גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אתם מכירים מקום שיש מכשירים עובדים ושאפשר לנסות אותם? (htc iphone galaxy lg )?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצות לאיזה מהמחשבי כף יד הבאים לקנות. דרישות - עבודה בWIFI , מסך גדול עם רזולוציה טובה (320*240 לא בא בחשבון) , מעבד חזק , עדיף חיי סוללה ארוכים, מערכת הפעלה חדשה (שוב - 2003 לא בא בחשבון) והכי חשוב נוחות הפעלה. לא חשוב: GPS (לא ממש צריך) , מצלמה (יש K850 , N73 , קנון S2IS וניקון SLR D50 לא צריך) אני אודה אם תוכלו להפנות אותי לREVIEWS או לתת לי המלצות , כולל מקומות קניה טובים. תודה ליביו
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
מסתבר שיש כבר פלאפונים שזמן ההטענה שלהם פחות מ-10 דקות כמו Redmi Note 12 Explorer Edition. פשוט מדהים: https://www.youtube.com/watch?v=EpV3w_mr3dw קצת נתונים של הטענה והבטריה: 4,300 mAh battery It brings 210W charging — the fastest on any phone to date אציין שיש פלאפון של אופו שבדרך (אולי אפילו כבר יצא) שיטען עם 240W.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הקאמבק של החברה הפינית לעולם המובייל עשוי להיות ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה המלצה על פקס טוב מחברה טובה שיהיה עד 600 ש"ח תודהה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי נוקיה N95 ומוגדר לו 5M ברזולוציה הכי גבווה הבעיה שכול קובץ יוצא 500 530 KB שזה ממש לא נראלי 5 M כמה צריך לתפוס למונה ב 5 M
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים המתקדמים החדשים של השחקנית הסינית מציעים תצוגה בקצב רענון גבוה של 144 הרץ במחיר הנגיש ביותר עד כה - ביחד עם שבבי Snapdragon 865 ותמיכה ברשתות 5Gלכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם החלק הזה בקישור זהו פנאל שלם לסמסונג d500 סליידר? http://cgi.ebay.com/OZ-SEL-Samsung-D500-Black-Silver-Cover-Housing-Fascia_W0QQitemZ330117304168QQihZ014QQcategoryZ148303QQcmdZViewItem תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש חיה כזו שתדרוש סיסמא בעת חיבור מיקרי כיוון שאין לי חבילת אינטרנט? וכמובן שגם לא תציק בעת חיבור לWIFI.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה שאני צריך שיהיה לו/לא יהיה לו: -שתהיה הרחבה (לכרטיסי זכרון) -שלא יהיה רדיו -שיהיה משהו פשוט יחסית (בלי מסך צבעוני ובלי כל מיני פיצ'רים, פשוט נגן MP3) -נפח קטן (256 - 1024 mb) תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אולי למישהוא זה גם קרה... אני לא מצליח לישלוט על השירים בעזרת הג'ויסטיק (המקורי) שקיבלתי עם האוזניות...פעם זה עבד ועכשיוו זה הפסיק...למישהוא זה קרה והוא יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הנוסטלגי המדליק עם המסך הגמיש זוכה להמשכיות עם מעט מאוד שינויים משמעותיים לנוסחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-