גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מעוניין לקנות טלפון סולולרי עד 500 שקל איזה הכי כדאי?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשוניים למכשיר הסיני המסקרן מספקים תוצאות מרשימות בהחלט מבחני הביצועים עבור פלטפורמת הפיתוח של שבב ה-Snapdragon 820 החדש מקוואלקום סיפקו לנו הוכחה ראשונים ליכולותיו, אך עם כוכבית שריחפה מעל פני התוצאות ההן בשל העובדה שאותה פלטפורמת הפיתוח אינה מהווה סמארטפון במלוא מובן המילה, ועל כן עשוי להציג תוצאות שיהיו שונות (ובעיקר טובות יותר) מאלו של מכשירים שיגיעו לבסוף לידיהם של הצרכנים. כעת, נראה שאפשר לברך את קוואלקום ולהוריד את אותה כוכבית מדומה – תודות לתוצאות ממבחני הביצועים הפופולריים Antutu ו-GFXBench עבור סמארטפון ה-LeTV One X910 עליו סיפרנו לכם לפני מספר ימים, שמרשימות לא פחות מאלו שראינו ב-MDP. הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית השיג ת…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מכשירי ה-Snapdragon 865 המוזלים החדשים עומדים לספק תחרות בריאה - בעיקר למכשירים ממותג אחר של אותה יצרנית סינית מפורסמתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי ביד 2 מכשיר סאמסונג s5603, אבל אני שייך לרשת אונרג' והמכשיר כנראה לפני זה היה שייך לסלקום. במכשיר יש לוגו של סלקום וקיצורים של סלקום, וקבציי מערכת של סלקום. עשיתי בחירת רשת ידנית, ובחרתי אורנג', המכשיר עובד לי. שאלה יש לי: איך אני מוחק את קבצי המערכת ואת מסך הפתיחה של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה, יש לנו הזדמנות לערוך היכרות ראשונה עם רחפן ה-Karma שינסה להמציא מחדש את החברה מקליפורניה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מתחזקות ההערכות כי ענקית הטכנולוגיה תפעל לחיזוק מעמדה של מערכת ה-Android Wear בשוק הצעיר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להעתיק תזכורות מהN95 8GB למסמך טקסט מסודר/קובץ אקסל ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-