גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בדרישות מערכת של הנגן כתוב WINDOWS XP1 אם אין לי SERVICE PACK זה בעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המוצר: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Xiaomi-Mi-10000mAh-Power-Bank-Battery-Charger-For-Samsung-iPhone-HTC-US-/391114215195 הוא משווק כ 10000mahבמתח של 3.6, אולם בפועל יש לו סוללות בהספק של 6250mah במתח של 5.1V נשמע לי קצת משונה כי 10000 ב3.6 יוצא 36Wh ו6250 במתח של 5.1 יוצא 31.8Wh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את החשבון בדיוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודעע ששאלו את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים אבל אני שואל שוב. מתכון לקנות את המכשיר מחנות פרטית וכולם מוכרים רק עם תמיכת עברית. אשמח אם מישהו ייתן לי לינק למדריך שיסביר לי כמו שצריך איך להתקין עברית מלאה על המכשיר. עשיתי חיפוש מסיבי על הנושא וקראתי כ"כ הרבה מדריכים אך לא מצאתי שם את הידיים ואת הרגליים וזה רק בלבל אותי עוד יותר. תודה לעונים וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש asus zenfone 5 lte הדגם של ה16gb עולה 200 שקל יותר מהדגם של ה8gb השאלה היא האם עדיף לקנות את הדגם של ה-8 ולהוסיף לו כרטיס זיכרון (יש לי כבר אחד) או בכל מקרה ללכת על הדגם של ה16gb (שמעתי שזה יקל על המכשיר ולאורך זמן זה ישתלם)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו. רציתי להבין איך מהירות האינטרנט בסמארטפון לעומת מחשב נייח. במחשב אנחנו משלמים על חבילת גלישה של X מהירות, ולא תמיד מנצלים את המהירות המקסימלית, זה תלוי בכל מני דברים. בסמארטפון אנחנו משלמים על חבילת גלישה של עד X ג'יגה (רק הורדה, העלאה או יחד?) וגולשים באיזו מהירות? אפשר לדעת? אני לאחרונה בדקתי איך stream מסוים שמישהו מעביר, רץ, וזה רץ חלק בסמארטפון אך לא רץ חלק (יש הפסקות טעינה) במחשב. איך אפשר לדעת היכן הבעיה, ומדוע זה רץ חלק יותר בסמארטפון מאשר למחשב? לכאורה בסמארטפון מהירות ההורדה יותר גבוהה מהמחשב. סתם מעניין... אני פותח את הדיון אם יש מה להגיב בכלל...
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משרד בגודל של 200 מטר בערך המשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה) אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרד ובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר) ואיך מתפעלים את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
בטלפונים שמיובאים בייבוא מקביל, האם יש משמעות לכך שהמטען לא מקורי? מה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הטאבלט של סמסונג, וברצוני לדעת אם איך עובד חיבור האינטרנט לטאבלט כשאין WIFI באזור.. האם אפשר לחבר אליו נטסטיק? האם הוא גולש על אינטרנט סלולרי?? אודה מראש על עזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.belkin.com/skype/howitworks/ האם ניתן להשתמש בטלפון בסביבת הראוטר האלחוטי שלי כאשר הגנתי עליו עם סיסמא כמובן בגישה האלחוטית ? כי לפי הרשום במסכים של explorer לאימות סיסמא אין תמיכה אבל למשל במחשב נייד שלי הוא דורש סיסמא ולא דרך האקספלורר, אז האם יתמוך בטלפון הזה או שיעשה לי בעיות בגלל הסיסמא.... ?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HTC Wildfire,ואני נושא אותו בנרתיק עור יעודי,כזה שנתפס על החגורה.(במקור זה נרתיק לבלקבארי,אבל הוא מתאים למכשיר שלי) אתמול המכשיר כמעט עף לי מהידיים,ולכן אני שוקל לקנות לו בנוסף מגן סיליקון. עכשיו השאלה: המכשיר נוטה להתחמם לעיתים קרובות. האם מגן סיליקון,שנמצא בתוך נרתיק מעור,יכול לגרום להתחממות יתר שתזיק למכשיר? האם המגן הבא הוא מומלץ,או שזה לא ממש משנה איזה מגן קונים?: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?productid=2911 תודה מראש לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני משתמש בנגן פלאש ורגיל לעבוד ב-shuffle ולהעביר כל הזמן שירים. השאלה שלי לגבי הnano (החדש, אם זה משנה) היא אם יש איזשהו עיכוב בהעברת השירים (forward) לעומת נגני הפלאש בהם ההעברה היא מיידית? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 16 גיגה ורציתי לדעת האם יש סיכוי שהמחיר עוד ירד מעבר למחיר שלו כרגע בשבוע הבא שיצא נקסוס 5. והאם סמסונג s3 שווה 200 שקל יותר?
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! האם יש מישהו שיודע מתי תיצא המערכת ההפעלה החדשה למחשבי הכף יד?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, אחותי רכשה מכשיר LG G3 וקיבלה איתו אדפטר חשמל של סמסונג 2A האם כדאי/רצוי להטעין עם המטען הזה? או לקנות את המקורי של LG של 1.8A?? או האם אין הבדל ביניהם באיכות/זמן הטעינה.. אשמח לעזרתכם )))
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-