עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. טוב ,למען האמת התלבטתי קשות בינו לבין ה E71 של נוקייה (שניהם ברשת החדשה של פלאפון) בסוף הלכתי על הסמסונג ומה אני אגיד לכם דבר כזה עוד לה היה לי , איכות צילום , מהירות המערכת (אמרו שהיא איטית?? איזה שטויות!) קלות הפעלה ואיכות דיבור , הכל מקבל אצלי ציון של 9 מ10 אמנם צריך להטעין את הטלפון בלילה , אבל כל הסמארטפונים כאלה , הטלפון במצב רגיל החזיק לי יומיים שלמים בלי בעייה בכלל עכשיו בלי שום קשר , רציתי גם ללכת על מודם סלולארי בפלאפון , הבנתי שהמהירות שם היא הכי מתקדמת היום ברשתות , מישהו יכול להגיד לי כמה המודם הזה יכול לתקוע לי את נמחשב והאם מומלץ ללכת על מודם סלולארי ברשת החדשה שלהם??????????????

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. האם אמורים לצאת בארץ דגמים חדשים של מחשבים ניידים עם מסכי TOUCH בזמן הקרוב? (הבנתי שאינטל אמורה לשחרר מעבדים חדשים, אבל אולי גם היצרניות הולכת להביא ניידי TOUCH במחירים סבירים יותר)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. חברת Mediatek משיקה רשמית את דגמי ה-Helio P23 וה-Helio P30 שלה, ומקווה לשפר את המעמד שלה בקרב העלות-תועלת שאותו היא מנהלת מול קוואלקום לכתבה

4. אם אפשר להגדיר את המצלמה שמפעילים דרך ה WHATS APP שתיהיה באיכותי יותר גבוהה? שאני נמצא בשיחה בוואטצ'אפ ומפעיל משם את המצלמה כדי לצלם משהו, האיכות היא ירודה מאוד. אז יוצא לי לצאת מהווטצ'אפ לצלם דרך המצלמה ואז שוב לחזור ולצרף את הקובץ. מנסה למצוא פתרון יותר מהיר ויעיל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. שלום, אני מחפש סלולארי יד שניה : 1)איכות המצלמה דיי חשובה לי . אומנם לא צריך מצלמה מרהיבה או משהו.שיראו נורמאלי. 2)איכות תצוגה במסך-תמונות וכו.. 3)רמקולים - איכות צריכה להיות טובה ורמקולים חזקים. 4)זמן סוללה.אני צריך סוללה לפחות ליום וחצי (למרות שאני מטעין כל לילה קורה לפעמים ששוכחים או משהו ) זהו בערך. חשבתי על המכשירים הבאים: SE K610I N73 K800I Nokia 6288 . אני יותר בכיוון של n73 והבנתי שהוא הכי מתאים לי. אילו מביניהם יהיו עדיפים לי ? איזה הכי כדאי (כולם בתווך המחירים,כולל ה-n73 ) תודה !

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. היי! אז ככה, אבא שלי קנה לעצמו מחשב כף-יד מתקדם אז לקחתי לו את הקודם, פאלם מדגם m505. בוא נתחיל בזה שהוא מעפן ביחס להיום... ניסיתי להכיר אותו קצת, אפשר לומר שהצלחתי אך יש לי כמה שאלות. עם הפאלם באו תוכנות עזר להעברת נתונים דרך ה-USB, בין התוכנות ישנה גם תוכנה להעברת מדיות, העברתי תמונה בכדי לבדור אם זה עובד אך אני לא מוצא אותה במכשיר... האם המכשיר בכלל יכול לקרוא קבצי תמונות/וידאו/מוסיקה? השאלה השניה שלי היא האם יש אפשרות לעדכן את גרסת המכשיר? הורדתי כמה trial versions למשחקים שמיועדים למכשיר, העברתי אותם, מצאתי אותם במכשיר אך כשאני מנסה להכנס אליהם רשום לי שזה דורש גרסה 5.0 ומעלה וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by ilanb0,

מה ההבדל בין דגם 850 לדגם 720 באוזנייה של מוטורולה, ואיזה חדש יותר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by EagleX,

היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה

10. רכשתי את ה nano החדש מהגירסה השישית, וציפיתי לקנות ולהתקין את הגרסה העברית של ידע בתוכו... אבל כשקניתי נגלה לי שכבר לא ניתן להיכנס לאתר שלהם. 1. מישהו יודע מה קרה להם? 2. האם הגירסה העברית מתאימה לנגנים החדשים של IPOD? 3. האם יש דרך אחרת להתקין בו עברית?? תודה מראש. יניב

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. טוב התחלתי לחפש שלט שגם יתמוך בויסטה וגם יתן לי לכבות תמחשב שאני צריך ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1962&scat=274&tcat= שניראה מאוד נחמד אבל די יקר יש שלטים אחרים תומכי ויסטה שיתנו לי גם לשלוט בעכבר וגם לכבות תמחשב שאני צריך?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by elis02,

שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.

13. אחרי סמסונג, LG, שיאומי וגם אפל - נראה שמסכים מלבניים עם שוליים מופחתים עומדים להפוך לטרנד החם החדש אצל כל היצרניות לכתבה

14. הצלחתי להפעיל אותו עכשיו בגלל שרכשתי אייפוד מהיאובאן ידע ...אני ראשי ..להוריד תמיכה בעברית ..ללא תשלום רציתי לדעת אך אני מגבה את הקשוחה שיש לי עכשיו עם אני ירצה לחזור עליה .. כי לא רוצה שהכל ישתנה לי לעברית ...אני רק רוצה שזה יתמוך בפונטים של עברית שאני מוריד סרטונים עם תרגום וכל מיני .. תודה זה חשוב לי אני חייב לגבות את מה שיש לי עכשיו לפני שאני מנסה . ושוב אני לא צריך לשלם כלום ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by elad1905,

אני מנסה לעזור לחבר בעניין הזה. חיברתי את המכשיר למחשב והאנטי וירוס זיהה וירוסים במערבת ומחק את כל קבצי המערכת. הורדתי את העדכון האחרון, אך אחרי שהדלקתי את המכשיר כדי לבצע את העדכון, הופיעה התמונה הבאה. אם מישהו יוכל לעזור, אני מאוד אודה לו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by KrustyTheKlown,

האם מתוכננים להגיע לשוק נגני פלאש עם יותר מ8 ג'יגה בזמן הקרוב?

18. Started by alergic,

עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by TAsraf,

האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. באמאזון גרמניה החליטו לציין את ההשקה של מכשירי ה-iPhone נטולי מחבר האודיו המסורתי עם מבצעים מעניינים על מגוון רחב של אוזניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by kooki8,

אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. מידע מודלף חדש עשוי לתת לנו הצצה מעשית ראשונה למכשיר שיביא את חלונות 10 האמיתית אל עולם הסמארטפונים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.