלהבתי מהם היה הC7 שבאמת ענה לי על כל הדרישות, אבל הבעיה היא עם הפירסומים על הסמביאן שהולכת לעולמה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

דור שלישי לא ממש מעניין אותי. אני רוצה בעיקרון מסך טוב, מצלמה טובה, נגן MP3 ונגן סרטים, מומלץ גם דפדפן אינטרנט ושיהיה אפשר להתקין תוכנות שמיועדות למערכת הפעלה של הפלאפון. מה עדיף? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ziv0798,

כותרת, תקציב עד 3.5K (ייקנה עוד כ-7 חודשים,אז יש אפשרות למכשירים עתידיים..) חברה: פתוח להצעות(גם מבחינת הפלאפון וגם מבחינת המפעילה הסלולרית שלו) תודה, והמשך יום נעים...

16. Started by xtx,

מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. גרסה אלטרנטיבית של מכשיר הביניים החדש והמסקרן שמחליפה את שבב ה-Mediatek השבב Snapdragon מככבת השמועות עדכניות, אך גם מקבלת שלילה מנציג רשמי בשלב זה לכתבה

18. אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.

19. טכנולוגיית LiDAR חדשה, שבב עוצמתי, מקלדת משופרת ועוד נמצאים במרכז ההשקה שמגיעה בזמן מאתגר עד מאוד לכתבה

20. גלוי נאות: אני לא מבין בסלולרים... בן משפחה עומד לבוא מחו"ל ל- 3 חודשים, ויצטרך סלולרי לתקופה זו בלבד. איזה פתרון יש עבורו? בחברות הטלפונים מדברים רק על התחייבויות ארוכות טווח.

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by efiphi,

אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה

24. היצרנית הסינית הצומחת מצטרפת אל מירוץ מכשירי הדור החמישי התקציביים - במסגרת דגם חדש שעשוי להיות הטוב יותר במשפחת ה-Realme 7 שכבר החלה את דרכה גם בישראללכתבה

25. Started by yosda-boy,

שלום רב, אתמול קניתי את הפלאפון W995 (שהוא אחלה דרך אגב), איך אפשר להעביר סרטים לפלאפון (יש לי המון מקום). בתודה מראש Mystery

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.