גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
בכותרת.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן MP3 2-4 גיגה תמיכה בעברית חובה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה להבין איך אני יכול עם מכשיר כף יד שיש לו חיבור לרשת לגלוש באינטרנט עי חיבור למודם או HUB? צריך איזשהו כבל מיוחד? ואם כן איפה ניתן להשיג למה לא ראיתי כזה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום. יש לי HTC SENSATION 4G של T-MOBILE. הוא כבר הרבה זמן כותב לי שיש עדכון (אני עכשיו על גרסה מקורית של אנדרואיד). כל פעם שאני הייתי מנסה לעדכן, הוא היה נתקע בשלב כלשהו, עד שהיתי צריך להוציא סוללה ואז הוא היה חוזר ל factory defaults. שאלתי את גוגל איך מעדכנים במקרה כזה וממש קשה להבין מה צריך לעשות. לפני שאני אתחנן למדריך, יש לי שאלה: העדכון לא מצליח כי אני לא ב T-MOBILE? אני נוסע ללונדון עוד מעט. אם אני אקנה שם SIM של החברה הנ"ל, העדכון יצליח? תודה מראש על התשובות.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בסמסונג משיקים פרסומות הומוריסטיות חדשות שמטרתן לצחוק על חשבונה של אפל - בזמן שהמתמודדת מהמזרח Huawei מנסה להגחיך את ה-Note 9 עצמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
1. האם יש הבדל בשמע בין סמסונג עם מעבד Qualcomm לבין סמסונג בישראל עם מעבד סלולרי של סמסונג ? האם אני יקבל איכות שמע שונה ? 2. אני משתמש באוזניות כפתור סוני Sony WF-1000XM3 לא רעות בכלל אבל חסר דיוק , עוצמה קול לא גבוהה סינון רעשים מדהים 2.1 השאלה איזה אוזניות טובות יותר ולמה 3. יש לי גם אוזניות כבל איכותיות ב- 1500 ש"ח של פיליפס שהסלולר מתקשה להניע אותם למרות שמתאימות לסלולר , חלש מידי קראתי מאמרים וראיתי מבחני דרך לאוזניות כמו כאן https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-type/in-ear-earbuds יש הרבה מאמרים ביוטיוב שאין להם קשר למציאות ופרסומות או ברמה ירודה של אנשים שלא יודעים לבדוק אוזניות . אני משתמש בסטר…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב ,למען האמת התלבטתי קשות בינו לבין ה E71 של נוקייה (שניהם ברשת החדשה של פלאפון) בסוף הלכתי על הסמסונג ומה אני אגיד לכם דבר כזה עוד לה היה לי , איכות צילום , מהירות המערכת (אמרו שהיא איטית?? איזה שטויות!) קלות הפעלה ואיכות דיבור , הכל מקבל אצלי ציון של 9 מ10 אמנם צריך להטעין את הטלפון בלילה , אבל כל הסמארטפונים כאלה , הטלפון במצב רגיל החזיק לי יומיים שלמים בלי בעייה בכלל עכשיו בלי שום קשר , רציתי גם ללכת על מודם סלולארי בפלאפון , הבנתי שהמהירות שם היא הכי מתקדמת היום ברשתות , מישהו יכול להגיד לי כמה המודם הזה יכול לתקוע לי את נמחשב והאם מומלץ ללכת על מודם סלולארי ברשת החדשה שלהם??????????????
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת בארץ דגמים חדשים של מחשבים ניידים עם מסכי TOUCH בזמן הקרוב? (הבנתי שאינטל אמורה לשחרר מעבדים חדשים, אבל אולי גם היצרניות הולכת להביא ניידי TOUCH במחירים סבירים יותר)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול שיהיה עם ספיקר. מישהו יכול להמליץ על אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נראה לי שמסע החיפוש שלי אבוד מראש אבל אני אנסה בכל זאת: אני מחפש משחק אסטרטגיה אונליין סטייל Boom Beach או Clash of Clans ללא מודל ה- Pay-To-Win הארור. לא יפריע לי שהמשחק יהיה בתשלום אני מוכן לשלם, השיטה הארורה של ה- Pay-To-Win פשוט מוציאה את כל הכיף מהמשחק... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום וברכה לאחרונה קניתי מכשיר גלקסי S21 אולטרה חדש מיבואן מורשה\מקביל. כשהוצאתי את המכשיר מהקופסה - אני מרגיש שחלק פנימי זז בתוך המכשיר. מיד חששתי שהמכשיר עבר איזה פירוק\החלפת חלקים פנימיים (כידוע שהרבה פעמים נתקלים בזה במכשירים מיבואנים מקבילים) המוכר של המכשיר טוען שככה סמסונג עשו בכל דגמי האולטרה שיש חלק במצלמה שזז וככה זה צריך להיות מובנה במכשיר. האם זה נכון? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מדבקת מגן מסך חדש לzvm. אבל עוד הפעם אני לא מצליח!! המגן כל הזמן מתלכלך... כאילו מה זה או שמצליחים בניסיון הראשון או שהלך המגן? איך לעזאזל מנקים את המגן הזה? והבועות אוויר האלה לא יוצאות... קיבלתי עם המגן כזה מן משטח מרובע שאמור לגרור את הבועות החוצה - והוא לא ממש עושה את העבודה. איך שמים את הדבר ה* הזה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מידע מודלף חדש עשוי לתת לנו הצצה מעשית ראשונה למכשיר שיביא את חלונות 10 האמיתית אל עולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-