עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arik100,

שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eranmor,

יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by optimizeR,

אמא שלי מחפשת לקנות סמארטפון, לא משהו משוגע מפלצתי ~ משהו די זול וחשוב לה שתהיה אפשרות לפרוס לכמה שיותר תשלומים. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. האם אפשר למצוא משהו סבבה ? מסך בערך בגודל של Galaxy S2- S3 כזה.. מצלמה עם איכות טובה, וזהו זה מה שהיא צריכה בגדול. הדבר הזה מצא חן בעיניה : http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7760477 מישהו מכיר או שזה איזה חרטא של חברה מונפצת ? אשמח להצעות חברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by exercise,

יש איזה חנות שמוכרת מקשים בעברית לפלאפונים מחו"ל במחיר לא מופקע ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by t d,

שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by tktur1,

שלום לאחרונה קניתי lg g3 אחרי הG2 , עם הביצועי סוללה המצוינים אני טיפטיפטיפה (טיפה ממש קטנה) מאוכזב חח. משיטוט זריז לא ראיתי דיון לגבי הסוללות המוגדלות שנמכרות בEBAY. הם יש למישהו ניסיון ? ראיתי סוללה של 3800MH במחירים סבירים. שקר? סתם ניפוח של נתונים? אשמח לדון על כך ואולי לקנות ולשתף אם תרצו. למרות שיקח חודש עד שיגיע LOL ערב טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כוכבי ה-WWE הופכים לאלים ומפלצות, The Witcher נוחת במכשיר החכם שלכם ומשחק שנותן לכם לשנות את פני ההיסטוריה של ימי הביניים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-4/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DuDsAn,

חשבתי על לרכוש LG G3 או 1+1 או שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר ? אשמח לעזרה ושיתוף מידע

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by m4a1,

תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  11. מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. Started by AleXGanGSteR,

ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום דבר בקשר לפנס... מישהו יודע אולי איך אני גורם לפלאש לפעול במשך זמן ממושך (לא רק לכמה שניות בזמן הצילום) כדי שתהיה אפשרות להשתמש בפלאש כפנס. תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. צמיד ה-Microsoft Band שהוצג בסוף השנה שעברה החל להימכר בארצו של הדוד סם בהנחה של 25 אחוזים מן המחיר המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצמיד-החכם-של-מיקרוסופט-מקבל-קיצוץ-במח/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shlomishlomi,

איזה מכשיר עדיף? חווית שימוש? מישהו שיצא לו לגעת בהם? ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לא כזה רציני.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היום נשאלתי שאלה דיי מעניינת "איך יודעים שאף אחד לא עוקב אחריי ? " (מערכת Android) ומיד אמרתי מה הבעיה? רק בהמשך הבנתי שלי זה נראה דיי מובן, רואים שירות שורר שאינו שייך לכלום... ואז הבנתי שרובם ככולם ממשתמשי האנדרואיד לא יודעים מה בכלל הולך סביבם, ברמה כזו שאין לבעל המכשיר מושג אלה אפליקציות מותקנות ומה תפקידן בכוח. אז שידעו לריגולה זדונית שמתחפשת לשירות מערכת ? התחלתי לחפש כיצד לנטר הרשאות של יישומים כדי להסיק מי נותן דלת אחורית ומי לא, ונתקלתי ביישום Advanced Permission Manager. אם בודקים מי מקבל גישה לGPS אז הכל כבר מתבהר, חנות גוגל ושאר הירקות שלהם אוקיי בסדר. Waze סבבה, אבל כל יישום אחר מיד קופץ חריג לעין והופך אופציונלי לריגולה. המשכתי הלאה, יזמתי בעצמי הפלשה של י…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

בסופו של דבר הצלחתי למצוא סמארטפון טוב. בגלל לחץ זמן לא יכולתי לחכות לתשובה. אם יש דרך למחוק, לא מצאתי אותה. מתנצל.

19. Started by hercutrek,

אז ככה - אבא שלי נוסע לטאיוון ורציתי לשאול מה אפשר לקנות לשם ? מדבר חולה גאג'טים

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. שלום. יש לי את המכשיר הבא: http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-SGH-E310.shtml אני רוצה לנהל עליו קו טלפון. לא יודע אם הוא מיושן מידי מבחינת תדרים וכאלו (על סלקום עובד ללא בעיה). ההתלבטות היא בין הוט מובייל לגולן טלקום. מדובר אך ורק על קבלת וחיוג שיחות ללא אינטרנט ו- SMS. ההעדפה היא למסלול 10 בהוט מובייל. האם ישנה בעיה כל שהיא בתאימות המכשיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Salwaby,

אני מעוניין לקנות iphone4s 16gb sim-free . העדפה שלי היא מחו"ל כי המחירים הרבה יותר טובים, אז יש לי כמה שאלות : 1. חיפשתי למשל ב ebay ולא מצאתי גרסת im-free מצאתי רק את גרסת ה- Unlocked - הכוונה היא זהה נכון? כאילו בשתיהם אפשר פשוט להכניס sim והכל יהיה בסדר. 2. אם אני קונה בחו"ל הממשק יהיה באנגלית, יש דרך לשנות לעברית ? 3. בנושא האחראיות, הבנתי שיש שנת אחראיות יצרן, כלומר Apple , אם אפשר פרטים לגבי זה. לדוגמא, בוא נגיד קיבלתי מכשיר תקול, עם מי אני מדבר ? חנות Apple פה בארץ ? או שצריך לשלוח את המכשיר בחזרה חו"ל. תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  24. הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.