גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חבילה הכוללת שיחות ללא הגבלה,אסאמאס ללא הגבלה,גלישה ללא הגבלה (עד 3 ג'יגה מהירות מקסימלית שהמכשיר יכול לגלוש, לאחר מכן מהירות יורדת). צליל בהמתנה ללא הגבלה , גיבוי ספר טלפונים, 350 דק שיחות לחול. במחיר של 109 ש"ח כולל מע"מ. יש גם דילים טובים על מכשירים לפרטים #צונזר# אדיר
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום גאדג'טים. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על אוזניות, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מבוא : אני רכשתי את הדגם V20 ואם לומר את האמת ששואלים אותי למה LG ? הבטחות ,אפשרויות באלמנטים שתמיד LG נותנת יותר מיצרנים אחרים . כגון מצלמה עם אפשרויות רבות , DAC מרובע לשיפור הקלטות קול, שיפור שמע , הבטחה ל- B&O certification וספק אם ישנו בדגמים שהגיעו לישראל ! מתנות ברכישה מוקדמת שהפעם היו מדהימות . הסאונד במוסיקה ב- G2 עם אוזניות LG TONE PLATINUM™ Wireless Stereo Headset נשמע מדהים ולא מצאתי איכות שמע דומה לצערי בסלולר אחר וכוותי שהדור הבא יביא שיפור . http://www.lg.com/us/lg-friends/lg-HBS-1100-Silver-tone-platinum הבעיות הרבות שהיו לי ב- G2 ו- G4 , תיקונים ארוכים לא הרתיעו אותי לרכוש שוב LG ושוב לאור האפשרויות הרבות שתמיד ב LG …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בנגן PMP הזה, Cowon A2 30G. מבחינת מחיר - 2600 בבאג זה הכי נמוך שמצאתי. מבחינת נפח - 30G, לא רע, מניח את הדעת. מבחינת תפעול - המסך נראה די טוב, התפעול נראה די אינטואיטיבי. מבחינת זמן בטריה - נראה די טוב, 18 לאודיו ו-10 לוידאו. מבחינת באנדל - אני לא ממש יודע, הוא נראה די יסודי מלבד אולי האוזניות שייתכן שאחליף. מה דעתכם עליו? אני שוקל אותו די ברצינות, הוא נראה כמו מוצר ששווה את הכסף...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החברה האמריקאית הצליחה להוכיח לנו שהחיבה שלה לקונספטים עתידניים ומשוגעים לא נעלמה, עם חשיפה של מחשב נייד שכולל מערף טלסקופי של לא פחות משלושה מסכים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אפל מצטרפת באופן רשמי לארגון המרכזי שעוסק בפיתוח ומיתוג יכולות טעינה ללא צורך בחוטים, ומאשרת בכך את השמועות השונות שליוו אותנו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כנראה אייפון 4 באופן פרטי לאור חבילה ממש משתלמת שיש לי כרגע, הבנתי שיש אפשרות לקבל זיכוי על מחיר המכשיר בחשבון החודשי אצל המפעיל הסלולרי. האם מישהו יודע מה הם הפרטים המלאים? מהם התנאים לקבלת הזיכוי? מהוא הזיכוי החודשי? האם אני אשאר עם אותה חבילה שיש לי כיום? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(אני לא מאמין שאני פותח סקר) אז 4 שנים אחרי - אני עדיין עם ה IRIVER H120 הנאמן שלי, איכשהו זמן הסוללה מרגיש כאילו הוכפל, הוא נראה כמו חדש, משמש אותי עדיין בצורה כמעט יום יומית, ואני מבסוט ממנו יותר מאי פעם זאת הייתה אחת הרכישות הטובות שלי, שמח שלא הלכתי על IPOD. (ברמיזא מדובר על איכות מוצרי APPLE שמיוצרים תחת מדיניות "שנה הבאה תזרקו ותקנו חדש" , בניגוד למוצרים אחרים) מה אתכם? כמה זמן הנגן-גאדג'ט הנוכחי שלכם אתכם?
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מהיום תוכלו לזהות לא רק שירים במהירות ובנוחות, אלא גם רכבים מסוגים שונים שאותם אתם פוגשים ברחוב - במידה ואתם נמצאים בארצו של הדוד סם לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם רציתי לדעת אם יש חברה סלולרית שלא דורשת כרטיס אשראי עם ספרות בולטות ואם יש דרך תשלום אחרת
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ה-iPhone X הוא כל מה שהשמועות וההדלפות הבטיחו לנו, ויהיה קשה (ויקר) למצוא אותו בחנויות לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 4 followers
-
-
ברשותי נגן ZVM חיברתי לו את כבל הוידיאו ול-TV ולפני זה גם בחרתי באופציה שלו של PAL אוטו', הכוונה לא PAL ואוטו כשתי אופציות נפרדות אלא זה מופיע כאופצ' אחת באותה שורה. בכל אופן שמתי סתם וידאו שהיה על הנגן והוא לא מראה לי אותו בטלויזיה, אני רואה קפיצות ומבעדם מופיע מאוד גרוע ולסירוגין מה שאני אמור לראות. מה הבעיה ? החלפתי לכבל אחר והבעיה בעינה עומדת, מה עושים ? אני נואש... תודה !
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני טסה בקרוב לארה"ב ורציתי להתחדש במכשיר פלאפון חדש. בארץ אני בחברת הוט מובייל והבנתי שחשוב שתהיה תמיכה לתדר 850. ידיד המליץ לי על המכשיר lg optimus 4x hd הוא אומר שזה המכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לדעת אם באמת זה המצב או שזו הבחירה הטובה ביותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מכשיר. כרגע אני עם HTC ONE M7 כבר מעל ל4 שנים.. אם הוא לא היה מתחיל ממש לזייף אז כנראה שלא הייתי מחליף אותו. השימושים שלי הם לא כבדים במיוחד. גלישה באינטרנט, וויז, ווטסאפ ומוביט. הייתי רוצה שתהיה לו מצלמה סבירה, סוללה טובה ושיהיה אמין. אישתי קנתה לא מזמן את ה redmi 4a והוא ממש לא משהו.. עושה לה מלא בעיות. מבחינת תקציב חשבתי להשקיע עד 800 שקל מעדיף בפחות. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון עשיתי סקר שוק קטן בתחום הMP3 מכיוון שאני מעוניין לרכוש מכשיר נחמד כזה לעצמי. רציתי להתייעץ לגבי שני דגמים שיש לי התלבטות לגביהם. הראשון Sansa e-280 8GB [או Sansa e-270 6GB], שנראה כנגן אמין, איכותי מאוד, ובא עם ציוד איכותי, וסה"כ המחיר שלו סביר. המשוב על הנגן הזה היה נראה חיובי מאוד ומומלץ. השני iAudio M5 20GB שלמעשה לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי פרטים, וגם לא הרבה משובים. אין לי אף מידע בנוגע לשני הנגנים לגבי יכולת קריאת העברית - אם מישהו יודע איך הנגן קורא עברית בבקשה שיגיד לי. רציתי להתייעץ אתכם מה אתם הייתם ממליצים. באופן תיאורטי, התקציב המקסימלי הוא כ-1000 שקל, אני מחפש משהו בעיקר למוסיקה. סרטים לא ממש מעניינים אותי, אך אם הנגן שירים בלבד לא הכי אי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, יש לי iRiver H10 כבר כמה זמן. בדרך כלל, כשאני עושה pause למוסיקה ולוחץ ארוך על לחצן הכיבוי, הוא נכבה, ואז כשאני מדליק לוקח לו איזה חצי שנייה לחזור לשיר שניגנתי מקודם, באותו התקדמות בשיר רק על פאוס, והבטרייה נגמרה קצת. כאילו רק כיביתי את המסך אבל המשיך לעבוד. אבל מידי פעם כשאני מדליק לוקח לו איזה 10-15 שניות, כמו שצריך, בלי שום שיר והבטריה נשארה אותו דבר. איך אני שולט על זה? כלומר כל פעם שאני מכבה אני רוצה שיתכבה לגמרי, כי הבטריה נגמרת די מהר ככה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-