עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  2. Started by avihy_1989,

שלום לכולם רציתי לברר על רוט ל n9005 ל 4.4.2 ראיתי של chinfire שהוא כתב שהוא עשה לו רוט אני על רום kot94h.n9005xxuenb7 אני רוצה לעשות רוט כדי לגבות דברים ב titaniumbackup לחסוך בסוללה ע"י תוכנת greenify ולהשתמש ב freedom במקום בו קניתי את המכשיר לא מצויין כלום בתנאי האחריות על שימוש ברוט , אבל כתוב שהחלפת רום שלא ע"י החברה או מישהו מטעמה מפר אחריות אז רציתי לשאול על רוט שאני יכול לעשות על הרום הזה בלי להפר את תנאי החברה *דבר נוסף אם יש דרך להוסיף מקליט שיחה לחייגן כמו שיש באומגה רומ'ס *recovery * ואם מישהו יודע להסביר לי על knox של סמסונג אם אני עושה רוט המכשיר ינעל לי ? ( כשהיה לי s3 ההיתי מתקין פשוט omega rom וזה היה פותר לי את הכל עכשיו אני מעדיף להשאר לבנתיים עם אחריו…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by questionman,

?מישהו מכיר מדריך טוב לגרסת אנדרואיד 9 .אני רוצה את זה בעיקר לאפליקציות שמקליטות שיחות

4. Started by Slavikik,

שלום רב.. חבר שלי טס לבארה"ב שבוע הבא אז הבאתי לו 700 דולר שיקנה לי מכשיר.. יצא לי לקרוא קצת על המכשירים ולראות כמה אצל חברים שלי והגעתי למסקנה שאייפון אני לא רוצה. אז לפי מה שאני רואה אני נשאר עם HTC ועם גאלקסי 3. אין לי שום דרישות מיוחדות אני עובר מ N97 אז הכל טוב :-) (פשוט שיהיה מכשיר שיהיה נאמן לטווח ארוך )אבל עדיין הייתי רוצה לקבל ייעוץ וחוות דעת ומאוד חשוב שאם זה HTC אז לתת לי גם דגם מדוייק שאני יעביר לחבר... ושאלה נוספת היא האם יש אפשרות לקנות מכשיר בחנות בארה"ב שהוא כבר פתוח לרשתות בארץ? תודה..

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  5. http://it.themarker.com/tmit/article/7928 וכך נגוזה לה התקווה לקנות בארץ את המכשיר במחירים סבירים ללא התחייבות...

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. Started by id3232,

שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by langa,

שלום ידידים. קניתי את הטלפון הנ"ל. בטעות קניתי את הגירסה הסינית שלו. y300-0000 במקום y300-0100. אך לצערי הוא הגיע עם ROM מעפן ללא עם גוגל פליי שקורס כל הזמן. כרגע עשיתי לו עידכון לגירסה הרישמית. החדשה. וכל הטלפון שלי מלא בתוכנות סיניות. ללא גוגל פליי. אני צריך עזרה בלמצוא גירסה נורמלית או דרך להתקין את הגירסה הבינלאומית שמתאימה לדגם Y300-0100. בבקשה עזרה ממכם.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by Elite_Sniper,

שתהיה בו גישה למרקט ואפשרות להעלות גיבוי של אנשי קשר דרך הKIES למישהו יש? ניסיתי את http://www.cyanogenmod.com/

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by MrCheese,

ברשותי גלקסי S (לא 2), והגיע הזמן להחליף רום שוב. מפאת חוסר הרצון של סמסונג לשדרג את קושחת המכשיר לICS עקב שקר כלשהו, תהיתי אם יש רום ICS מבושל סביר?

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by arield,

שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מכשיר שיאומי ( redmi note 4 pro 4gb ) איך אני יכול לדעת שמדובר ברום גלובלי רשמי ולא ברום גלובלי קומבינה?

13. Started by waizman,

אהלן בא לי לעדכן את הנקסוס שלי אחרי מלא זמן עם אותו רום. השתמשתי קצת ב M2 שהוא ICS וממש אהבתי אבל הוא לא הכי יציב אז נאלצתי לחזור לג'ינג'רברד. איזה רום הכי מומלץ לנקסוס הזקן שלי? חשוב לי שהכל יעבוד (למרות ש USB Teather וכאלה זה פחות חשוב) ושזה יהיה רום טוב לשימוש שוטף ולא לבדיקות. טנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ofeking109,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות על רומים לגלקסי אס 2. תודה. לא משנה. השאלות שלמטה הרבה יותר חשובות לי כרגע

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by CyberBot,

http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2g-ram-16gb-rom-bluetooth-us-plug-234646 אני רוצה לשים לזה רום אחר לא אהבתי את הרום שלהם מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by RonCohen,

איזה רום מתאים xpiria x10 שיפנה קצת מהאל וכמה רם יש לו במקסימום

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Nirkaw,

עכשיו גיליתי שאין לי אחריות אצל חברת הסלולר (פלאפון) אלא ביצרן, אכפת ליצרן איזה רום יש לי? של פלאפון או סתם רום אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by barbar100,

שלום, קראתי את המדריך המצויין של רונן גרויסמן לביצוע ROOT בגלקסי 3(ואכן עבד מצויין). משום מה אין ברשת מדריך איך לעשות רום לגלקסי 3... ??? אפשר בבקשה הסבר קצר כיצד לבצע רום במכשיר(מדריכים לגלקסי 2 או 1 קיימים לא מעט - מפחד להסתכן איתם).

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by idanarieli,

שלום יש לי גלקסי 5 - sm-g900a-he בגלל באגים בתוכנה (4.4.2_HE) וחוסר יכול לעדכן את המכשיר החלטתי להתחדש בגרסא מעודכנת יותר או ברום חדש. כשאני בודק עדכונים דרך ה kies אין שום מערכת הפעלה חדשה, ובניסיון לעדכן דרך הפלאפון- יש לי כישלון ברישום (registeration faild) יש לי כמה שאלות אליכם: 1. שמעתי שיש כמה באגים בגרסא החדשה, עדיין כדאי לעדכן או שעדיף לחכות עם זה? 2. יש אפשרות לפתור את התקלות בשדרוג הגרסא? 3. אם אני אתקין רום שונה על המכשיר זה עלול לגרום לי לבעיות בגלל שזאת גרסא A ולא F ? תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by ag43,

כבר הרבה זמן שSLIMROM לא מוציאים עדכונים. אני מחפש רום יציב ויעיל מבוסס לוליפופ לS3 שלי. איך RESURRECTION REMIX?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  21. Started by bbking,

שלום לכם יש לי מכשיר d802 lg g2 ואני מעוניין להתקין רום אחר, איזה מבין הרומים שציינתי הוא המומלץ ואם אפשר בבקשה מדריך עם עברית מלאה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ModChiP,

איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Ymac,

יש לי ידידה עם GS3 די מקרטע. GT-I9300 היא רוצה לעדכן אותו (כרגע על 4.3) וכבר לדעתי עדיף איזה רום מקוסטם עם פחות זבל. מה הכי מומלץ? גם אני צריך מדריך מפורט וקל למעקב בשביל לבצע, אני מעולם האייפון. יש LP לטלפון הזה? אם כן, עדיף? אני מניח 4.4.4 או 5.0.2 או באזור הזה (4.4.2 או 5.0)

• 23 תגובות
    • 8k צפיות
  24. Started by ychig,

שלום, קיבלתי היום את הטלפון הנחמד הזה, והוא מלא בכל מיני שטויות של אורנג', לפי מה שהבנתי צריך להתקין רום נקי.. הfirmware בגרסא 2.3.3 הbuild הוא GINGERBREAD.JHJVG יש רומים מסויימים שעובדים טוב על המכשיר הזה? או שזה אוניברסלי לכל אנדרואיד? תודה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by shaks,

היי, אשמח להמלצות לרום עדכני לGALAXY S5 עדיפות לאחד שמבוסס על הרומים של סמסונג אלא אם יש אחד ממש טוב שלא מבוסס על הרומים של סמסונג. כרגע משתמש בOMEGA ROM כבר יותר משנה וחצי. אשמח להמלצות, בתרד של רומים מומלצים אין יותר מדי דברים מעניינים. תודה על ההמלצות מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.