עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liho,

יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  3. אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  4. למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. שלום חברים , יש לי בעיה בIRIVER H10 עשיתי לו פירמוט וכעט קבצי המערכת חסרים אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד . (חשוב לציין האייריבר מגרסא אירופאית.) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by X-It,

לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by shloosh,

פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Providel,

קודם כל אני לא הכי בטוח שאני קונה אבל אני רוצה שתהיה לי לפחות אפשרות. יש לי את הנגן Iaudio X5L עם 30 ג'יגה והכל טוב ויפה אבל... אח שלי הוא זה שבעיקר לוקח אותו ובגלל שהוא מבוגר ממני אז מותר לו לקחת (ככה אמא אומרת). אז בגלל זה חשבתי שאולי כדאי שאני יקנה לעצמי גם נגן כלשהוא. כבר הרבה זמן אני חושב על ה-ZVM אבל חשבתי שאולי כדאי לקנות PSP. קודם יש לי כמה שאלות: 1) מה כל כך מיוחד ב-PSP? (אני לא יודע עליו כלום, לא יודע אם הוא משמיע שירים או סרטים, כל מה שאני יודע זה שזה מריץ משחקים) 2) כמה ה-PSP יעלה בחו"ל וכמה יעלה ה-ZVM? 3)כדאי לקנות נגנים בחו"ל או עדיף בארץ? 4)מה לגבי האחריות? זה אחריות בילאומית או משהו אחר? תקציב 300$ ואם זה חשוב אני יעצור בשלוש מדינות: צרפת ברזיל וצ'ילה התחנ…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by shovel_xxx,

יצא עידקון חדש ל K610I ?!!? כי יש לי טיפה באגים ( יש לי את הפלאפון ככה חודש חודש וחצי ) ד"א סוף סוף קניתי GB חחח משתלם לקנות GB ב 230 ש"ח של SANDISK?!?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by Reze,

מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Aviko,

מה אתם אומרים? מה יותר טוב לקנות n73 של נוקיה או k800i של סוני אריקסון?

• 160 תגובות
    • 15k צפיות
  16. יש לי נגן IRIVER 512MB. ואני מצליח להכניס בתוכו מקסימום 100 שירים באיכות 192kbit/sec. יש הרבה שירים של פינק פלויד (שירים ארוכים) ולכן הם תופסים הרבה מקום. האם מומלץ להוריד את איכות הקבצים מ 192kbit לשניה לפחות מזה...האם זה יפחית את נפח השירים? כמה אני יכול להוריד מינימום כדי שישאר סאונד נורמאלי?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lmlm,

http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html בהחלט מרשים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by elad76,

יש לי את המכשיר NOKIA 6680 עם האוזניות הרגילות..שומעים טוב מאוד באיכות גבוהה אבל לפעמים יש שירים עם VOLUME נמוך..וגם אין בו כל כך הרבה אפשריות... רציתי לדעת אם הHS-23 שבא עם N73 יעבוד אצלי האם שווה להחליף והאם האיכות תהייה טובה יותר. יש גם את הAD-41 עם האוזניות HS-20 שאני רוצה לדעת אם הואב כלל יעבוד לי ואם שווה להחליף אליו

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by kolokito,

שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני שליח באילת וחשבתי לקנות GPS. אני לא ממש יודע מה האופציות הנפוצות, מה החברות וכו', אבל אני יכול להגדיר מה אני רוצה שיהיה בו: 1. שיכנס לכיס (אבל לא כזה קריטי אם לא) 2. שיאפשר שמירה של כתובות במשהו כמו "מועדפים". נגיד שאני אוכל להכניס את השם "בית" והוא יסמן ישר את הבית שלי, ושיהיה אפשר לסדר אותם באופן אלפבתי. 3. שיהיה אפשר לכתוב בו כתובות בעברית (מן הסתם). ממש לא קריטי לי, ואני אפילו מעדיף ששאר המכשיר יהיה באנגלית. 4. שהסוללה תחזיק לי 14 שעות ברצף לפחות. (זה השעות עבודה שלי ביום. אני מתאר לעצמי שאני אצטרך ממש להשתמש בו אולי 4-5 שעות ביום, ובשאר הוא יהיה דלוק ללא שימוש) 5. אם אפשר, שהוא ידבר (ימינה שמאלה וכו'), אבל לא קריטי בכלל. 6. אפשר גיבוי לתוך המחשב. מה שלא חשוב לי ז…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. ולא כמו cnet ששמענו עליו שלא אמין .מי שמכיר השמח לקבל לינק למי שיש גם לא אמין שיביא עדיף מכלום

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מחפש משהו קומפקטי, לא עבה וכבד. מסך שיהיה בגודל בין 1.5 ל-3 ככה.... שלא יעשה את הנגן "גדול מדי" ולא יהיה אפשר להכניס אותו לכיס. השימוש הגדול הוא מוסיקה, ואולי מידי פעם סרטים. (לצורך זה יש לי PSP). הנפח לא הכי משנה, אבל מינימום 4-5 ג'יגה. איכות שמע טובה. זה הדרישות שלי בעיקרון, הדגש הוא על נגן קומפקטי ונחמד. תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע מתי הנגן הזה: http://www.akihabaranews.com/en/en/news-12828-D2%2C+the+Cowon+mini+PMP.html יוצא לשוק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.