עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by satlan1,

יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by cheat-it,

יש לי כרגע סמסונג E250 דור 2.75, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574172 אני מחליף לסוני אריקסוןZYLO http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775587 רציתי לדעת קודם כל אם מישהו מכיר וממליץ עליו או לא. דבר שני: האם סים דור 2 יעבוד בפלאפון החדש? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by יקירn95,

אם הבנתי נכון לשניהם יש רזולוציה של 800X480 פיקסילים אבל בטכנולוגיה שונה? SAMOLED Plus ו Pentile אם תוכל להסביר לי את הנושא קצת יותר לעומק באיזה מסך יראו יותר חד עם התחשבות בגדלי המסך 4.3" מול 4.0" תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Dragonaire,

שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. יש לי אפליקציה שמחברת שני טלפונים כדי להתחיל chat שניהם scoket server וממתינים לפניות וזה עובד בסדר ב 2 emulators הבעיה היא שאני מנסה לקבל את ה ip של הטלפון אני מקבל IP לוקלי 10.X.X.X (ברשת של הטלפון לא ב wifi ) ואני לא מצליח להתחבר יש דרך לפנות שירות לטלפון או שזה לא אפשרי? ניסיתי 2 דרכים לקבל את ה ip public static String getLocalIpAddress() { try { Socket socket = new Socket("[url]www.google.com"[/url], 80); Log.i("iptest", socket.getLocalAddress().toString().substring(1)); String ip=socket.getLocalAddress().toString().substring(1); socket.close(); return ip; } catch (Exception e) { Log.i("", e.getMessage()); retur…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. אני מנוי כרגע בהוט מובייל עשיתי את החבילה של ה 69.90 לפני כשבועיים, לפני מספר ימים הוט יצאו במבצע ב 49.90 לאותה החבליה https://www.hotmobile.co.il/pages/default.aspx על פי מה שלי באחד החוקים האחרונים שהוציא משרד התקשורת החברות מחוייבות לתת את החבילות מבצע החדשות לכל הלקוחות ללא הפליה אם הוא חדש או ישן, מניסיון שהיה לי עם גולן טלקום (שהייתי מנוי שלהם לפני הוט) ברגע שהיה מבצע חדש אפשר היה לעבור אליו באתר האינטרנט שלהם בכמה קליקים. וכלן התקשרתי להוט מובייל לבקש לשנות חבילה, המוקדנית (הפרחה) טענה שלא קיים חוק כזה , ובנוסף טענה שהמבצע הוא בכלל לא נכון, ושהוא רק ללקוחות קיימים שמצרפים קו נוסף. אם הנושא אכן כזה מה שקורה באתר של הוטמובייל הוא הטעיה צרכנית חמורה שאפשר להגיש נגדה…

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. בזמן הגלישה ב-ebay נתקלתי בתופעה של מכשירים עם bad esn שנמכרים במחיר הרבה יותר נמוך ממחיר השוק. הבנתי שמדובר במכשירים שננעלו על ידי הספקית בארצות הברית כי הם אבדו או נגנבו או ננעלו כי המנוי לא שילם וכו'. בארצות הברית מכשירים כאלה נכנסים לרשימה שחורה משותפת לכל ספקיות הסלולר ובעצם חסרי תועלת. אבל הבנתי שבחו"ל (כלומר בישראל ואירופה) אפשר להפעיל את המכשיר אחרי ביצוע מספר פעולות. האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by bati6,

אני רוצה לקנות שיומי, מה ההבדל בין יבואן רשמי ליבואן פרללי או מקביל איך שלא קוראים לזה, חוץ מהחיר כמובן, מה ההבדל במכשיר?

12. Started by Sango,

אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!

13. שלום, האם יצא למישהו להתקל במכשיר הזה http://www.ebay.com/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/110991329389?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item19d799486d וגם אם לא, אז תוכלו לחוות דיעה על המפרט שלו (במיוחד המעבד) תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?

15. Started by Grihan,

יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by falkon5,

רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  18. Started by falkon5,

אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RL,

רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  20. שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amirn,

היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kbm1,

שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.