עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by שמואלל,

האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by the_lighting,

מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by greenvector,

אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by SEangel,

מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Pilp3l,

שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש, אני עכשיו ברשת סלקום... שמעתי על כמה פלאפונים ממש טובים כמו ה - K800I של סוני אריקסון או ה - K850I של סוני אריקסון שעוד לא הגיע לארץ ועכשיו העירו את תשומת ליבי על ה - W 960I שנראה פשוט פצצה ונשמע כמו סלולרי מעולה: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip3&zone=pp&pid=10908 מתי הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה בארץ לדעתכם? האם שווה לחכות? תודה מראש.

10. Started by shimon1,

שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. מישהו יכול להמליץ על הכבל הכי איכותי שהוא מכיר?

12. Started by glory,

שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by doker,

אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. כצפוי, סדרת המכשירים המצליחה של המותג העצמאי (למחצה) מבית היצרנית הסינית המצליחה מתקדמת אל דור ה-5G - ומנצלת את ההזדמנות לעוד כמה שיפורים מבורכים שיוכלו לעזור לה להמשיך לזרוח בשוק הביניים בישראללכתבה

15. Started by kaboonkal,

אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. שלום וברכה לאחרונה קניתי מכשיר גלקסי S21 אולטרה חדש מיבואן מורשה\מקביל. כשהוצאתי את המכשיר מהקופסה - אני מרגיש שחלק פנימי זז בתוך המכשיר. מיד חששתי שהמכשיר עבר איזה פירוק\החלפת חלקים פנימיים (כידוע שהרבה פעמים נתקלים בזה במכשירים מיבואנים מקבילים) המוכר של המכשיר טוען שככה סמסונג עשו בכל דגמי האולטרה שיש חלק במצלמה שזז וככה זה צריך להיות מובנה במכשיר. האם זה נכון? תודה רבה מראש

17. מפתחת שבבי המובייל המצליחה חושפת שיפור טכנולוגי גדול במסגרת סדרת המוצרים התקציבית שלה אשר מקדם אותה אל עידן ה-5G - כמעט שנה אחרי ש-Mediatek החלה במהלך דומה משלהלכתבה

18. יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by chadash,

מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by alergic,

עינית הנגן יכולה להיהרס בגלל הרצה של סרט קדימה ואחורה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by 00000,

יש לי איזה 500 שקל אז תנו בסביבות המחיר הזה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. מכשיר הדגל הספורטיבי של המותג הסיני מקבל הכרזה רשמית עבור מדינות אירופה עם מחירים תחרותיים מאוד - בעיקר במסגרת מכירת הבזק ההתחלתיתלכתבה

24. היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה

25. הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים