עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מכשירי ה-Galaxy XCover 7 וה-Galaxy Tab Active5 מצטרפים אל משפחת המוצרים הייחודית שכוללת עמידה במבחנים בתקן צבאי, עבור מתארי שימוש מאתגרים במיוחדלכתבה

3. Started by moti.seon,

דרישות מהנגן 1. לפחות 20 גיגה 2. אפשרות הקלטה מובנית 3. לא חייב וידאו 4. צפייה בתמונות 5. רוצה משהו אמין וטוב (לא חייב את המילה האחרונה) 6. לא חייב תמיכה בעיברית.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by moshmushon,

אהלן. אני זקוק נואשות למחשב כף יד בעיקר עבור יומן נורמלי וגם כ-GPS. גם קצת עבור אינטרנט ברשת אלחוטית. הטלפון שיש לי מהעבודה, איך אומרים ... מחורבן. מת לקנות IPHONE אבל מרגיש טפשי לעשות את זה ולא להשתמש בפונקציות הטלפון.... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחד הפיצ'רים החשובים לי במקצוע שלי זה הקלטת שיחות (אני מדבר על שיחות טלפון). כך בגלקסי S8 מזה שנים (מכשיר שאני מאוד אוהב כפי שאתם יכולים להבין חחח). רכשתי ביד 2 גלקסי S10. אחלה מכשיר! אבל בזמן שיחה אין לי הקלטת שיחות! הלכתי להגדרות טלפון, ושם גם אין כל אפשרות כזאת. מדוע? אשמח מאוד על עזרתכם! תודה רבה לעונים.

7. שלום כולם, יש לי IPAQ עם BT ורציתי לרכוש מקלט GPS BT וכך לעבוד עם שניהם יחד. הדרישות שלי מהמכשיר - שימצא לווינים מהר - ושישמור איתם על קשר גם אם הוא לא דבוק לשמשה. ושיהיה זול. אשמח לשמוע מי הם המקלטים המומלצים/פופולאריים. ראיתי את ה GlobalSat BT338 הוא פופולארי לפי מה שהבנתי. אבל הוא עולה איזה 500 ש"ח (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=132555) ראיתי את Holux M1000 שעולה 270 שקל. מה אומרים עליו? בקיצור אשמח לקבל המלצה למקלט עם יחס איכות מחיר טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by EyEOnE,

חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by Liorking,

יש לי שתי בעיות חמורות במכשיר - * קונקטור ה-USB לא עובד * המסך התחיל להתקלקל, והאזור העליון שלו חשוך מדי האם יש טעם לתקן, או שעדיף לקנות חדש? אם כן כדאי, כמה לתקן, והאם תוכלו להמליץ על מעבדה באזור ת"א?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בהנחה שיש לי את תוכנת הניווט. מחירי הgps הם ברמת המחירים של מחשבי כף היד, אז למה בעצם לא עדיף לקנות מחשב כף יד עם מקלט, שיש בו יותר פונקציות מלבד הניווט?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Omry,

לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  15. טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש בכל מיקרה השאלות הן כאלו 1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ? 2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ? 3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ? 4-יש חריץ מיקרו SD ? ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ? בתודה לתשובות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אחותי מעוניינת בטלפון חדש, שלה גם גרוע וגם מתפגר. חשוב שיכיל: מצלמה כמה שיותר איכותית, המינימום 3MB כמובן שמדובר בפיצ'ר ולא במשהו שישמש בתור המצלמה הראשית שלה. אפשרות לגלוש בWIFI. אפשרות להוספת זיכרון ע"י כרטיס מיקרו SD. עדיף גם: מסך מגע אלא אם מישהו יודע להמליץ חזק נגד כעיקרון יש העדפה או לNOKIA או לטלפונים שמריצים את WINDOWS MOBILE. הטלפון יכיל את הSIM העכשיוי שלה, שהוא לא SIM של דור 3. אם מישהו יודע גם להמליץ על חנות כמה שיותר קרובה לכפר סבא, מה טוב. תודה. עדכון: G810 של TOSHIBA הוזמן ממגה פון כפר סבא. סקירה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bar2319,

היי, אני מחפש כסא מחשב חדש, רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שיש להם מבחר גדול של כיסאות ? אני פחות מעדיף חנויות כמו הום סנטר וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  18. Started by malikl,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, לאחר שנהנתי מהsansa e250 שלי הגיע הזמן לנגן חדש עד 800 ש"ח. דברים שחשובים לי: 1)איכות סאונד טובה + 2)וידיאו וסרטונים (מסך גדול ..2.4 נראה לי הכי גדול שאפשר למצוא) 3)4 GB לפחות. 4)זמן סוללה ארוך לפחות כמו הסנסה. חשבתי על שתי אופציות: מיזו m6 iriver e100 . יש עוד אפשרויות? הצעות? תודה רבה! נ.ב זו גם הזדמנות לשאול-האם יש מדריך בעברית להתקנת רוקבוקס לסנסה?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  20. אני מחפש מכשר פשוט , זול , עמיד , עדיף שיהיה קטן כמה שיותר ועדיף בצורת פומית או סליידר. פלאפון לשיחות ו- Smsים יותר מזה לא מעניין אותי. וכמובן רמת קרינה כמה שיותר נמוכה אם מישהו יוכל לומר לי מה רמות הקרינה של המכשירים אני אשמח. אם זה בצורת פומית אני אשמח לדעת אם אתם יודעים אם קל לפתוח את המכשיר ביד אחת כי זה מתסכל כל פעם לפתוח ב- 2 ידיים. מה שראיתי בינתיים ב- Zap (נ.ב המכשיר לא ירכש מחברת סלולר אלא מחנות פרטית) נוקיה 2720 סמסונג Z230 סמסונג E1310 סוני אריקסון T303 סמסונג X510 סוני אריקסון W205 נ.ב יש לי סלידה ממכשירי מוטורולה וחברות לא מוכרות כמו אלקטל. בתודה מראש , לידור.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום, יש לי כרגע Nexus4 שהוא בסדר אבל התחלתי לחשוב על שדרוג (יותר זיכרון, מצלמה טובה יותר, מסך, LTE וכו'.). אפשרויות שנראות לי טובות ואפשריות מבחינת התקציב: LG G4, אקספיריה Z3, וגם הוואוי P8 בא בחשבון. מה דעתכם? ועוד שאלה לגבי הנקסוס 6 של מוטורולה: כנראה שגם הוא מצויין והוא נקסוס, אבל הוא יקר יותר וקשה לי לראות את ההצדקה לכך. האם אני מפקשש פה משהו לגביו? למישהו יש כזה ויכול לחוות דעה לגביו? (כחובב "בלייד ראנר" קשה לי להיות אדיש למכשיר שנושא את השם הזה ) תודה! יובל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by HaVoC_850,

שלום כולם... אני מחפש נגן MP3 טוב שיוכל לשמש אותי גם כדיסק קשיח נייד... לא צריך יותר מ32 גיגה זיכרון אבל שיהיה לפחות עם 16 גיגה. שתהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה כמובן. לא צריך שיציג סרטים וכל השטויות האלה. עד 1000 שקל. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by dvirf1,

אבא שלי קיבל את הרשימה הבאה, ויכול לבחור מתוכה. איזה מהמכשירים כדאי לו לבחור? Samsung W Sony RAI Sony Experia S Sony Arc Motorola Razr

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. SAMSUNG NOTE 4 א ONE PLUS 2 מה טוב יותר מצלמה רמקול תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום ברשותי Creative Zen Vision: M ואני רוצה לשנות את שמות ה"אמנים" בשירים שלי ולעשות עוד כל מיני שינויים בפרטי השירים שנמצאים על המכשיר. בMEDIA PLAYER לא ניתן ללחוץ "ערוך" כמו שניתן בקבצי הMP3 שעל המחשב שלי, אז איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.