עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elad_jacoby,

http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=869 רציתי לדעת אם אפשר גם לחבר אותו ישירות לחשמל (אם אין מולי מחשב במצב מסויים), תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה

3. רוצים טאבלט אנדרואיד מוקשח מודרני? זה כנראה המוצר עבורכם - אבל כדאי שתתחילו לחסוך כסף כבר מעכשיו לכתבה

4. ברשת מאמינים כי יורש ל-iPhone 5c הפלסטיקי נמצא בדרכו, עם גוף מתכתי וללא התקמצנות על הביצועים אפל כבר הוכיחה לעולם כולו שאין צורך ביותר ממספר קטן של דגמים בכדי להפוך לאחת מהמובילות הגדולות של עולם הסמארטפונים (ובייחוד למרוויחה העיקרית שלו, בהפרש ענק מכל השאר) – אך אם להאמין לדיווחים שחוזרים כעת לסיבוב נוסף בפרופיל גבוה, בענקית מקופרטינו מקווים להמשיך ולהגדיל את נתח השוק שלהם בשנה הקרובה בעזרת קאמבק לאייפון הקטן והמוזל שלהם. אנליסט שעונה לשם Ming-Chi Kuo משוכנע כי בחברה יציגו יורש לדגם ה-iPhone 5c במהלך הרבעון הראשון של שנת 2016, אשר יציע מסך 4 אינץ' צנוע, מעטפת מתכתית שתוצע במספר גוונים 'צבעוניים', שבב Apple A9שיהיה דומה מאוד או זהה לגמרי לזה המתקדם שקיבלנו באייפ…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי לצרכי ניווט ולצרכים אחרים. את האמת שאין לי מושג איפה להתחיל ומה לבחור ומאיפה לקנות ותודה לאל שאני יודע פורום זה כי אני בטוח שתעזרו לי בכדי להגיע להחלטה טובה. בקשר לסכום שאני מוכן להשקיע מ-1600 עד 2000 אבל אני מעדיף כמה שיותר פחות...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by QQQ,

מה שאני צריך שיהיה לו/לא יהיה לו: -שתהיה הרחבה (לכרטיסי זכרון) -שלא יהיה רדיו -שיהיה משהו פשוט יחסית (בלי מסך צבעוני ובלי כל מיני פיצ'רים, פשוט נגן MP3) -נפח קטן (256 - 1024 mb) תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. שלום , אני מחפש המלצות לאיזה מהמחשבי כף יד הבאים לקנות. דרישות - עבודה בWIFI , מסך גדול עם רזולוציה טובה (320*240 לא בא בחשבון) , מעבד חזק , עדיף חיי סוללה ארוכים, מערכת הפעלה חדשה (שוב - 2003 לא בא בחשבון) והכי חשוב נוחות הפעלה. לא חשוב: GPS (לא ממש צריך) , מצלמה (יש K850 , N73 , קנון S2IS וניקון SLR D50 לא צריך) אני אודה אם תוכלו להפנות אותי לREVIEWS או לתת לי המלצות , כולל מקומות קניה טובים. תודה ליביו

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by xtx,

אני מחפש משהו איכותי ולא סתם זבל

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by talisman,

המכשירים הם: Samsung z240 Nokia 6500s Samsung x510 ההשוואה היא לא רק מבחינת כמות ה"שטויות" שיש שם אלא בעיקר מבחינת איכות שמע ועמידות לתקלות. תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. ניראה לי מזה היסתבכתי... היו לי פעם קבצים בנגן, שאני לא כל כך זוכר איך העברתי אותם כי זה היה מזמן, עכשיו ניסיתי להעביר קבצים אחרים ולא הבנתי איך, וגם רציתי למחוק את מה שכבר היה שם, אז כמו מטומטם מחקתי את התוכן של תייקיה בשם : MTPCONTENT שלפי מה שראיתי שם היו השירים, עכשיו כל השירים שם היו קבצים מוזרים כאלא, לא MP3, משהו אחר, CD משהו ניראה לי... והתיקיות היו ממספרות במספרים, בקיצור מחקתי הכול ושמתי תיקייה חדשה של שירים ושאני נכנס לנגן לישמוע הוא רושם לי BAD TRACK ! איזה טיפש אני ! ואין לי מאיפה להביא תתיקית שירים הקודמת, ואם אני נכנס לרישמת שירים הכוללת רשום לי שם את כל שמות השירים שכבר מחקתי, כאילו הוא שומר את השמות במקום אחר... בסופו של דבר אני לא מצליח לעשות כלום... מה…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by law89,

מה הדרך הכי פשוטה לגבות את כל הפלאפון?

13. האם למותג ה-Desire המפורסם מתחילת העשור עדיין יש מקום בשוק המודרני? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה

14. Started by אמיר יצחקי,

מזה עושה? ואיך אני משתמש בזה? תודה.

15. מיקרוסופט מספקת גרסאות מודרניות משופרות לשניים מהמחשבים שלה - משני הקצוות הקיצוניים של מנעד המחירים לכתבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by avil32,

היי אני מחפש נגן גדול (באזור ה-60gb), כשבעקרון הוא ישמש אותי למוסיקה. יש למישהו רעיון על נגן מוצלח?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה

19. שלום אולי למישהו מכם יש רעיון היכן ניתן לקנות דיבורית לרכב לנוקיה 3100? אני יודע, זה מכשיר ישן אז בכל זאת, אם מישהו יודע, אשמח לקבל עצה. לא, לא מהסוג של "לך תחליף את המכשיר".

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מטען ל Sansa e250 שלי ונתקלתי במטען הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~029046546~3474~0.htm הבנתי פה, בפוסט אחר שכתבתי, שמטען שהוא לא מקורי או "זול" יכול לפגוע בחיי הסוללה של המכשיר, האם המטען הזה בסדר לנגן שלי ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by musicfreak,

שלום חבר'ה, רכשתי לא מזמן את נגן הזון של מייקרוסופט ואני מאוד מתקשה לתפעל אותו (את התוכנה שלו). אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מדריך שימוש מקוצר לתוכנה, זה מאוד יעזור לי. הבעיות העיקריות שלי הם בנושאים כגון: א.סנכרון נכון של המחשב עם הנגן. ב.איך אני מונע מהמחשב לסנכרן עם הזון בזמן כל התחברות - בעיה שלעיתים או שיוצרת תקיות מיותרות בנגן (מכפילה אותן) או תקיות לא פעילות כאשר היא לא מוצאת את הקובץ במחשב (כיוון שאני מוחק אותם לאחר שאני מעביר אותם לזון). ג. בעיה עם העברת סרטים לזון ד. האם אפשרי להגביר את צליל השמע של השירים בנגן כי הווליום המקסימלי לא תמיד מספיק. (אני יודע שבאיי פוד זה היה אפשרי). ה. בכללי מדריך מקוצר לשימוש יעיל בתוכנה. אני מודה לכם מראש...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by zeevw,

שלום, קניתי treo 650 מיד שניה מתוך כוונה לעבוד איתו ברשתות של סלקום או אורנג' בזמן שהכנסתי את הסים של שתי החברות המכשיר התרסק בכל פעם שהיה ניסיון לדבר בטלפון שיחה יוצאת או נכנסת אחרי שביטלתי את האפשרות לממשק בעיברית התופעה לא חזרה מישהו מכיר את הבעיה הזו והאם יש פתרון שיאפשר עבודה עם ממשק עיברית? המדובר בעיברית חוקית של הראל

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. לא יודע אם יש עדכון רשמי או לא, אבל תנו לי אחד מוכר... בתקווה שיש. אני יודע את הסיכון בלשים עדכון לא רשמי. תודה!!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים