עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ronmar,

היי, אני רוצה לפתח אפליקצייה לאנדרואיד ולא יודע באיזה שפה.. הבנתי שבעיקר מפתחים לאנדרואיד בJAVA. אבל ראיתי שאפשרי גם בWEB בויזואל סטודיו ושאפילו אפשר להמיר את זה בקלות לIOS... השאלה מה כדאי ומה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. הסמארטפון החדש של סמסונג מתגלה לא רק כאחד שלא מפחד משום פגיעה חיצונית, אל גם כבעל חיי סוללה יוצאים מן הכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a2%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by joniar,

התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת אם אדם שרוכש טאבלט זול שיש לו גירסא 3.2 או 2.3 לדוגמא יכול בכל מצב לעדכן לגירסאות אחרות, כגון ICS? והאם זה גם בפלאפונים, לדוגמא Xperia 10 mini או LG optimus one גם ניתן לעדכן?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by m.l,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי, אין חשיבות למחיר כי אני יכול להשיג במחיר מוזל דרך חבר משפחה, אבל לכול מכשיר שבדקתי היו חסרונות וייתרונות כמו איטיות מערכת ההפעלה, או פאק מסויים זה או אחר, גם זמן בטריה קצר נחשב לבעיה, אני צריך שיהיה או סוני אריקסון או נוקיה, כרגע יש לי K610 אז הוא צריך להיתעלות על עצמו כדי להוות שינוי משמעותי, בכול מקרה הדרישות הן: 1) מצלמה איכותית-מעל 2MP כ יש לי כרגע בסוני 2 מגה פיקסל, 2) נגן MP3 טוב 3) מסך טוב 4) סוללה שמחזיקה לפחות ליום אחד ולא כמו הN95 שהסוללה שלו פחות מיתחסלת בכלום זמן, 5) שהמערכת הפעלה תיהיה מהירה ולא איטית-לפי מיטב הבנתי הסימיביאן איטי תנו היתחשבות, אני חייל ולא מעודכן במצב השוק ובדגמים, אם הייתי יודע הייתי בוחר ל…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  10. שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  12. אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by -sHUz-,

אני רוצה לקנות נגן שישרת אותי הכי טוב שאפשר מבחינת ויידאו וקבצי מוזיקה. חשבתי לקנות את ה IRIVER אבל אז ירדתי. (חוסר תמיכה בקבצים). לאחר בדיקה, אני חושב לקנות את אחד מהדגמים של IAUDIO מסדרת ה- X5. רציתי שמישהוא שמבין יספר לי מה ההבדלים בין כול ה X5, X5L וההבדלים בין הנפחים השונים (60,30,20)- חוץ מהגודל הפיזי ? חשוב לי מאוד שאם אני קונה אותו מ ארה"ב לא תיהיה לי בעיה עם ה DICK ON KEY ושהם יביאו לי הכול בחבילה כמו חבילה אירופאית.

• 52 תגובות
    • 8.9k צפיות
  14. שלום, יש לי מכשיר Nokia 7210 (דור 2.5) והרשת הסללורית שלי היא גולן טלקום. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשלוח MMS מהמכשיר.. דיברתי עם נציג שלהם והוא אמר שמכיוון שהם לא תומכים באינטרנט בדור שני גם ה־MMS לא עובד. אמרתי לו שאני כן מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שלי והוא אמר לי שזה היה זמני ועכשיו א"א. אחרי שסיימתי את השיחה איתו ניסיתי להתחבר שוב וזה כן עבד... (זה היה נראה שהוא לא כל כך מבין מהחיים שלו.. ??? ) מישו נתקל בתופעה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by שרון מהוד השרון,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שאני מתקין יישומים ומשחקים יש דף כה לפני אישור ההתקשנה על כל מיני דברים שהיישום יכול לעשות, כמו לדוגמה לקרוא את החשבונות שלי, להתחיל תמיד בסטארט אפ ובכללי פשוט כל מיני דברים שממש דופקים את הפרטיות ופשוט יכולים לשלוח מידע מהטלפון שלי ללא יודע לאן... קיצר מה אתם חושבים בנושא ? אתם מתייחסים לזה או שאתם פשוט עושים ומתקינים מה שאתם רוצים ? אשמח לדעות של אנשים.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  16. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. בעקבות תכניות לרכישת סמרטפון התחלתי לקבל כל מיני חוות דעת מאנשים שונים שחלק מהם נחשבים בעיני אחרים ל"מומחים" אך לא מצאתי להן ביסוס באינטרנט. רציתי להציג כאן כמה מהן ולהבין אם יש דברים בגו או שהכל המצאה פרי דמיונם הקודח של כמה אנשים. זה יעזור לי להבין האם יש הצדקה להוציא את הסכומים הגבוהים שהם דורשים על המכשירים שלהם, מעבר לרצון להיות בעלים של מותג. 1. "מסך המגע באייפון הוא הכי איכותי שיש מבחינת תגובתיות" - האם אפל באמת משתמש בטכנולוגיה או חומרים אחרים כלשהם על מנת שהתגובה של המסך למגע אצבע תהיה איכותית ומדוייקת יותר? 2. "המהנדסים של אפל תכננו את האייפון 5 בצורה כזו שלמרות הגדלת המסך עדיין ניתן להפעילו ביד אחת באותה קלות כמו המכשירים הישנים יותר" - על פניו זה נשמע לי מופרך…

• 50 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לכם מכשיר חכם בן ארבע או בן חמש? יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא יוכל להפעיל את אפליקציית המסרים הנודעת ביותר בחודש הבא לכתבה

21. תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!

22. Started by yaya3388,

יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by biton,

אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הראשון עם טעינת Quick Charge 4.0 Plus מהירה ביותר, עם 8 ג'יגה-בייט של זכרון דינאמי ועם תמיכה מצד לא אחר מכריסטיאנו רונאלדו - כדאי מאוד שתכירו את ה-Nubia Z17 החדש לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.