עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הדוכן המדליק של מפתחת השבבים האמריקאית בתערוכת CES 2018 היווה תצוגת תכלית נאה של שבב ה-Snapdragon 845 - וגם הצצה למהירויות העברה אלחוטיות של 7 ג'יגה-ביט בשנייה ומכוניות חשמליות שנטענות ללא חיבור חשמל לכתבה

2. Started by id3232,

שלום אני צריך לקנות למישו מכשיר (עדיף פלאפון) שיכול להציג בשידור חי מצלמות אבטחה ממקום כלשהו. המכשיר צריך להיות אמין מהיר ואיכותי. עדיפות לפלא' ולא למחשב כף יד(nokia גם עדיף). תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by zzz727,

שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. נתונים עדכניים מעידים על כך שהמחצית השנייה של 2015 החלה באופן פורה מאוד עבור יצרניות הסמארטפונים המובילות לכתבה: http://hwzone.co.il/שוק-הסמארטפונים-חווה-רבעון-נהדר-בהובל/

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. אהלן חברים, יש לי את ה Sansa e240 והגעתי למקסימום הקיבולת שלו. אז לפני שאני קונה לו כרטיס הרחבה (מסוג Micro SD 2GB) רציתי לדעת אם הוספה של כרטיס כזה מאיטה את המכשיר (או פוגעת בו בצורה כלשהי) ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום לאח שלי יש PPC של HTC מדגם X7500 עכשיו הוא קנה USIM שמאפשר לו לקבל שיחות גם לPPC וגם לטלפון הניד שלו. עכשיו זה עובד בסדר הוא מקבל את השיחות בשני הטלפונים כמו שצריך הבעיה מתחילה כאשר בPPC הוא לא מקבל את השיחה(דוחה אותה) ואז אם הוא בא להיכנס "לטלפון" כדי להתקשר הוא ניכנס ואחרי כ5 שניות יוצא לבד. הבעיה הזאת לא קוראת אם הוא מקבל את השיחה. והוא יכול לחזור ולהתקשר רק אחרי שהוא עושה ריסט לPPC. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה

9. Started by marmark,

שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by ofir38,

האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by miki26,

התקשרות דרך אנשי קשר מppc לפלאפון -------------------------------------------------------------------------------- יש לי פלאפון סמסונג 770 וasus 636 כאשר אני לוחץ על איש קשר יש לי אפשרות לחייג דרך Bt וכאשר אני לוחץ על אפשרות זאת הטלפון מגיב בהתקשרות אבל רק כמודם ,איך אני מגדיר שתהיה התקשרות רגילה כלומר מppc בחירת אנשי קשר ושליחת המספר לפלאפון ודיבור רגיל בפלפון?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

מזה עושה? ואיך אני משתמש בזה? תודה.

14. Started by Alexkmr,

תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. שלום אני מחפש נגן בטווח המחרים שציינתי בכותרת. בעצם התכונות שאני מחפש בנגן זה שיכלול אוזניות איכותיות שבהן אני אוכל להנות מסאונד איכותי (מאוד חשובה לי האיכות).הבנתי שהאיריבר בא עם Sennheiser? לא משנה לי פלאש או דיסק קשיח. גם לא כ"כ משנה לי אם הוא ינגן וידאו או לא. אני לא צריך יותר מ5 GB. אני רוצה שיכלול רדיו. שיהיה נוח לשימוש וקל להעברת שירים. אממ זהו זה מה שעולה לי לראש, אשמח מאוד לשמוע על מה אתם ממליצים עכשיו. נ.ב: שאלה לא קשורה, סלקום עדיין משווקת את הv3i D&G? אם אין להם אותו במלאי אז מי שרוצה אחד אני מוכר את שלי (אני פשוט רוצה להיפטר ממנו, הוא עולה לי יותר מידי בחודש והמחיר שלו יהיה כמה שההשתתפות העצמית שלו עולה, אני לא מחפש רווח)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה

18. אהלן לא צריך נגן, אבל עדיף שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. אם יש ספיקר איכותי זה יהיה עדיף

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה

20. Started by nerya40,

קראתי בקישור למטה שה- Galaxy S 1 הוא הסלולרי הראשון בעל התמיכה ב- Wifi Direct, אז למה לא רואים את זה ? זה יצא בעדכון מאוחר יותר ? מקור: http://www.gadgety.co.il/5697/samsun...1-wifi-direct/

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by imber,

שלום.לפני בערך שנה וחצי קניתי את הפלאפון/מחשב כף יד הזה ועד שהתגייסתי לא הבני את הפוטנציאל של זה.זה מעביר לי את השמירות כמו מים ועכשיו אני מחפש דרך להגדיל את הזיכרון שלי כדי שאני יוכל להתקין עוד משחקים.אז השאלה שלי היא האם אני יכול איכשהו לחבר את הSD CARD לזיכרון הפנימי בפלאפון. או פשוט להתקין משחקים על הכרטיס.בינתיים לא הצלחתי עם התוכנה שבאה עם הפלאפון. activesyncתודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by אנטי-פסטו,

ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by SilverBlaze,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.