גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך המלצה לנגן MP4 יש לPROSOUND נגן MP4 במצבע עכשיו 299 ש"ח פשוט כי אני צריך משהו פשוט. 4 גיגה עם מסך 1 וחצי אינטצ..מה אתם אומרים..?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה ממישהו פלאפון גנוב ורוצה לעשות עליו ביטוח בסלקום זה אפשרי?
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מכשירי DVD אפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה), אם בכלל אפשר להשיג כאלה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני לא שם מחיר למה אני לא יודמע מהו טווח המחירים...אבל בוא נגיד שיהיה המחשיר שהכי שווה את המחיר שלו...! 10x
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוףף... הנגן היה בסדר, קמתי בבוקר חיברתי לUsb, עכשיו, הנגן מחובר ונטען דרך המחשב (מופיעה האנימציע שהסוללה נטענת), אבל למעלה במקום שיהיה כתוב בנגן עצמו "מחובר", רשום "מנותק"... ואני לא יכול להעביר שירים או כל מידע שאני רוצה ל Sansa שלי. אני לא יודע מה לעשות, התמיכה של סאנדיסק בישראל תיפתח רק יום שני הקרוב. אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה שירשום פה בבקשה, ד"א: פירמוט של הנגן לא עזר בדבר תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אי אפשר להעביר עוד שירים לנגן אחרי שיש בו כבר 126, אפילו שיש 1.2 ג'יגה מקום פנוי. בדקתי שהוא לא בנעילה. מה אפשר לעשות? השגיאה היא "Cannot copy 'שם השיר': The directory or file cannot be created." עדכון: כל פעם שאני מנתק את הנגן ומחבר שוב, זה מוריד את כמות השירים שאני יכול להכניס. עכשיו זה 124.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבק/ש לקבל המלצות מה עדיף לרכוש טיים מנהלים או נגן mp3 שיש בו טייפ מנהלים מובנה? הצורך שלי הוא להקליט הרצאות באונברסיטה . אבל הבנתי שגם בנגני mp3 יש יכולות כזו,השאלה אם מישהוא ייודע האם איכות ההקלטה בנגני mp3 טובה? אודה לכל מי שיוכל להמליץ מה עדיף לרכוש ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לדגם מסוים תקציב כ 500-600 ש"ח. תןדה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כיסוי מגן ל Ipod Nano החדש שלי, ראיתי בכמה אתרים עטיפת סיליקון ב 40 שקל של סילבר ליין :-\ יש למישהו המלצות למשהו קצת יותר אמין מבזה? למישהו יש את המגן Isee ? בסך הכל 20 דולר..
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שנה נגן MP3 של חברת Silver Line, ומצאתי בו מספר באגים (תוכנתיים ככל הנראה). ברור לי שאין חברה כזאת, וזאת מעטפת בלבד שככל הנראה נוצרת בעת היבוא ע"י חברת "בנדא מגנטיק" http://www.benda.co.il היבואן לא מוכן לדבר על המקורות של המכשיר, לא לספר על היצרן, ולא לתת מידע מעבר ל"עדכונים שיפורסמו באתר החברה כאשר יהיו". יש לציין שהנגן שקניתי כבר לא מופיע בכלל באתר החברה, ולכן הזוי יהיה מצידי לצפות לעדכוני תוכנה. יש לכם מושג מיהו אותו יצרן עלום? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_40.html
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי ב-איך לעקוף את האיי טונס המעצבן ובהתקנת עברית באיי פוד 30 גיגה זה יהיה מצוין...ניסיתי כל מיני פאצ'ים אבל לא עבד לי והאתר שהיה מספק את ההסברים וההורדות מזמן נסגר ובידע כמובן רוצים כסף!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד עד 300 שקל..אבל שתיהיה שווה את המחיר...אני ישמח אם יהיה פחות..... ועוד שאלה....האם אפשר להישתמש עם שניי פלאפונים באוזנייה לא במקביל כמובן! תודה!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה יותר עדיף? sandisk sansa e250 2GB mp4 = 588 או 744 שנה אחריות =נגן DVD נייד מסך בגודל 7 אינץ' של semicom lexis שניהם ב קרביץ אז?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה איזה פלא ברשת אורנג, כדאי לקנות ולמה? אני מקבל עזרה של 20-50% מההורים תלוי כמה אלחץ. ואני רוצה רק NOKIA. חשבתי ללכת על Nokia 6131 ואני תוהה מה חברי הפורם אומרים? (vזה אומר שאני יכול למתוח עד כ 1500 לכל העסק.) אני לא רוצה דור שלישי. (ואולי מישהו מודע למבצע טוב לחיילים?)
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אממ אני מחפש אוזניות לסאנסה שלי .. התקציב הוא 100 שקל-קצת בעייתי , אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו במחיר הזה |: תודה רבה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש. הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה? מבינים ? תנו דעתכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לעריכת הפלאפון (אולי קוראים לזה צריבה או משהו כזה) אני רוצה לערוך שאני אוכל להגביר את הווליום, שהשיחות נכנסות ויוצאות יהיו יותר מ10 שיחות אחרונות וכו'... בקיצור אפשרות לשחק עם הגדרות המכשיר. פלאפון SK 6100 MP3 Music Slider תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-