גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שינוי בתכניות. לפני שלושה ימים חיפשתי כאן מכשיר בקניה מארה"ב (שפוספסה). כיוונתי בזמנו ל- SGS3 NEO או MOTO G GEN.2. אבל כעת נוספה דרישה נוספת - דור 4 (LTE). ממחקר קצר שעשיתי, בישראל עדיין לא בוצע מכרז לתדרים של LTE. התדר היחיד שפנוי (זמנית) הוא ב 1800MHz. לאחר המכרז כל חברה עם תשתית תקבל תדר אחר וגם תדרוש תשלום נוסף. עד השלמת המכרז שירות דור 4 הוא ללא תוספת תשלום. יחד עם זאת השיפור במהירות לא משמעותי במיוחד בגלל רוחב הפס הצר שניתן לשימוש ~5MHz בלבד). לעניינינו: תקציב: עד 2000 ש"ח ב 10 תשלומים. מצלמה טובה (רמה SGS3 ומעלה). קישוריות: דור 4, NFC, GPS מסך: 720P ומעלה (300ppi ומעלה). זיכרון מובנה: 16gb או 8gb + כרטיס microSD רמקול שמע איכותי (כ -90dB , כפי שמופיע ב GSMAREN…
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאחר הצגת העדכון למערכת ההפעלה אנדרואיד, גירסה 5.0 העונה גם לשם Lollipop, השאלה הגדולה שעדיין איתנו היא - אילו מכשירים יקבלו את העדכון, ובעוד כמה זמן? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%93%d7%a8-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b/
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש לחברה מתנה נגן ליומולדת. אחרי מעט מחשבה הגעתי למסקנה שבהתחשב בזה שעד היום 1GB הספיק לה לחלוטין, אז 8GB יהיה יותר ממספיק עבורה לעתיד הנראה לעין. עכשיו מגיע החלק הבעייתי, איזה מכשיר לבחור. בהתחלה חשבתי על ה-Sansa Fuze. לי יש מכשיר ישן שלהם, גם לה יש מכשיר ישן שלהם, ואין טענות אליו. מצד שני, אם כבר אז אולי עדיף משהו מעט רציני יותר. אני יודע שהחברה שלי לא תשמח יותר מדיי להסתובב עם נגן גדול, מצד שני אני חושב שבמידה והיא תתרגל לזה שיש שם אינטרנט ואפשרות לראות סרטים אז היא כנראה תתרגל לזה (בעיקר כשמתחשבים בעובדה שהיט מתכננת טיול לחו"ל בעתיד הלא רחוק). עכשיו ההתלבטות היא בעיקר בין ה-D2 לבין ה-iPod Touch. שניהם בגרסת ה-8GB. איך שאני רואה את זה: D2: יתרו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lumia-1330-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מקבל בשבוע הבא היישר מאמריקה את ה-galaxy nexus שהזמנתי לי וה-nexus s לזוגתי. עיינתי כבר באשכול התוכנות המומלצות לאנדרואיד לשני המכשירים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על מקלדת עברית מסויימת שכדאי להוריד? ומעבר למה שמצויין באשכול תוכנות מומלצות למתחיל בעולם האנדרואיד באופן כללי. תודה למייעצים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הנגן Cowon iAudio D2 - איזה צבעים יש למכשיר בארץ? - האם יש הוראות בעברית למכשיר? - האם במכשיר יש עברית? - איזה אוזניות מקבלים עם המכשיר? - איך אפשר לנגן DIVX על הנגן? - איזה עידכונים יצאו כבר או יצאו בעתיד למכשיר? - איפה אפשר להשיג נרתיק למכשיר? תודה לכולם מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בתחום הזה? אפשר חריגה קלה (ביותר) אם זה ממש מוצדק. הדרישה המרכזית זמן סוללה סביר+ עדיפות לארוך. המשתמש: חיילת. קניה בארץ.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם יש מגבלה בשימוש בטאבלט של אייפד אייר או אייפד אייר 2 כמכשיר ניווט offline? האם ישבהם את רכיב מקלט ה-GPS? לא ראיתי במפרטים
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש איזו דרך להחליף את הלוגו של אורנג בצד ימין למטה ובמקום זה לעשות אותו סתם קיצור דרך של משהו?במקום הפורטל שלהם... אני בטוח שזה אפשרי איכשהו שאלה שניה איך אני יכול לשנות את מספר תא קולי במקום אורנג למספר תא קולי של סלקום ?(לחיצה ארוכה על סיפרה 1) תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מי שמעוניין : MX4 http://blog.meizu.it/mx4-firmware-di-test-lollipop-internazionale/ MX4 PRO http://blog.meizu.it/mx4-pro-firmware-di-test-lollipop-internazionale/ אצלי עובד נהדר.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הניסיונות של Huawei ו-LG, השנה הנוכחית עשויה להביא לנו צמד מכשירי נקסוס חדשים דווקא מבית HTC הטאיוואנית נזכרים בערגה בימיה הגדולים של HTC, בהם הייתה נציגת האנדרואיד הבולטת וזו שסייעה לגוגל ליצור את מותג הנקסוס שלה עם ה-G1 Dream וה-Nexus One? אם להתבסס על מקורות עדכניים ברשת, השנה אנחנו עשויים לראות את השותפות הזו חוזרת לחיים. זוכרים את הצמד הזה? לפי מקור בפלטפורמת ה-Weibo הסינית, HTC תירש הן את LG והן את Huawei ותיצור סמארטפון עם מסך בגודל 5 אינץ', וגם סמארטפון עם מסך בגודל 5.5 אינץ'. מדובר בגדלים מעט תמוהים אם לוקחים בחשבון שצמד מכשירי הנקסוס הנוכחיים מציעים מסכים של 5.2 אינץ' ו-5.7 אינץ', אך כנראה שלא ניתן לשלול מראש את אפשרות ה'ריגרסיה'…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם, אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות. מישהו מכיר משהו כזה? זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה? פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני יכול לקנות כל אחד משלושת המכשירים הללו באותו המכיר. מה מהם כדי לי? הכי חשוב לי עמידות, זמן סוללה ואיכות שיחה אח"כ מכשיר אמ פי שלוש נורמלי ומצלמה סבירה בסוף הגודל והמשקל לא פקטור בכלל. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז בטח תשאלו מה חשוב לי בנגן?! אז הייתי אומר שאולי בעיקר הממשק, שיהיה כמה שיותר נוח! בנוסף אני נוהג לשמוע מוזיקה עברית לא מעטה, ולכן גם תמיכה טובה בעברית הינה תנאי חשוב מבחינתי (הבנתי שבD2 אפשר רק אם הופכים גם את התפריט לעברית, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו...) איך התמיכה של הA2 בעיברית? גודל הזכרון?!? כרגע אני לא יודע כמה אני באמת אצטרך... ברגע זה אין לי יותר מידי מוזיקה משל עצמי, אבל אני מתכוון לקחת מחברים. כעקרון נראה לי ש8 ג'יגה למוזיקה נטו יהיה דיי והותר בשבילי (D2 + כרטיס 4 ג'יגה). אבל ההתלבטות שלי נכנסת בעיקר בנושא של וידיאו, עד כמה A2 יהיה נוח לצפייה בסדרות תוך כדי נסיעה? האם אני אוכל לחבר את הA2 לטלוויזיה ולראות דרכו סרטים? אופציה נוספת שקורצת לי בA2 הינה האופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-