עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by weissby,

מקווה שזה באמת הפורום המתאים.. יש אם אנלא טועה בין כל הדיסקים של הדיוידי שקיימים היום יש את הR שזה אחד פעמי, RW רב פעמי ואם אנלא הוזה נכון יש גם סוג כזה שאפשר להקליט איתו רב פעמי וגם לערוך? זתומרת נניח הקלטתי במשך דקה על הדיסק, ואז בא לי להקליט שוב ולא למחוק הכל, אלא להקליט למשל החל מ0:30 שניות, באמת יש כזה דבר? אם כן מה השם של זה? והדבר השני שאני רוצה זה לקבל ממכם עיצה לנגן DVD מקליט, שיתמוך בכל הפורמטים אבל דוגרי הכי חשוב לי זה DIVX ואולי גם הXVID הזה שזה יתמוך גם בכתוביות, כולל עברית, ויש העדפה למותג מוכר יחסית, וממש אין צורך שיהיה בנגן דיסק קשיח ד"א איך בדיוק בנגני DVD קוראי DIVX שיש בהם אפשרות לעדכון גרסה, איך בדיוק מעדכנים את זה שמה? והאם APEX זה חברה טובה יחסי…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by JONathan144,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by kobibo,

ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by B.M.W,

אני מתכוון לרכוש פלאפון חדש, אני יודע שב N95 יש את כל הפיצ'רים שאני מעוניין בהם (מצלמה, נגן וידאו, GPS מובנה וכ'ו). שאלתי היא, אם ארכוש את ה LG KU990 החדש שיש בסלקום איזה פיצ'רים אשר קיימים ב N95 אני מפסיד ואילו אני מרוויח? ומה ההבדל בין iPhone ל KU990?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xtx,

מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by rofben,

מישהו יודע מתי הוא יצא בחו"ל ומה יהיה המחיר? תודה רמאש, בן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי המכשיר הנ"ל. רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף את השירים בצורה קלה דרך הסייר של חלונות ישירות לתוך הSTORAGE שהנגן מופיע ככזה?(כמו בנגנים אחרים) או שאין אופצייה אחרת אלא רק דרך הITUNES המעצבן?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by AlphaAndOmega,

אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by TripMan,

היום נדפק לי המסך של האייפון + הרמקול שלו(EAR SPEAKER) . ממה שהבנתי אני צריך החלפה של כל היחידה ה"עליונה" כולה שכוללת את: שכבת "מסך המגע" את המסך עצמו + כל הרכיבים שיש על שכבת המסך מגע שהם הסנסורים, מסך הבית , והרמקול (שנדפק). ממה שראיתי במספר חנויות בחיפוש מהיר בגוגל, המחירים פשוט מטורפים. האם יהיה לי הכי זול להזמין מפה את היחידה כולה מורכבת עם כל החלקים ב150 ש"ח ? http://www.ebay.com/itm/White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Full-Assembly-Replacement-iphone-3G-/220848260908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95072c תודה ^^

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי IPOD TOUCH 4 ועדיין לא קניתי מטען . יש הבדלים בין המטענים ? או שכל מטען שאני יקנה יתאים ? אני מדבר על מטען כזה http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7126 (אני לא יקנה את המטען הספציפי הזה) . אני צריך לבדוק משהו לפני שאני יקנה אותו? פשוט אני נוסע מחר לבסיס ואני חושב לקנות מטען בדרך לשם . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by Lyor,

יש ברשותי מטען של אייפון 4 שקיבלתי עם המכשיר עוד שקניתי אותו, דגם A1300 ונראה שהוא סוף סוף החליט ללכת לעולמו. במקרה אבל גיליתי את העמוד הזה, שאומר שבכל נקודת יצוג של אפל הם מוכנים להחליף את המטען הזה בדגם A1400 בחינם וללא עלות נוספת. ככל הנראה בגלל שגילו אצלו בעיה בייצור או משהו. רציתי לשאול אם התהליך הזה עדיין אפשרי, ואני אוכל באמת לקבל מטען מקורי חלופי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itai_1813,

ערב טוב ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מכשיר (מחנות חיצונית) ולהצטרף לחברת פלאפון. רציתי לדעת האם המכשיר Nokia 5800 XpressMusic יתמוך בכרטיס סים דור 3 של חברת פלאפון כי שמעתי שיש בעיה עם כמה מכשירים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by xtract1,

משיטוט בגוגל מצאתי שבגרסא שנמכתר עכשיו המעבד הוא ~460mhz לעומת גרסאות קודמות שנמכור עם מעבד של כ-360mhz. אנשים מדווחים על שיפור די משמעותי בסה"כ. אני מתעד לקנות פלאפון כזה מבנאדם (יש שניה) שקנה אותו לפני שבועיים-שלושה. עזבו את זה שרוב הסיכויים שזו הגרסא עם המעבד החזק, אבל איך לעזעאל אפשר לוודא את זה? אשמח לתשובות.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  17. היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by coldplay,

בדרישות מערכת של הנגן כתוב WINDOWS XP1 אם אין לי SERVICE PACK זה בעיה ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yp3,

זה המוצר: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Xiaomi-Mi-10000mAh-Power-Bank-Battery-Charger-For-Samsung-iPhone-HTC-US-/391114215195 הוא משווק כ 10000mahבמתח של 3.6, אולם בפועל יש לו סוללות בהספק של 6250mah במתח של 5.1V נשמע לי קצת משונה כי 10000 ב3.6 יוצא 36Wh ו6250 במתח של 5.1 יוצא 31.8Wh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את החשבון בדיוק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…

21. אני יודעע ששאלו את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים אבל אני שואל שוב. מתכון לקנות את המכשיר מחנות פרטית וכולם מוכרים רק עם תמיכת עברית. אשמח אם מישהו ייתן לי לינק למדריך שיסביר לי כמו שצריך איך להתקין עברית מלאה על המכשיר. עשיתי חיפוש מסיבי על הנושא וקראתי כ"כ הרבה מדריכים אך לא מצאתי שם את הידיים ואת הרגליים וזה רק בלבל אותי עוד יותר. תודה לעונים וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Matan Damti,

שלום, אני מעוניין לרכוש asus zenfone 5 lte הדגם של ה16gb עולה 200 שקל יותר מהדגם של ה8gb השאלה היא האם עדיף לקנות את הדגם של ה-8 ולהוסיף לו כרטיס זיכרון (יש לי כבר אחד) או בכל מקרה ללכת על הדגם של ה16gb (שמעתי שזה יקל על המכשיר ולאורך זמן זה ישתלם)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by b3ta0,

אם זה לא הפורום המתאים, אנא העבירו. רציתי להבין איך מהירות האינטרנט בסמארטפון לעומת מחשב נייח. במחשב אנחנו משלמים על חבילת גלישה של X מהירות, ולא תמיד מנצלים את המהירות המקסימלית, זה תלוי בכל מני דברים. בסמארטפון אנחנו משלמים על חבילת גלישה של עד X ג'יגה (רק הורדה, העלאה או יחד?) וגולשים באיזו מהירות? אפשר לדעת? אני לאחרונה בדקתי איך stream מסוים שמישהו מעביר, רץ, וזה רץ חלק בסמארטפון אך לא רץ חלק (יש הפסקות טעינה) במחשב. איך אפשר לדעת היכן הבעיה, ומדוע זה רץ חלק יותר בסמארטפון מאשר למחשב? לכאורה בסמארטפון מהירות ההורדה יותר גבוהה מהמחשב. סתם מעניין... אני פותח את הדיון אם יש מה להגיב בכלל...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי משרד בגודל של 200 מטר בערך המשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה) אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרד ובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר) ואיך מתפעלים את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.