עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shikasha,

היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט ואם יש עליו מבצע, מה טוב. אני מחפש טאבלט שהשימוש העיקרי שלו הוא אחסון תמונות משפחתיות. רצוי שיהיה מסך גדול 10" ואיכותי עם אחסון מספק. כל שאר התכונות לא מעניינות, אפילו לא מערכת ההפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה

3. חשוב שיהיה GPS טוב אם תמיכה במפות של ישראל

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by SilverBlaze,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Vidati,

שלום, אני מקווה שDVD נייד נכנס להגדרה של גאדג'ט. בכל מקרה אני כרגע בצבא וככל שאתה מתקדם בסולם הפז''ם, יש לך יותר זמן לעצמך. אני רוצה נגן טוב שיהיה עם סוללה חזקה, קורא כרטיסים וקורא זכרון נייד, (ראיתי כאלה) אבל אני לא ממש יודע איזה חברה לבחור, עדיף שיהיה עם מסך מסתובב. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות כרטיס זכרון של 8GB ולהוסיף עוד דיסק און קיי של 16GB ואז יש לי כאילו 24GB על המכשיר ועוד דיסקים. מבקש המלצה לנגן מחברה טובה ואכותית עם תקופת אחריות גדולה וכל מה שהזכרתי למעלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by shimon-med,

שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by Lior4543,

אהלן, אז לקראת השירות הצבאי שלי בא לי להביא גלאקסי S, יש לי כמה שאלות לגבי זה שאני לא מוצא עליהם תשובה, אשמח אם תענו לי. א. אני יכול לקנות את המכשיר לבד (נגיד מחנות פלאפונים רגילה), ולהשים לו SIM של אורנג'? האם צריך לעבור פריצה בשביל זה? (אני מניח שלא, זה לא אייפון, תקנו אותי אם אני טועה). ב. האם אני יכול לגלוש במכשיר לא על חשבון הSIM, אלא על רשת WIFI רגילה? ג. אייפון זה קקה. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. מאז שעדכנתי ל-4.1.2 לא מצליח להעביר ישומים ל-USB STORAGE. מקבל הודעה שאין מספיק מקום, למרות שיש שם יותר מג'יגה מקום פנוי. משהו נתקל בבעיה / הצליח לפתור ? (ראיתי בכמה פורומים פוסטים דומים על הבעיה, אבל הפתרון של - לפרמט את המכשיר לא נראה לי...)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. במזרח הרחוק לא מעוניינים לוותר על תצורת הצדפה הוותיקה שמלווה את שוק הסלולר מימי ה-StarTAC, וזה מביא את סמסונג להשיק פגז מן העבר עם חומרה של גלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/החומרה-2015-הלוק-2005-סמסונג-משיקה-סמארטפון-צ/

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by avishai1b,

אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש

12. Started by עוד מישהו,

שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???

13. Started by talisman,

המכשירים הם: Samsung z240 Nokia 6500s Samsung x510 ההשוואה היא לא רק מבחינת כמות ה"שטויות" שיש שם אלא בעיקר מבחינת איכות שמע ועמידות לתקלות. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by יוגב1,

שלום לכולם , אני מחפש משחקים למחשב כף יד אם מישהו מכיר אני מאוד ישמח תודה תודה תודה מראש יוגב.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי לצרכי ניווט ולצרכים אחרים. את האמת שאין לי מושג איפה להתחיל ומה לבחור ומאיפה לקנות ותודה לאל שאני יודע פורום זה כי אני בטוח שתעזרו לי בכדי להגיע להחלטה טובה. בקשר לסכום שאני מוכן להשקיע מ-1600 עד 2000 אבל אני מעדיף כמה שיותר פחות...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אילו אוזניות מומלצות בתקציב הנ"ל? אם יש משהו נורמלי גם במחיר של 100 אשמח לשמוע עליו, אלא אם כן ה50 ש"ח הללו מהותיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום ילדודס. איך ממירים לפלאפון משחקים וקליפים? יש לי 6230I אל תשכנעו אותי להחליף! ויש לו 1גי'גה זיכרון.

18. צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D

19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by fog,

אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. היי, לא יודע איך אבל הצליח להכינס לי ווירוס לנגן sansa e250. עכשיו ניסיתי למחוד אותו רגיל והוא אומר שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור. ניסיתי גם עם Unlocker אבל הוא גם לא הצליח למחוק ולא מצא נעילות...ניסיתי גם עם אנטיווירוסים והם לא מצליחים... הווירוס הזה הוא בעצם כמה קבצים ותיקיות שנכנסו לתיקיה של המוזיקה בנגן...שאני מנסה להיכנס לתיקיה למשל האו אומר שאין גישה ושם התחביר שגוי ודברים כאלה... אשמח להמלצות לגבי מה שיש לעשות בנידון... תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by jackofalltrades,

ברשותי טלפון מסוג נוקיה 2600 הפשוט ברשת אורנג' (בלי דור 3, אני גם לא ארצה את זה כרגע...). אני מעוניין להחליף (דרך חנות באינטרנט) לנוקיה 5800 החדש יחסית. האם תהיה לי בעיה כלשהי במעבר? האם הסים יתאים לטלפון החדש ו\או אצטרך לשנות הגדרות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by Moshiko Hertz,

יום טוב חבר'ה יקרים!! אני לקראת קניית פלא חדש ואני אשמח לשמוע המלצות שלכם... הצרכים שלי מהפלאפון הם: סוללה חזקה,הרצת מספפר אפליקציות במקביל ושעדיין הפלא ירוץ באופן די חלק,תגובת מגע טובה מהירה ומדויקת,תגובת פלאפון מהירה וזהו...לא חשובה לי המצלמה ואם הפלאפון יכול להריץ משחקים כבדים..תקציב עד 2100 שח!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.