גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם מקווה שתצליחו לעזור לי למצא את הmp3 המושלם במחיר שאני מקציב אני לא מבין כלום בנושא טוב המחיר שלי הוא בערך עד 1450 (עדיף 1200 אבל) קריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. איכות מעולה (אני שומע לרב פסיכודלי) 2. סוללה עדיף חשמלית שתיהיה ארוכת טווח 3. לפחות 8 גיגה עדיף 20 בערך +- (אם יש יותר כמובן יותר טוב) 4. צבעוני עם מערכת טובה קלה (עדיף עם mp4 לא חייב ) שיהיה משחקים אם אפשר לא חובה קורא תמונות וידאו 5. גודל עדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא חובה אבל לא ענק 6. שיהיה תמיכה עברית הערות : ** הייתי רוצה שתביאו לי בנפרד מכשיר בלי קשר למכשיר עם הקריטריונים האלה - קורא טלויזיה לראות כמה עולה כי אז יש אפשרות במכשיר כזה שאבא שלי יעזור לי ** אם אפשר ורק אם אתם יודעים מחיר משוער כמה…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עד כה האופצייה הטובה ביותר שמצאתי היא 404 של archos ,אולם מאוד מעצבנת אותי העובדה שיש צורך לבזבז הרבה כסף על מתאמים שונים על מנת לממש את היכולות שלו . a2 נגן מעולה אבל מבחינת איכות הקלטה הוא לא מיתקרב לקרסוליים של 404 . השאלה אם ניתן להשיג משהו יותר טוב או שאמור להשתחרר מוצר אחר עדיף בחודשים הקרובים ? שמעתי על a3 iaudio ,אולם לא הצלחתי להבין מחיפוש שביצעתי מתי הוא אמור לצאת לשוק והאם יהיה שיפור באיכות ההקלטה ,כך שתהיה דומה ל-404? צריך תשובה דחוף תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו 1000 שח שקיבלתי לכבוד פסח ואני מעונין לקנות סוף כל סוף את הנגן שאני רוצה כל כך... הבעיה היא שאני לא יודע איזה נגן אני צריך...בקיצור צריך המלצה לנגן עם כמה דרישות מסוימות : 1) שיהיה לפחות 4GB 2)שיהיה זמן סוללה ארוך (מאוד חשוב!) 3)שיתהיה לו איכות סואנד טובה 4)שיהיה לו מסך נורמלי ואיכותי (אני מעונין להפעיל הרבה סרטונים) 5)שתהיה לנגן מערכת כמו של IPOD שאפר לסדר את השירים לפי אמן ולחלק את השירים לתיקיות (חובה) 6)שלא יהיה מובסס HD וזהו וכמו שאמרתי התקציב הוא עד 900 ש"ח אבל עם יש משהו מיוחד אז גם 1000 . תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב מופיע לי ההודעה שלמטה וזה לא ובר למסך הבא. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_73.html נראה מגניב, אבל לא מתקדם במיוחד..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבל USB-MINI-USB, שזה (חוץ מה-BLUE TOOTH) נראה כמו החיבור היחיד של ה-V3 למחשב, וחיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה אותו כ-MOTOROLA V3, עכשיו, אני תוהה איך מורידים ממנו למחשב תמונות ואיך מעבירים מהמחשב אליו דברים, בקיצור, מה אני צריך בשביל לסנכרן בין השניים?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהה!!! מסתבר שבאג המטומטמים האלה מוכרים את הD2 4GB רק בצבע לבן! כששאלתי את שירות הלקוחות שלהם מה לעזאזל נסגר איתם, התשובה הייתה שהם רוצים לעשות הפרדה מגירסת 2GB... אולי הם פוחדים שאנשים חלילה יתבלבלו ויקנו את הגירסה הלא נכונה! בנוסף, לא ידוע מתי הגירסה בצבע שחור תהיה זמינה למכירה. וכרגע זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין את הנגן הזה... לדעתי חייבים לעשות משהו בנידון... למשל חרם צרכנים על באג או משהו... מישהו עוד חושב כמוני ומתכנן לשלוח מכתבי נאצה/מעטפות אנטראקס למנהל השיווק של באג?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ניסיתי להעביר קבצים גדולים (Zip של 2.7GB למשל) למכשיר והוא פשוט לא מסכים. אחרי חצי דקה אני מקבל הודעה שהמכשיר נותק או משהו כזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יאללה להגיב.. סתם מעניין אותי מה אתם חושבים..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את התוכנה שאיתה מקבלים עדכוני תוכנה לפלא,עד עכשיו עדכנתי פעמיים את הפלאפון ולא נמחקה לי העברית,העדכון האחרון שיצא החליט למחוק לי קליל את העברית מהמכשיר. המכשיר עכשיו באנגלית. אני מנוי של אורנג',אם אני הולך אליהם הם צריכים לתקן לי את הבעיה נכון? הרי זה עדכון של סוני אריקסון,וסוני ממליצים עליו באתר שלהם. זה לא עדכון שבא מאיזה אתר מקזחסטן,אלה מהתוכנה של סוני אריקסון! מה עלי לעשות? ידוע לי שצריבה של עברית על המכשיר עולה סביבות ה150 שקל,אני מעדיף לחיות בלי עברית ולחסוך את הכסף.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
במידה ואני מחפש נגן זול ואיכותי ומוכן להסתפק ב-512 מגה, ה-U10 ב-295 הינו הבחירה הטובה ביותר? ואם לא - אז מי עדיף? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_74.html שילוב מוזר, טכנולוגיה יחד עם עיצוב. אבל עדיין לא High End בסדר בסוף זה יבוא
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לרגל פסח החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'ט בתקציב של עד 1500 למישו יש רעיון לאיזה גאדג'ט נחמד ומיוחד שיעסיק אותי הרבה בסכום הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר mp3/4 שיהיה לו חריץ הרחבה ל mmc ו sd איכות שמיעה טובה וחיבור אוזניות סטנדרטי והגודל... כן קובע... תודה... תקציב 150 בערז לא צריך יותר מידי...מקסימום 1gb פורמטים רגילים.. mp3 wma ואם זה אמ פי ארבע אז עם mpeg וכו'... תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כמו רבים וטובים גם אני דלוק קשות על הiAudio D2, אבל הבנתי שאין לו יציאת Line-Out... מה שמהווה עבורי בעייה כי אני רוצה לחבר אותו בעתיד למגבר אוזניות נייד. אז אני חייב לשאול, האם בפועל יש הבדל באיכות הסאונד בין חיבור למגבר דרך הL-O ובין חיבור דרך יציאת האוזניות? אני הולך לחבר אותו לHD595 ולK81 כך שאיכות האוזניות לא מוטלת בספק ואני אוכל להבחין בהבדל. עוד משהו, הבנתי שניתן להפוך את יציאת האוזניות ב-D2 למעין יציאת L-O לא רשמית ע"י טוויקינג של ההגדרות (משהו עם הווליום)... אני אשמח לעוד פרטים לגבי זה והאם זה עושה הבדל. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי מחברת פלאפון את המוטורולה קיי1אם שלהם ואני רוצה להעביר שירים ותמונות אליו או מחוצה לו. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח... יש לי ת'כבל שמחבר בינו לבין המחשב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-