גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מי מבין המכשירים האלה יותר טוב? בלי קשר למכיר הדרישות הם.. מוזיקה איכותית ורמקול חזק , מסך כמה שיותר גדול, מצלמה טובה, מולטימדיה מתקדת ואיכות צפייה טובה בוידאו. אם ידוע על בעיות קליטה או בעיות תקשורת יש לציין. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני יודע שבאתר APPLE לא כתוב שזה קיים אבל בKSP באתר מוכרים את זה וגם בזאפ יש את זה..וקראתי בפורומים שזה סתם כאליו יש דור 3 כזה אבל השינויים לא רבים מישו יכול לענות לי על זה פעם אחת ולתמיד? חייב מידע מדויק TNX מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי שקניתי.מה אני מקבל בקופסא?אייפוד וכבל למחשב? כמה סרטים אפשר להכניס על 8 ג'יגה? מה עושים בשבילך שאני אוכל לקבל את המשחק מאפל?יש איזה אתר שצריך להירשם בו? האייפוד טאץ מוגדר כמחשב כף יד?או כנגן מולטימדיה? כמה סרטים אפשר לראות בנסיעה ארוכה? אם אני קונה בצרפת את המכשיר הוא יגיע באנגלית או בצרפתית?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום איך אני מעיף את זה?ומשנה כותרת? המכשיר ישן אבל בטוח מישהו יודע.. תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה המלצה על פקס טוב מחברה טובה שיהיה עד 600 ש"ח תודהה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 9T Pro עם שבב ה-Snapdragon 855 יחל את דרכו במערב בשבוע הבא עם עלות רשמית של 400 יורו - ויש כבר טיזר להשקה הישראלית המקומית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
מידע מודלף חדש עשוי לתת לנו הצצה מעשית ראשונה למכשיר שיביא את חלונות 10 האמיתית אל עולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי המתנה ארוכה, יש לנו הזדמנות לערוך היכרות ראשונה עם רחפן ה-Karma שינסה להמציא מחדש את החברה מקליפורניה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
דרישות: עד 250 ש"ח נוקיה קל (לא יותר מ 90 גרם) תומך ב utms 850/2100 יש מכשירים סבירים העונים לדרישות? אפשר ואף רצוי להציע גם דגמים ישנים תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להבין איך אני יכול עם מכשיר כף יד שיש לו חיבור לרשת לגלוש באינטרנט עי חיבור למודם או HUB? צריך איזשהו כבל מיוחד? ואם כן איפה ניתן להשיג למה לא ראיתי כזה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO\COWON D2 יש למישהו המלצות מאיפה לקנות? אני מאזור המרכז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
טוב התחלתי לחפש שלט שגם יתמוך בויסטה וגם יתן לי לכבות תמחשב שאני צריך ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1962&scat=274&tcat= שניראה מאוד נחמד אבל די יקר יש שלטים אחרים תומכי ויסטה שיתנו לי גם לשלוט בעכבר וגם לכבות תמחשב שאני צריך?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי נגן TOSHIBA gigabeat f60 ואבד לי הדיסק של התוכנה ולא מצאתי אותה בחיפושי הארוכים אם למישהו יש גישה או יודע איפה אפשר למצוא אודה אם יצור איתי קשר תודה מראש.....
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
הדור השני של מכשיר הגיימינג Black Shark נצפה במאגרים של מבחני ביצועים ברשת, ועומד להיחשף חצי שנה בלבד אחרי קודמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
מספר יצרניות סיניות נמצאות במירוץ אל טעינה מהירה חסרת תקדים - ויתכן ש-Oppo תהיה הראשונה שתצליח להגיע אל היעד ולקפוץ להספק משוגע של יותר מ-100 וואט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-