עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kooki8,

אממ אז ככה.. הורים שלי כרגע נמצאים בארה"ב,נאמר להם על מכשיר שהוא גם מצלמה רגילה,מצלמת וידיאו, ניתן לראות בו סרטים וגם לשמוע מוזיקה..מישו שמע על כזה דבר? אמרו להם שזה נקרא אייקון או משו כזה.. תודה לעוזרים(:

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. מעוניינים לטעום מעולם ה-Android Wear החכם והלביש? עתה יש לכם הזדמנות לעשות זאת בתג מחיר מופחת לכתבה

3. יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by tamir245,

שלום רב. כמו שכתבתי בכותרת,מחפש המלצה לאוזניית BT נוחה ואיכותית לפלאפון בעיקר,התנסתי עם הVOYAGER 510אבל הוא גדול לטעמי,אשים דגש בעיקר על קליטה טובה ללא הפרעות ממרחק סביר,שתשב בצורה נוחה ויציבה על האוזן,ושהשמע בה יהיה טוב וברור(לא צריך אוזניות סטריאו) דבר נוסף,יש הבדל בין הגרסאות של השן כחולה 1.2\2\2.1?שמתי לב שיש שוני בגרסא בין אוזניות שונות ומגוונות. תודה.

5. Started by yair26,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות bt לפלאפון שלי שיהיה אפשר לתלות על הצוואר כמו שרשרת(שיהיו עם אוזניות כפתורים..) בסגנון HBH-DS980 של סוני אריקסון(הייתי קונה אותם אבל הוא נורא יקר!).. תודה!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. מכשיר הדגל החדש של Meizu ינחת רשמית ברשת חנויות באג בעוד פחות משבועיים, עם תג מחיר שהצליח להפתיע אותנו לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיני-הטוב-מכולם-סמארטפון-ה-meizu-pro-5-האימתני/

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by xlSnaK,

עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by מגדל,

אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין מוצרי חשמל וגאדג'טים מחנויות בארה"ב שיכולות לשלוח לישראל.... מה אני צריך לדעת אם נגיד אני רוצה להזמין נגן מסויים או מצלמה מארה"ב? כמה צריך לשלם למכ"ס? ואם יש עוד קנסות? תודה למגיבים...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by yuraxp,

אני רוצה להבין איך אני יכול עם מכשיר כף יד שיש לו חיבור לרשת לגלוש באינטרנט עי חיבור למודם או HUB? צריך איזשהו כבל מיוחד? ואם כן איפה ניתן להשיג למה לא ראיתי כזה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

12. מתחזקות ההערכות כי ענקית הטכנולוגיה תפעל לחיזוק מעמדה של מערכת ה-Android Wear בשוק הצעיר לכתבה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. שלום... אני רוצה המלצה על פקס טוב מחברה טובה שיהיה עד 600 ש"ח תודהה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by DaBrain,

שלום לכולם, רכשתי מכשיר PSP עם כרטיס זכרון 4GB. לאחר שהוספתי משחקים גיליתי שבתצוגת המשחקים מוצגים רק המשחק הראשון שהתקנתי והDEVICE HOOK. כאשר נכנסתי לDEVICE HOOK מצאתי את כל שאר המשחקים אך לא הצלחתי להפעיל אותם. אני אודה למי שיוכל לעזור לי!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. לקליטת שידורים דיגיטלים קרקעיים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה

17. מידע מודלף חדש עשוי לתת לנו הצצה מעשית ראשונה למכשיר שיביא את חלונות 10 האמיתית אל עולם הסמארטפונים לכתבה

18. טוב התחלתי לחפש שלט שגם יתמוך בויסטה וגם יתן לי לכבות תמחשב שאני צריך ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1962&scat=274&tcat= שניראה מאוד נחמד אבל די יקר יש שלטים אחרים תומכי ויסטה שיתנו לי גם לשלוט בעכבר וגם לכבות תמחשב שאני צריך?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by Itzik68,

נראה לי שמסע החיפוש שלי אבוד מראש אבל אני אנסה בכל זאת: אני מחפש משחק אסטרטגיה אונליין סטייל Boom Beach או Clash of Clans ללא מודל ה- Pay-To-Win הארור. לא יפריע לי שהמשחק יהיה בתשלום אני מוכן לשלם, השיטה הארורה של ה- Pay-To-Win פשוט מוציאה את כל הכיף מהמשחק... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. אחד מהטאבלטים היחידים בשוק שמבוססים על שבב ה-Tegra K1 המתקדם של NVIDIA ניתן לרכישה במגוון צבעים ובגירסאות 16GB או 64GB לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-העוצמתי-של-xiaomi-זמין-לרכישה-במחיר-ק/

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אהלן אני רוצה לחבר רמקול של חברת jbl ומקל סלפי של שיאומי דרך בלוטות' לoneplus 6. האם זה אפשרי לחבר את שניהם בו זמנית ולהשמיע סאונד דרך הרמקול ולצלם עם המקל סלפי? תודה

22. Started by theguy,

יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב כף יד IPAQ H3800 עליו מותקנת גרסת 3.0.11171 על המכשיר הייתה מותקנת תוכנת הנוייט דסטינטור 5.1 , המכשיר שלי החליט שהו מת פתאום ונאלצתי לעשות HARD RESET כמובן שהכל נמחק כולל תוכנת הניווט התמיכה בעברית וכו' דיסק ההתקנה שקיבלתי עם המכשיר אבד לי אז הייתי צריך לחפש באינטרנט גירסאות אחרות של התוכה כיום כבר קניתי גם כרטיס הרחבה אבל משום מה כל פעם שאני מתקין את התוכנה למעט דיסטנטור 3 המכשיר נותן לי הודעה כאילו קובץ ה SETUP חסר או שחסרים קבצים שלו , כמובן שניסית לפחות 10 גרסאות שונו וזה עדיין לא עבד, קיבלתי אפילו מחבר תוכנת IGO שכל מה שהייתי צריך לעשות להעתיק אותה לכרטיס הזכרון והפעיל משם אבל עדיין אותה בעיה ניסיתי להעביר את הקבצים ללא המרה אבל גם זה ל…

24. Started by smoke_man,

בוקר טוב אחי מעוניין להחליף את המכשיר שיש לו כרגע (נוקיה 5610) הוא מדבר יחסית הרבה במכשיר אז שיהיה עם זמן סוללה טוב רצוי גם ספיקר חזק בשיחה ומכשיר לא בעייתי כמו הדגם שיש לו כרגע מה האופציות בתקציב הזה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.