גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש המלצות לאיזה מהמחשבי כף יד הבאים לקנות. דרישות - עבודה בWIFI , מסך גדול עם רזולוציה טובה (320*240 לא בא בחשבון) , מעבד חזק , עדיף חיי סוללה ארוכים, מערכת הפעלה חדשה (שוב - 2003 לא בא בחשבון) והכי חשוב נוחות הפעלה. לא חשוב: GPS (לא ממש צריך) , מצלמה (יש K850 , N73 , קנון S2IS וניקון SLR D50 לא צריך) אני אודה אם תוכלו להפנות אותי לREVIEWS או לתת לי המלצות , כולל מקומות קניה טובים. תודה ליביו
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אולי למישהו מכם יש רעיון היכן ניתן לקנות דיבורית לרכב לנוקיה 3100? אני יודע, זה מכשיר ישן אז בכל זאת, אם מישהו יודע, אשמח לקבל עצה. לא, לא מהסוג של "לך תחליף את המכשיר".
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מכשיר דגל תחרותי במיוחד מבית אחד ממותגי הבית של Xiaomi יוצג רשמית בתוך כמה ימים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שלי יש Zen v plus ואני מאוד מרוצה הוא אינו תמוך עיברית , ואני מחפש נגן אחר לאחי שכן יתמוך . מה שחשוב לי זה גודל 1-2G שאינו מובסס הארדיסק והכי חשוב שיתמוך עיברית . תודה......
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט ואם יש עליו מבצע, מה טוב. אני מחפש טאבלט שהשימוש העיקרי שלו הוא אחסון תמונות משפחתיות. רצוי שיהיה מסך גדול 10" ואיכותי עם אחסון מספק. כל שאר התכונות לא מעניינות, אפילו לא מערכת ההפעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לא יודע אם יש עדכון רשמי או לא, אבל תנו לי אחד מוכר... בתקווה שיש. אני יודע את הסיכון בלשים עדכון לא רשמי. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מה שאני צריך שיהיה לו/לא יהיה לו: -שתהיה הרחבה (לכרטיסי זכרון) -שלא יהיה רדיו -שיהיה משהו פשוט יחסית (בלי מסך צבעוני ובלי כל מיני פיצ'רים, פשוט נגן MP3) -נפח קטן (256 - 1024 mb) תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לא צריך את כל השטויות של ניגון סרטים ותצוגת תמונות,שיהיה מכשיר קטן ונוח ואיכותי והתמיכה בעיברית חשובה לי. אני ראיתי את הT60 של IRIVER ואת הiAUDIO 7 אבקש את דעתכם על המכשירים הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים הבלתי רגיל מבית היצרנית הקוריאנית שמהווה יורש למשפחת ה-G יוצג רשמית בעוד יומיים - טרם ברור אם בגרסת ה-5G או בגרסת ה-4G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען ל Sansa e250 שלי ונתקלתי במטען הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~029046546~3474~0.htm הבנתי פה, בפוסט אחר שכתבתי, שמטען שהוא לא מקורי או "זול" יכול לפגוע בחיי הסוללה של המכשיר, האם המטען הזה בסדר לנגן שלי ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות למישו מכשיר (עדיף פלאפון) שיכול להציג בשידור חי מצלמות אבטחה ממקום כלשהו. המכשיר צריך להיות אמין מהיר ואיכותי. עדיפות לפלא' ולא למחשב כף יד(nokia גם עדיף). תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
נתונים עדכניים מעידים על כך שהמחצית השנייה של 2015 החלה באופן פורה מאוד עבור יצרניות הסמארטפונים המובילות לכתבה: http://hwzone.co.il/שוק-הסמארטפונים-חווה-רבעון-נהדר-בהובל/
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שבאתר APPLE לא כתוב שזה קיים אבל בKSP באתר מוכרים את זה וגם בזאפ יש את זה..וקראתי בפורומים שזה סתם כאליו יש דור 3 כזה אבל השינויים לא רבים מישו יכול לענות לי על זה פעם אחת ולתמיד? חייב מידע מדויק TNX מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ראיתי את 2 המכשירים הללו של חברת TERIO ושל חברת EXP שיודעים לשדר AV OUT לטלויזיה, רציתי לדעת אם משהו אולי מכיר אותם: http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1586&catId=118 http://exp.shopy.co.il/products/127684 http://exp.shopy.co.il/products/146560
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן. שקלתי לאחרונה לרכוש טלפון סלולארי חדש. חיפשתי מכשיר שייתן לי כל מיני פונקציות שאני צריך, וגם הנאה וחוויות שימוש. הגעתי למסקנה שהאומניה עלול להיות המכשיר שאני מחפש. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי המכשיר [או כאלה שיצא להם להשתמש בו], או המלצות על מכשירים דומים במהותם. תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-