גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ברשותי מכשיר מסוג LG-G3 . ברצוני לבצע סנכרון לתמונות עם גוגל דרייב. הבנתי שבכדי לעשות כן אני צריך להוריד את אפליקציית גוגל פלוס. אכן הורדתי אותה ועדיין אין סנכרון לתמונות. כשאני נכנס אל תוך "אלבומי גוגל" בתוך הגוגל דרייב רשום לי "המשך להתעדכן! בקרוב התמונות שלך יופיעו כאן" (מצורף קובץ תמונה). מה פשר הדבר? האם צריך לבצע שינוי בהגדרות של הגוגל דרייב בשביל שהסנכרון יעבוד? או שזה קשור להגדרות בטלפון? רוב תודות לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זה כבר כמה חודשים שאני רואה שכל הזמן מתווספים לאתר Deal Extreme טלפונים מבוססים מערכת הפעלה אנדרואיד, והמחירים נעים בדר"כ בין 90-150 דולר (הזולים) ויש כאלה שעולים אפילו יותר, שזה מחיר דיי מצחיק לתמורה. קישור לקטגורית הפלאפונים באתר : http://www.dealextreme.com/c/android-phones-526 הבעיה היחידה היא, שכל פלאפון שם במפרט (אם תסתכלו בפרטים של כל פלאפון שם ב"LANGUAGE" לא בא BUILT-IN כתומך בשפה העברית / או שפשוט השפה העברית לא מוצעת שם מלכתחילה. השאלה היחידה שלי היא כזאת.. יש דרך איכשהו לשנות את שפת הממשק לעברית בפלאפונים הללו? ואם לא, האם אתם מכירים אתרים שמוכרים פלאפונים שכאלה בזול כמו בDX ושתומכים בשפה העברית? תודה רבה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חבר צריך עזרה בבחירת פלאפון חדש (אנדרואיד) עם דרישות של צפייה בסרטים, סדרות וגלישה רוב הזמן. הוא חשב על זה: http://dx.com/p/x12-android-4-0-wcdma-3g-smartphone-w-4-0-capacitive-screen-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-151858 לא ידעתי מה להגיד לו כי לא רציתי להטעות אותו ולכן אני שואל פה את דעתכם. דבר ראשון - האם יתמוך פה ברשתות בארץ? אם כן איזה? דבר שני - בכללי הוא נחשב מוכר או שלא להתקרב? דרישות : מסך 4" (לא יותר לא פחות אלא אם הגודל לא יהיה מפלצתי - הוא לא אוהב פלאפונים גדולים לא נוח לו), תמיכה בארץ ברשתות, WIFI, משחקים בסיסיים לא יותר (נגיד עד רמה של אנגרי בירדס..), סרטים וסדרות הוא צופה המון. האם המכשיר שהוא הציע, יתן לו מענה לדרישותיו או שיש לכם הצעות עדיפות יותר בער…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עד היום היה לי פלא עם כרטיס הרחבה וכל המידע היה על הכרטיס ובמקרה שהפלא מת אז המידע היה בטוח על הכרטיס.. השאלה שלי היא האם אפשר להציל מידע מהפלא (שאין לו כרטיס הרחבה) כאשר הפלא ז"ל ? ואם זה אפשרי מה העלויות של זה?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מעדכן את המייזו שלי, הזיכרון צריך להיות ריק? כי שניסיתי לעדכן העדכון נכשל והמכשיר לא עלה אז הייתי צריך למחוק את קובצי העדכון סתכלו רגע בתמונה למטה ותגידו לי מה צריך למחוק ומה צריך להשאיר ועוד שאלה, כל פעם שאני מעביר לנגן קבצים מהמחשב ומנתק אותו הוא עושה סריקה של ספריית המוזיקה שלוקחת בערך דקה אפשר לבטל את הסריקה האוטומטית? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי D2 מעודכן לגרסה 2.50... שוטטתי לי באתרים ומצאתי גרסאות שונות וזה קצת הסתבך לי. יש את הגרסאות הרשמיות מהאתר 2X וראיתי שיש גם עדכוני 3X שהם קוריאנים בכלל.. (יש תמיכה לאנגלית?) ויש עדכונים לגרסת DMB (איך אני יודע אם יש לי כזאת?) בקיצור רציתי לדעתי אם אני יכול להתקין את העדכון הקוריאני (שיש בה יותר דברים) על המכשיר שלי והאם יש תמיכה באנגלית?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, רכשתי תנגן e260 ורציתי לדעת אם אני עושה לו פורמט בווינדוס אז זה מוחק הכל אבל הנגן יעבוד?או שברגע שאני עושה לו פורמט הוא לא יעבוד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי רעיון נחמד משחק אבל אני לא ממש בטוח שהוא יגרום להרבה הכנסות הקטע זה שעוד לפני שאני מתחיל בכלל אפל רוצים 100 דולר בשנה על דמי מפתח ברגע שהמשחק יהיה מוכן אני יוכל לשלם את הסכום כדי לנסות לפרסם אותו אבל השאלה שעלתה לי זה איך יכול להיות שיש כל כך הרבה אפליקציות דביליות חינמיות שלא עושות כלום? יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום של 100 דולר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
[h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-