גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
זה נכון שבקרוב חברות הסלולרי יקצרו את ההתחייבות?! קראתי על זה איפשהו ואני לא זוכר איפה. אם כן מתי זה בערך יקרה. אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומחכה רק שהוא יגיע לרשת. האם כדאי לרכוש עם המבצע הנוכחי או ששווה לחכות שתתקצר ההתחייבות.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3/MP4 עם רמקול מובנה וכמובן אם איכות סאונד טובה ומסך טוב אם זה MP4 אז עדיפות למסך גדול שלא יהיה אם סוללה מובנית אלה סוללה שאפשר להחליף כמו הAA *בגלל שפשוט הבטריות האלה מתפגרות ויש איתם בעיות לי פחות ככה היה אז בבקשה אל תציעו לי כאלו אם בטריות מובנות כלומר "יחודיות" תודה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מדבקת מגן מסך חדש לzvm. אבל עוד הפעם אני לא מצליח!! המגן כל הזמן מתלכלך... כאילו מה זה או שמצליחים בניסיון הראשון או שהלך המגן? איך לעזאזל מנקים את המגן הזה? והבועות אוויר האלה לא יוצאות... קיבלתי עם המגן כזה מן משטח מרובע שאמור לגרור את הבועות החוצה - והוא לא ממש עושה את העבודה. איך שמים את הדבר ה* הזה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- הן צריכות להיות קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(: עריכה: טעות בפורום, פורסמה הודעה במקום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רכשתי את הנגן החדש של sandisk : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424325,00.html וכאשר מחבר אותו למחשב , המחשב נותן לי להעביר רק דרך המדיה פלייר ולא פותח לי כונן במחשב שלי...... מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול שיהיה עם ספיקר. מישהו יכול להמליץ על אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לדעת, זה ממש חשוב לי. הכוונה כמובן להקליט שיחה בזמן דיבור במכשיר.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כשאני מעביר שירים לאייפוד (חדש מהיום) המחשב פשוט נתקע! זה קורה לי גם עם ה- PSP כשאני מעביר אליו קבצים, וזה חיבורים שונים עם כבלים שונים... עצות מישהו? המכשיר לא פגום במחשבים אחרים זה לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תת המותג הצעיר מבית Xiaomi עומד להתרחב בפעם הרביעית בשנת 2020 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. קודם כל נפרט על הנגן הרצוי א. שישמעו בו בצורה איכותית ב. שלא יהיה גדול ומגושם מדיי כי גם מראה קצת חשוב לי ג. אם יש נגן מעל 30 ג'יגה שיתאים לי אז זה יהיה טוב כי אז אני יעלה את כל המוזיקה שלי על הנגן אם אי אפשר למצוא נגן מתאים לדרישות אז גם מעל 15 ג'יגה זה יהיה טוב כי אז אני אמיין את המוזיקה שאני באמת שומע ד. חשוב לי גם שיהיה נוח לראות בו סרטים ה. לא חשוב לי אם הוא יתמוך עברית או לא עכשיו בקשר לאוזניות יש לי את ה shure e2g בבית שקיבלתי עם הנגן של מיזוהו אבל אני כל הזמן קורא עליהם דברים רעים מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שמאל וימין ואיך אני יכול לזהות אם שלי גם הפוכות? והאם הם מספקות? אני לא אודיופיל אני רק רוצה שישמעו טוב... אם לפי דעתכם האוזניות מספקו…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-