גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"מערכת ההפעלה מבית גוגל עברה לראשונה בפופולריות שלה את סימביאן, מה שהופך אותה למובילה בעולם" [מדובר כמובן על סמארטפונים]. "מהפך בעולם מערכות ההפעלה הסלולריות. ברבעון האחרון של 2010 עברה לראשונה מערכת ההפעלה אנדרואיד מבית גוגל את נתח השוק של מערכת ההפעלה סימביאן בה משתמשת נוקיה. 32.9 מיליון מכשירים עם אנדרואיד נמכרו ברבעון הרביעי של 2010, מה שהופך את אנדרואיד למערכת ההפעלה הפופולרית ביותר בשוק הסלולר כיום – מעמד אותו חוזים האנליסטים מזה זמן. כבר לפני מספר שבועות העריכה חברת המחקר Canalys, שמפרסמת נתונים אלו היום, כי אנדרואיד תמשיך לצמוח בקצב מהיר יותר ממתחרותיה ב-2011, זאת למרות הגעתו של מכשיר האייפון לרשת ורייזון האמריקאית וניסיונותיה של נוקיה להשיק מכשירי מגע חדישים ומשו…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון עם אנדרואיד, ומסך LCD / IPS / כל דבר שלא כולל את המילה "AMOLED". דרישה נוספת היא שיהיה חריץ ל micro sd במקרה שהזכרון הפנימי לא יספיק לי. התקציב לא ממש משנה, אני מחפש מכשיר טוב. דבר נוסף: המכשיר יירכש בארה"ב. על מה תוכלו להמליץ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נכון שיש את השעון עצר (לא טיימר!!!) בסמארטפון, אבל אני רוצה כזה עם צג דיגיטלי לשולחן, שמיועד רק לזה...בלי תוספות, למדוד זמן של עבודה אשמח אם למישהו יש הצעה לאחד כזה בזול, כי מה שמצאתי עד עכשיו היה די יקר, נ.ב. לא מעוניין באפליקציות במחשב!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קורא ספרים אלקטרוני לספרים בעברית, יש לי מספר שאלות לחברי הפורום : 1. האם יש מבחר של ספרים דיגיטלים בעברית ? 2. איזה מכשירים תומכים בעברית ? מה הבדלים ביניהם ? 3. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים עדכנתי לפני שלושה ימים את הגרסה לטלפון שלי, של אשתי ובן דודה שלי. בהתחלה היה מצוין אך מאתמול הטלפון שלי מתחמם בטירוף, נתקע ולא מגיב ומגיעי עד למצב של הפעלה מחדש באופן עצמאי.. השאלה היא האם נתקלתם בזה ומה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ממישהו שכתב את זה בפורום אחר שאני מכירה ומה שהוא אומר נכון כי גם לי הוא עשה את זה. זה מספר חודשים שאני שם, וכל פעם התאריך משתנה, רמי מוחק פוסטים שלא נראים לו כגון: מחירים של המכשיר שיש בארץ - זה אסור = הוא מוחק. מישהו היום העלה דיון שלא נראה לו שבזמן הקרוב נראה את הגלאקסי - זא עוד כמה חודשים.. "הוא מחק לו את הפוסט וכך הלאה. היום הוא מחק אותי מהקבוצת רכישה בגלל סרטון שיש ב WALL של השוואה של סמסונג מול lg ורואים שם שכאשר הבחור לוחץ על ה LG הוא תמיד מגיב , אבל כשהוא לוחץ על ה גלאקסי הוא לא תמיד מגיב לא בפעם הראשונה\שניה\שלישית. ורשמתי את זה ב WALL ושאלתי אם זה הגיוני, ואז שלח לי הודעה אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אנשים. גם אם הם יקבלו מכשיר מוזל, האם זה מצדיק את …
-
- 40 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות שרשור קודם שפתחתי התוודעתי ל ROCKBOX, ועלתה האפשרות שאקנה SANSA FUZE ואתקין עליו ROCKBOX. אשמח למידע בנושאים הבאים (חלק על הנגן וחלק על ה ROCKBOX 1. איך איכות הסאונד של המכשיר ביחס לנגנים של COWON? 2. לא הצלחתי למצוא מידע על משקלו של הנגן. מהו? 3. ראיתי שה ROCKBOX ל FUZE עדיין לא הושלם. במה ארגיש את זה? 4. האם ROCKBOX ל FUZE תומך בעברית? 5. אם הבנתי נכון אין הקלטה ל ROCKBOX. האם הקושחה המקורית ממשיכה להתקיים לצידו? 6. האם ה ROCKBOX תומך בהשמעת OGG? 7. האם הוא ידידותי? 8. האם יש מגבלה לכרטיס הזיכרון שאפשר להתקין על המכשיר? 9. האם יש הבדל בין נגינה מהכרטיס לנגינה מזיכרון המכשיר (זמן הטענה וכו')? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הייתי היום אצל חבר שהתקנתי לו רשת אלחוטית הכל עבד סבבה אבל התסבכנו בלהצפין את הרשת ללא הצפנה הכל עובד תקין אבל כשמצפינים את הרשת מתחילים הבעיות, הצפנו את הרשת עם WEP לחבר יש Iphone ואת הנוקיה N95 במהלך הניסיון לחבר אותם לרשת הצלחתי לחבר ולהגדיר את הנוקיה אך הiphone לא הצליח להתחבר ולאחר כמה משחקים שכללו שוב ביטול הצפנה הרשת והחזרתה ה Iphone הצליח להתחבר ולגלוש אך עכשיו אני לא מצליח לגרום לנוקיה לעשות זאת הוא כותב לי שהוא מוצא אותה אבל לא מצליח להתחבר ועוד יותר לא מבקש סיסמא מה שהוא אמור לעשות אז איפה טעינו רציתי רק לשאולבנוקיה איפה מוחקים את הסיסמא הקודמת ששונתה ובגלל זה לא מצליח? איך גורמים לו לשכוח את הסיסמא הקודמת כך שיבקש סיסמא שרוצים להתחבר Help בתודה מר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר. יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום האנדרואיד אני מעוניין לדעת איזה רומים מומלצים יותר או פחות לgs2
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט לאדם מבוגר בעל הבנה בסיסית במחשבים. צריך לשמש לסקייפ, פייסבוק, גלישה, תמונות מהנכדים... אולי קצת משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין אנדרואיד של סמסונג ואייפד. אני נוטה יותר לאייפד, נראה לי שיש לו הכי פחות פוטנציאל סיבוכים לאנשים לא טכנולוגיים, ועם מערכת הפעלה נוחה יותר מחלונות 8. אבל לא בטוח, אז אשמח לעזרה... בנוסף, אם מישהו התנסה בשני הסוגים, האם עדיף מסך מיני או רגיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מיתכוון ללבנים שבצורת "ipodmin" דקים כאלו מסריחים כאלה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-