עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=51&products_id=781 פשוט גועל נפש! 50 שקל !!!! ידע האלו גנבים!!

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום קניתי פלאפון nokia6280 והוליום שם די חלש ואמרו לי שיש תוכנה שיכולה להגביר אם עוצמת הוליום מישהו יודע איפה אני משיג אותה או מוריד אותה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by meni12321,

טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by GUNZ,

השאלות הן: 1 איך נגן זה בהשווה לאייפוד מבחינת איכות סאונד? 2 מה חיי הסוללה שלו? 3 אפשר להתעין אותו דרך החשמל ולא דרך המחשב? 4 אולי יש איפה שהוא מטען למצת של הרכב בשבילו? אני נהג בצבא לכן זה מאוד חשוב לי! זהו פחות או יותר תודה מראש סרגיי

• 45 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Sma1,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן Mp3. כרגע אני נוטה לרכוש את ה- Sansa E280.חשובה לי מאוד איכות הסאונד, בעיקר מאחר ואני משתמש באוזניות איכותיות (shure E2c). רציתי לדעת האם הנגן הנ"ל יוכל לתת מענה ראוי בשימוש עם אוזניות אלו, ואם לא, אילו נגנים אחרים יתאימו (טווח מחירים ופיצ'רים דומים ל- Sansa.יש אפשרות לחריגה בתקציב). תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. עדיף עם אפשרות לשידרוג הפירמוור, למרות שלא חובה על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MODI,

יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Access Denied,

סופסוף גם אני קניתי את המכשיר המדהים הזה.. ועכשיו הסיפור היפה: הוא עלה לי יד שנייה, בארץ עם אחריות כמעט לשנה 900 שח חדש דנדש באריזה אפילו לא מוטען... תגידו לא מחיר מדהים! ואני חשבתי כבר ללכת על ארקוס 404..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. קיבלתי איתו את הקבל התקנתי את הדריבר חיברתי את הכבל חיברתי את הפלאפון הפלאפון מזוהה אבל מה? הוא לא נימצא ככונן במחשב האם מישהו מכיר את הבעיה? ד"א מחר הסאנסה נישלח לת"א פתחתי אותו הוצאתי את הבטריה והבחור עדיין באותו מצב מיסכן=/ בנתיים אני מיסתפק באיזה נגן סיני מגעיל אם איכות של מגהפון

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. Started by PTTM,

היי. אני חושב לקנות את הנגן הזה, ויש לי שאלה: הסוללה נטענת רק דרך הUSB? האם יש מטען חיצוני לסוללה? ואם לא, האם אפשר לקנות סוללה חלופית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי מכשיר סלולארי מסוג SAMSUNG I410 של סלקום. כשקניתי אותו (לצערי..אין על נוקייה..) לא ידעתי שאי אפשר להגדיר קבצי MP3 כצלצול. בפורום אחר נאמר שאם ממירים את ה MP לקובץ ACC זה יעבוד. אצלי זה לא עובד ואני מקבל הודעה כי הקובץ לא נתמך. יש פורמט אחר שאפשר להמיר אליו כדי שזה יעבוד? יש פתרון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_36.html תהנו

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  20. מה אתם חושבים על זה:X200! http://www.usbid.co.il/product228.aspx?category_id=53 נראה לי מהיר יותר איפלו ממה שקיבלתי עם המכשיר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שמעו , כרגע יש לי פלאפון ממש אבל ממש פשוט , יש לי את הפלאפון הכי פשוט של נוקיה ואני שונא אותוווו אני מרגיש אותו יותר מידי בכיס והוא גדול כבד ומגושם. אני לא צריך דברים יותר מידי מיוחדים, רק שיהיה קל מומלץ קטן ושאני ישים אותו בכיס אני לא ארגיש בעיקר במסיבות, כמובן שאם MP3 וחיבור למחשב ניכנסים בתקציב אז אחלה אבל לא חייב... תודה !!!

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  22. אני צריך נגן MP3 שלא עולה על 200 שקל, מה שאני צריך שיקלוט תחנות רדיו כמו שצריך...(לבחינת בגרות באנגלית), אם בדרך אפשר איכות מוסיקה טובה אז שיהיה, אבל זה לא פרמטר חשוב. יש המלצות על דגם ספציפי? אני צריך תשובה מהירה עריכה: איך זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1082

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by שרוני :],

אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?

24. nokia 6233 ו samsung p310 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1682&idPhone1=1387 1. בהודעות ראיתי שלנוקיה יש אפשרות שליחת הודעות שנקראת "Instant Messaging" ובסמסונג אין. מה זאת האפשרות הזאת? 2. בנוגע למצלמה, לנוקיה יש מצלמה שבצילום וידאו כתוב vga, ובסמסונג כתוב cif. מה ההבדל ביניהם ומה יותר טוב? 3. כמו כן מה אלו הטכנולוגיות edge ו hscsd והאם הן נתמכות בארץ.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  25. ככה אני בטיול שנתי שומע לי נהנה פיתאום הוא מפעיל את עצמו מחדש מאז הוא לא עלה יותר בהתחלה הוא היה מציג רק את הפתיחה של הסאנסה ניסיתי איזה 1000 פעם להפעיל אותו מחדש בפ1000 הוא עשה לי מסך לבן אם סימן של נשיקה בצבע שחור כאילו המסך הפנימי שבור רק ניראה ככה זה בעצם מישחק אם הצבעים הנגן לא נפל פעם אחת בטיול=/ האם יש דרך לסדר את זה? מבלי לישלוח לאחריות? אם אני מוציא את הבטריה ומחזיר פגה לי האחריות?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים