עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by י.מ.,

מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT. איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? מי ניווט עם אחד מאלה בארץ או בחו"ל? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by eranmor,

אפשרי? ואם כן אז כיצד?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש עידכון עברית או משהו לנגן sansa m240 הכל רשום לי בג'בריש אם יש אז תביאו קישור תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. יש תוכנה שתאפשר להגן על תקיות\התמונות בעזרת סיסמה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. חברת Mediatek משיקה רשמית את דגמי ה-Helio P23 וה-Helio P30 שלה, ומקווה לשפר את המעמד שלה בקרב העלות-תועלת שאותו היא מנהלת מול קוואלקום לכתבה

6. Started by Pilp3l,

שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by amadey,

הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. מעוניינים לטעום מעולם ה-Android Wear החכם והלביש? עתה יש לכם הזדמנות לעשות זאת בתג מחיר מופחת לכתבה

10. מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה

11. Started by TaMiRn2,

הוא פשוט יותר דק או שיש איזשהו קץ'?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by darkquest,

שלום וצהריים טובים. קודם כל נפרט על הנגן הרצוי א. שישמעו בו בצורה איכותית ב. שלא יהיה גדול ומגושם מדיי כי גם מראה קצת חשוב לי ג. אם יש נגן מעל 30 ג'יגה שיתאים לי אז זה יהיה טוב כי אז אני יעלה את כל המוזיקה שלי על הנגן אם אי אפשר למצוא נגן מתאים לדרישות אז גם מעל 15 ג'יגה זה יהיה טוב כי אז אני אמיין את המוזיקה שאני באמת שומע ד. חשוב לי גם שיהיה נוח לראות בו סרטים ה. לא חשוב לי אם הוא יתמוך עברית או לא עכשיו בקשר לאוזניות יש לי את ה shure e2g בבית שקיבלתי עם הנגן של מיזוהו אבל אני כל הזמן קורא עליהם דברים רעים מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שמאל וימין ואיך אני יכול לזהות אם שלי גם הפוכות? והאם הם מספקות? אני לא אודיופיל אני רק רוצה שישמעו טוב... אם לפי דעתכם האוזניות מספקו…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by TAsraf,

האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. גם כשמצב "המתנה פעילה" מבוטל, המכשיר שברשותי מדגם 6120CLASSIC. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by TripMan,

משהו יודע האם יש חנות פרטית בב"ש שמוכרת I PHONE? מהם ההבדלים בין הדור ה-1 ,2 ,3 של האייפונים ? אם נגיד אני אקנה יד שנייה ממשהו, יש אפשרות לבדוק שהכל בסדר איתו? או לבדוק האם זה מקורי ולא חיקוי? תודה מראש ^^

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by smoke_man,

בוקר טוב אחי מעוניין להחליף את המכשיר שיש לו כרגע (נוקיה 5610) הוא מדבר יחסית הרבה במכשיר אז שיהיה עם זמן סוללה טוב רצוי גם ספיקר חזק בשיחה ומכשיר לא בעייתי כמו הדגם שיש לו כרגע מה האופציות בתקציב הזה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- הן צריכות להיות קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(: עריכה: טעות בפורום, פורסמה הודעה במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by EagleX,

היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by jfkk,

שלום קניה כבל hdmi העברה מהמחשב למסך ה-lcd מרחק בין המחשב ל-lcd הוא 10 מטר . שאלתי היא . האם אני אחבר כבל באורך הזה לא תהיה בעיה . מבחינת ביצועים .האם הכבל עיבוד. האם קיים הבדל בין הכבלים . http://mdyo.co.il/a.aspx?a=%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-HDMI-HDMI http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2003 תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. התוספת המודולרית שתהפוך את ה-Z3 למכשיר בעל יכולות 5G עוצרת בגוף התקינה האמריקאי בדרך להשקה הרשמית לכתבה

23. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים

25. Started by מגדל,

אני רוצה לדעת איך אפשר להזמין מוצרי חשמל וגאדג'טים מחנויות בארה"ב שיכולות לשלוח לישראל.... מה אני צריך לדעת אם נגיד אני רוצה להזמין נגן מסויים או מצלמה מארה"ב? כמה צריך לשלם למכ"ס? ואם יש עוד קנסות? תודה למגיבים...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.