גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות Galaxy S5 ואני מחפש א' לקנות אותו בזול. ב' לוודא שאני קונה את המכשיר שאני רוצה. אז השאלות שלי הן כאלה: הבנתי שיש שני דגמים. האם שניהם נמכרים בארץ? בכל חנות יש את שניהם או שכל חנות מוכרת דגם אחר? איזה דגם עדיף בכלל? האם גם היום יש כל מיני חסימות על המכשירים? צריך לוודא שהוא "פתוח" או משהו כזה? ואני מאמין שיותר זול לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ. למישהו יש חנות מומלצת?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שאתם בוודאי יודעים, ב-22 לחודש החלו למכור את ה-iPhone 3G ב-22 מדינות נוספות בעולם ואחת מהן היא צ'כיה. בצ'כיה יש 3 ספקיות סלולר: O2 (חברת בת של Telefonica הספרדית), Vodafone ו-T-Mobile. לפי בדיקה שעשיתי, שלושתן מוכרות את ה-iPhone 3G גם ללא התחייבות וכשהוא מגיע פתוח לחלוטין, ללא יוצא מן הכלל. ב-T-Mobile מוכרים בשלב זה רק את גרסת ה-8GB ובשתיים האחרות מוכרים את שתי הגרסאות. אני בחרתי לרכוש מ-O2, כי הם הראשונים שחשפו את כל המידע באתר שלהם, כולל מחירים, עוד טרם ההשקה, כך שיכולתי להתארגן מראש ולאתר חנויות קרובות. המחירים לרכישת מכשיר פתוח (fully unlocked/simfree) וללא התחייבות הם: עבור גרסת 8GB - המחיר הוא 11,995 קרונות צ'כיות = כ-720 דולרים אמריקאים = כ-490 יורו = כ-2570 …
-
- 37 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
משפחה שלי נמצאת בבנגקוק, במחירים היקרים שם של האייפון ניתן למצוא אותו בסביבות ה-2,300 ש"ח. +- למישהו יש אולי ניסיון מקניה משם? או סתם ידע שיש לכם האם כדאי לקנות אותו שם? מעבר לעניין שאין אחריות שלזה אני מודע.. השאלה אם יש איזה דרך לדעת האם זה מזוייף .. אני מכיר אנשים שקנו במקומות מסויימים פלאפונים, והיו מבסוטים.. ולא היה עם זה בעיות
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל ואני תוהה - האם כדאי לחכות עוד שבוע עד שיושק בארץ ה-G4? אני בונה על זה שכשהוא יושק תהיה ירידת מחירים כלשהי לדגמים הקודמים... לפי הנסיון שלכם, האם זה באמת יקרה מיידית עם ההשקה? ובכמה יירד המחיר לדעתכם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, מתעניין לגבי רכישת מכשיר LG G3 עם אחריות של רונלייטן רשמית שכוללת FOTA במחיר הכי זול והמקום הכי אמין שיש!! אשמח לקבל המלצות איזור חיפה/קריות תודה!!
-
- 35 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייה לי דיון לפני כמה חודשים לגבי רכישה אפשרית של אנדרואיד או Iphone 4. החלטתי שאני הולך על האנדרואיד, ועכשיו הגיע הזמן לקנות את המכשיר ... אני מעוניין לקנות משהו מהדור החדש יעני את ה DUAL CORE, ולפי מה שאני יודע שנכון לעכשיו יש רק את ה Atrix 4G. השאלה היא האם מומלץ לרכוש אותו . משהו יכול להביא לי אותו מUSA . תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות, דרך קרובי משפחה, לרכוש nexus 10 ולשלוח לכתובת בארה"ב. האופציה לרכוש דרך google store חסומה מהארץ, אשמח להסבר איך אפשר לעקוף את זה, כדי להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב. בנוסף, אם למישהו יש ניסיון עם רכישה כזה, אשמח לדעת כמה זמן אמור לקחת המשלוח (כדי לא לפספס את הקרובים שלי). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות Samsung I9300 Galexy S3 מחנות באינטרנט http://eline.co.il/items/125153 החנות מציעה "שדרוג" המכשיר ל"גרסאת תוכנה והוספת ממשק בעברית Jelly Bean 4.1.2 עם ממשק עיברי מלא ומקלדת בעברית" תמורת 150 ש"ח. השאלה היא האם אני יכול לשדרג את המכשיר בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מכשיר סוני אקספיריה זי5. השאלה היא מתי הוא ישווק בחו"ל ובארץ. ומה יהיה מחירו? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם שבוע הבא בע״ה אני מגיע להונג קונג ומתכנן לקנות את האייפון 5s. רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לקנות שיעבוד בארץ ויהיה מסוגל גם לעבוד בעתיד עם רשת דור 4 שתעבוד בארץ. אשמח גם אם מישהו שקנה שם ימליץ לי על חנות ספציפית בהונג קונג. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שאלות על רכישה של אייפון 6 פלוס בארץ. האם יש בעיה לרכוש את אייפון 6 פלוס עם 64 גיגה בארץ? כלומר היתה בעיה בזיכרון של גירסת 128 ואפל היו אמורים להחליף את המכשירים, אבל יכול להיות שבארץ עדיין מוכרים את המכשירים עם הזכרון התקול? בנוסף, איפה כדאי לקנות? ומה בדבר אפשרות לקנות אייפון 6 פלוס בעזרת תושב אילת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שוקל לרכוש מכשיר אייפון בסין. הבנתי שאני צריך לבקש גרסא מסוימת ומהאתר של אפל לא הצלחתי להבין כלום. אם מישהו יוכל לעזור לי בדגם הספציפי שצריך לבקש שם ממש אודה :-) מתכנן לרכוש את אחד הדגמים הבאים: iphone 6s plus 64gb iphone 6s plus 128gb בנוסף, אם אפשר לדעת אם קיימת בעיה עם האחריות בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. עד לא מזמן היה ברשותי מכשיר מחשב כף יד של מיו שרכשתי מאורנג. את המכשיר קיבלתי עם תוכנה X ובמקומה התקנתי את תוכנת IGO. אני עומד לרכוש מכשיר גי פי אס חדש (רק מכשיר ניווט ולא גם מחשב כף יד) מה לבדוק כדי להבטיח שאוכל להתקין עליו IGO בעברית?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-