גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן בטווח המחרים שציינתי בכותרת. בעצם התכונות שאני מחפש בנגן זה שיכלול אוזניות איכותיות שבהן אני אוכל להנות מסאונד איכותי (מאוד חשובה לי האיכות).הבנתי שהאיריבר בא עם Sennheiser? לא משנה לי פלאש או דיסק קשיח. גם לא כ"כ משנה לי אם הוא ינגן וידאו או לא. אני לא צריך יותר מ5 GB. אני רוצה שיכלול רדיו. שיהיה נוח לשימוש וקל להעברת שירים. אממ זהו זה מה שעולה לי לראש, אשמח מאוד לשמוע על מה אתם ממליצים עכשיו. נ.ב: שאלה לא קשורה, סלקום עדיין משווקת את הv3i D&G? אם אין להם אותו במלאי אז מי שרוצה אחד אני מוכר את שלי (אני פשוט רוצה להיפטר ממנו, הוא עולה לי יותר מידי בחודש והמחיר שלו יהיה כמה שההשתתפות העצמית שלו עולה, אני לא מחפש רווח)
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום,קנו את המכשיר הנ"ל בחול ויש לי כמה שאלות: 1.נגיד שאני רוצה להסתכל סרטונים במכשיר איזה פורמטים של סרטונים הוא מקבל?בכמה MB אני יוכל לכווץ קובץ שנגיד שוקל 175 מגה? 2.עד כמה אני יכול הרחיב את הזכרון?וכמה כרטיס זכרון עם הנפח הכי גדול עולה? 3.אם אין בו עברית האם אני יכול לעשות שיהיה בו עברית בעזרת שינויים בתוכנה של המכשיר? זהו בינתיים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרוןMMC PLUS 512 ל6230I עכשיו הפלאפון מזהה את הזיכרון אבל הוא אומר שהוא לא יכול לגשת אליו...
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
במידה ואני מחפש נגן זול ואיכותי ומוכן להסתפק ב-512 מגה, ה-U10 ב-295 הינו הבחירה הטובה ביותר? ואם לא - אז מי עדיף? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כמו רבים וטובים גם אני דלוק קשות על הiAudio D2, אבל הבנתי שאין לו יציאת Line-Out... מה שמהווה עבורי בעייה כי אני רוצה לחבר אותו בעתיד למגבר אוזניות נייד. אז אני חייב לשאול, האם בפועל יש הבדל באיכות הסאונד בין חיבור למגבר דרך הL-O ובין חיבור דרך יציאת האוזניות? אני הולך לחבר אותו לHD595 ולK81 כך שאיכות האוזניות לא מוטלת בספק ואני אוכל להבחין בהבדל. עוד משהו, הבנתי שניתן להפוך את יציאת האוזניות ב-D2 למעין יציאת L-O לא רשמית ע"י טוויקינג של ההגדרות (משהו עם הווליום)... אני אשמח לעוד פרטים לגבי זה והאם זה עושה הבדל. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון 6230i נוקיה ובטעות שמתי לו סיסמא לכרטיס זיכרון כדי שלא כולם יכולו לראות מה יש לי שם ,בקיצור שכחתי את הסיסמא ואני רוצה לדעת מה הקוד שמשחרר אותו מזה. תודה,אם יש אפשרות אחרת אשמח לשמוע במהרה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי כבל USB-MINI-USB, שזה (חוץ מה-BLUE TOOTH) נראה כמו החיבור היחיד של ה-V3 למחשב, וחיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה אותו כ-MOTOROLA V3, עכשיו, אני תוהה איך מורידים ממנו למחשב תמונות ואיך מעבירים מהמחשב אליו דברים, בקיצור, מה אני צריך בשביל לסנכרן בין השניים?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה הנגנים אני חייב לציין שהנגן הזה הפתיע אותי שומעים בו ממש טובים יחסית למשהו שהוא1gb ועלה פחות מ100 שקל ד"א הוא הרבה יותר טוב מהנגן הסיני הטיפוסי בארץ הוא מהיר מאוד שומעים בו הרבה יותר טוב ויש לו אפשרות לסאונד 3d והוא גם קטן מאוד! זה המצלמה עוד פרטים יש פה.. http://www.samsungcamera.co.uk/product/pro_view.asp?prol_uid=1675&cat_uid=75 ביקורת http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2006/09/06/Samsung-NV3/p1 תמונות ע"י שהקטנתי ד"א איך הנעליים? ממש נידהמתי מהאיכות סאונד של המכשיר משהו ברמה של הe250+ אז חשבתי ליקנות לו כרטיס זיכרון 4gb מספיק לי ... מה הבדל בין הx150 לרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי יהיה בארץ DESK ON KEY 8 ג'יגה שיש בו גם מקום לכניס כרטיסי זכרון?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11776486#detail אם אני קונה את זה אז מוסיף מטען ואז זה יוצא 307 שקל או http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11393459 ????. תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחברת פלאפון את המוטורולה קיי1אם שלהם ואני רוצה להעביר שירים ותמונות אליו או מחוצה לו. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח... יש לי ת'כבל שמחבר בינו לבין המחשב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול ? ולכמה ימים היא מחזיקה לכם עד לטעינה (לאילו שלא מדברים הרבה...עד 20 דקות ליום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שמעתי שיש ל v6- בלוטוס סטריופוני, ואם למשל אני רוצה להעביר שירים מחבר שיש לו בלוטוס רגיל אז אני לא יוכל? ביום חמישי אני מקבל את הפלאפון אז אני רוצה לדעת ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ומחשב נייד. אני מתכוון מבחינת תוכנה. הכי חשוב שיהיה שם אינטרנט הכי נוח ומהיר שאני לא ארגיש שינוי ממחשב רגיל. האם יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות פלאפון (ובשביל שהחברה פה לא יתעצבנו - "סלולרי") דור שלישי, אך בגלל המחיר הגבוה אני מוותר. היום קיבלתי הצעה מחבר, הוא רוצה למכור את הV3x שלו ב1200 ש"ח (עם כרטיס 1GB הוא מוכר ב1350 ש"ח). עכשיו שתבינו, יד שניה זה לא כמו שאתם חושבים: מכשיר מצ'וקמק ושרוט עם תוכנה פרה היסטורית, הוא קנה את זה לפני חודש ולא נגע בו (אין עליו שריטות אפילו). את הפלאפון אני מקבל כמו חדש. הבעיה היא שבZAP מצאתי מ1450 שקל את המכשיר.. האם שווה לי לקנות ממנו ב1200 שקל? ואם כן, שווה לי לקחת גם את הכרטיס זיכרון ב150 שקל?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנגן מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולא לצורך צפיה בסרטונים או בתמונות. איזה משני אלה יתן לי סאונד יותר איכותי, המטרה היא נגן עם סאונד כמה שיותר איכותי, והאם ההבדל הוא ממש משמעותי בין איכויות הסאונד? ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח. *יש לציין שאני מוסיף אוזניות Sennheiser CX300. ולא משתמש באוזניות שמקבלים עם הנגן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת - אני מחפש נגן פלאש, כמה שיותר קטן, כמש שיותר פורמטים של מוזיקה. היה לי U3 2G אבל הוא נשבר בחלק שמתחבר למחשב. ניסיתי לתקן אבל נראה לי שזה הלך סופית. לפני שאני קונה U3 4G אני רוצה לברר אולי כבר יש משהו יותר טוב? (אני מודע שטוב זה מושג יחסי, אני רק רוצה לשמוע עוד אפשרויות) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-