עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי מכשיר Nokia 7210 (דור 2.5) והרשת הסללורית שלי היא גולן טלקום. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשלוח MMS מהמכשיר.. דיברתי עם נציג שלהם והוא אמר שמכיוון שהם לא תומכים באינטרנט בדור שני גם ה־MMS לא עובד. אמרתי לו שאני כן מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שלי והוא אמר לי שזה היה זמני ועכשיו א"א. אחרי שסיימתי את השיחה איתו ניסיתי להתחבר שוב וזה כן עבד... (זה היה נראה שהוא לא כל כך מבין מהחיים שלו.. ??? ) מישו נתקל בתופעה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by שרון מהוד השרון,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  3. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. בעקבות תכניות לרכישת סמרטפון התחלתי לקבל כל מיני חוות דעת מאנשים שונים שחלק מהם נחשבים בעיני אחרים ל"מומחים" אך לא מצאתי להן ביסוס באינטרנט. רציתי להציג כאן כמה מהן ולהבין אם יש דברים בגו או שהכל המצאה פרי דמיונם הקודח של כמה אנשים. זה יעזור לי להבין האם יש הצדקה להוציא את הסכומים הגבוהים שהם דורשים על המכשירים שלהם, מעבר לרצון להיות בעלים של מותג. 1. "מסך המגע באייפון הוא הכי איכותי שיש מבחינת תגובתיות" - האם אפל באמת משתמש בטכנולוגיה או חומרים אחרים כלשהם על מנת שהתגובה של המסך למגע אצבע תהיה איכותית ומדוייקת יותר? 2. "המהנדסים של אפל תכננו את האייפון 5 בצורה כזו שלמרות הגדלת המסך עדיין ניתן להפעילו ביד אחת באותה קלות כמו המכשירים הישנים יותר" - על פניו זה נשמע לי מופרך…

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לכם מכשיר חכם בן ארבע או בן חמש? יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא יוכל להפעיל את אפליקציית המסרים הנודעת ביותר בחודש הבא לכתבה

8. תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!

9. Started by yaya3388,

יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by biton,

אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הראשון עם טעינת Quick Charge 4.0 Plus מהירה ביותר, עם 8 ג'יגה-בייט של זכרון דינאמי ועם תמיכה מצד לא אחר מכריסטיאנו רונאלדו - כדאי מאוד שתכירו את ה-Nubia Z17 החדש לכתבה

12. Started by Fortunes,

בשעה טובה נפתר המכשיר הישן שלי, ואני לא כל כך מעוניין לעבור לדור ה"חדיש", החלפת מספר והדמי "שירות" לא כל מתאימים לי כרגע. הגעתי למסקנה לחפש פלאפון מהדור הקודם בEBAY. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי המכשירים של פעם... אז אולי משהו מוכן להמליץ על מכשיר חביב לדור הנ''ל? מה שחשוב לי בעצם שיהיה קטן (או יחסית קטן) ועמיד, גם ספיקר יכול להוות פלוס. אני מניח שתמיכה בצלצולים באיכות אמפי3 יהיה גם נחמד. לא צריך לחזור יותר מדי אחורה הזמן :] ואני ברשת סלקום אם זה חשוב... תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  13. מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה

14. היי, אני רוצה לקנות סטרימר (MX10 של xiaomi) בעיקר לצורך צפייה ישירה בתוכן ברשת שמוצע לצפייה ישירה - למשל mako TV או תוכניות ב - nana10. הסטרימר הזה מיועד לקרובי משפחה שלי בעלי יכולות טכניות נמוכות, לכן אני רוצה לוודא שהשימוש בו יהיה פשוט. חיפשתי עליו ברשת ביקורות ואופן שימוש ולא הצלחתי להבין: 1. האם הממשק של הסטרימר מאפשר צפייה בתוכן שמוזרם בסטרימינג ברשת באופן פשוט? 2. האם יהיה אפשרי לתפעל אותו (לצורך שהצגתי - צפייה ישירה) רק דרך השלט שלו? או שצריך לעשות את זה דרך מחשב מחובר? בבית הרלוונטי יש נתב סטנדרטי התומך בתקן N, והסטרימר יהיה מחובר באמצעות רשת ה - WiFi.

15. Started by damiana,

שלום, אתמול קיבלתי מכשיר חדש מסלקום בתמורה לישן שלי. המכשיר החדש הוא של sonyerricson K800i. לא קיבלתי את כל הערכה (הדיסקים עם התוכנות למחשב...). אחרי נבירה ממושכת באתרי אינטרנט של סלקום וסוני אריקסון אני מבין שהם הורידו את כל הדרייברים הקשורים ל K800I . משיהו יודע היכן באינטרנט ניתן להשיג את הדיסקים הנ"ל? (הדיסק הכי חשוב לי זה כמובן ה- PC SUITE) אני פשוט מוותר מראש על "התענוג" להידחף למרכזי שירות של סלקום ולבקש את הדיסקים... תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 15:01:58 קבלו ביטול חברה...מצאתי משהו... תודה בכל אופן!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה

17. Started by LIgor86,

שלום, יש לי אייפוד טאצ' 4. וכשאני מנסה לסנכרן את האייפוד עם המחשב (הוספת שירים) התוכנה מתחילה למחוק לי את כל האפליקציות שיש לי בפנים. איך ניתן לנטרל זאת???? אשמח אם תעזרו!

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  18. היצרנית המפורסמת מחליטה לחזור אל תחום מכשירי האנדרואיד הגדולים לאחר הפסקה של יותר משנה - עם דגם מעניין מאוד לכתבה

19. Started by שימי71,

שלום לכולם יש לי טלפון סלולרי E325 עם מצלמה מובנית.צילמתי מספר תמונות שלא ניתן לשמור על כרטיס זיכרון,רק על הזיכרון של המצלמה,בנוסף לא ניתן להעביר את התמונות למחשב. התקנתי את התוכנה של מוטורולה,מתקבלת תשובה על שגיאה. התקשרתי למוטורולה ושם צחקו ממני "כאילו איזה פרייר" המכשיר עלה לי בסביבות 700 ש"ח, לטענת החברה ממוטורולה לא ניתן בשום אופן לשמור תמונות בכרטיס זכרון. שאלתי היא האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שתאפשר לשמור את התמונות בכרטיס הזכרון ולהעביר למחשב כמו כל טלפון נורמלי.אגב המכשיר אצלי כבר למעלה משנתיים.יצויין כי שירים כן ניתן לשמור בכרטיס הזכרון תודה לכל המשיבים וחג פסח שמח שימי71

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by MODI,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nemo,

קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום , זה שכפול מפוסט שפרסמתי בפורום התייעצות לפני קניה , פשוט יכול להיות שפה זה המקום המתאים לפוסט כזה. תודה אני מחפש רמקול כפי שציינתי בנושא. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundS...s+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128gb+3G רכשתי אותו לפני כשנה באילת כולל כיסוי של griffin survivor ב-4000₪ עכשיו יצא האייפד אייר ואני מעוניין לשדרג לאותו דבר האם השידרוג מצדיק את עצמו כי כואב לי לשים כמעט 5000₪ שרק לפני שנה רכשתי את האייפד שלי או להישאר עם האייפד 4 מה אתם הייתם עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.