עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by פיני1805,

שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

האם מתוכננים להגיע לשוק נגני פלאש עם יותר מ8 ג'יגה בזמן הקרוב?

5. Started by AMD-GUY,

כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. שלום, אני מחפש סלולארי יד שניה : 1)איכות המצלמה דיי חשובה לי . אומנם לא צריך מצלמה מרהיבה או משהו.שיראו נורמאלי. 2)איכות תצוגה במסך-תמונות וכו.. 3)רמקולים - איכות צריכה להיות טובה ורמקולים חזקים. 4)זמן סוללה.אני צריך סוללה לפחות ליום וחצי (למרות שאני מטעין כל לילה קורה לפעמים ששוכחים או משהו ) זהו בערך. חשבתי על המכשירים הבאים: SE K610I N73 K800I Nokia 6288 . אני יותר בכיוון של n73 והבנתי שהוא הכי מתאים לי. אילו מביניהם יהיו עדיפים לי ? איזה הכי כדאי (כולם בתווך המחירים,כולל ה-n73 ) תודה !

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. שלום, רכשתי מדבקת מגן מסך חדש לzvm. אבל עוד הפעם אני לא מצליח!! המגן כל הזמן מתלכלך... כאילו מה זה או שמצליחים בניסיון הראשון או שהלך המגן? איך לעזאזל מנקים את המגן הזה? והבועות אוויר האלה לא יוצאות... קיבלתי עם המגן כזה מן משטח מרובע שאמור לגרור את הבועות החוצה - והוא לא ממש עושה את העבודה. איך שמים את הדבר ה* הזה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. בעיקרון אני רוצה נגן של 4 ג'יגה, אין צורך שיציג וידאו, רק לשמוע מוזיקה. יש מיליוני נגנים כאלה כל מיני מחירים. אז איך בוחרים את הנגן הכי מתאים?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by The Winter King,

נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by roma,

אם כן, אשמח לדעת, זה ממש חשוב לי. הכוונה כמובן להקליט שיחה בזמן דיבור במכשיר.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Demagh,

אשמח אם תוכלו לשתף בתכונות מגניבות, להפנות לפורומים שימושיים, לשלוח הודעות לפרטי לשאלות פחות חוקיות

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. האם מישהו מכיר היטב את נושא האלקטרוניקה הסלולארית (טלפונים)? תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- הן צריכות להיות קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(: עריכה: טעות בפורום, פורסמה הודעה במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by eranmor,

אפשרי? ואם כן אז כיצד?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

17. שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...

18. Started by saar3,

מישהו יכול להביא לי אתרים של משחקים,שומרי מסך וערכות נושא(עדיף של קבוצות כדורגל או מכוניות) לנוקיה 6131!! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by elad1905,

אני מנסה לעזור לחבר בעניין הזה. חיברתי את המכשיר למחשב והאנטי וירוס זיהה וירוסים במערבת ומחק את כל קבצי המערכת. הורדתי את העדכון האחרון, אך אחרי שהדלקתי את המכשיר כדי לבצע את העדכון, הופיעה התמונה הבאה. אם מישהו יוכל לעזור, אני מאוד אודה לו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. רוצים ממנו עוד 149 שקל בשביל שהוא יקרא עברית העם אני יוכל לעשות את זה בבית למכשיר ? מבלי שהם ...יעשו את זה .

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by ilanb0,

מה ההבדל בין דגם 850 לדגם 720 באוזנייה של מוטורולה, ואיזה חדש יותר?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.