גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצות לפאלפון וטאבלט מומלצים התקציב לפלאפון הוא עד 1500 ש"ח השימוש המיועד הוא בעיקר לשיחות, וואטצאפ, גלישה, מוסיקה וצילום תמונות... התקציב לטאבלט הוא עד 1000ש"ח והשימוש המיועד גלישה, צפייה בסרטים (נטפליקס/יוטיוב וכד'), כתיבה (ואם יש אופציה גם לרישום/ציור עם עט גראפי זה בהחלט בונוס). תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה להבין איך אני יכול עם מכשיר כף יד שיש לו חיבור לרשת לגלוש באינטרנט עי חיבור למודם או HUB? צריך איזשהו כבל מיוחד? ואם כן איפה ניתן להשיג למה לא ראיתי כזה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לדעת, זה ממש חשוב לי. הכוונה כמובן להקליט שיחה בזמן דיבור במכשיר.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחרי סמסונג, LG, שיאומי וגם אפל - נראה שמסכים מלבניים עם שוליים מופחתים עומדים להפוך לטרנד החם החדש אצל כל היצרניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד מהטאבלטים היחידים בשוק שמבוססים על שבב ה-Tegra K1 המתקדם של NVIDIA ניתן לרכישה במגוון צבעים ובגירסאות 16GB או 64GB לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-העוצמתי-של-xiaomi-זמין-לרכישה-במחיר-ק/
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים של משחקים,שומרי מסך וערכות נושא(עדיף של קבוצות כדורגל או מכוניות) לנוקיה 6131!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברת Mediatek משיקה רשמית את דגמי ה-Helio P23 וה-Helio P30 שלה, ומקווה לשפר את המעמד שלה בקרב העלות-תועלת שאותו היא מנהלת מול קוואלקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחרי המתנה ארוכה, יש לנו הזדמנות לערוך היכרות ראשונה עם רחפן ה-Karma שינסה להמציא מחדש את החברה מקליפורניה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
רכשתי את ה nano החדש מהגירסה השישית, וציפיתי לקנות ולהתקין את הגרסה העברית של ידע בתוכו... אבל כשקניתי נגלה לי שכבר לא ניתן להיכנס לאתר שלהם. 1. מישהו יודע מה קרה להם? 2. האם הגירסה העברית מתאימה לנגנים החדשים של IPOD? 3. האם יש דרך אחרת להתקין בו עברית?? תודה מראש. יניב
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO\COWON D2 יש למישהו המלצות מאיפה לקנות? אני מאזור המרכז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי סקירה קצרה על שני הטלפונים החדשים מבית סמסונג : הגלקסי S8 והגלקסי S8+ , מקווה שיעזור למי שמתעניין לרכוש אחד מהשניים או סתם סקרן תהנו!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי Redmi 9A 32GB. זה סמארטפון חלש ולכן הוא מתקשה לעשות פעולות עם כל העידכונים של שיאומי (כשקניתי אותו הוא עבד די בסדר). אני מחפש רום (אין לו כבר אחריות) קל ונקי מכל התוספות ששיאומי/גוגל מוסיפה. המטרה שלו זה רק שיחות (אפילו לא וידאו) ו-whatsapp.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את הנגן החדש של sandisk : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424325,00.html וכאשר מחבר אותו למחשב , המחשב נותן לי להעביר רק דרך המדיה פלייר ולא פותח לי כונן במחשב שלי...... מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נראה לי שמסע החיפוש שלי אבוד מראש אבל אני אנסה בכל זאת: אני מחפש משחק אסטרטגיה אונליין סטייל Boom Beach או Clash of Clans ללא מודל ה- Pay-To-Win הארור. לא יפריע לי שהמשחק יהיה בתשלום אני מוכן לשלם, השיטה הארורה של ה- Pay-To-Win פשוט מוציאה את כל הכיף מהמשחק... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-